Πρόστιμο 150 ευρώ & αφαίρεση πινακίδων στο ΙΧ που έκανε τη μεταφορά της Παναγίας της Τρυπητής στο Αίγιο

6
808

Αντιδράσεις προκάλεσε η περιφορά της εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής στο Αίγιο, προστάτιδα της πόλης και πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας. Σήμερα, Παρασκευή και αφότου τελείωσε η θεία λειτουργία η εικόνα μεταφέρθηκε πεζή στην οδό Μητροπόλεως και από εκεί την έβαλαν στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου το οποίο και έκανε μια μικρή περιφορά στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Μάλιστα, συνεπιβάτης στο όχημα ήταν ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με το aigeialeiapress, όταν τελείωσε η περιφορά η αστυνομία αφαίρεσε τις πινακίδες από το αγροτικό καθώς σύμφωνα με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος δεν μετέφερε αγροτικά προϊόντα και δεν είχε άδεια για μεταφορά εικόνων στην καρότσα. Παράλληλα «κόπηκε» και πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση επιβλήθηκαν και σε περίπου δέκα πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην περιφορά.

platy-kalamatas-messinias.gr/

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ντρέπεστε βρε αντιχρίστου που τα ανακαλύψατε όλα αυτά κ κ εξαντλήσετε το γράμμα του νόμου ; Για καλό το έκανε ο ιερέας να προστατέψει η Παναγία μας την πόλη ,αμέσως εσείς να βγάλετε το μενό σας στην εκκλησία ,ποιος κολλυσε ιό με την μεταφορά της εικόνας ; Με αυτοκίνητο που τρέχει ποιος κόσμος να μαζευτεί; Ντροπή σας κ να ξέρετε η Παναγία είναι αυτή που σώζει κάθε φορά την Ελλάδα μας ,αλλά δεν μας αξίζει γιατί άνθρωποι σαν κ εσάς την πληγώνουν.

    • Και η Τραγουδιαρα πηγε στο Μαξιμου για συναυλια.Αντε ρε απο εδω αθεοι αντιχριστοι.Θα πεσει η φωτια να σας καψει….Πολεματε τον Χριστο την Παναγια την εκκλησια και τους χριαστιανους.Δεν θα περασει ομως θα πεσετε.

    • ….αντε για ρε λοποδιτη,παντεντακια μιλας κιολα.Αντε χασου…..που εχεις γλωσσα και μιλας

  2. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΘΕΟΦΟΒΙΚΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΒΙΚΟΊ! ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΝΕΡΩΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ» ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΧΡΕΙΟΙ! ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ! ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΕΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΣΑΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ