Δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας την ημέρα του γενεθλίου της σε Εκκλησία στον Βύρωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

1
1342

Δακρύζει η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας σε Εκκλησία στον Βύρωνα ανήμερα του Γενεθλίου της. 🙏🏻 8 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία μας τιμά τη γέννηση της Υπεραγίας Θεοτόκου. 

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα την ώρα της Θείας Λειτουργίας 8 Σεπτεμβρίου 2020, δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας ανήμερα της εορτής της. Στο Γενέσιον της Υπεραγίας Θεοτόκου, ξεκίνησαν δύο μικρές γραμμούλες από δάκρυα, που έφτασαν μέχρι την βάση από το προσκυνητάρι. Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Βύρωνα Εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας σε Εκκλησία της Αττικής δακρύζει ακατάπαυστα και από τους δυο Οφθαλμούς ανήμερα του Γενεθλίου της. Τι μας μετέφεραν: «Καλησπέρα, όντως η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό ναό … την ώρα της Θείας Λειτουργίας το πρωί άρχισε να βουρκώνει. Η νεωκόρος του Ιερού Ναού πήγε στο Ιερό και είπε πως κάτι περίεργο συμβαίνει με την εικόνα. Δεν έδωσαν σημασία οι Ιερείς που ήταν μέσα, σε λίγο πήγε ξανά και τους είπε πως η εικόνα δακρύζει. Πήγα και προσκύνησα το απόγευμα και η εικόνα δακρύζει και από τα δύο μάτια. Τα δάκρυα είναι τόσο εμφανή που σε πιάνει ανατριχίλα, δέος!»

 

Η Ραχήλ Μακρή πήγε σε εκκλησία στον Βύρωνα γιατί «η Παναγία δάκρυσε»

panagia-agios-dimitrios-2

Δείτε τι έγραψε στο Twitter

Στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα βρέθηκε η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, καθώς όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media, δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η Ραχήλ Μακρή αναφέρει ότι: «Η Υπέρμαχος Στρατηγός δάκρυσε για το χάλι μας.. Δάκρυσε.. Σήμερα στον Αγ. Δημήτριο στο Βύρωνα.. ο Θεός δοκίμασε την πίστη μας και εμείς τι κάναμε; Αφήσαμε τον Χριστό μόνο του επάνω στον Σταυρό του και την Παναγία μας μόνη της, για να μην μας συλλάβουν και μας βάλουν πρόστιμο».

Όπως αναφέρουν εκκλησιαστικά site, στον άγιο Δημήτριο Βύρωνα την Τρίτη κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, η εικόνα της Παναγίας άρχισε να δακρύζει. Από εκείνη τη στιγμή αρκετοί είναι οι πιστοί που πηγαίνουν στην εκκλησία για να προσκυνήσουν την εικόνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πως να παει μπροστα μια χωρα το 2020 οταν….δακρυζουν οι εικωνες;Ελεος πια.Μην ξεφτηλιζετε τη θρησκεια μας με καραγκιοζιλικια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ