«Θερμοπύλες» Κω: Να αντισταθούμε στο ολοκληρωτικό καθεστώς οικονομικής κατοχής και εθνικής υποτέλειας

69
1666

 

«Θερμοπύλες»: Να αντισταθούμε στο ολοκληρωτικό καθεστώς οικονομικής κατοχής και εθνικής υποτέλειας

  • Οι μαφιόζικοι εκβιασμοί και η κανιβαλική λιτότητα της Δικτατορίας του Κεφαλαίου

Η ανοχή και η αδράνεια  στη Νέα Τάξη και τη συνακόλουθη δικτατορία του Κεφαλαίου, που με την πάροδο του χρόνου αποκαλύπτουν το πραγματικό ανάλγητο πρόσωπο τους και ξεδιπλώνουν τη δαιμονική νέου τύπου κατοχή, που προσπαθούν  να επιβάλουν στους λαούς, προβληματίζει.

Tην ίδια στιγμή, η Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται σταδιακά να διαμορφώνεται, όχι ως Ευρώπη των λαών αλλά ως μηχανισμός απαξίωσης του έθνους-κράτους και κατ’ακολουθία της λειτουργίας της λαϊκής κυριαρχίας, του κοινωνικού κράτους και του κράτους δικαίου. Το θηριώδες πλεόνασμα των 253 δις ευρώ στο ισοζύγιο πληρωμών της Γερμανίας δείχνει τον συστημικό πλουτισμό της γερμανικής άρχουσας τάξης και την επικυριαρχία της σε βάρος των υπολοίπων χωρών, με όχημα το ευρώ. Με τη δημιουργία του κοινού νομίσματος αφαίρεσε από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις τα μέσα να εξασκούν οικονομική-νομισματική πολιτική και έκανε τα κράτη έρμαια των αγορών και των κερδοσκόπων, αφού μοναδική δυνατότητα χρηματοδότησης είναι οι αγορές!

Και η σημερινή «αριστερή κυβέρνηση», το μεταλλαγμένο, νεομνημονιακό πλέον ΣΥΡΙΖΑ, που εφεξής θα φέρει το στίγμα της εκπόρνευσης της αριστερής ιδεολογίας, με μεγαλύτερο ζήλο από τις προηγούμενες, ολοκληρώνει τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, την εξαθλίωση μισθωτών και συνταξιούχων και τον αφανισμό αγροτών και αυτοαπασχολούμενων. Παράλληλα, με τους πλειστηριασμούς βοηθά, ώστε να συγκεντρωθεί η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων στα χέρια των ολίγων και των ξένων πλουτοκρατών.

Το μόρφωμα της Ε.Ε, που αγγίζει τα όρια ολοκληρωτικού καθεστώτος, πέρα από την κανιβαλική λιτότητα που επιβάλει στους λαούς, την κατεδάφιση των όποιων ηθικών φραγμών, την επιβολή της διαστροφής ως φυσιολογικότητας, της ελευθεριότητας αντί της ελευθερίας,  αλλοιώνει και διαστρέφει τις έννοιες, όπου π.χ. ο όρος «μεταρρύθμιση»  υπονοεί την απορρύθμιση του Κράτους Δικαίου και την κατάλυση του φραγμού στην ασυδοσία της οικονομικής ολιγαρχίας, αφήνοντας τον άνθρωπο στο έλεος του Θεού, που και αυτόν εκτοπίζει από τη ζωή του με την αθεϊστική του προπαγάνδα, οδηγώντας τον στον 20ο αιώνα στα έσχατα όριά του, δηλαδή την εξάρτηση, τον μηδενισμό και την ανοημάτιστη ζωή. Όπως γράφει ο κ. Μ. Μηλιαράκης στην εφ. «Χριστιανική»¨οι δανειστές μας δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία, ούτε με τη δικαιοσύνη, ούτε με την ηθική. Γνωρίζουν μόνο ένα νόμο, το νόμο της ζούγκλας και του κέρδους. Ότι δίκαιο είναι η θέληση και το συμφέρον του ισχυρού.  Η ανοχή στη δικτατορία του Κεφαλαίου και όσους την εκφράζουν αποτελεί ενοχή για τον καθένα μας.

ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ

Ο Ανδρέας Γεωργίου επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία) το 2010, με Πρωθυπουργό τον Γ. Α. Παπανδρέου, παρουσίασε το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας να ανέρχεται στο 15,4% του ΑΕΠ, αντί του 13,6%, που είχε προσδιοριστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση του κ. Καραμανλή. Αυτή η διόγκωση, προφανώς, ήταν αναγκαία για να μπούμε στα μνημόνια. Ο κ. Γεωργίου κατηγορήθηκε από στελέχη της ΕΛ.ΣΤΑΤ ότι αυθαίρετα και τεχνικά αύξησε το έλλειμμα, με οδηγίες των Δανειστών, ακριβώς για να μπούμε στα μνημόνια. Στις αρχές του 2016, ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του.

Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι προστάτες του στο Δ.Ν.Τ και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και απαίτησαν, τι θράσος, την παύση της δίωξης. Και ω της υποτελείας. Το Μάιο του 2017, λίγο δηλαδή, πριν από το κρίσιμο Eurogroup  του Ιουνίου, το Συμβούλιο των Εφετών, τον απαλλάσσει! Οι Δανειστές δεν αρκέστηκαν που απαλλάχθηκε ο προστατευόμενός τους, απαίτησαν και πέτυχαν, προκειμένου να γίνει η εκταμίευση των 7,7 δις, άκουσον, άκουσον, το Ελληνικό Δημόσιο να καταβάλλει στον Γεωργίου όλα τα δικαστικά έξοδα, 100χιλ. ευρώ, που υποβλήθηκε. Και τον απάλλαξαν και τον αποζημίωσαν, όχι φυσικά με χρήματά τους αλλά του Έλληνα φορολογούμενου. Έρχεται, όμως, η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Δημητρίου πριν λίγες ημέρες και ξανακαθίζει τον κ. Γεωργίου στο σκαμνί, όπου στη  σχετική δίκη (31/7) που ακολούθησε κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 χρόνων με αναστολή. Να μην χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στην ελληνική Δικαιοσύνη, όσο και αν κάποιοι το απεργάζονται.

Με το 999/2017 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών παραπέμφθηκαν για κακούργημα, τρεις Έλληνες και τρεις αλλοδαποί (Ιταλός, Ισπανός και Σλοβένος) μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ για τη γνωμοδότηση που έκαναν στις 18/10/13, με βάση την οποία «ήταν συμφέρουσα για το Δημόσιο η πώληση 28 ακινήτων του» με τους εξής όρους: Το Δημόσιο θα πουλούσε, μέσω ΤΑΙΠΕΔ, τα 28 ακίνητα, στην «Εθνική Παγγαία» και στη «Εurobank Properties» και ταυτόχρονα δεσμευόταν ότι θα στέγαζε σε αυτά υπηρεσίες του καταβάλλοντας ενοίκιο 26 εκατ. ετησίως για 20 χρόνια!! Κατά την εκτίμηση των δικαστών που εξέτασαν την υπόθεση, η ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου ήταν τεράστια, γιατί το Δημόσιο πουλούσε τα 28 ακίνητά του στο μισό περίπου του ποσού, που θα κατέβαλλε ως ενοικιαστής τους! Ενώ, λοιπόν, όδευε η κακουργηματική αυτή υπόθεση προς το κακουργιοδικείο, παρεμβαίνουν στο Eurogroup της 15/6/17 ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε, κ. Ντομπρόβσκις καθώς και ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών Ντε Γκίντος και απαιτούν την άμεση παύση κάθε είδους δίωξης εναντίον των προαναφερομένων αλλοδαπών, ειδάλλως δεν θα εκταμιευθεί η δόση! Πιο ωμός και μαφιόζικος εκβιασμός αλλά και πιο βάναυση επέμβαση στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης δεν μπορούσε να συμβεί. Αντί να καταγγελθεί ο μαφιόζικος και απαράδεκτος αυτός εκβιασμός, σε λίγες μέρες, ο Άρειος Πάγος άσκησε αναίρεση κατά του Βουλεύματος…και έπαψε η δίωξη!! Ας θαυμάσουμε, λοιπόν τους μαφιόζικους εκβιασμούς των οικονομικών ολιγαρχών της «πολιτισμένης Ευρώπης», της «Ευρώπης των αξιών», που παρουσιάζονται και ως υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των λαών. Ο Ουγκώ έλεγε: «τα κτήνη είναι του Θεού, η κτηνωδία των ανθρώπων».

Είναι πλέον φανερό, ότι το πολιτικό κατεστημένο σε αγαστή συνεργασία με την ντόπια και ξένη οικονομική ολιγαρχία, δημιούργησαν ένα ολοκληρωτικό καθεστώς οικονομικής κατοχής και εθνικής υποτέλειας. Ότι τα μνημόνια είναι θανατηφόρα για το Λαό μας, σωτήρια και λυτρωτικά για το ευρω-τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα. Εισήλθαμε με Δημόσιο Χρέος 129% του ΑΕΠ και σήμερα είναι στο 182%, ενώ πληρώνουμε δεκάδες δις ευρώ σε τόκους. Αναγκαία η αναζήτηση μιας εναλλακτικής πατριωτικής πολιτικής έξω από κόμματα και η ύψωση φωνής διαμαρτυρίας και αντίστασης, που θα απορρίπτει την άρχουσα τάξη και τις κάθε λογής ελίτ του απάνθρωπου νεοφιλελεύθερου, χρηματο-οικονομικού παγκοσμιοκρατικού συστήματος, ώστε οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα να γίνουν νοικοκύρηδες στον τόπο τους και να πάρουν πίσω την Πατρίδα τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές, χρειάζεται να ανατρέξουμε περισσότερο στην παραμυθία της Πίστης μας σε αντιδιαστολή με την παραμυθία της ιδεολογίας και της ιδεοληψίας. Το ένα προκύπτει από τη ζωή, το άλλο από τη χειραγώγησή της.                                                                                       

                                                                                                                             

                                                                                                                            Για την ομάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»

                                                                                                                                Κρητικός Αντώνης,  Κίννας Νίκος

                                                                                                                                Κιοσέογλου Παρθένα,  Φωλιά Διονυσία

                                                                                                                                 Χαντζηνικολάου Σούλα,  Μαγουλά Στέλλα

                                                                                                              Κουκούλας θέμος, Κουτσός Βασίλης

                                                                                                                        Κόλλιας Αναστάσης,  Τρακόσσας Μιχάλη

                                                                                                                   Πήκος Διονύσης   Τσεσμεζής Σταμάτης

Νικηταράς Αθανάσιος

69 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά, ήτανε που ήτανε σαλεμένοι τους κούνησαν και τα Ρίχτερ και άρχισαν τα διαγγέλματα....

    Κάθε μέρα που περνά διαπιστώνουν όλοι ότι η ταβέρνα του Αράπη με τον πλούσιο σε κολλαγόνο πατσά είναι απαραίτητη για τα σαλεμένα τους μυαλά…

    • Οι πατριδοκάπηλοι εφαρμόζουν το σύστημα του σΟυΡΑΜΑΤΟΣ, ένας γράφει και αρκετά ...εκ περιτροπής τα υπογράφουν..

      Η βλακεία ειναι ανίατη νόσος, αυτό ειναι το τρομακτικό μια και στο νησί μας παράγουμε μπόλικους λωλούς… Δεν υπάρχει ελπίδα για βελτίωσης για τους Θερμοπυλαίους και τους υποστηρικτές τους… Επομένως, πως να τους πάρεις στα σοβαρά και να ανοίξεις διάλογο μαζί τους; Ποιος ανοίγει διάλογο με φρενοβλαβείς; Μόνο ο γιατρός τους ίσως …

    • -Αλεξίκακος -Μην ασχολείστε με μερικά ΣΑΛΕΜΕΝΑ ΨΩΝΙΑ, τους δίνεται αξία, είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που πουλάνε φούμαρα και πατριδοκαπηλία…

      Μπορείτε βλαμμένοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ των Θερμοπύλων να συνεχίσετε τις περιπολίες για ΛΑΘΡΟ-ΠΑΡΑΔΑΚΙ, να ψήνεται σουβλάκια στον Λινοπότη, να καρφώνετε αυθαίρετες κατασκευές, να ζητάτε «επιχορήγηση από ξενοδόχους» για αμμόλοφους και αμμοθύνες και να καταγγέλλεται δημάρχους που δεν σας επιχορηγούν με παραδάκι αλλά πάψετε να παίζετε παιχνίδια πολέμου και Εθνικής ύπαρξης όταν θα είστε οι πρώτοι που θα την κοπανήσετε με το πρώτο ΜΠΑΜ και θα κλάσετε πατάτες…

  2. …αναφέρθηκαν αναλυτικά στο πώς καταμετρήθηκε το έλλειμμα του 2009, τονίζοντας πρωτίστως ότι το μνημόνιο είχε υπογραφεί πριν αναλάβει ουσιαστικά τα ηνία της ΕΛΣΤΑΤ ο Γεωργίου.

    • Οι Θερμοπυλαίοι αντιπροσωπεύουν το είδος χαζού σαλεμένου και αγράμματου φασίστα, και σε αυτό το είδος ασκούμε κριτική.

      Μην ανησυχείτε πάντως, έχετε δίκιο, δεν είστε οι μόνοι φασίστες… Έχει χιλιοειπωθεί ότι και οι άλλοι φασίστες ειναι οι κομμουνιστές, οι ακροδεξιοί, οι εθνικιστές, οι φανατικοί πατριώτες, οι απατεώνες αριστεροί, οι αναρχικοί τεμπέληδες τύπου Καρανίκα κ.τ.λ. … Εδώ ασκείται κριτική στα άρθρα των φασιστών Χρυσαυγιτών Θερμοπυλαίων. Πώς διαφημίζεται η σβάστικα από τη στιγμή που το μόνο που κάνουν εδώ μέσα ειναι να κοροϊδεύουν και να αποκαλύπτουν την γελοιότητα των ‘Ελλήνων νεοναζί; Διαφήμιση της παρακμής τους κάνουνε.

      • ελα ρε μεγαλε που ησουν εσυ τοσες μερες γυρισες απο την αδεια και επιασες δουλεια τον 15αυγουστο αθεο σκουλικακι? χαλαλι σου ρε το μεροκαματο γραψε ακομα μερικες λαλακιες εδω μεσα να γουσταρουμε χατζατζαρη…αντε κοτουλα

  3. για την τοπικη λερα των απευθειας αναθέσεων στα δικα τους παιδια καμια κουβεντα από τις <> θερμοπυλες…

  4. ποια η γνωμη σας για την αχρηστη και ανικανη δημοτικη αρχη και τις πρακτικες της; γιατι να ξερετε, ΓΕΩΡΓΙΟΥ υπαρχουν πολλοι, υπαρχουν παντου. δε φτανει ενας ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ για να ρημαχτει η χωρα. η χωρα μας ρημαζει καθημερινα απο τους πολλους ΓΕΩΡΓΙΟΥ της αυτοδιοικησης και συνολικα της διοικησης. ας μην περναμε στα ψιλα αυτα που συμβαινουν γυρω μας, γιατι θα χασομε το παιχνιδι.

  5. Η πραγματικότητα η οποία γίνεται ολοένα και περισσότερο αποδεκτή πλέον από Λαό μας, είναι ότι καμία δημοκρατία δεν κινδύνεψε από τη Χρυσή Αυγή, αλλά μάλλον εκείνοι που έχουν καταλύσει την δημοκρατία στην Ελλάδα κινδύνευαν και εξακολουθούν να κινδυνεύουν από τη Χρυσή Αυγή.Οι νεόπλουτοι της «δημοκρατικής» κονόμας και λαφυραγώγησης του Κράτους, με τις βιλάρες τους, τις μετοχές και τις καταθέσεις εκατομμυρίων σε τράπεζες του εξωτερικού (για το καλό της Πατρίδος και του Λαού τα έκαναν, μη νομίζετε…), έσπευσαν να φυλακίσουν εκείνους που απείλησαν την Τυραννία τους, εκείνους που απαίτησαν τον έλεγχο της νομιμότητας των έργων της μεταπολίτευσης και βεβαίως διακήρυξαν πως θα τιμωρήσουν παραδειγματικά τους υπευθύνους του μνημονιακού ολοκαυτώματος.Η γενιά του Πολυτεχνείου λοιπόν, θα πρέπει να γνωρίζει πως Εμείς οι Εθνικιστές θα Έρθουμε μια Νύχτα όπου κι αυτά τ’ αστέρια ακόμη θα ‘χουν σβήσει και το σίγουρο είναι πως δεν θα έρθουμε για να διαπραγματευτούμε μαζί της.
    antepithesi.gr

  6. την χωρα πλεον την διοικουν οι ναζι της γερμανιας και οι νεοναζι γερμανοτσολιαδες δοσιλογοι ταγματασφαλιτες του συριζα,νδ,ανελ

    πασοκ κλπ.το δημοκρατικο τοξο της κλεψιας.

  7. Διαπιστώσεις λίγο-πολύ γνωστές σε όλους, αλλά στο δια ταύτα τι κάνουμε; Παραμένουμε λάτρεις του πληκτρολογίου και εξαπολύουμε λεκτικές επιθέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις;

  8. Η ΕΛΛΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ 4 ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΕΣ-ΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΚΚ€,ΑΝΕΛ,ΠΟΤΑΜΙ,ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΛΠ.

  9. Εάν προσθέσει κανείς όλα τα πακέτα στήριξης που εγκρίθηκαν στην Ελλάδα, φτάνει στο ιλιγγιώδες ποσόν των 368,6 δις € – από τα οποία όμως έως το 2015 χρησιμοποιήθηκαν μόνο τα 215,9 δις €. Από αυτά τα 215,9 δις € λιγότερα από το 5%, δηλαδή 10,8 δις €, εισέρευσαν στον προϋπολογισμό – όχι φυσικά δωρεάν, αλλά ως έντοκα δάνεια. Το μεγαλύτερο μέρος τους, τα 205,1 δις €, δόθηκε για την πληρωμή τοκοχρεολυσίων – καθώς επίσης ως κίνητρο για τη συμμετοχή των επενδυτών στο PSI και στην εξαγορά χρέους.Από την άλλη πλευρά η Ελλάδα, από το 2010 έως το 2015, πλήρωσε τόκους ύψους 52,3 δις € στους δανειστές της – κυρίως στην ΕΕ, στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ. Οι τόκοι αυτοί το 2018, όταν λήξει η τρίτη δανειακή σύμβαση, θα φτάσουν στα 70,1 δις € – ενώ από το 2022 έως το 2024 θα λήξουν τόκοι 55,5 δις € που έχουν παγώσει.http://www.analyst.gr/2017/08/02/i-distixia-tou-na-eisai-ellinas/

  10. Από τον επόμενο μήνα τώρα θα ξεκινήσει η «κόκκινη καταιγίδα» των τραπεζών: οι μαζικές κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί, όπου πολλοί θα χάσουν τα σπίτια ή τις επιχειρήσεις τους, παραμένοντας χρεωμένοι με το υπόλοιπο του δανείου τους. Παρά την ανυπολόγιστη καταστροφή όμως κανένας δεν αντιδράει, ενώ παραδόξως αυξάνεται ο αριθμός αυτών που τάσσονται υπέρ των μνημονίων – με τη συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων να τα στηρίζει!Άγνοια; Συλλογική ανοησία; Αποβλάκωση; Δουλοπρέπεια; Σχιζοφρένεια; Δειλός φόβος; Όλα μαζί; Αδιάφορο, αφού αυτό που μετράει τελικά είναι το αποτέλεσμα – ενώ η δυστυχία του να είσαι Έλληνας σήμερα δεν είναι το χειρότερο, όσο η εθνική ντροπή!

  11. Μία ήπειρος των 500 εκ. ανθρώπων ομοσπονδιακά οργανωμένη και κυριαρχούμενη από τη νεοναζιστικη Γερμανία: με ένα ισχυρό παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα και με πολλά αδύναμα εθνικά, με ένα δικό της ΔΝΤ και μία Παγκόσμια Τράπεζα, καθώς επίσης με αυστηρούς οργανισμούς και προδιαγραφές που θα θυμίζουν την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. http://www.analyst.gr/2017/07/05/to-prosiko-orama-gia-tin-evropi-tou-mellontos/2/

  12. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΣ-ΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ,ΚΚΕ ΚΛΠ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ!

    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ!!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!!Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  13. Γερμανοτσολιαδες ταγματασφαλιτες δοσιλογοι κάθε κομματικης αποχρωσης.

    Τα καθαρματα αυτά κατ’ εντολην του 4ου Γερμανικου ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ Ρα’ι’χ αρχισαν ηδη να καταγραφουν τα περιουσιακα στοιχεια των Ελληνων εντος και εκτος Ελλαδος, ακομη και εκεινων που διαμενουν μονιμα στο εξωτερικο.
    Γνωριζουν, ότι οι Ελληνες πολιτες κατεχουν μεχρι σημερα το μεγαλυτερο ποσοστο ιδιοκατοικησης στον κοσμο.
    Και αυτην επιδιωκουν τωρα να ληστεψουν.http://arxaiaithomi.gr/2017/06/21/το-τελοσ-τησ-ευρωπαικησ-αυταπατησ/#more-21951

  14. Βιώνουμε το τέλος της Μεταπολίτευσης, τις τελευταίες πράξεις ενός δράματος, που οδήγησε την Πατρίδα μας στην οικονομική καταστροφή, διέλυσε τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας, συνέτριψε τα ελληνικά ήθη και κάθε παραδοσιακή αξία. Η Μεταπολίτευση ξεκίνησε με μία εθνική τραγωδία, που απετέλεσε ταυτόχρονα και εθνική προδοσία, χωρίς ποτέ οι προδότες να περάσουν από δίκη και να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. Ήταν όμως λογικό να γίνει έτσι, γιατί οι τότε προδότες ήταν παράλληλα και… «σωτήρες». Ήταν οι ίδιοι πολιτικοί που έσπρωξαν την χώρα στην τότε Ε.Ο.Κ. και υποσχέθηκαν στον λαό ευημερία, δηλαδή εύκολο χρήμα και κατανάλωση χωρίς μέτρο.

  15. ΑΔΑΙΛΦΥΑ….ΠΟΥ ΙΣΤΑΙ ΤΩΣΩ ΚΕΡΟ; ΝΩΜΙΖΑ ΠΟΣ ΠΑΙΘΑΝΑΤΑΙ.ΤΗ ΑΙΚΠΛΙΞΙ ΤΗ ΚΙΜΕΝΟ.ΑΙΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ….ΠΟΥ ΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΟΙ ΑΙΝΕΡΓΙ ΠΩΛΙΤΕΣ;ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΧΝΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ…ΜΟΝΩΣ ΚΕ ΑΙΡΙΜΟΣ……

  16. Σε μια χώρα χωρίς Πίστη, χωρίς Πατρίδα, χωρίς Ιδανικά όπου κυριαρχούν οι καρικατούρες του surviror, τι περισσότερο φυσικό από αυτήν την εθνομηδενιστική απόφαση αυτής της τραγικής και αντιλαϊκής κυβερνήσεως, την οποία αποδοκιμάζει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού;

    Ζούμε στο καιρό του ψευτορωμαίικου και όλα αυτά θα συνεχίσουν να γίνονται μέχρι ο ΕΛΛΗΝΑΣ επιτέλους να ξυπνήσει και να έχει και σημασία η Έπαρση της Γαλανόλευκης και ο Εθνικός Ύμνος, ο Ύμνος εις την Ελευθερία του Διονυσίου Σολωμού. Σκλάβοι στο ψευτορωμαίικο και ελεύθεροι στην ψυχή για μια νέα Ελλάδα με την Σημαία μας και πάλι υπερήφανα να κυματίζει στα σχολεία των παιδιών μας, σε μια νέα γενιά που μέλλει να έρθει επάνω στα ερείπια ενός αμαρτωλού καθεστώτος και να κτίσει την νέα πολιτεία του Έθνους.
    Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
    Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

  17. Εμπρός αδέλφια της Υπερήφανης Κω. Να προχωρήσουμε στην ανεξαρτησία του νησιού ,να υψώσουμε τις σημαίες μας και μαζί με τις Θερμοπύλες και τους Ενεργούς πολίτες να κηρύξουμε την Ελευθερία. Ας είναι … Η Επανάσταση να ξεκινήσει από το νησί σας, όπως κάποτε από την Πελοπόννησο..Στέλνω σε λίγες μέρες τον πανέξυπνο Λαγό,και τον πιο έξυπνο ακόμα Γερμενή να συναντηθούν με τα δικά σας πανέξυπνα παιδιά ,όπως τότε με τούς λαθραίους εισβολείς, και να σχεδιάσουν επί τόπου την επανάσταση..Ως άλλος γέρος του Μοριά ανακράζω..Ζήτω το Έθνος.Ζήτω ο Χίτλερ….

  18. Γερμανοτσολιαδες ταγματασφαλιτες νεοναζι δοσιλογοι ειναι οι συριζα νδ πασοκ ανελ ποταμι λεβεντης

    που ψηφιζουν χιτλερικα μνημονια.

  19. Πως μαζεύονται ετσι οι Χρυσαυγίτες στα κείμενα των Θερμοπυλων?

    Σαν τις χρυσομυγες στις σβουνιες.

  20. Γιατί τσούζει η αλήθεια σε κάποιους;
    Και εάν δεν θέλουνε την πραγματικότητα ως βάση του διαλόγου τους,
    γιατί ξεπέφτουν στον άκρατο χλευασμό;
    Μήπως μόνο πίσω από τον άκρατο χλευασμό μπορούν να κρύψουν το απαίσιο προσωπείο τους!

  21. Έλληνες πατριώτες εθνικιστές Χρυσαυγίτες (ορκισμενοι πολέμιοι των νεοναζί γερμαναραδων)

    και στη Βιργινία των βρωμοαμερικανων υπαρχει μια ελληνική όαση οπου, οπως και εσεις, τιμάνε με πάθος τα αρχαιοελληνικά μας σύμβολα και χαιρετισμους:

    https://mobile.twitter.com/AndyBCampbell/status/896385942495285248/photo/1

    https://mobile.twitter.com/MichaelRapaport/status/896374515822874624/photo/1

    http://www.pandiera.gr/uploads/uploads/2014/06/Pappas-padi-nazistikos-xairetismos.jpg

    http://news247.gr/eidiseis/politiki/fwtografies-ntokoymenta-nazi-apo-kounia-mixaloliakos-pappas-apodidoyn-foro-timhs-se-xitler-moysolini.2859528.html

  22. ολοι οι κλεφταραδες πολιτικοι.Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.

  23. Δηλαδή έτσι καταλαβαίνεται την περιβόητη δημοκρατίας σας;
    Όποιος δεν συμφωνεί με τον τσίπρα σας είναι:
    “ναζιστομερτσετναϊζ”

  24. Κανενα λινκ για να αγοράσουμε σβαστικοτισερτ και σβαστικοπετσετες-λάβαρα σας ζήτησα, άντε και κανα σπιντο, να ‘χουμε τωρα τον Δεκαπενταύγουστο. Δεν βλέπετε ποσο πολυ ωραια τα φοράνε οι παλαιοναζι Χρυσαυγίτες;

    http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/696822/otan-mihaloliakos-kai-pappas-dunodan-kai-hairetousan-nazistika

    Και ενα οχι τόσο σημαντικό: Αναρωτιέμαι, γιατι δε βγαίνουν δημόσια οι Θερμοπυλες να κατακρίνουν τους Χρυσαυγίτες που σκοτώνονται εδω μεσα να παίρνουν το μερος τους και να απορρίψουν την υποστήριξή τους;

  25. Ανώνυμος προς: «ξερετε τι θα πει ναζιστομερτσενταιζ; 13 Αυγ 2017 at 8:03:11»

    Προτού νομίσεις ότι μπορείς να κάνεις μάθημα στους αναγνώστες για αυθαίρετες γραμματοσειρές «γκρίκλις»
    όπως πχ «ναζιστομερτσενταιζ »
    Μάθε πρώτα τι σημαίνει Έλληνας

  26. Διανομή Ελληνικής Γης για μετανάστες 100 στρεμμάτων στον κάθε έναν δωρεάν και 100% επίδομα ενοικίου

    Μέσα από το πρόγραμμά που προωθεί η κυβέρνηση και θέλει να ολοκληρώσει μέχρι το καλοκαίρι του 2018, έχει σκοπό να παραχωρήσει δωρεάν 200.000 στρέμματα στην περιοχή της Μακεδονίας σε 2000 μετανάστες με μία σειρά από προνόμια ώστε να μπορούν να ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία.Tα προνόμια που σκέφτεται να παραχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση είναι:1) Αφορολόγητο μέχρι και 25.000 ευρώ εισόδημα για όλους του μετανάστες που δεχθούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αγροτικής παραγωγής2) Άτοκα δάνεια για την αγορά μηχανημάτων εώς και 300.000 ευρώ για τον κάθε έναν με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.3) Επίδομα ενοικίου εώς και 100% με κριτήρια εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης.4) Άδεια για λαϊκές αγορές..5) Απαλλαγή από ασφαλιστικές εισφορές για 2 χρόνια.
    Στο πρόγραμμα θα έχουν δικαίωμα ένταξης μόνο μετανάστες που είναι δηλωμένοι ώς προστάτες οικογένειας και μόνο όσοι δήλωσαν ως χώρες προέλευσης την Συρίας, Το Μαρόκο, Το Ιράν, Το πακιστάν και την Αίγυπτο.http://attikanea.blogspot.gr/2017/08/100-100.html

  27. Το σχέδιο είναι η συγκέντρωση όλου του πληθυσμού στις μεγαλοπόλεις Έτσι θα αρπάξουνε την γή όλη, θα ξεκάνουνε τον πληθυσμό τον ελληνικό.Και έχουν πολλούς τρόπους να το πετύχουν αυτό, με έναν στρατό διαλυμένο, με σώματα ασφαλείας επίσης διαλυμένα και με τις απρόσκοπτες ελληνοποιησεις που εχουν βάλει στον ελληνικό στρατό χιλιάδες αλβανούς να υπηρετούν. Θα πέσει πείνα θα προκαλέσουν πείνα στην Ελλάδα και θα ξεσπάσει αναταραχή με πογκρόμ. θα βαλουν τους λαθρό να σφάξουν τον ελληνικό πληθυσμό και θα τελειώσουν μία για πάντα με εμάς. Έπειτα την γή θα τήν δώσουν για μερικά χρόνια στούς λαθροπηθίκους. Μόλις ξεμπερδέψουν με εμάς, θα τους περιποιηθούν και τα μουσουλμάνια ανάλογα, θα κρατήσουν όσους θέλουν για δούλους και τους υπόλοιπους θα τους ξεκάνουνε. Μην κυττάμε τώρα, που φαίνεται ότι τους χαιδεύουν, θα φάνε καλά οι λαθρό.Μόλις τελεώσουν με εμάς θα περιλάβουν αυτούς .http://attikanea.blogspot.gr/2017/08/blog-post_171.html

  28. ΔIΟΡΙΣΜΟΙ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά, διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο. Είναι, όμως, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και μπαμπάς υπουργού.

  29. Εκτός που δεν έχεις καμία σχέση με τον Έλληνα και τον Ελληνικό Πολιτισμό,’
    έχεις και πλήρη άγνοια και από ιστορία!
    Το λάθος του Χίτλερ ήταν που παρασύρθηκε
    (από την εξευτελιστική ήτα του Μουσολίνι)
    να επιτεθεί στον Έλληνα!
    Σήμερα ο Σοϊβλε θέλει με κάτι μαριονέτες πολιτικούς
    (σαν και εσένα),
    να αποδείξει στον Χίτλερ ότι μπορεί να σκλαβώσει τον Έλληνα δίχως να ξοδέψει ούτε μία σφαίρα!

  30. ψηφιζοντας χιτλερικα μνημονια .ξυπνα καυμενε ραγια!!!!!

  31. Ανώνυμος 2
    Καλό είναι επί τη ευκαιρία να ενημερωθείτε και από αυτήν την πλευρά της ιστορίας.
    Βλέπε YouToube:
    «Ο πρώην Σιωνιστής Μπέντζαμιν Φρίντμαν αποκαλύπτει και προειδοποιεί τη Δύση»

  32. Βιρτζίνια: Ο 20χρονος που έριξε το αμάξι του στον κόσμο «είχε είδωλο τον Χίτλερ»

  33. ομάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»
    Κρητικός Αντώνης, Κίννας Ν Κιοσέογλου Παρθένα, Φωλιά Διονυσία
    Χαντζηνικολάου Σούλα, Μαγουλά Στέλλα
    Κουκούλας θέμος, Κουτσ Κόλλιας Αναστάσης, Τρακόσσ Πήκος Διονύσης Τσεσ Νικηταράς Αθανάσιος

    Βιρτζίνια: Ο 20χρονος που έριξε το αμάξι του στον κόσμο «είχε είδωλο τον Χίτλερ»

  34. Η ανωνυμία σας είναι ο καλύτερος μάρτυρας του σιχαμένου προσωπείου σας…

  35. Απλός πολίτης προς: «Ανώνυμε-δίχως-ίχνος-ειρωνίας 14 Αυγ 2017 at 23:01:11 »

    Δυστυχώς η εκκωφαντική ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ
    σας αποκαθιστά άκρως αποκρουστικό για τον αναγνώστη!
    Ενώ τα ΕΠΩΝΥΜΑ σχόλια των αρθρογράφων αναφέρονται στην καθημερινή πραγματικότητα του Έλληνα πολίτη!
    Εσύ τι φοβάσαι και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία και τους επιτρέπεις να σε αποκαλούν:
    το «ΑΠΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ»;

    • ‘Απλοσπολιτησπρος’ ποτε πεφτει να κεράσουμε φιλελε φρεντο; Μη ξεχάσεις να ανάψεις και κανενα κερί για τον Αδόλφο τωρα στα πανηγύρια – πρόσεχε ομως με τον ‘αρχαιοελληνικό’ χαιρετισμό, μη σβήσεις τη φλόγα. Παντως ακομα δεν εχει στείλει κανένας λινκ για τα ναζιστομερτενταιζ που με περηφάνια μοστράρουν οι νεοναζί Έλληνες πατριώτες και που με τόσο σθένος εσεις τους υποστηρίζετε (θέλω τισερτ, πετσέτα και σπιντο για παραλία, πληρώνω με πέιπαλ):

      http://www.pandiera.gr/uploads/uploads/2014/06/Pappas-padi-nazistikos-xairetismos.jpg

      http://news247.gr/eidiseis/politiki/fwtografies-ntokoymenta-nazi-apo-kounia-mixaloliakos-pappas-apodidoyn-foro-timhs-se-xitler-moysolini.2859528.html

      http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/696822/otan-mihaloliakos-kai-pappas-dunodan-kai-hairetousan-nazistika

      Καλημέρα Απλοσπολιτησπροσακη

      • Φιλελέ φρέντο ρουφάς εσύ αριστεράκο και δεν το έχεις πάρει και χαμπάρι. Κούλης και ανταρσία μαζί στα τζαμιά, μαζί στα gay rights, μαζί στα αντιρατσιστικά, μαζί στα open borders. Σόρος κερνάει, αντιφα, ΜΚΟ πίνει. Νεοφιλλελευθερισμός και αριστερά χέρι, χέρι, μαριονέτες στο θέατρο σκιών της παγκοσμιοποίησης.

        • τα απαυγάσματα του παλαιοναζισμου (δείτε φωτος), που μονο εγκώμια δεν εχετε πλέξει για τους θερμοπυλες και οι οποίοι δέχονται αδιαμαρτύρητα την υποστήριξη απο τους περήφανους ναζιστες (δείτε φωτος), ειστε ολοι σας χαϊλ-άριους.

          http://www.pandiera.gr/uploads/uploads/2014/06/Pappas-padi-nazistikos-xairetismos.jpg

          http://news247.gr/eidiseis/politiki/fwtografies-ntokoymenta-nazi-apo-kounia-mixaloliakos-pappas-apodidoyn-foro-timhs-se-xitler-moysolini.2859528.html

          http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/696822/otan-mihaloliakos-kai-pappas-dunodan-kai-hairetousan-nazistika

          (‘μαριονέτες στο θέατρο σκιών της παγκοσμιοποίησης’ ρε εθελοτυφλε ναζι; Μου βγήκε ο φρεντο απ’τη μύτη, αλλα άξιζε)

        • Που σαι και σε έψαχνα να πάμε στο μνημόσυνο στον Μελιγαλά?Όλο το συνάφι σου χωράει!

        • Αν λέγατε αυτά που λέτε σήμερα στους ΕΑΜίτες το 40′, θα είχαν πνίξει εσάς στην πηγάδα. Που θα τολμήσετε να μιλήσετε και για το ΕΑΜ, πιτσιρικαρία της καφετέριας. Όταν εγώ κατέβαινα σε πορείες, εσείς παίζατε ακόμα με τον action man και τώρα θα γυρίσετε να μας πείτε και φασίστες. Αγράμματα, που το μόνο που ξέρετε είναι να πιθηκίζεται ότι σας λέει το κόμμα και να βάζετε ανώνυμα ταμπέλες στους ανθρώπους. Η ντροπή της αριστεράς είστε, που θα τολμήσετε να συγκριθείτε με τους μαχητές του ΕΛΑΣ, που τους έθαβαν με την Ελληνική σημαία και πολεμούσαν για την πατρίδα, ενάντια στον κατακτητή. Τσόντες των πολυεθνικών, ε τσόντες των πολυεθνικών.

  36. Μποχαλοναζί!Αχαχαχαχαχαχα γελά και μακαρίτης ο Χίτλερ!Άμα έβλεπε Ναζί από την Κω θα πήγαινε και θα γινόταν εβραίος και αυτός!

  37. οπως τα πολυτεχνειο μαης στο παρισι αραβικη ανοιξη εξεγερσεις στις πλατειες ουκρανια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ κλπ.ολα τα πατροναρει η CIA.ΞΥΠΝΑ ΔΟΥΛΕ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA!!!!!

  38. Μπορεί να έχουν περάσει κοντά 27 χρόνια από το γκρεμοτσάκισμα των… «σοσιαλιστικών παραδείσων» (χωρίς να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός, για την τιμή των όπλων!) και σχεδόν άλλα τόσα από την επίσημη μετονομασία του Λένινγκραντ σε «Αγία Πετρούπολη», αλλά τα συντρόφια δε μπορούν ακόμα να το χωνέψουν! Έτσι, σε ανακοίνωση του… τιμημένου κουκουέ για σύναξη δεκάδων ΚΚ (πολιτικής επιρροής σε ποσοστά που θυμίζει χειμερινές θερμοκρασίες της… Σιβηρίας), σε διεθνή συνδιάσκεψη που διοργάνωσε το ΚΚ Ρωσσίας, η Αγία Πετρούπολη αναφέρεται ως… Λένινγκραντ:
    «Με τις παρεμβάσεις των δεκάδων ΚΚ συνεχίστηκε στις 12 Αυγούστου στο Λένινγκραντ…».
    Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίτε συντρόφια, με μαύρο δάκρυ!
    (ΥΓ): Δείτε και την ταινία “GoodByeLenin”, θα σας βοηθήσει να το… εμπεδώσετε!

  39. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ

    ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ .ΑΙΝΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΧΙΤΛΕΡ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.

  40. Το καθεστώς της Β.Κορέας είναι απολύτως κατασκευασμένο από τα δικά μας think tanks. Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης (που και αυτή επίσης δημιουργήθηκε από εμάς) τώρα έπρεπε να κατασκευαστεί ένα νέο αντίπαλο δέος προς τις παντοδύναμες ΗΠΑ. Γενικότερα το δόγμα του διπολισμού θα πρέπει πάντα να βρίσκεται σε ισχύ ούτως ώστε να μπορούμε να προωθούμε τα σχέδιά μας. Αλ Κάιντα, ISIS, Β.Κορέα, όλα αυτά είναι σχέδια υλοποιημένα από εμάς. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε την αφορμή στο πειθήνιο όργανό μας (ΗΠΑ) ώστε να διενεργήσει πολέμους που μας εξυπηρετούν οικονομικά και πολιτικά.ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!! ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ!!

  41. Αμάν με τους ψεκασμένους που πιστεύουν σε ερπετόμορφους εβραίους και σιωνιστές εξωγήινους

  42. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ
    ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ ΟΤΙ:
    «ΕΆΝ ΔΕΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ»!
    ΒΛΕΠΕ: https://www.youtube.com/watch?v=P75eEp46GnU
    «Ο πρώην Σιωνιστής Μπέντζαμιν Φρίντμαν αποκαλύπτει και προειδοποιεί τη Δύση 1»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ