Αναγνώστης: Δεν έχουμε νερό τις τελευταίες ημέρες όσοι έχουμε σπίτια στα υψώματα της Κω… Και τώρα τι κάνουμε;

32
1393

Δεν έχουμε νερό τις τελευταίες μέρες στον δρόμο προς το Σύμπετρο, στην οδό Αιολίδας στην Κω.

Και απ’ ότι μαθαίνουμε και από άλλους ιδιοκτήτες σε μεζονέτες και σπίτια σε σχετικό υψόμετρο, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Από τον δήμο και την ΔΕΥΑΚ μας είπαν ότι είναι πρόβλημα γενικό με τις μεγάλες καταναλώσεις λόγω του τουρισμού αυτή την περίοδο,

Κι εμείς τι θα κάνουμε χωρίς νερό, ειδικά οι ηλικιωμένοι;

Αν το ξέραμε από την αρχή δεν θα αγοράζαμε σπίτια σε αυτές τις περιοχές.

Αναγνώστης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συνεχίστε καλέ το χτίσιμο και άλλων μονάδων, δεν έχουμε πει ακόμα το νερό νεράκι…. αντέχουμε κι άλλο καλέ! Χτιστε! χτιστε!

    • Αν είστε ξένοι ευθυνεστε για τα μπετά που ρημαξατε το νησάκι.
      Αν είστε Κώοι, καλά να πάθετε που αφήσατε το τόπο σας στις ορέξεις των λαμόγιων.
      Παντού υπερτουρισμός, ασύδοσία στην χρήση των υδάτινων πόρων, καταστροφή και μόνο καταστροφή.
      Λίγα τα ψωμιά ακόμα. Τέλος εποχής για όλους.

  2. Αφού δεν έχετε σύνδεση στο δίκτυο της δεύακ. βόθρους έχετε, και νερό με κλοπή και παράνομη σύνδεση.φτιαξατε βιλλες σε πλυσινες και κριθάρι. σε χωρίς σχέδιο. δεν υπάρχει ο αγ. Νεκτάριος και πάνω, ούτε τσουκαλαρια,

  3. να φτιάξετε δεξαμενή στην ταράτσα η ενα-δυο μέτρα ποιο ψηλά από το σπίτι
    έπρεπε να το είχατε πρόβλεψει

  4. Σκασιλα μας.Φραγκα είχατε να φτιάξετε βίλες στις αετοφωλιες και να κορδωνεστε.Τις συνέπειες τις σκεφτήκατε;;;

  5. ο δήμος πρέπει να υποχρεώσει τους μεγάλο ξενοδόχους να έχουν μηχανές αφαλάτωσης γιατί σε λίγο δεν θα έχει πουθενά νερό και ο δήμος βέβαια πρέπει να ξεκινήσει και αυτός γιατί δεν θα έχουμε σταγόνα έτσι όπως πάει η κατάσταση με τόσο κόσμο το καλοκαίρι

  6. δεν έχουμε όλοι βίλες, που πεταχτηκατε να ρίξετε φαρμάκι! και όχι, όταν αγοράζαμε σπίτια εδώ στον Άγιο Νεκτάριο,δε μας είπαν ότι δε θα έχουμε νερό! Σύνδεση όταν πήγαμε να κάνουμε κ αφού είχαμε εξοφλήσει τα σπίτια μας τότε μας τον ξεφουρνισαν! Και ποιος δίνει άδεια όταν δεν υπάρχει νερό??? το ξέρεις ότι απαγορεύεται? για αυτό έχει γεμίσει ο τόπος γεωτρήσεις! να κάνουμε λοιπόν όλοι εμείς οι «πλούσιοι» γεώτρηση να μείνετε εσείς οι «φτωχοί» της πόλης μετά από νερό! θα σας αρέσει?

    • Βασικά οι γεωτρήσεις απαγορεύονται. Αν υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με το νερό τότε θα ενεργοποιηθούν και οι διαδικασίες εύρεσης των παράνομων γεωτρήσεων. Για την ώρα είναι σχόλια στο ιντερνετ.

    • Εγώ αύριο θα γράψω άρθρο ότι μένω 100 μέτρα κάτω απ’ το συμμμετρο και δεν έχω φώτα και σήμα ίντερνετ.Αιντε με τον κάθε ονειροπαρμένο (τσούζει;)

  7. ΧΤΙΣΤΕ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΝΕΡΟ

  8. καλα κι εμεις που μενουμε κεντρο, που κ που πεφτει με χαμηλη πιεση το νερο… θα πρεπει να φτασουμε στη λειψυδρία για να μπει καπου ενα φρενο με τον υπερτουρισμο, δηλαδη;; αν συνεχιστεί η κατασταση με τον μαζικο τουρισμο, η ζωη των ντόπιων θα γινει αβιωτη. ακριβεια παντου, νοσοκομειο γλαστρα, διακοπες ρευματος, νερου, ιδιωτικες παραλιες.. νισαφι.

  9. Μα ο δήμαρχος και η έπαρχος μας δήλωσαν: Οι ντόπιοι να κάνετε μπάνιο μια φορά την εβδομάδα για να μπορεί να κάνει κάθε μέρα τρεις φορές ο τουρίστας. Να φτιάξετε εξωτερική τουαλέτα χωνευτήρι στην αυλή σας. Δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους. Δώστε προτεραιότητα στον τουρίστα που αφήνει λεφτά στους ξενοδόχους και στους μεγαλέμπορους. Έρχονται και χειρότερα με αυτούς που ψηφίσατε.

  10. Αμπαβρης.. μια από τα ίδια.. αγανάκτηση.. ο δήμαρχος που είναι; θυμός… θυμός.. απίστευτη η δυσωδία γενικώς..

  11. αντί να στηρίζετε τον συμπολίτη κοιτάτε να τον φάτε. ειλικρινά δε μπορώ να σας καταλάβω. μόνο τα ξενοδοχεία μας νοιάζουν τελικά κ ο γείτονας ας ψοφήσει? μας αξίζει λοιπόν ότι δεν έχουμε νερό, γιατρούς,δασκάλους κλπ γιατί όλοι κοιτάμε το κ@λο μας.να πλουτίσουμε απ τα Airbnb κ τα ξενοδοχεία κλπ. σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει νερό κ τότε να θυμάστε κάποιοι τη χολή που ριξατε

  12. Εγω μένω στο Ζηπαρι και καθε απόγευμα που θέλω να κάνω μπάνιο να πάω στην δουλειά δεν υπάρχει νερό. Ισχύουν και για μένα όλα τα πικρόχολα σχόλια;

  13. καλημέρα εδώ είμαι στο κέντρο ισόγειο κ δεν έχουμε.αλλα η περιφέρεια ο δήμος κ εσείς οι κώλοι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να φτιάξετε και άλλα ξενοδοχεία κ airbnb για να βγάλετε και άλλα λεφτά.μετα μην φιαμαρτυρεστε για αυτό το χάος!!!!!

    • Στην Ελλάδα μιλάμε Ελληνικά.Γερμανικες διαταγές σπίτι σου.Αφου κατάλαβες το θέμα γιατί γράφεις στα Γερμανικά;Μας εντυπωσίασες βλακακο.

  14. Να κτίσουμε μερικά ξενοδοχεία ακόμα, από αυτά με το γκαζόν, σίγουρα αυτά θα λύσουν το πρόβλημά μας με το νερό

  15. Νοσοκομείο, νερό, ρεύμα λακκούβες, σκουπίδια κλπ.
    Τι να πρωτοκανει?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ