ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ για μεγάλη πολυεθνική: Εμείς οι μικροί … Τέλος! Εχω γράψει…

11
1577
Καλημέρα
Mεγάλη πολυεθνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται και στο νησί μας παει να κανει τεραστια επεκταση εκει που ήδη λειτουργεί παράνομα (δεν ταιριάζει η παρέκκλιση που είχε πάρει με αυτο που έχει κατασκευάσει)
Σε μια περιοχή με ρέματα μπαζωμένα
Στο νησι μας όπου κανονικά τα εμπορικά καταστήματα δεν θα έπρεπε να ειναι μεγαλύτερα των 500 τμ!!!!!
Εμείς οι μικροί … Τέλος!
Εχω γράψει στο εμπορικο σύλλογο
Αυτοί … Ακίνητοι!
Που να ζητήσω υποστήριξη ?
Στον Δήμο, ειναι με τις πολυεθνικές
Ο εμπορικός σύλλογος δεν
Ποιος;
Αντιπολίτευση?
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για το Hot Spot λέτε; Γιατί και πολυεθνική είναι και πάνω σε μπάζα χτίζει και νόμους καταπατά.

  2. Μηνυτηρια αναφορα στην Εισαγγελεια .
    Οποτε εαν ειναι παρανομη η επεκταση θα επεμβουν αυταπαγγελτα μετα την Μηνυτηρια αναφορα σου , και θα τους κυνηγα το κρατος και οχι εσυ .

  3. Δεν πρόκειται να βρείτε υποστήριξη παρά μόνο από άλλους «μικρούς»… Όσο για το κράτος, για σκεφτείτε το …. Η πολυεθνική θα κόψει όλες τις αποδείξεις και θα φορολογηθεί κανονικά, ενώ οι μικροί θα δηλώσουν το 1/100. Εσείς ποιον θα προτιμούσατε? Και πριν αρχίσετε τα περί υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας και τέτοια κουραφέξαλα, απαντήστε μου στο εξής: Όταν οι «μικροί» πχ στρογγυλοποιούσαν το νεράκι από τις 50 δραχμές στα 50 λεπτά με την πρόφαση «ελεύθερη οικονομία έχουμε, όσο θέλω πουλάω» δεν επέλεξαν το οικονομικό περιβάλλον που προτιμούσαν? Λουστείτε τώρα λοιπόν την ελεύθερη οικονομία σας!!!

  4. Αγαπητή, Η Ελεύθερη αγορά έχει αυτά τα αποτελέσματα. Όταν οι μικροί είχαν κέρδος 200% απο την πώληση των εμπορευμάτων τους που ήσουνα για μιλήσεις για αισχροκέρδεια? όταν δεν κόβανε ή ακόμα και τώρα δεν κόβουν αποδείξεις που ήσουνα να μιλήσεις για κατάρευση της οικονομίας, και του Ασφαλιστικού που τρέχουμε τώρα και δεν φτάνουμε? Είδες κάποια αλυσίδα μεγάλη να μην κόβει απόδειξή? μπορεί ο καταναλωτής να ζητήσει να μην του κοπεί απόδειξη? ενώ τόσα χρόνια οι μικροί μας λέγανε και μας λένε πχ 50 με απόδειξη 35 χωρίς. και πας στους μεγάλους και σου λένε 37 με απόδειξη και ξέρουμε ότι δώσαμε 2 ευρώ περισσότερα αλλά το φπα θα πάει στην ελληνική οικονομία, ενω τα 35 θα πάνε παντελονάτα στον καταστηματάρχη…. Ξέχασα να πω ότι και εγω είμαι μικρός και ελεύθερος επαγγελματίας που πληρώνω 736 ευρώ στον εφκα και 29% απο το 1ο ευρώ φόρο. Πρέπει λοιπόν να αναλογιστούμε όλοι μας τι κάναμε τόσα χρόνια και να προσαρμοστούμε πλέον στα νέα δεδομένα. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα, κανένας δήμος και κανέας εμπορικός σύλλογος.

  5. μονοι μας να αλληληκαρφωνομαστε και να πληρωνουμε μια ζωη αμαρτίες!!!Αυτοι ημαστε αυτά μας αξιζουν!!!Καληνύχτα κυρια μου!!

  6. Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ , Η ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΟΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΗΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΕΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

  7. Η εφαρμογή TAXISnet για την υποβολή των δηλώσεων φορολογικού έτους 2016 τέθηκε σε λειτουργία πριν από λίγο.
    Κάντε γρήγορα τις δηλώσεις σας γιατί έχουμε έξοδα.

  8. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ [ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ].

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ