ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επισημότητα η εορτή του Αγίου Παύλου στον Λινοπότι στον Εσπερινό με κ. Ιερεμία και στη Θ. Λειτουργία με κ. Ναθαναήλ

0
1810
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

(ΦΩΤΟ Θείας λειτουργίας: Χαρίκλεια Χριστοφή)

Με την δέουσα επισημότητα και με όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα (χάρη και στη μεγάλη και δροσερή αυλή του ναού) εψάλη απόψε ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής του Αγίου Αποστόλου Παύλου στο Λινοπότι, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αγκύρας κ. Ιερεμία.

Ενώ, το πρωί της Δευτέρας προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, αναφερόμενος στο ιστορικό του ιερού ναού, αλλά και στη σημερινή κατάσταση των ναών με το βασικό πρόβλημα της επισκευής που έχουν ανάγκη οι ναοί της πόλης..

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν ο εφημέριος του ΙΝ π. Κωνσταντίνος και ιερείς της περιοχής, ενώ στο χορό ιεροψαλτών ήταν οι πρωτοψάλτες Γ. Σακέλλης και Μ. Ανδρέου.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλής, εκπρόσωποι της 80 ΑΔΤΕ και πολλοί προσκυνητές.

 

Μπορεί φέτος να μην πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι όμως οι κυρίες της ενορίας του Αγίου Παύλου φρόντισαν για πολύ όμορφα παραδοσιακά κεράσματα σε όλους τους προσκυνητές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ