Αναγνώστρια: Στο Ζηπάρι δεν υπάρχει σχολικό λεωφορείο για τη μεταφορά των μαθητών | Τι θα κάνει η Περιφέρεια και ο Περιφερειάρχης;

12
6908

Πληροφορηθήκαμε από το σχολείο των παιδιών μας στο Ζηπάρι ότι δεν θα υπάρχει σχολικό λεωφορείο για τη μεταφορά των μαθητών και ότι θα ενημερωθούν από την περιφέρεια σχετικά με το ζήτημα αυτό τον Οκτώβριο.
Η παραπάνω ανεπάρκεια που αφορά τόσους γονείς αλλά και η κοινή λογική δεν μου επιτρέπει να δεχτώ ότι στο ίσως πολυπληθέστερο δημοτικό σχολείο της επικράτειας – θα έπρεπε να είναι 12 θεσιο και όχι 20 θεσιο- δεν μπορεί να είναι εξασφαλισμένη αυτονόητα η μεταφορά των μαθητών.

Η περιφέρεια εξαναγκάζει σε σχολική διαρροή και στερεί το συνταγματικό δικαίωμα στη μόρφωση. Θα σταθεί η περιφέρεια και ο περιφερειάρχης στο ύψος των υποχρεώσεων που ανέλαβαν ή θα καταστούν  επίορκοι;

Αναγνώστρια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την πάπια θα κάνει…. Η Ντινα τον Γάλλο, ο Μπάμπης τον Πόντιο και ο Κρητικός τον Άγγλο… Ανέκδοτο είμαστε

  2. αγαπητη Αναγνωστρια…..εαν ανηκετε στο 60% που τουσ ψηφισε οφειλετε να σκασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εαν δεν τουσ ψηφισατε ….καλω ορισατε στο εμετικο πολιτευμα τισ «δημοκρατιασ» οπου εμεισ οι λογικοι θα πρεπει να υποστουμε τισ π@@@ριεσ ολων τοων ηλιθιων που ψηφιζουν !!!!!!!!!!!!!

  3. εμείς δεν έχουμε ούτε σχολείο, 3ο δημοτικο , επίσης κ τα Γυμνάσιοπαιδα της πόλης ήδη πάνε κ έρχονται με τα πόδια , οπότε το ζηπαρι κοιται μακραν

  4. χατζηροδιτη τι θα γίνει ρε καρεκλοκένταυροι μόνο ανακοινώσεις θα είστε ρε κοπρίτες φτιάξτε τα σχολεία ρε

  5. ΟΥΤΕ Η ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΚΟ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ …..Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΚΟΥΕΙ Η ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΣΥ……

  6. Αφήνετε τα παιδιά χωρίς λεωφορεία δε σας νοιάζει τίποτα άχρηστοι είστε

  7. Οσες φορές καλεσα στο γραφείο δημάρχου,απλά για να ενημερώσω το δημαρχο…..με υφακι μου είπαν ο δημαρχος το γνωρίζει και το έκλεισαν.
    Να τους ενημερώσετε πως πληρώνονται από εμάς και έχουν ημερομηνία ληξης

  8. ο χατζημαρκος ασχολειται με το ΦΟΔΣΑ και τα καλυμνικα σκουπιδια. ακουσα οτι ο εργολαβος που θα μεταφερει τα σκουπιδια θα μεταφερει και τα παιδια του ζηπαριου. οδηγος η σβυνου και εισπρακτορας ο κρητικος. ο ναβροζιδης θα τους κανει αερα.

  9. Γιατί έχει στην πόλη αλλά και σε ολόκληρο το νησί σχολικό λεωφορείο; οι τουρίστες κάνουν διακοπές και για τον λόγο αυτό είναι αργοσχολοι. Δεν θα τους πειράξει ένα δρομολόγιο λιγότερο το πρωί και ένα το μεσημέρι.Ενω για τους μαθητές είναι ιδιετερα σήμα αντρική η απρόσκοπτη προσέλευση και αποχώρηση στο σχολείο. Αλλά που να το καταλάβει αυτό η Σβυνου. Για αυτήν υπάρχον παιδιά που πρέπει να πάνε σχολείο, όπως δεν υπάρχουν και τόσα αλλα(δρόμοι, λιμάνι, ΧΥΤΑ, ηλεκτροφωτισμος κ. α.). Για αυτήν υπαρχει ΜΌΝΟ ο τουρισμός και η κονόμα που απορρέει από αυτόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ