Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και οι Συνοδικοί Αρχιερείς στη Μητρόπολη Γάνου και Χώρας [φωτογραφίες]

0
521

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και τα περί Αυτόν μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, σύμφωνα με το καταρτισθέν Πρόγραμμα, πραγματοποίησαν σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Γάνου και Χώρας.
Ο σεβάσμιος Μητροπολίτης Γάνου και Χώρας Αμφιλόχιος, ο από Νέας Ζηλανδίας,  υποδέχθηκε την Πατριαρχική Συνοδεία στην τοποθεσία του Αγιάσματος της Παναγίας Λαοδηγήτριας στον Γάνο και ακολούθως όλοι επισκέφθηκαν το νεοαποκτηθέν Επισκοπείο. Στο Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, που τιμάται επ’ ονόματι του Αγίου Αμφιλοχίου του Πατμίου, έγινε Δέηση.
Το μεσημέρι παρετέθη γεύμα στους υψηλούς Επισκέπτες και το απόγευμα έγινε προσκύνημα στον τόπο της πάλαι ποτέ Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Χώρας.
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο επιμελήθηκε ο συνοδεύων την εξόρμηση των Πατριαρχικών, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκιας, εκ της νήσου Ρόδου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.