ΟΛΒΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ «Ο μυστικός εραστής της Ψυχής» π. Φίλιππου Δημητρέλλου

4
1585
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

ΟΛΒΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

«Ο μυστικός εραστής της Ψυχής»

Ο γνωστός και αγαπητός μας π.Φίλιππος Δημητρέλλος, μας ξάφνιασε για άλλη μια φορά με την προσφορά του στην συγγραφή.

Ένα ακόμη βιβλίο, προστέθηκε στην πλούσια φαρέτρα του ποιητικού-συγγραφικού του έργου με τον τίτλο ‘Όλβιος Έρωτας.’ Είναι ένας ύμνος στον αγνό, ευτυχισμένο και άδολο έρωτα.

Σε αυτό το υπέροχο δώρο της ζωής, που έχουν τη δυνατότητα και τη χαρά να βιώνουν οι άνθρωποι. Το βιβλίο αυτό μέσα από τις σελίδες του, αποτελεί ένα συγγραφικό ποίημα στο ευγενέστερο των ανθρωπίνων συναισθημάτων, τον έρωτα, που το αποτέλεσμα του είναι να γεννάει τη ζωή.

Όσοι θα θέλατε να το απολαύσετε, μπορείτε να το προμηθευθείτε από το βιβλιοπωλείο ‘Έκφραση,’ τυπωμένο στο ντόπιο τυπογραφείο των Μαστρογιώργη- Γερασκλή.

Σε ευχαριστούμε παπά Φίλιππε, αν και μας έλειψες μετά από τόσα χρόνια εφημέριος στην Ιστορική Εκκλησία της Κοίμησης της Παναγιάς, στην όμορφη Ζιά.

Σου ευχόμαστε καλοτάξιδο.

Ξανθίππη Αγρέλλη

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας ξαφνιασε πολύ ευχαριστα ο παπα-Φίλιππος με το νέο του βιβλίο που φαίνεται πολύ ενδιαφερον Ξανθιππη μου.Του ευχομαστε να είναι πάντα καλά και να μην ξεχνα ποτέ την Κω και όλους εμάς που τον αγαπαμε.

  2. Στο Βιβλιοπωλείο Έκφραση,το γράφει πιο πάνω η Ξανθιππη.Μπράβο πατερ μου,ο Θεός να σου χαρίζει υγεία,δύναμη και δημιουργικοτητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ