ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Αυτό που συμβαίνει με ρίψη σκουπιδιών από ασυνείδητους στις παραλίες μας είναι το κάτι άλλο!!

7
1316

Aυτό που συμβαίνει με τη ρίψη σκουπιδιών από ασυνείδητους σε διάφορα παραλιακά σημεία του νησιού, ενώ παρα δίπλα υπάρχουν κάδοι,  είναι το κάτι άλλο!!

Σας στέλνω φωτογραφίες από το Ψαλίδι και βίντεο ακριβώς μπροστά από το γυμνάσιο στην περιοχή του ναυτικού ομίλου για να καταλάβετε το μέγεθος της αναισθησίας κάποιων.

Μάλιστα η επισκέπτρια του νησιού που τα μαζεύει μας σχολιάζει αναλόγως…

Μια λέξη μόνο ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!

Αναγνώστης

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για το γυμνάσιο μπροστά στον ΝΟΚ είναι μόνιμα «παρκαρισμένοι» μια ομάδα ημεδαπών Ρομά με τις κλούβες τους και όλα τους τα υπάρχοντα. Μην περιμένετε λοιπόν από γύφτο να πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού που θα είναι εκεί, η εικόνα θα παραμείνει ίδια.

    • Σωστό το σχόλιό σας όμως πλήθος σκουπιδιών υπάρχουν στη Λάμπη από τον Φάρο μέχρι το τέλος της παραλιακής οδού κατά μήκος όλης της όμορφης παραλίας και εκεί δεν υπάρχουν γύφτοι. Άρα το πρόβλημα είναι γενικότερο.

    • ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΤ ΦΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΑΛΙΔΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ ΠΟΥ Π…… ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΟΥΝΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. Α ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΠ……..Σ. ΑΥΤΟΙ ΕΘΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ…………

  2. Δυστυχώς, το φαινόμενο αυτό το βλέπουμε όχι μόνο σε παραλιακά σημεία του νησιού μας, αλλά σχεδόν παντού!! Λυπηρό είναι να βλέπεις κουτάκια από αναψυκτικά, μπουκάλια, πακέτα από τσιγάρα, ποτηράκια του καφέ,…και πολλά άλλα αντικείμενα πεταμένα εδώ κι εκεί, μάλιστα ακόμα και σε κεντρικά σημεία και δρόμους του νησιού μας!! Καλό θα είναι λοιπόν οι πολίτες να αποκτήσουν (αποκτήσουμε) οικολογική συνείδηση και να είμαστε πιο προσεκτικοί και υπεύθυνοι σε τέτοια θέματα!!!
    Μπράβο στον αναγνώστη…

  3. Αυτό που σε ορισμένα κεντρικά σημεία της πόλης η δυσωδία είναι μόνιμη...

    ούτε δήμαρχος ούτε πρόεδρος ΔΕΥΑΚ έχουν γκατς να το αντιμετωπίσουν; Καλά σας λένε Δημοτική Αρχή χωρίς κοχόνες

  4. Κακά τα ψέματα η κουλτούρα του Νεοέλληνα είναι η απόθεση φραπέ,τσαντών και αποτσίγαρων παντού

    ειδικά στις παραλίες και βέβαια η τελευταία μόδα επιτάσσει να αφοδεύουν οι σκύλοι, που πάρθηκαν λόγω μεταναστευτικού,με τέτοια αναισθησία ,σαν να μην συμβαίνει τίποτα..και αν κάνεις παρατήρηση,θα είσαι και γραφικός..μα που και πως να πάει η χώρα μπροστά με τέτοιυς πολίτες και με τους Αλβανούς υπηκόους να κάνουν χειρότερα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ