Α. Κρητικός: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» …ταφόπλακα στην Παιδεία μας

42
2557

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

·         Προσπαθούν να βάλουν ταφόπλακα στην Παιδεία μας

 • Όταν το Κράτος βάλλει κατά του Έθνους-Γένους, οφείλουμε να αντιδράσουμε

Γράφει ο Δάσκαλος Αντώνης Γ. Κρητικός

Διαχρονικά, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις αναγόρευαν και αναγορεύουν την Παιδεία σε πρώτη εθνική προτεραιότητα που, δυστυχώς, αποτυπώνεται στον κρατικό προϋπολογισμό με τα χαμηλότερα ποσοστά κονδυλίων. Παράλληλα, η έλλειψη ενός διαχρονικού προγραμματισμού για την Παιδεία και ενιαίας πολιτικής, ανεξάρτητα από κυβερνήσεις και υπουργούς, οδήγησε σε μια Παιδεία που παιδεύεται.

Έρχεται σήμερα, η κυβερνώσα «Αριστερά», μετά τους λάθος χειρισμούς της στο μεταναστευτικό, με την σταδιακά προωθούμενη ένταξη των παιδιών των μεταναστών στις κανονικές τάξεις των σχολείων (δήλωση  Υπουργού Παιδείας 3/10 από το Ηράκλειο Κρήτης-Pontos News) να της βάλει την ταφόπλακα.

Θα πρότεινα, έχοντας ανάλογη εμπειρία, εργαζόμενος ως ειδικός εκπαιδευτικός τη δεκαετία του ΄90, των προβλημάτων που δημιούργησε στη γενικότερη εκπαιδευτική διαδικασία η αθρόα προσέλευση στα σχολεία μας αλβανόπαιδων, που στο σύνολό τους δεν γνώριζαν την ελληνική γλώσσα και φυσικό ήταν αφενός αυτά να αισθάνονται μια εσωτερική σύγκρουση και ασυνέχεια αφετέρου να αποτελούν τροχοπέδη στην μαθησιακή εξέλιξη των υπολοίπων μαθητών της τάξης φοίτησής τους, ότι αυτή τη στιγμή και με δεδομένη την ύπαρξη ενός μεγάλου αριθμού παιδιών-στο νησί μας περί τα 160- όχι από μια χώρα αλλά από πολλές διαφορετικές, με διαφορετική προφανώς γλώσσα, κουλτούρα ήθη και έθιμα, ωφελιμότερη θα ήταν η δημιουργία εκπαιδευτικών δομών εντός των Ηοt Spot για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και της προσαρμογής στα νέα δεδομένα αυτών των παιδιών, αποφεύγοντας παράλληλα και το πρόβλημα της μετακίνησής τους από και προς τα σχολεία. Το ήδη οξύτατο δημογραφικό καθώς και η «εξαγωγή» νέων μας και, η «εισαγωγή» νέων μεν, αλλά με άλλα εθνικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά, μοιραία οδηγεί σε πολλές ανατροπές και κατά συνέπεια απαιτούνται πολύ προσεκτικοί χειρισμοί.

Αναρωτιέται κανείς, στα ιδιωτικά σχολεία και κολλέγια  που φοιτούν τα παιδιά των εκάστοτε κ.κ. πρωθυπουργών και των μεγαλόσχημων πολιτικών μας, θα στείλουν προσφυγόπουλα; Πώς, λοιπόν, κύριοι να καταλάβετε την αγωνία των πολιτών; Είστε μακριά από τα προβλήματα του λαού. Γι’αυτό έχετε και την εύκολη απάντηση, αποκαλώντας  ρατσιστές, ξενοφοβικούς… όσους αντιδρούν!

Πολύ φοβάμαι, πέρα από τις όποιες ιδεοληπτικές εμμονές και ιδεοληπτικά απωθημένα της κυβέρνησης, η ένταξη αυτών των παιδιών επιχειρείται και μέσα από τις πιέσεις που εξασκούν κέντρα έξω από την Πατρίδα μας, που χρόνια τώρα προσπαθούν να αποδομήσουν το Κράτος και το Έθνος-Γένος μας. Είναι πλέον πασίδηλο, ότι τα τελευταία χρόνια οι εκάστοτε κυβερνήσεις παίρνουν τις βασικές κατευθύνσεις από την παγκόσμια ολιγαρχία. Είναι, επίσης, πια κοινό μυστικό, ότι και η κυβέρνηση προσπαθώντας να δείξει τη νόθα αριστεροσύνη της και η αντιπολίτευση τη δική της κάλπικη εθνικοφροσύνη, βλάπτουν σοβαρά Θρησκεία και Παιδεία! Εξάλλου, από το πρώην «Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων» το «Εθνικής» αφαιρέθηκε όταν κυβέρνηση ήταν η σημερινή αντιπολίτευση, ενώ η σημερινή κάνει αγώνα για να αφαιρέσει το «Θρησκευμάτων» με την υπονόμευση της Εθνικής Παράδοσης και της Ιστορίας μας στο όνομα ενός εκσυγχρονισμού, που υπηρετεί ένα άχρωμο Διεθνισμό και μιας Παγκοσμιοποίησης που υπηρετεί τους ολιγάρχες του χρήματος.

Διαχρονικά, «Χριστιανοί» και αρνησίθεοι ελληνόφωνοι πολιτικοί, εκτελώντας άνωθεν εντολές αποχριστιανίζουν και αφελληνίζουν τη χώρα και το λαό, οδηγώντας μας σε πνευματική και οικονομική χρεοκοπία. Υπηρετούν το μεγάλο χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και κατά συνέπεια την εξαθλίωση του λαού, το διχασμό αντί της ενότητας, την πολιτιστική μας αλλοτρίωση. Ο αλλοτριωμένος όμως άνθρωπος εξουσιάζεται δεν εξουσιάζει γι’αυτό και οι σύγχρονοι πολιτικοί μας αντί να θυσιάζονται για το λαό, τον θυσιάζουν! Όταν δε το Κράτος βάλλει κατά του Έθνους- Γένους, οφείλουμε  να αντιδράσουμε.

Έκπληκτοι βλέπουμε τη σημερινή κυβερνώσα «Αριστερά» στην Πατρίδα μας, αντί την κατάργηση των μνημονίων, του ΕΝΦΙΑ, την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων και πολλών άλλων που υποσχέθηκε, να έχει ως προτεραιότητα την αλλοίωση του ήθους των πολιτών, τη νόθευση της Πίστης μας με την ανάμειξη πολλών εθνικοτήτων και Θρησκειών και φυσικά την αποκοπή από την Ιστορία, την ελληνική γλώσσα, τα ήθη και έθιμά μας. Με τη συντελούμενη δε φορολεηλασία, τις νέες περικοπές συντάξεων και το 99χρονο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, το μόνο χαρτί που της έχει μείνει για να δείξει τάχατες, ότι δεν πούλησε την ….αριστερή ψυχή της, είναι η σύγκρουση με την εκκλησία και ο αντικληρικαλισμός τους! Πρωτόγνωρες οι «καινοτομίες» του Υπουργού Παιδείας που ξεριζώνουν σύρριζα Χριστό και Πατρίδα κατά παράβαση του ίδιου του Συντάγματος! Όμως, το θέμα της Θρησκείας δεν μπορεί να είναι απόφαση ενός υπουργού αλλά του λαού!

Τις απρόκλητες επιθέσεις κατά της Ορθοδοξίας και της Παράδοσης θεωρούν κάποιοι ως επαναστατικότητα και εκσυγχρονισμό, ξεχνώντας ότι η μαχόμενη αθεΐα, όταν έγινε ή χαρακτήρισε την πολιτική πράξη της Αριστεράς, είχε φρικτά αποτελέσματα (Ε.Σ.Σ.Δ. ,Κίνα, Αλβανία κ.λπ.).

Θεοφοβικοί και σταυροφοβικοί στο σύνολό τους οι άθεοι πολιτικοί της «κυβέρνησης του λαού». Μήπως η τόση λύσσα εναντίον του Θεού πιστοποιεί ότι ο Θεός ζει και κυβερνά τον κόσμο; Αφού επιμένετε, ότι δεν υπάρχει Θεός γιατί ασχολείστε μ’Αυτόν; Και ενώ αξιολογείτε τον άνθρωπο ως απόγονο του πιθήκου, πώς μιλάτε για την «αξία άνθρωπος» και κόπτεσθε για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Ουαί, γραμματείς και φαρισαίοι!

Μα δεν καταλάβατε, ότι μετά την αποστασία του λαού μας από το Θεό υλοποιείται με γοργά βήματα η υποδούλωση της Ελλάδας στους σύγχρονους οικονομικούς δυνάστες; Ότι όσο ο Χριστιανισμός μπαίνει στο περιθώριο, οι κοινωνίες γίνονται όλο και πιο πολύ άθεες, αντίθεες και έρμαια της Νέας Εποχής;

Η ψήφιση του Συντάγματος στο όνομα της Αγίας Τριάδας, που θέλετε να καταργήσετε, αποτελεί δέσμευση υψηλού συμβολισμού, ότι οι διατάξεις του πρέπει αστασίαστα να είναι συμβατές με όλες εκείνες τις αξίες του Ευαγγελίου και της Ορθόδοξης Παράδοσης για ισότητα, δικαιοσύνη, προστασία των αδύναμων συμπολιτών και σεβασμό στην ελευθερία και στην αξία του ανθρώπινου προσώπου. Οι παραπάνω συμβολισμοί είναι προφανώς ενοχλητικοί στους ξένους επικυρίαρχους και στα ενεργούμενά τους…!

Μουσουλμάνα μετανάστρια που χρειάστηκε να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδας,  απαίτησε από τη νοσηλεύτρια να αφαιρέσει  το Σταυρό από το λαιμό της για να συνεχίσει να δέχεται την ιατρική της φροντίδα. Φυσικά, όχι μόνο δεν τον αφαίρεσε, αλλά την επόμενη ημέρα όλοι από το προσωπικό φόρεσαν στο στήθος τους από ένα Σταυρό δηλώνοντας, ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να φροντίζουν τους μετανάστες εξαιτίας της αγάπης τους, που απορρέει από την πίστη τους σ’Αυτόν! Τον Σταυρωθέντα και Αναστάντα Ιησού Χριστό!!

Και αν θέλουμε να μπει ένα τέλος στην εκμετάλλευση και την οδύνη αυτών των ανθρώπων, αλλά και την ηδονή κάποιων που προωθούν τα δικά τους εθνικά και οικονομικά συμφέροντα μέσα από το μεταναστευτικό, να μπει ένα τέλος στο δουλεμπόριο σωμάτων και ψυχών, στην πληρωμένη αλληλεγγύη των φώτων της δημοσιότητας χωρίς το βάθος μιας θυσίας, σ’ όλο αυτό το περίσσευμα υποκρισίας και τα κροκοδείλια δάκρυα και φυσικά για να σταματήσει να μετατρέπεται η Μεσόγειος σε υγρό τάφο χιλιάδων ανθρώπων, θα πρέπει η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε και η Ε.Ε να πιέσουν στη δημιουργία οργανωμένων δομών στις πλούσιες Αραβικές χώρες και της Βορείου Αφρικής (κοινή γλώσσα, θρησκεία, κουλτούρα), όπου θα γίνονται οι απαραίτητοι υγειονομικοί και λοιποί έλεγχοι στοιχείων, ώστε με αεροπλάνα να προωθούνται, όσοι επιθυμούν να μεταβούν σε ευρωπαϊκές χώρες μετά από συμφωνία των αρχών με αυτές. Όλα τα υπόλοιπα εξυπηρετούν σκοτεινούς και άνομους σκοπούς και συμφέροντα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

42 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γνωρίζεις πως η ποιό επιτυχημένη επιχείρηση χειραγώγησης, υποδούλωσης και εκφοβισμού, είναι αυτό που ονομάζουμε θρησκεία, με εκατοντάδες εκατομύρια νεκρούς στο όνομά της

 2. έγραψες! Η καλύτερη ανάλυση (αν και πολλοί έχουν μιλήσει για το ίδιο θέμα) που έχω διαβάσει, από τον καιρό που η νέα τάξη εισέβαλε απροκάλυπτα στην Ελλάδα!

 3. Οχι. Αυτος που πατει..Απο την μυγα ο Φιλις προσπαθει να βγαλει ξυγκι δηλ Αδιοριστους εκπαιδευτικους να γεμισει η τσεπη. Ξυγκι. Ευρω. Αγανακτισαν γονεις. Κι αλλοι Αυριο θα κατεβει απο το θρονο για να θυμουνται …Τι;;;;

 4. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΡΑΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ

 5. Στα σχετικά άρθρα πρέπει να διαχωρίσετε τον Αντώνη Κρητικό δάσκαλο, από τον μαθηματικό-κυριτσικό συνονόματο.

 6. Λυπάμαι κ. Κρητικέ που είστε δάσκαλος και εύχομαι να είστε συνταξιούχος, γιατί οι ιδέες σας μόνο μούχλα μου θυμίζουν.

 7. ΣΟΒΑΡΑ,ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΞΕΡΟΛΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΛΔ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ;;ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ,ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ Μ ΑΥΤΟΝ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΞΕΡΟΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΒΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΦΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΚΑΝ ΑΠΙΣΤΕ

 8. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΨΕΥΤΟΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ

 9. μουχλα δεν μυριζουν.προστασια μυριζουν κατι απ το οποιο απεχετε απο μικρα παιδια γι αυτο και σας περιθωριοποιησανε απο νωρις.τωρα με τον σφυριζα βγαζετε ολοι το δηλητηριο σας

 10. Δέξου την κριτική για το κείμενο και μη στρεψοδικείς! Από τον καναπέ τα λόγια είναι εύκολα.

 11. ΦΡΙΚΗ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

  Τον βιασμό του παιδιού της από δύο «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» από το Πακιστάν κατήγγειλε μια μητέρα σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η καταγγελία έγινε το πρωί της Παρασκευής, αν και το περιστατικό που καταγγέλθηκε είχε συμβεί νωρίτερα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο Πακιστανών, ενώ ζητήθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού, το οποίο παρουσιάζει νοητικά προβλήματα. Σύμφωνα με την καταγγελία οι δύο Πακιστανοί δελέασαν τον ανήλικο με χρήματα προκειμένου να ασελγήσουν σε βάρος του. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει μόλις θα καταφτάσουν στο νησί και οι 2.000-3.000 «πρόσφυγες», τον ερχομό των οποίων έχουν προαναγγείλει οι συριζοψεκασμένοι και προσπαθούν να επιβάλλουν τα σκουλήκια του μαρξιστικού παρακράτους δια της τρομοκρατίας! Γονείς, προστατεύστε τα παιδιά σας!

 12. ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ ΛΥΠΑΣΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙς ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ…ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΔΩΡΟ ΤΑ ΠΟΤΑ…ΟΥΖΟ 12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ

 13. Η καλυτερη,πληρεστερη και αντικειμενικότερη αναλυση που είδε το φως της δημοσιοτητας σε όλη την Ελλαδα για το θέμα αυτο! Μπράβο στον άνθρωπο και δάσκαλο Αντωνη Και όσοι ελαφρά τη καρδι’α γράφουν τα δι’αφορα για αυτον, ας κανουν τον κόπο να ψαξουν και να μάθουν για τι Αθρωπο μιλάμε και τι εχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει ανιδιοτελώς σε όλα τα παιδιά του κόσμου και κυρίως στα παιδιά με ειδικές ανάγκες Σε σας που δήθεν λυπάστε εχω να πω οτι η δήθεν ανθρωπιά σας εξαντλείται σε αυτό που ικανοποιεί την αριστεροσύνη σας και τον ψεύτο προοδευτισμό σας! Έχετε δείξει ποτε παρόμοια ευαισθησία για τα έλληνακια που υποφέρουν;

 14. Οι Έλληνες Γονείς της Μυτιλήνης σφράγισαν τα Δημοτικά Σχολεία που θέλει ο Τσίπρας να γεμίσει με “προσφυγόπουλα”!

  ΩΣ ΕΔΩ! Οι περήφανοι Γονείς της Λέσβου που αντιστέκονται στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης πήραν την κατάσταση στα χέρια τους για να προφυλάξουν τα παιδιά τους. Δίχως να υπάρχει καμία προηγούμενη ενημέρωση ή μέριμνα το ανθελληνικό κράτος των Σύριζα – Ανέλ διέταξε ότι από την Δευτέρα στα Δημοτικά σχολεία της Μυτιλήνης θα πηγαίνουν μαζί με τα Ελληνόπουλα και τα παιδιά των λαθρομεταναστών! Οι Έλληνες γονείς με μια δυναμική αντίδραση έβαλαν λουκέτο στο σχολείο και ξεκαθάρισαν ότι την Δευτέρα δεν θα έρθουν τα παιδιά τους για μάθημα, ούτε θα επιτρέψουν σε κανένα να περάσει την πόρτα. Όπως αποκάλυψε το LesvosNews.gr από την Δευτέρα αναμένεται να ενταχθούν σε τρία Δημοτικά Σχολεία της Μυτιλήνης 15 παιδιά λαθρομεταναστών, 5 στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 9ο και 11 Δημοτικό Σχολείο, 5 στο 15ο Δημοτικό Σχολείο και 5 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο. Πρόκειται για μία αιφνιδιαστική και εν κρυπτώ κίνηση από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, αλλά και από το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προχωρά σταδιακά στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου μόνιμης εγκατάστασης λαθρομεταναστών στη Λέσβο, παρά τις όποιες υποσχέσεις δίνει για αποσυμφόρηση του νησιού από τους 6.000 περίπου λαθρομετανάστες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι. Η Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων γιγαντώνεται σε όλη την Χώρα! ΥΓ: Αν θέλει ο πρωθυπουργός να στείλει κάπου τα παιδιά των λαθρομεταναστών, ας τα στείλει στις φιλόξενες αγκάλες της Σχολής Χιλλ!

 15. Όποιος επιθυμεί (κατά ομολογία των ιδίων) να δει με ποιο ΣΤΟΧΟ οι «Γραμματείς και Φαρισαίοι» θέλουν να εγκαταστήσουν τους δήθεν «πρόσφυγες» στην Ελλάδα, δεν έχει να κάνει τίποτα άλλο από το να ρίξει μια ματιά στο: «Τι περιμένει την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ / Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα διαπράττεται τεράστιο έγκλημα, καθώς τα σχολεία γεμίζουν με παιδιά μουσουλμάνων εποίκων». Ή στο: http://www.el.gr/index.php/top-news/117-top-news/24649-ti-perimenei-thn-ellada-binteo

 16. Πω πω ανάλυση. Που ήσουν κρυμμένος δάσκαλε. Πας κατευθείαν για πρωθυπουργός. Αφού ισχυρίζεσαι ότι είσαι πιο Χριστιανός από εμάς να πάρεις τα βιβλία σου και να πας να διδάξεις αυτά τα παιδία. Τότε και μόνο θα σε παραδεχτώ σαν δάσκαλο και σαν Χριστιανό. Αλλιώς όλα αυτά που γράφεις είναι εκ του πονηρού..

 17. Αφου εσυ δειχνεις να εισαι πιο χριστιανος τελικα απο ολους μας, γιατι δεν τα παιρνεις στο σπιτι σου να τους κανεις και ιδιαιτερα μαζι με τα παιδια σου? Αυτο θα ηταν πραγματι καλυτερο απο το να τους κανουν μαθημα στα Hot spot,που προτεινε ο δασκαλος και εσυ κανεις πως δεν το διαβασες και τον ειρωνευεσαι! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

 18. Αυτά μαθαίνεις τα παιδιά μας; Να αποστρέφονται τα παιδιά διαφορετικής καταγωγής και θρησκείας; Αυτά διδάσκει ο Χριστός που επικαλείσαι; Αυτά σου λέει η λογική σου; Μπορείς να αναλογιστείς εσύ και οι ομοϊδεάτες σου πού οδηγεί μια τέτοια στάση; Πόσα χρόνια πίσω θέλετε να γυρίσετε την Ελλάδα; Αρκετά δεν τραβάμε με αυτά που μας έφεραν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ψηφίζατε μέχρι τώρα;

 19. Εύχομαι να καταλάβουν έστω και ελάχιστα οι λίγοι ανεγκέφαλοι που με το θράσος του κουτοπόνηρου ειρωνεύονται. Και αυτή η μανία να θέλουν να κατατάσσουν τους ανθρώπους σε στρατόπεδα……

 20. ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΑΣΤΡΙΚΟΣ!!!

 21. Ο διαδραστικός συνδυασμός δημογραφικού, μεταναστευτικού και ισλαμικού προβλήματος στις ημέρες μας είναι δυνητικά κρίσιμο εθνικό ζήτημα για όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δεδομένου ότι οι πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, πολιτισμικές και θρησκευτικές προεκτάσεις του, θέτουν μία ισχυρή «ωρολογιακή βόμβα» σε ζωτικά συμφέροντα των χωρών αυτών, όπου και η πατρίδα μας, μπορούν δε να απειλήσουν ακόμη και την εθνική μας επιβίωση. Η εξελισσόμενη αθρόα και ανεξέλεγκτη μετανάστευση, (κυρίως μαζών Μουσουλμάνων), μέσω Αιγαίου, στην Ευρώπη, φαίνεται πως αυξάνει περαιτέρω την αναξιοπιστία της Ελλάδος έναντι των Ευρωπαίων εταίρων της, που επανειλημμένα την απειλούν με απομόνωση (πρόσφατοι φράκτες στα βόρεια σύνορα, αναστολή εφαρμογής Συνθήκης Σένγκεν). Στην περίπτωση αυτή είναι πασιφανής ο κίνδυνος εγκλωβισμού τεραστίου αριθμού μεταναστών, ο οποίος θα προστεθεί στον ήδη υπάρχοντα τεράστιο (για τις ελληνικές δυνατότητες) συνολικό πληθυσμό μεταναστών, νομίμων και παρανόμων. Έστω και αν ο εμφύλιος πόλεμος στην Συρία τελειώσει, εκτιμάται ότι η μετανάστευση θα συνεχισθεί, λόγω των υφισταμένων δημογραφικών και βιοτικών ανισοτήτων, αλλά δευτερευόντως και λόγω των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής. Το Ισλάμ εξεταζόμενο όχι ως θρησκεία αλλά ως «προνεωτερικός» αναγκαστικός τρόπος κοινωνικής, πολιτικής και πολιτισμικής συμπεριφοράς των Μουσουλμάνων, βρίσκεται ex obiecto στον «αντίποδα» του δημοκρατικού ευρωπαϊκού «κεκτημένου», αποτόκου του Διαφωτισμού. Αυτή η παρατήρηση επιβεβαιώνεται προφανώς από την κατάσταση στο εσωτερικό της συντριπτικής πλειοψηφίας των μουσουλμανικών κρατών, αλλά και από τα αρχικά απογοητευτικά αποτελέσματα του πειράματος της «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας στην Ευρώπη. Η εγκόλπωση, προσαρμογή και αφομοίωση Μουσουλμάνων μεταναστών στις Δυτικές κοινωνίες φαίνεται προβληματική έως αδύνατη, καθώς ο πιστός καλείται ουσιαστικά να διχασθεί μεταξύ αντιθετικών ή εχθρικών κοσμοθεωριών και να παραβεί τους δεδομένους «ιερούς» γι’ αυτόν κανόνες. Η Ελλάδα απειλείται παγίως από την επεκτατική και μουσουλμανική Τουρκία, (η οποία εύλογα προσπαθεί να ελέγξει όλους τους Μουσουλμάνους των Βαλκανίων με το πρόσχημα της «προστασίας» τους), έχει επιπρόσθετους λόγους να ανησυχεί για την ραγδαίως κλιμακούμενη αύξηση των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα (οι οποίοι με την συνεκτίμηση των μεταναστών και προσφύγων ενδεχομένως προσεγγίζουν ήδη το 5% του πληθυσμού). Οι πολίτες των κοινωνιών «δυτικού τύπου» αποκτούν ποικίλες βιωματικές καθημερινές δυσάρεστες εμπειρίες, από την αναγκαστική συνύπαρξή τους με πολυάριθμους μετανάστες άλλων κοσμοαντιλήψεων και πολιτισμού και δη Μουσουλμάνους. Εύλογα προβληματίζονται, αγωνιούν και αντιδρούν ασκώντας πολύτροπες πιέσεις στις κυβερνήσεις τους, με αποκορύφωμα την ραγδαία αύξηση ισχύος των ακροδεξιών κομμάτων, καθώς και τις φυγόκεντρες τάσεις των ευρωσκεπτικιστών. Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, στο σύνολό τους, έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα και λαμβάνουν (σε αλλού άλλο βαθμό) σειρά αποτρεπτικών μέτρων, δημιουργώντας -έστω και αργά- αντικίνητρα κατά των παρανόμων μεταναστών (ακόμη και κατά των προσφύγων οι οποίοι τυγχάνουν ασύλου). Εν αντιθέσει προς αυτό το γενικότερο πνεύμα, η ελληνική συμπεριφορά (μάλλον εμφορούμενη από ουτοπικά και ευχολογιακά ιδεώδη), εμφανίζεται ως σημαιοφόρος ενός παράταιρου και ανεδαφικού ανθρωπισμού, ενώ αντιμετωπίζει μοιρολατρικά, «χλιαρά», αργά και υποτονικά το θέμα της μετανάστευσης και του Ισλάμ στην χώρα μας, (δίχως επίσης να λαμβάνει στοιχειώδη μέτρα επίλυσης του δημογραφικού προβλήματος).

 22. Ειδικότερα για την Ελλάδα, τα επίσημα στατιστικά στοιχεία καταδεικνύουν ότι ο ελληνικός πληθυσμός μειώνεται με ολοένα επιταχυνόμενο ρυθμό, εγγίζοντας το κρίσιμο όριο της μη αναστροφής του εν λόγω φαινομένου. Ο συντελεστής γεννητικότητας των Ελλήνων φθάνει οριακά το 1,3 (για την διατήρηση του υφιστάμενου πληθυσμού απαιτούνται 2,1 απόγονοι ανά γυναίκα), καθώς οι πολύτεκνες ελληνικές οικογένειες αποτελούν σπάνιο ζητούμενο, ενώ περισσότερα από 900.000 παντρεμένα ζευγάρια είναι άτεκνα και εκατοντάδες χιλιάδες νέων εγκαταλείπουν την χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Είναι πασιφανές ότι σε μία ραγδαίως φθίνουσα αριθμητικά κοινωνία γερόντων επέρχεται βέβαιο βαρύτατο τίμημα στην οικονομία, στην ευημερία, στην ασφάλεια και στην άμυνά της, ενώ εν τέλει οι πολίτες νομοτελειακά καθίστανται μειονότητα στην χώρα τους με ότι δυσμενές μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Αποτέλεσμα εικόνας για migration greece Η μαζική (κατά το πλείστο παράνομη) μετανάστευση αποτελεί αρκετά συχνό φαινόμενο στην ιστορία αλλά και δομικό στοιχείο της νοοτροπίας των Μουσουλμάνων. Πολύ συχνά οι «πιστοί» μετακινούνταν και εγκαθίσταντο σε περιοχές των «απίστων», ακολουθώντας τα λόγια του Προφήτη Μωάμεθ : «Όπου εγκατασταθούν ο Μουσουλμάνοι, εκεί είναι και η πατρίδα τους». Αυτό συνέβη και παλιότερα στην Ευρώπη (Ισπανία και Βαλκάνια), αλλά συμβαίνει με ειρηνική μαζική μετακίνηση και εγκατάσταση σήμερα.

 23. Πληρωμένοι, ανώνυμοι τιμητές των πάντων και θαυμαστές των εαυτών σας! Απαραίτητοι στην ύπαρξη και συνέχεια του σάπιου πολιτικού και γενικότερον συστήματος που καταδυναστεύει χρόνια τώρα το λαό μας. Βγάλτε την κουκούλα της ανωνυμίας, βγείτε στο φως …! Δώστε όχι μόνο χρόνο στη ζωή σας αλλά και ζωή στο χρόνο σας. Καθρέπτης των λόγων μας είναι η πορεία της ζωής μας! Γιατί κρύβεστε πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας σας; Αληθεύοντες εν αγάπη!

 24. Καλούμε σε ανοιχτό, απευθείας τηλεοπτικό διάλογο (επί του θέματος αυτού!), στην τοπική δημοτική τηλεόραση της Κω, τους ΚΩΟΥΣ συμπολίτες μας που τυγχάνουν να ξέρουν κάτι παραπάνω!

 25. Γιατί να παρέχονται ΤΡΙΑ ζεστά γεύματα στα παιδιά των «προσφύγων» από κυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις και ούτε ΕΝΑ γεύμα στα παιδιά των εξαθλιωμένων και αναξιοπαθούντων Ελλήνων;

 26. Δεν βιάζουν, τα… ξαναμμένα «προσφυγάκια», μόνο τα ανήλικα, αλλά και ενηλίκους – άμα λάχει να’ ουμ! Έτσι, τρία «προσφυγάκια» απ’ τ’ Αλγέρι, ηλικίας 19, 20 και 24 ετών, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη με τις κατηγορίες του βιασμού και της κλοπής. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, χθες τα ξημερώματα, σε χώρο του (ΚΕ.Τ.Υ.Α.) Κέντρου Ταυτοποίησης Υπηκοότητας Αλλοδαπών, στη Μόρια της Λέσβου, τα τρία «προσφυγάκια» από κοινού, με τη χρήση σωματικής βίας, εξανάγκασαν έναν 25χρονο υπήκοο Μαρόκο, σε συνουσία μαζί τους, ενώ προηγουμένως του είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ – ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του 19χρονου, εκ των βιαστών… Έτσι έχουν μάθει, έτσι κάνουν… Έλληνες, φυλαχτείτε!

 27. Αλλοδαποί συνεπλάκησαν και απαγχόνισαν άνδρα στην πλατεία Κλαυθμώνος !!

  Δράστες ένας Πολώνος και ένας Ουκρανός που έχουν συλληφθεί – Αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς ότι οι δύο αλλοδαποί τσακώθηκαν με το θύμα και στη συνέχεια το κρέμασαν από το δέντρο Ένα φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στις 7.25 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πιο συγκεκριμένα στο πάρκο, που βρίσκεται κάτω από το Υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ένας διερχόμενος ενημέρωσε την αστυνομία για έναν απαγχονισμένο άνδρα σε δέντρο. Οι αρχές έφθασαν άμεσα στο σημείο και τον εντόπισαν κρεμασμένο με αυτοσχέδιο βρόγχο. Δεν βρήκαν στοιχεία του θύματος, καθώς δεν διατηρούσε κάποιο επίσημο έγγραφο πάνω του. Στο σημείο υπήρχαν ακόμη δύο αλλοδαποί σε κατάσταση μέθης που οι κινήσεις τους είχαν τραβήξει τα βλέμματα. Ο μάρτυρας υποστήριξε στην αστυνομία ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των τριών ατόμων και ακολούθησε ο απαγχονισμός του άνδρα, που φέρεται και αυτός να είναι αλλοδαπός. Αρχικά κατά τη σύλληψη τους οι δύο αλλοδαποί, ένας Πολωνός 35 ετών και ένας Ουκρανός 52 ετών, υποστήριξαν ότι προσπάθησαν να βοηθήσουν τον απαγχονισμένο άνδρα λέγοντας ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν. Θεωρούν ότι η μαρτυρία του διερχόμενου δεν αμφισβητείται με τους δύο συλληφθέντες να οδηγούνται στον Εισαγγελέα, όπου τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

 28. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΚΟΥΓΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΧΑΖΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Η ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΧΙΛΑΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΦΤΟΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΦΤΟΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ

 29. Με στεναχωρεί αφάνταστα το γεγονός ότι κανείς δεν βάζει το όνομά του στα γραπτά του. Μια ζωή χωρίς θάρρος γνώμης, μια ζωή την ουρά μας απ’έξω. Μια ζωή μάγκες να κρίνουμε τους άλλους κ όχι τον εαυτό μας. Έρχονται πολύ δύσκολα χρόνια για να πολεμήσουμε κ να νικήσουμε τον κακό μας εαυτό. Έρχονται πολύ δύσκολα χρόνια για να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ κ μόνο η ΑΛΗΘΕΙΑ. Μέχρι τότε ….θα μετανοήσουν κ οι π έ τ ρ ε ς σε τούτο τον ευλογημένο τόπο.

 30. Λογικό είναι να εκμεταλλεύονται την κουκούλα της ανωνυμίας, αυτοί που στην τοπική κοινωνία μπαίνουν στο φως της δημοσιότητας (για οικονομικά προσωπικά οφέλη) ως «αλληλέγγυοι», ενώ δεν έχουν δείξει στο παρελθόν ούτε ένα ίχνος προσφοράς προς τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπό τους!

 31. Πάρα πολύ ωραία και εύστοχη ανάλυση, μπράβο Αντώνη!!! Οσον αφορά στα πικρόχολα σχόλια ορισμένων τάχα αλληλέγγυων και προοδευτικών δήθεν, εύχομαι και ελπίζω γρήγορα να αφυπνιστούν πριν είναι πολύ αργά για την πατρίδα μας!!!!! Ολοι οι δήθεν προοδευτικοι είναι τα όργανα χωρίς να το ξέρουν της νέας τάξης πραγμάτων, άθελά τους οι περισσότεροι εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα. Λυπαμαι για την πατρίδα μας και τους νέους μας έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα και οι καταστάσεις!!!

 32. Με ποιών στρατόπεδο είσαι, γιατί θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχεις καταλάβει.

 33. «Η ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΦΤΟΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΦΤΟΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ»Αυτό μπορεί να ισχύει για όλες τις θρησκείες εκτός από αυτό που δίδα ξε ο Χριστός με λόγια και με έργα! Υπέμεινε τα χειρότερα βασανιστήρια της εποχής του για να φανερώσει σε σένα και σε μένα ότι ο χειρότεροι εχθροί του ανθρώπου δεν βρίσκεται στο απέναντι στρατόπεδο αλλά ζουν ανάμεσά μας, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! Είναι αυτοί που δημοκρατικότατα πότισαν το κώνειο στο Σωκράτη … είναι αυτοί που λιθοβόλησαν τον Ιπποκράτη στην Κω … είναι αυτοί που αποκεφάλισαν ατιμώρητοι τους Άγιους Ανάργυρους κλπ. Η Ψυχή της αγάπης έλεγε: «Ουαί και αλλοίμονο Γραμματείς και Φαρισαίοι …» έχοντας πλήρη γνώση, το τι μπορούν να του κάνουν ΑΥΤΟΙ! Μόνον και μόνον για να μας ανοίξει τα μάτια!

 34. κριμα το ονομα σου . ακου κρητικος… αλλα με οποιον δασκαλο θα κατσεις τετοια γραμματα θα μαθεις.

  • Τελικά άγιε εις φως την αλήθεια ο χρόνος!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.