ΣΕΠΕΚΩ: Ομόφωνα ενέκρινε η ΓΣ την απόφαση του ΔΣ για το προαναχωρησιακό – Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!

54
1915

Τα μέλη του ΣΕΠΕΚΩ ενέκριναν ομόφωνα την απόφαση του ΔΣ για το προαναχωρησιακό κέντρο

Τη Δευτέρα 6/3 πραγματοποιήθηκε συνέλευση για τα μέλη του ΣΕΠΕΚΩ με κύριο θέμα τις εξελίξεις πάνω στο προσφυγικό πρόβλημα. Το ΔΣ ενημέρωσε τα μέλη του για όλες τις επαφές που έκανε ώστε να έχει μια όσο πιο σφαιρική εικόνα γίνεται πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Η συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την απόφαση του ΔΣ για το προαναχωρησιακό κέντρο, όπως αυτή ήδη έχει διατυπωθεί από τις 23/2. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για την παρουσία τους, ιδιαίτερα αυτούς που ήρθαν από τα χωριά, αλλά και για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τη διοίκηση και τις αποφάσεις της.

Για την απόφασή μας κατηγορηθήκαμε από την δημοτική αρχή, ότι λειτουργούμε ως γραφείο τύπου του Σύριζα! Ένα έχουμε να απαντήσουμε: ο ΣΕΠΕΚΩ, ένα σωματείο με 200 επιχειρήσεις και πάνω από 500 μέλη, ουδέποτε επιχείρησε να κάνει πολιτική. Σε εκατοντάδες ανακοινώσεις προς τα μέλη του ποτέ δεν μίλησε για καλή ή κακή δημοτική αρχή, για καλές ή κακές δημοτικές παρατάξεις. Ποτέ δεν αναφέρθηκε σε καλή ή κακή κυβέρνηση και ουδέποτε εξέφρασε αξιολογικές κρίσεις για κομματικές παρατάξεις. Όλοι οι συνάδελφοι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Ο σκοπός του σωματείου, όπως προκύπτει και από το καταστατικό του, είναι η προάσπιση και μόνο των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του και η αναβάθμιση της εστίασης στο νησί μας.

Σε μια ομόφωνη απόφαση από τα 7 μέλη που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο μας κανείς δεν θα μπορούσε και ούτε θα τολμούσε να μας υποδείξει τι θα πούμε και ποια απόφαση θα πάρουμε. Αγαπητέ δήμαρχε, η καχυποψία και η ανασφάλεια (ίδιον εξάλλου όλων των πολιτικών) σε συνδυασμό με κακούς «συμβουλάτορες» μόνο σε νηφάλια συμπεράσματα δεν οδηγούν.

Μας ζητήθηκε να εκφέρουμε άποψη στην επιτροπή διαβούλευσης για το προαναχωρησιακό και αυτό κάναμε αφού πρώτα ενημερωθήκαμε απ’ όλες τις πλευρές. Αν για κάποιους διαβούλευση σημαίνει μια δεκάλεπτη ενημέρωση-εισήγηση από τον δήμαρχο την οποία όλοι οι επαγγελματικοί φορείς και οι κοινωνικές συλλογικότητες θα πρέπει ομόφωνα να επικροτούν, αυτή δεν είναι η δικιά μας αντίληψη για το τι σημαίνει διαβούλευση. Κατηγορηθήκαμε γιατί επιδιώξαμε και εν τέλει κάναμε επαφή τόσο με την κυβέρνηση που έχει την πολιτική ευθύνη του θέματος όσο και με την αστυνομία που έχει το επιχειρησιακό κομμάτι. Και το ερώτημα που τίθεται είναι ξεκάθαρο, αν δεν ρωτήσεις τους κατεξοχήν αρμόδιους ποιους θα ρωτήσεις? Για να κλείσουμε το θέμα: ή θα γίνεται ένας ειλικρινής και γόνιμος διάλογος όπου θα ακούγονται όλες οι πλευρές και η κάθε άποψη, όσο διαφορετική και να είναι από την εισήγηση του δημάρχου, θα είναι σεβαστή ή δεν έχει νόημα να μιλάμε για επιτροπή διαβούλευσης και να συμμετέχουμε σ’ αυτήν.

Όσο για τους ανώνυμους λασπολόγους και συκοφάντες που άρχισαν να διαρρέουν υπονοούμενα για μυστικά ανταλλάγματα και «ανίερες συμφωνίες», για ότι δήθεν ο ΣΕΠΕΚΩ ανέλαβε την τροφοδοσία του χοτ σποτ και άλλα τέτοια φαιδρά, μία είναι η απάντηση μας: καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ

54 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ, κατώτεροι των περιστάσεων, στηρίζουν δοσίλογους και την τσέπη τους χωρίς απόδειξη...

      Πάντως όπως βλέπετε ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι, δεν γεμίζει όπως παλιά τα μαγαζιά σας που οι τιμές ξεπερνάνε τα καλύτερα της Αθήνας που εκεί τουλάχιστον κόβουν αποδείξεις…. Εσείς οι περισσότεροι μόνο δελτία παραγγελιών μας σερβίρεται.

      • Το τηλέφωνο καταγγελιών του ΣΔΟΕ 1517 απαντά ακόμα και Κυριακή βράδυ.

        Εάν έχεις πρόβλημα πάρε ένα τηλέφωνο και στο 11012.

        • Άλλη μια φάρα εκμετάλλευσης των ντόπιων και των επισκεπτών του νησιού Ο ΣΑΠΙΕ-ΣΕΠΕ που μας εκθέτει σαν τα ΚΤΕΛ, και τους ΤΑΡΙΦΕΣ.

        • Οι "ξεχασιάρηδες" των αποδείξεων δίνουν ΜΟΝΟ ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, γιατί εξαιρείτε η Ρόδος;;;

          Γιατί βρε «έξυπνοι» κανένα στρατόπεδο στην ΡΟΔΟ;;; Παίζουν διπλό παιχνίδι γιατί κάποιοι από την φάρα τους τα οικονομάνε από το προσφυγικό. Στην Ρόδο βρε ΦΟΡΕΑ γκάου απαγορεύεται, στην Λέρο και την Κάλυμνο επίσης;

      • Γιατί τα θαλασσινά να είναι ακριβότερα από τις καλύτερες ψαροταβέρνες της Αθήνας; Πήραμε όλοι από τους πάγκους στην λαϊκή αγορά φρέσκα μύδια, γαρίδες και χταπόδι και χορτάσαμε με λίγα ευρώ. Φάτε τα μόνοι σας ..

        • Κατεβάστε βρε τις τιμές που για να φάει ένας στα μαγαζιά σας θέλει ένα βδομαδιάτικο, μας ροφάτε σαν χταπόδι με τις βεντούζες

          Τώρα που χειμώνιασε καλά κάνουμε και παίρνουμε …..από τον Φ….@ με 20 Ε το κιλό τα μπαρμπούνια όταν εσείς τα χρεώνετε 55-65 Ευρώ και από την Τσ…κα σε τιμές που εσείς χρεώνετε τα γιαπράκια μας δίνει μια χορταστική μερίδα… Θα κάνετε μαύρα μάτια να δείτε ντόπιο. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και ΧΩΡΙΣ να παίρνουμε ΑΠΟΔΕΙΞΗ….

        • ρε φιλαράκι, που συνεχώς γράφεις όλα τα σχόλια με τις τιμές της Αθήνας και της Γλυφάδας δεν μετακομίζεις και προς τα κει να ζήσεις και συ καλά και μεις καλύτερα και να μας απαλλάξεις από τις κακίες σου και τη μιζέρια σου

      • Στις Βρυξέλλες μια κατσαρόλα φρέσκα μύδια 10 €, στην Κω χωρίς απόδειξη πόσο;

        Έφαγα Χριστούγεννα μια αστακομακαρονάδα για δύο άτομα με φρέσκο αστακό που τον διάλεξα με μόνο 40€ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ και ένα ποτήρι μαύρη μπύρα 0,5 λίτρα βαρελίσια μόνο με 5 €. Ξυπνήστε επαγγελματίες της πλάκας που μερικοί νομίζουν ότι ταΐζουν βόδια…

        • ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΦΑΓΑ ΣΤΗ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ 25 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ Ο,5 ΛΙΤΡΑ 3 ΕΥΡΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ

        • Για διαφήμιση καλά κάνεις φτάνει οι τιμές να είναι όπως λες. Πάντως οι τιμές στην ……..τις πήρε ο γλάρος και τα χελιδονόψαρα ψιλά στα ουράνια…

        • Όταν βλέπω ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ που το παίζουν και φορέας λιγουρεύομαι πηχτή με Καλύμνικη ΜΟΥΡΗ...

          Όταν δε φέρνουν λογαριασμό σε δελτίο παραγγελίας…. παραφουσκωμένο λες και τρως στο Καστελόριζο της Κηφισιάς, τότε καταλαβαίνω πως γίνονται οι κοιλιές και οι χοντροί κ@λοι…

    • Θα κάνετε μαύρα μάτια μερικοί που το παίζετε εξουσία της κατσαρόλας να μας δείτε …..ο ΦΠΑ θα φτάσει σύντομα το 30%…

      • Χάθηκε η σοβαρότητα από έναν κλάδο όταν κάποιοι σκέπτονται μόνο την τσέπη τους.

        Όταν όμως στην πρώτη εξέγερση των ΛΑΘΡΟ γίνουμε βούκινο για τα 2 στρατόπεδα ΛΑΘΡΟ που έχωσε στην Κω ο φίλος σας Περιφερειάρχης και την ίδια στιγμή ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΡΌΔΟ θα καταλάβετε το μέγεθος της βλακείας σας ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ.

        • ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΩΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΜΗ ΕΔΩ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 5000 ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟ 15 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 80.000 ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ!

  1. ….Παιδιά , δεν σας υπολογίζουν οι κυβερνητικοί!
    Αλλά είναι θετικό να είστε μια γροθιά πάντως!

    • Για την ΑΕΠΙ απόφαση της κατσαρόλας ΜΟΥΓΚΑ, σας έταξε ότι θα καθαρίσει ο ...ψηλός Μαυρογιαλούρος;;;

      Κατάντησαν μέσα σε μερικούς μήνες γραφικοί, της πλάκας

      • η ενημέρωση απο το σωματείο για κάθε εξέλιξη σε σχέση με την ΑΕΠΙ είναι συνεχής γι αυτό μην μιλάς άμα δεν ξέρεις. άσχετε

        • Ένα αγράμματο μέλος του ΣΑΠΙΕ που όλο αγένεια αποκαλεί και βρίζει συνάδελφο του.

          Πήραν τα μυαλά σας αέρα κοπανιστό και γρήγορα θα σας πληρώσει ο κόσμος που σάπια μπορεί να τρώει αλλά όχι κουτόχορτο.

  2. ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ;;; ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΟΙ 251 ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!ΟΙ 251! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ 249 ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΑΡΤΙΑ, ΑΡΑ ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΑΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ.. ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ , ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ!!

    • Εσύ ξεφτέρι μου, πρέπει να γνωρίζεις το καταστατικό του σωματείου πάρα πολύ καλά και να έχεις και φοβερές νομικές γνώσεις. ειδικά αυτή η μεγάλη σου αποκάλυψη ότι αν από τους 251 ήταν μόνο 249 και άρα η συνέλευση ήταν άκυρη το σκεφτόσουν πολύ πριν το πεις!

  3. δαβούλευση σημαίνει όλοι να συμφωνούν με την άποψη του δημάρχου. οι υπόλοιποι στην πυρά. δημοκρατία αλλά Κυριτσιστάν! στις εκλογές θα πάρεις την απάντηση που σου πρέπει . . .

    • Και που να δεις ακόμα τι έρχεται, θα πάθετε ότι έπαθαν στον …. που οι τιμές σε δύο χρόνια πήραν πάνω 35%.

  4. Μακριά τα βρωμόχερα σας από το σωματείο που έχει κάνει τόση δουλειά για τον κλάδο μας. μην μας εμπλέκετε στα μικροπολιτικά σας παιχνίδια

  5. Το να γίνει ενας σύλλογος και να είναι σωστος δομημένα με τοπικιστικές τάσεις και όχι Πολιτικές…είναι λιγο ALLIEN για πολλούς και ακατανόητο για τον βαθμο παιδίας τους.
    Μέχρι στιγμής αυτό που βλέπω είναι να υπαρχει σοβαρότητα και οργάνωση ,αλληλοβοήθεια αλλά κυρίως …ΑΡΧΕΣ.
    Τα παιδια κάνουν μια προσπάθεια μέχρι στιγμής αρκετά αξιόλογη και με αποτελέσματα απτά , κάποιοι θα προσπαθήσουν με δολο να τους σπάσουν με κάθε τρόπο.
    Αντι να ενθαρρύνεται τέτοιες πρωτοβουλίες τις ‘Κράζετε’ πριν ακόμα δείτε το αποτέλεσμα….δεν μπορεί πάντα να μας κυριεύει η καχυποψία, μπορεί να γίνει σωστη δουλεία υπάρχουν θετικοί οιονοι…κάντε υπομονή δείτε μόνο την την αυξητική τάση που εχει το σωματείο σε επιχειρήσεις (1) μελοι (2) εργαζομένους ( *10 τουλάχιστον) επι κοντα 250 …Βλακες είναι Αυτοί? τα Βρήκανε και θα κάνουν Λαμογιες?…..η λεω η είναι ανθρωποι τις αγορας και βλέπουν επιχειρηματικά και όχι πολιτικά και κυρίως ως συνολο βλέπουν το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ…Για Σκεφτείτε το?

  6. Όσοι τα κάνατε μαντάρα , πάρτε και την ευθύνη και μην τα φορτώνετε πάνω στους περιβόητους φορείς .. λογικό.. έλα όμως που σε αυτο νησί άλλα ισχύουν ! Όσο και να φωνάζετε αυτοί θα σας βγάλουν Συριζαιους για να τους βολεύει .Εκλογές έρχονται ..

  7. ΝΤΡΟΠΗ! Τα κρεβάτια για 1060 άτομα στο νέο χοτ σπότ σας τα είπαν οι

    Με τις ανακοινώσεις «ξεπατικωτούρα» του ΣΥΡΙΖΑ και του φίλου Καματερού. Ντροπή που θάβετε το νησί σας προωθώντας ψεύτικες ανακοινώσεις πως τάχα είναι υποχρεωτική η παραμονή των μεταναστών στα νησιά. Ντροπή σας που τάχα περιμένετε τους «αρμοδίους» από τους οποίους κανείς δεν ήταν αρμόδιο όργανο αν

    • ντροπή σε σένα. αν δεν είναι αρμόδια για ενημέρωση η στρατηγός της αστυνομίας, η επιφορτισμένη με το θέμα της διαχείρισης του προσφυγικού τότε ποιοι είναι αρμόδιοι. ο Μηνάς, οι Θερμοπύλες και οι Κολοκοτρώνηδες;

  8. ΝΤΡΟΠΗ! Τα κρεβάτια για 1060 άτομα στο νέο χοτ σπότ σας τα είπαν οι "αρμόδιοι";

    Αυτοί οι δήθεν αρμόδιοι όπως η «Τσιριγώτη» που μίλαγε για 150 άτομα, όπως σας έλεγε και ο Καματερός, ενώ το ΦΕΚ έγραφε για 500 και ο διαγωνισμός για τα κρεβάτια είναι για 1060 άτομα; Οι «αρμόδιοι» που κανείς τους δεν είναι αρμόδιος να αποφασίσει πόσοι θα μείνουν στην Κω, αφού είναι όλοι τους εκτελεστικά όργανα χωρίς αποφασιστική αρμοδιότητα; Η τι να πει κανείς για την αντιγραφή του λόγου του Ζερβού όπου χωρίς ντροπή υποστηρίζατε ψέμματα ,οτι είναι υποχρεωτική η παραμονή των παράνομων μεταναστών στα νησιά; Και αλήθεια πόσοι ήταν στην Γ.Σ΄; και κάνατε μυστική ψηφοφορία;

  9. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡ.ΑΝΑΧΩΡ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΡΑΜΟ… ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡ. ΑΝΑΧΩΡ. ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ

  10. ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΥΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

  11. Με τη Ryan air τι γίνεται δήμαρχε? Μηδέν πτήσεις φέτος? Αυτά είναι τα θέματα που απασχολούν όλους τους επιχειρηματίες στο νησί, και σεις ασχολείστε με άλλα κι άλλα.

  12. ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΒΕΔ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΦΟΡΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕς ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΑΝΑΚΥΡΗΞΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

  13. ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΌ 87 ΑΦΙΞΕΙΣ ΕΠΙ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ 11;;;

  14. Χαίρομαι που για πρώτη φορά βλέπω ένα σωματείο να εκφράζεται με τέτοια σοβαρότητα κι ας διαφωνώ

  15. Καλα ελεγαν τελικα μερικοι υπουργοι.Καποιοι τα οικονομισαν απο τους μεταναστες.Ετσι να πεφτουν οι μασκες.Εκτος απο τις ΜΚΟ .

  16. Μα οι μεταναστες ειναι η ζωη σας.Πως αλλιως θα δουλεψουν καποιοι αν δεν τα παρουν απο τους ταλεπωρους να τα οικονομησουν?

  17. ο ΣΕΠΕ Κω δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι φορείς. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, τεκμηρίωση. Όσο για τους χαμηλού επιπέδου συμπολίτες μας (δυστυχώς) που σας βρίζουν τι να κάνουμε ρε παιδιά σε κάθε χωράφι έχει και τα άχρηστα φυτά που τα ξεριζώνουμε

  18. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΕΠΕΚΩ ΠΟΣΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙς 400 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙς ΣΤΗ ΓΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΗΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ -ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗ ΚΩ

  19. ΜΗΝ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ. Ο ΣΕΠΕΚΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΟΜΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ 2015 ΜΕ ΌΛΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΚΑΤΙΛΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

  20. Τελικά αυτό το Σωματείο έχει μεγάλα κάκαλα και μάλλον κάτι καλό κάνει…
    για να βγαίνουν μόνο Ανορθόγραφοι να το κράζουν!!

  21. Δε αρεσει μαλλον η αποφαση των Ταβερνιαρηδων και βγηκαν τα Ορκ του πληκτρολογιου να μας διαφωτισουν με συνθηματα για ψεκασμενους.

  22. Αστεια αστεια αν ερθουν ακομα 1500 μεταναστες απο οπου θιελουν ας τους φερουν,θα καταναλονουν οποτε θα οικονομαμε.Μπραβο προεδρε….οτι φαμε ποιος ζει ποιος πεθενει μετα τι μας βοιαζει για το νησι,

  23. KA ΣΒΥΝΟΥ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΕ ΜΑΝΙΑ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ