Επιστολή Επιτροπής Πολιτών στον Υπ. Υγείας για Λειτουργία Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας

3
1408

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΚΩ

Προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού

Κοινοποίηση:

Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ

Απ’ ότι γνωρίζουμε είστε ενήμερος για την μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει τους τελευταίους 22 μήνες, για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας Κω.

Ενός Κέντρου που εξαιτίας της πλήρης εγκατάλειψής και αξίωσής του από την Κεντρική Εξουσία, είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης με συσσωρευμένα σκουπίδια και ακαθαρσίες παντού.

Χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες Εθελοντών, ο χώρος καθαρίστηκε και μετατράπηκε γρήγορα σε ένα Κέντρο Υγείας που να πληροί τους όρους υγιεινής.

Επίσης, χάρη στην άοκνη προσπάθεια του μοναδικού γιατρού στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας κ. Αναστάσιου Μεταξά, ο οποίος μόνος του, κατάφερε και έχει εξυπηρετήσει πάνω από 9.000 περιστατικά, λύνοντας έτσι ένα σημαντικό κενό υγείας που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή.

Με ιδιαίτερή μας χαρά, ακούσαμε τον περασμένο Νοέμβριο, τις δηλώσεις σας στη Βουλή και την δέσμευσή σας, ότι εντός του 2017, το Κ.Υ. Αντιμάχειας, θα στελεχωθεί με 10 άτομα προσωπικό, με 3ετή σύμβαση, από Ευρωπαϊκά κεφάλαια.

Επειδή λοιπόν, βρισκόμαστε στο μέσο του 2017, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το πότε θα ολοκληρωθούν αυτές οι προσλήψεις.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να έρθετε στην Κω, για να δείτε από κοντά την όλη την προσπάθεια που έχει γίνει στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας, αλλά και την όλη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Υγείας στο Νησί του Ιπποκράτη.

Με εκτίμηση

Επιτροπή Πολιτών για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 9000 ασθενείς δεν εχει εξυπηρετησει ουτε το κεντρο υγειας ΚΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ . ΕΚΤΩΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!!!!ΑΠΟ Μ…..

  2. Ρε πάτε καλά καλά ψεύτες θέλετε να σας πάρουνε στα σοβαρά ποιες 9000 περιστατικά τι θέλετε να προσλάβουν και άλλους να πεζετε κούνιες φτάνει πια………………………

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.