Κ. Λαμπριανίδης: Τρεις φορές προδότες

5
4974

Τρεις φορές προδότες

Λέγετε ότι αυτοί που ψηφίζουν κόμματα που υπέγραψαν και έβαλαν την Ελλάδα σε μνημόνια (μια χώρα που είναι μία από τις πιο πλουσιότερες χώρες αυτού του πλανήτη), είναι απλώς προδότες της Ελλάδας.

Τότε θα πρέπει οι Πατριώτες που ψηφίζουν πατριωτικά κόμματα που δεν έχουν την δυνατότητα (μέσω μιας κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας) να γίνουν κυβέρνηση, είναι δύο φορές προδότες.

Διότι και πολλοί ψηφοφόροι «φοβούνται» να ψηφίζουν κόμματα που δεν υπάρχει δυνατότητα να δημιουργήσουν Κυβέρνηση!

Και οι Πατριώτες που ψηφίζουν πατριωτικά κόμματα, που ΙΣΩΣ  μπορέσουν να μπούν στην Βουλή, είναι τρεις φορές προδότες!

Διότι το μόνο σίγουρο που καταφέρνουν είναι να διασπούν τον Πατριωτικό Χώρο προς όφελος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και εις βάρος του Ελληνικού Έθνους.

Οι αρχηγοί των πατριωτικών κομμάτων που δεν βλέπουν τον εαυτό τους ως απλό στρατιώτη στον αγώνα απελευθέρωσης της Ελλάδας από τα μνημόνια, είναι απατεώνες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον Πατριωτικό Χώρο για προσωπικό τους όφελος.

Τον Καραϊσκάκη όταν τον προτείνανε εγγράφως να αναλάβει την οπλαρχηγία, αυτός την πέταξε στα πόδια των συνυποψήφιων του και είπε: «Όποιος την θέλει, να πάει να την πάρει μπροστά από τον Τούρκο».

Έπειτα είναι σε όλους γνωστό ότι σε ένα ελληνικό καφενείο,  σε τραπεζάκι με τέσσερις καρέκλες κάθονται τέσσερις Έλληνες και συζητάνε  πέντε πρωθυπουργοί!

Εδώ λέγεται ότι ο κύριος Τσίπρας με τον κύριο Καμένο βρήκαν κοινό παρονομαστή Συγκυβέρνησης για το «ξεπούλημα» της Μακεδονίας και δεν μπορούν να βρουν κοινό παρονομαστή οι Πατριώτες, από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά;

Ο κοινός παρονομαστής πρέπει επιπλέον να διασφαλίζει τον αποκλεισμό αυτών που ελέγχονται από τους «Υποκριτές» και οι οποίοι θα  θέλουν να διεισδύσουν στον Φορέα αυτόν (διότι κανένα ελληνικό φρούριο δεν έχει πέσει εκ των «έξω»).

Για παράδειγμα ενός κοινού παρονομαστή ενδείκνυται:

1ον) Όλες οι ενέργειες του Φορέα αυτού, να αποσκοπούν στην αποκατάσταση του Έλληνα και της Πατρίδας του σε όλα τα επίπεδα.

2ον)  Να συμβάλει τα μέγιστα δυνατά στην εξονυχιστική διερεύνηση των μηχανισμών που οδήγησαν την Πατρίδα μας στα μνημόνια.

3ον)  Για την αποτροπή μίας μελλοντικής επανάληψης των «Μνημονίων» να προβεί σε μία αντίστοιχη κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων των οικογενειών, που συνέβαλαν για προσωπικό τους όφελος  στα «Μνημόνια» εις βάρος της Πατρίδας μας.

4ον)  Θα συμβάλει τα πάντα για μία (αξιοπρεπή) αποπληρωμή των «Μνημονίων».

5ον) Η δε εκπροσώπηση αυτού του παραταξιακού Φορέα θα είναι σε αναλογία των ψήφων που θα αποσπάσουν οι εκπρόσωποι των εκάστοτε Παρατάξεων, για τον Φορέα αυτόν.

Τα δε μέχρι τώρα ψευτοδιλήμματα των εκλογικών αναμετρήσεων (μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδις) που κατευθύνονται από το ίδιο «Αφεντικό», αποσκοπούσαν στο «ΔΙΑΙΡΕΙ» των Εθνικών  Κομμάτων και συντελούσαν στο «ΒΑΣΙΛΕΥΕ» των συμφερόντων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, εις βάρος του Έθνους.

Κωνσταντίνος Λαμπριανίδης

Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Κολωνίας και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περαστικά.Οτι πείτε.Οπως στο ποδόσφαιρο ένα πράγμα.Οποιος δεν παίζει είναι ο καλύτερος.

  2. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ Η ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ Η ΦΙΛΑΥΤΙΑ!

  3. ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?????
    ΠΩΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ……..ΞΑΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΑ !!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ