Περαστικά στον π. Αναστάσιο Τσουκνιά & σύντομα κοντά μας υγιής και δυνατός!

9
5529

Μια έκτακτη περιπέτεια με την υγεία του περνάει ο π. Αναστάσιος Τσουκνιάς.

Όπως πληροφορηθήκαμε, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του με τις διαγνωστικές εξετάσεις που έκανε και εντόπισε έγκαιρα το πρόβλημα.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επέμβαση την οποία θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα.

Ταχεία ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας υγιής και δυνατός!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ..!!!
    ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΚΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΝΔΟΞΟ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΑΣ …!!!!
    ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» https://www.facebook.com/%CE%A0%CE%9B%CE%91%CE%A4%CE%A5-%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3-%CE%9C%CE%95%CE%A3%CE%A3%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%91%CE%A3-178042726871/

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ &ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

  2. Ευχόμαστε από καρδιάς περαστικά στον Παπά Τάσο και γρήγορη ανάρρωση.Να γυρίσει σύντομα στο Νησί μας υγιής και σιδερένιος.

  3. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ

  4. Περαστικά φίλε Τάσο και σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου για την βάφτιση του παιδιού ΜΑΣ -Αφιλοκερδώς! !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ