Θεοφάνεια στην Κέφαλο με Δήμαρχο Κω & πολύ κόσμο – Τον σταυρό έπιασε ο Δ. Κρητικός (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

10
4447

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το λιμάνι της Κεφάλου για την τελετή του Αγιασμού των υδάτων και της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού.

Στην Τελετή -μετά την Κω- παρέστη και ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, παρουσία του Αντιδημάρχου Α. Κρητικού, του Προέδρου της Σχ. Επιτροπής Μ. Ζερβού, του Δημ. συμβούλου Σωτ. Μαραγκού, του Αντιπροέδρου του ΔΛΤ Γ. Κοκαλάκη κ.α.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω του ισχυρού νότιου ανέμου η τελετή πραγματοποιήθηκε κανονικά με 10 νεαρούς βουτηχτές.

Τον σταυρό έπιασε ο νεαρός Δημήτρης Κρητικός ο οποίος και έλαβε τα συγχαρητήρια και το αναμνηστικό από τον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση.

Ευχαριστούμε πολύ τον καλό φίλο Σωτήρη Χριστοδούλου για τις πολύ όμορφες φωτό.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φΙΛΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ,ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΓΙΑΣΜΟ…..Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

    • ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΥΣ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΞΩΘΕΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΑΛΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ……………………..

  3. Φιλε κεφαλιανε εχέις και παραπονο απο το τωρινο δημαρχο οτι δεν ενδιαφερετε κια δεν εμφανιζετε στα χωρια αυτο ειναί μεγαλη αχαριστια.Μπορει να μην τον θες να μην τον γουσταρεις αλλα να λες οτι ο κυριτσης ειναι εξαφανησμενος απο τα χωρια αυτο ειναι το ποιο μεγαλο ψεμα να το πουν αυτο στην κω να σου πω εχεις και ενα δικαιο αλλα να το λεμε εμεις στα χωρια αυτο ειναι ντροπη..

  4. Δήμαρχε ο Μαραγκος τι θέλει δίπλα σου; μήπως αυτό πρέπει να το βάλουμε κουίζ; η δεν είχες συμβούλους άλλους και τον πήρες μαζί σου

    • Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ αμα βλεπεις στις φωτό εχει συμβούλους κεφαλιανους δίπλα του..η αντιπολίτευση δεν ειχε και ήταν ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ μονος απο τους ανεξαρτητους

  5. ΜΕΓΑΣ ΣΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ .ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΨΑΛΕΙ ΤΕΛΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ