ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ Αμαξοστασίου στην καθαριότητα από τους συμβασιούχους – Δεν γίνεται αποκομιδή σκουπιδιών από απόψε…

19
2442

Αντιμέτωπη με το φάσμα των σκουπιδιών είναι από απόψε και πάλι η Κως, όπως και όλη η Ελλάδα με την κινητοποίηση των συμβασιούχων, εν αναμονή και της αυριανής έκτακτης συνάντησης της ΠΟΕ ΟΤΑ με τον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα στο Μαξίμου.

Οι συμβασιούχοι του Δήμου Κω μετά την κίνηση καλής θέλησης για το καλό του τουρισμού αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αποκλεισμό από απόψε μετά και την αρνητική απάντηση που έλαβαν από τον Επίτροπο σήμερα το μεσημέρι (στη σχετική επικοινωνία που είχαν μαζί του στον δήμο Κω, όπως εξήγησε και στο Δημοτικό συμβούλιο ο εκπρόσωπος των συμβασιούχων Φάνης Βερενάκης).

Από τη στιγμή που με βάση την απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου δεν μπορούν να πληρωθούν και δεν εγκρίνεται η μισθοδοσία τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους διότι θεωρείται παράβαση, δεν μπορούν να ανέβουν πλέον στα απορριμματοφόρα (εφόσον θεωρούνται πλέον και ως μη ασφαλισμένοι…)

Οπότε, ας είμαστε όλοι συγκρατημένοι στην απόθεση απορριμμάτων σε εξωτερικούς χώρους.

  • Αποκομιδή απορριμμάτων γίνεται μόνο στα πιο ευαίσθητα σημεία (νοσοκομείο, φυλακές, αεροδρόμιο, παιδικούς σταθμούς κλπ)

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και για να λέμε την αλήθεια, οι περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους τους ξεγέλασαν και ψήφισαν ΣφΥΡΙΖΑ...

    Έφαγαν και αυτοί κοροϊδία από την φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που τα πάντα έταξε, από σχίσιμο μνημονίων μέχρι μονιμότητα στους αγανακτισμένους συμβασιούχους. Τώρα απολαμβάνουν και αυτοί τους ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΔΟΣΊΛΟΓΟΥΣ που θα πούλαγαν και την μάνα τους για την καρέκλα της εξουσίας…

    • Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και ο Αλέξης είναι πολύ καλός στο μπλα μπλα.

      • Να σας απολύσουν άμεσα!!!Όταν υπογράφεις σύμβαση 8 μηνών μετά το πέρας του χρόνου αυτού πας στο σπίτι σου και προσλαμβάνεται κάποιος άλλος άνεργος συνάνθρωπος μας όταν χρειάζεται…Στα νησιά δεν υπάρχει ανάγκη για περισσότερους μόνιμους χειμώνα-καλοκαίρι.

    • Λές για ΣΦΥΡΙΖΑ αλλά δεν μας λές κρυφοφασιστάκο τι θα έκαναν τα ναζιστικά αποβράσματα σας αν ήταν κυβέρνηση?Για κανα στρατόπεδο συγκέντρωσης σας κόβω να κάνατε στους διαδηλώτες.Βρώμα και δυσωδία είναι το κόμμα σου!

  2. Η κατάντια του υπουργού Σκουρλέτη που απολύει 10.000 εργαζόμενους με την μία..

    Εάν αποκαλούν φασίστα τον Κούλη που απέλυσε 500 πλούσιες καθαρίστριες από τις εφορίες με μισθό 1.500-2.200 € πως θα πρέπει να αποκαλέσουν τον Σκουρλέτη; Φασιστοαριστερό; Απολύει και αποκαλεί μαϊντανό τους εργαζόμενους στα σκουπίδια.

  3. Εγώ απλά θα σας θυμίσω ότι αυτοί την στιγμή εργάζονται στο νησί μας μερικές χιλιάδες εποχιακών (συμβασιούχων) στο Τουρισμό.
    Όλοι ξέρουμε ότι εκεί γύρω στο τέλος του Σεπτέμβρη, όλοι υα αποχωρήσουν, με την λήξη της σύμβασης τους. Αυτοί δεν έχουν ψυχή; Δεν είναι άνθρωποι, δεν έχουν οικογένειες, υποχρεώσεις;
    Το ξέρουν ότι η εργασία τους έχει ημερομηνία λήξης και οι περισσότεροι δεν θα πάρουν καν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. Γνωρίζουμε και σε τι συνθήκες εργάζονται.
    Καιρός είναι όλοι αυτοί οι λεγόμενοι Άρχοντες, πολιτικοί της δεκάρας, πολιτικά λαμόγια παντός χρώματος, συνδικαΛΗστές, να κόψουν την αλητήρια εκμετάλλευση ανθρώπων για τα ψηφαλάκια και τον άνομο πλουτισμό τους μέσω της πολιτικής και ρουσφετιού. Άντε βρε άχρηστοι…………………

  4. Ντοπή ρε παιδιά, από τα μπράβα που σπασατε την απεργία , τωρα θα βρωμίσουμε μεσα στον Ιούλιο!ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ…Σκεφτείτε το νησί μας, μάς είστε απαραίτητοι! Χάνετε το δίκιο σας έτσι. Καθαρίστε την Κω που τόσο υπέφερε και εξάλλου θα περάσει από τα κεντρικά η ρύθμιση και όλα καλά. Απεργήσετε ή όχι, ότι είναι να γίνει θα γίνει, εσείς 50 άτομα δεν επηρεάζετε καμία απόφαση, μόνο έγκλημα θα κάνετε με την απεργία σας, εγκλημα κατά της ΚΩ…

  5. Εχουν λεφτα, αφου πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι, αλλα δε μας τα δίνουν. Όσο για τις μετέωρες ιδιωτικές επιχειρήσεις, την τουριστική κίνηση και το καλο, το μέλλον και την παγκόσμια δυσφήμιση του τόπου αδιαφορούμε πλήρως. Κατεβάστε και αλλα σκουπίδια συμπολίτες, να μεγαλώσουν τα βουνά του αγώνα μας. Θα βαλουμε και μια Ελληνική σημαία σε καθε κορφή, να κυματίζει περήφανα μεσ’ στο ελληνικο, και δύσοσμο, καλοκαιρινό αεράκι. Μονιμοποιήσεις ΤΩΡΑ. Κορόιδα συμπολίτες, βοηθήστε και αλλο τον αγώνα μας. Μονιμοποιήσεις ΤΩΡΑ.

  6. Συμβασιούχοι ! Άλλο ένα πρόβλημα που μας κληροδότησε η γαλαζοπράσινη Μαφία, που επί δεκαετίες έκανε εμπόριο ελπίδων με τα ανθρωπάκια υφαρπάζοντας την ψήφο τους ! Τώρα ……κουνούν το δάκτυλο και τρέχα ……Σκουρλέτη να μαζέψεις τα σκουπίδια !Κατά την γνώμη μου πρέπει όλοι οι συμβασιούχοι να πάρουν δρόμο ! Ως βύσματα πήραν σύμβαση και όχι μέσω ΑΣΕΠ! Δεν είναι κορόιδα οι υπόλοιποι Έλληνες και αυτοί οι ι…..έξυπνοι !Ανεσταλησαν οι κινητοποιησεις διαβαζω διπλα της ποε-οτα.. Αντε , καλες διακοπες σε πανακριβα πενταστερα να εχουν τα μελη του προεδρειου τους !! Ο νοω νοειτω..

  7. ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ

    ΜΕΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕ 250 ΕΥΡΩ!!!!!! ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Σαν σήμερα, το 1999, πέθανε δεσμώτης –μα με το πνεύμα ελεύθερο!- της «Δημοκρατίας 1974», ο Ηγέτης της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου, Γεώργιος Παπαδόπουλος.Τίμησε την στολή του Έλληνα αξιωματικού στα πεδία των μαχών και κυβέρνησε την Ελλάδα με πατριωτικό πνεύμα, απαράμιλλο ήθος και εντιμότητα, ήταν ο δημιουργός του ελληνικού «οικονομικού θαύματος», έκανε πραγματικά μεγάλα έργα κι έδωσε ψωμί στο φτωχό κοσμάκη. Ανατράπηκε πριν προλάβει να ολοκληρώσει το έργο του και αρνήθηκε να υπογράψει αίτηση αποφυλάκισης στους δεσμώτες του.Θα μείνει για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΣ στις καρδιές των αγνών Ελλήνων πατριωτών!https://www.youtube.com/watch?v=nP3X-7amBGQ

  9. ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΡΝΗΡΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

  10. αφου σας διωχνουν φυγετε, γινετε ελευθεροι επαγγελματιες να οικονομάτε !!Εμεις οι ελευθεροι επαγγελματιες εχουμε χεστη στο ταλληρο!!!!Πολύ χρημα αμα σου λεω πολύ ,,,πολύ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ