Ελεύθεροι πολίτες Κω: Ηχούν τύμπανα πολέμου; Η εγκατάσταση των Αμερικανών στη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη και η είσοδος του Πρωθυπουργού στην Ουκρανία

21
9479

Ηχούν τύμπανα πολέμου; Η εγκατάσταση των Αμερικανών στη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη και η είσοδος του Πρωθυπουργού στην Ουκρανία, διακυβεύουν την Ειρήνη στη χώρα μας, αφού μας βάζουν στο μέσο μιας εμπόλεμης κατάστασης μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Η ανάρτηση του γεωπολιτικού αναλυτή κ. Μάντζη, λέει στους πολιτικούς: «κοιμίζετε τον κόσμο δια της δημοσιογραφικής πόρνης, ενώ οι Έλληνες πολίτες είναι απροετοίμαστοι για τα τραγικά γεγονότα που συντομα έρχονται!».

      Το μίσος των αμερικανών σιωνιστών κατά των Ρώσων, έδειξε ξεκάθαρα η transsexual τραγουδίστρια «ΚΟΝΣΙΤΑ», μετά το πέρας του διαγωνισμού «EUROVISION»,με τη περίφημη φράση «I hate you Putin»,αφού η Ρωσία δεν αναγνωρίζει την ομοφιλοφιλία, ούτε δέχεται την απόπειρα επιβολής της καμπαλιστικης συνταγής στο Ρωσικό έθνος! Άραγε οι Έλληνες ξεχνούν πως βοηθήθηκαν πάμπολλες φορές από αυτή τη χώρα; ( Σε μια αναδρομή στο παρελθόν, ο Καποδιστριας αφού τελεσε Υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας, ο μόνος αληθινός Κυβερνήτης, ο αγαπών το Θεό, αρνήθηκε τα αξιώματα που του δόθηκαν από το Ρωσικό έθνος και με χρηματική βοήθεια από αυτούς έφτιαξε σχολεία και τη στρατιωτική σχολή Ευελπίδων! Άλλωστε γιατί οι δολοφόνοι του, Μαυρομιχαλαίοι, ευθύς αμέσως μετα το έγκλημα που τέλεσαν, κατέφυγαν ο ένας στη Γαλλική και ο άλλος στη Βρετανική Πρεσβεία; ). Χρησιμοποιούν ή οχι οι ΗΠΑ την κυβέρνηση μας ως ένα υποτελή δούλο προς επίτευξη των σχεδίων τους και αποτελεί αυτό εν τελεί επιθυμία των Ελλήνων; Λησμονούν άραγε οι Έλληνες ότι η ίδια τεχνική επεβλήθη στον Βενιζέλο από τους «καλούς μας φίλους» στην Κριμαία και στον Πόντο με τραγικά αποτελέσματα; Οι πρόσφατες παραιτήσεις των αξιωματικών από το πολεμικό πλοίο «Υδρα», δείχνει τη δυσαρέσκεια και την αντίθεση τους στις αποφάσεις της Κυβέρνησης.
      Η στάση του Ελληνικού Κυνοβουλίου απέχει μίλια μακρυά από τη βούληση του Ελληνικού λαού και όλοι το αναγνωρίζουν αυτό. Λέγει ο Πατήρ Ανανιας Κουστένης: «όλες οι διαταγές έρχονται από ξένα σκοτεινά κεντρα, εχθρούς του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού ( αλλά οχι μόνο, αφού θύματα τους είναι και οι ίδιοι μη σιωνιστές Εβραίοι, που δεν τους αποδέχονται! ) και στην Ελλάδα θέλουνε να τα αλλάξουνε όλα…». Η τελευταία φορά που έδειξαν το μένος τους, ήταν με τη δολοφονία του Αγ. Φιλούμενου στο Φρέαρ του Ιακωβ από Ραβίνους Σιωνιστές. Μηπως εαν έχουμε τέτοιους «φίλους», δεν χρειαζόμαστε εχθρούς; Άραγε γιατί οι Πρωθυπουργοί μας, πριν ανακηρυχτούν Πρωθυπουργοί, προσκυνάνε τη σχολή «Bildenberg” με τα σακίδια στις πλάτες; Μήπως αυτό σημαίνει κάτι; Ο νοών νοείτο!
      Ενδεικτική είναι η αναφορά του Γ. Μεταλλινου, ο οποίος σε παγκόσμια ομιλία του περί Ελληνισμού, ανέφερε ότι οι ξένες δυνάμεις προσπαθούν να καταστρέψουν τη χώρα μας και αν το γνώριζαν αυτό οι αγωνιστές του ´21 κατά τα λεγόμενα του Μακρυγιαννη, θα ήθελαν να μείνουμε κάτω από την μπότα των κατακτητών για αλλά 600 χρόνια, αφού η ελευθερία κόστισε αίμα, αλλά το νεοσύστατο Ελληνικό κράτος ουδεμία σχέση έχει με την ιστορική Ελλάδα. Αδιάσειστη απόδειξη επ αυτού είναι ότι και η Πίστη Πολέμαται και η Πατρίδα διαμελίζεται, από τους δοσίλογους πολιτικούς. ( βλέπε Πρέσπες και Αιγαίο ).
     Οι αποφάσεις και τα έργα τους το αποδεικνύουν περίτρανα: η απαγόρευση της Προσευχής, η μη αποδοχή των Θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία, ο περιορισμός των πνευματικών δικαιωμάτων μας, η καταιγιστική καταπάτηση του Συντάγματος κ.τ.λ. είναι κάποια ελάχιστα παραδείγματα που δείχνουν πως μετατρέπεται η Ελλάδα σε ηλεκτρονικό σκλαβοπάζαρο! ( Πρώτη και κυρία, η ηλεκτρονική δήμευση των περιουσιών των Ελλήνων, που αποτελεί κύριο στόχο των δανειστών / no gangsters – banksters! Χαρακτηριστική η δήλωσις του κ. Δημούτσου, Διευθυντή του «Δημόκριτος» που ανέφερε πως πήραν τα δεδομένα των περιουσιών των Ελλήνων και τα μετέφεραν στο Λουξεμβούργο, όπου μπορούν πλέον να τελέσουν πλειστηριασμούς χωρίς τη παρέμβαση του Ελληνικού κράτους. Εξού και οι αντιδράσεις συμβολαιογράφων και δικηγόρων ).
      Τι μέλλει γενέσθαι; Μόνο η σωτήρια επέμβαση του Θεού εισχωρεί στα σκοτεινά σχέδια που οι διεστραμμένοι αυτοί εγκέφαλοι κατεργάζονται. Εμείς σαν Έλληνες, έχουμε ως ανίκητο όπλο την μετάνοια και την άπλετη εμπιστοσύνη στο Κύριο, αφού αυτοί οργανώνουν την καταστροφή μας, αλλά εμείς οφείλουμε να μείνουμε σταθεροί στη πίστη μας, στις οικογένειες μας και να διαφυλάξουμε τα ιδανικά που μας δίδαξαν οι Πατέρες μας, ως κιβωτό που θα μας οδηγήσει στην ασφαλή έξοδο ( ΠΑΣΧΑ ) από τον τρικυμιώδη κατακλυσμό της Παγκοσμιοποίησης…
Ελεύθεροι πολίτες Κω

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπόλικα όσπρια και κατάρριψη όλων των πυραύλων και drones που μας απειλούν.

    Η κατάσταση οξεία
    μα με την ορθοδοξία
    και τον Πούτιν δεν φοβάμαι
    πάντα ήσυχος κοιμάμαι

    Ζούμε σε μια προδοσία
    όμως από την Ρωσία
    ο Βλαδήμηρος θα δώσει
    πρόσταγμα για να μας σώσει

    Το οικόπεδο γωνία
    κι όλοι μας σε αγωνία
    που μας χώσανε στην κρίση
    πριν αλέκτωρ τρεις λαλήσει

    Τώρα είναι αναγκαία
    ο σταυρός και η σημαία
    και η νίκη μες στη μάχη
    όμοια δεν θα υπάρχει.

    Της Ορθοδοξίας Αύριο ,εορτάζουν οι Ορθόδοξοι, αναμάρτητοι, πεντακάθαροι, αμόλυντοι,άσπιλοι.

    • Με πρόσχημα του τον ΣΤΑΥΡΟ
      ο Πούτιν ΑΛΩΝΙΖΕΙ
      μ’αντιπαλους πολιτικούς
      τις φυλακές γεμίζει.

      Αυτοκτονεί αντίπαλους
      δικός του είν’ ο χώρος
      σκοτώνει γυναικόπαιδα
      σαν άλλος «»ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΣ»

      Ωραία είναι και γιορτή
      που λες ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
      εργο και αυτο ανθρώπινης σκληρης
      ΜΑΤΑΙΔΟΞΙΑΣ.

      πόσοι αθώοι χριστιανοί
      σφαγιάστηκαν στην ΠΟΛΗ
      από κάποιους άλλους «χριστιανούς»
      και εδώ γιορτάζουν ΟΛΟΙ.

      Τα μάτια τους εβγαλανε
      στο ιπποδρόμιο μέσα
      αδέλφι σκοτώνει αδελφό
      γιατί δεν είχαν μπέσα.

      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας είναι ο ΘΕΟΣ
      δεν είναι από ξύλο
      ούτε από τζάμι έγινε
      να λέμε είναι «θείο»

      πώς κάνουν τάχα θαυματα
      εικόνες με στις γλαστρες
      να προσκυνάμε ΥΛΙΚΑ
      ωσάν ειδωλολάτρες.

      Άλλο εικόνα ιερή
      με ιστορική αξία,
      και όχι «θαυματουργή»
      που στην ανθρώπινη ψυχή
      της δίνει απαξία.

      Ανθρωπάκια…
      ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας δίδαξε
      να έχουμε ζωντάνια
      το μόνο που μας ζήτησε
      ΑΓΑΠΗ και ΜΕΤΑΝΟΙΑ

  2. Ελευθερία είναι έννοια που δεν έχει σχέση μόνο με εξωγενείς παράγοντες,

    αλλά και από εσωτερικούς.
    Με λύπη μου σας το λέω, ότι ελευθερία από πάθη, ‘κολλήματα’, αδιέξοδα, εμμονές, εμμονοπάθειες, στοχοποίηση ανθρώπων και καταστάσεων ,αλαζονείες και Αγιολόγια είναι οι χειρότεροι εχθροί της ψυχικής υγείας.
    Η πάθηση που έχει σχέση με μανία καταδίωξης θα μπορούσε να αναλυθεί αλλιώς ,όχι με τελεσίγραφα ,σύμβολα, απολυτότητες, και δείγματα ότι οι άλλοι αρμενίζουν στραβά θυμίζουν την 21η Απριλίου.

  3. Η αλήθεια είναι ότι το ίδιο θέλουν και οι Τούρκοι.Να μην υπάρχει Αλεξανδρούπολη ,Λάρισα και να σταματήσουν οι συμμαχίες με αγάλια και Αμερική.Ειστε στα αλήθεια Έλληνες πολίτες της Κω η γράφετε απο το Μπουντρούμι.

  4. Μυκήνες Μυκήνες Μυκήνες
    Τι ωραίες που είσαστε
    Θα θελα
    Να πάω με τον Σπύρο
    Να κάνω ένα γύρο
    Να φάω και ένα γύρο

  5. Υπάρχει ο εκούσιος και ο ακούσιος εγκλεισμός.Εκουσιοςειναι όταν πάρεις το καραβάκι και σε μίαμιση ώρα είσαι Λέρο.Κανεις εισαγωγή και σε βοηθούν στο πρόβλημα που έχεις.Ακουσιος είναι όταν συνεχίζεις δημόσια να κάνεις παράλογα πράγματα και επεμβαίνει η πολιτεία με συνδρομή εισαγγελέα και αστυνομίας γιατί εσύ νομίζεις ότι είσαι καλά αλλά δεν είσαι.Τωρα εκεί στην παρέα αποφασίστε πως θα πάτε, μήπως έχετε και έκπτωση στο εισιτήριο.Τι ελεύθεροι και τι πολίτες και τι Κω χρησιμοποιείται για να πείτε την ανοησία σας.Γινατε γιατροί,ποιμεναρχες, νομοθέτες, εισαγγελείς, γεωπολιτικοί αναλυτές,λες και δεν γνωριζόμαστε στην Κω

    • To κυριότερο ότι το παίζουν αμόλυντοι,θρήσκοι και κατηγορούν συμπολίτες τους.

      Δεν έχουν σαφώς καταλάβει ότι εδώ ΌΛΑ εδώ πληρώνονται.
      Κάποιοι είναι τόσο υποκριτές που παράσχουν ψυχολογική βοήθεια για μερικά … και αυτά στα κρυφά.
      Ντρέπομαι που έχω τέτοιους συμπολίτες.
      Το μόνο που δεν έχουν είναι η ελευθερία σκέψης.
      Υπόγειοι, καταχθόνιοι, ρεβανσιστές, ύπουλοι, εικονολάτρες, υποκριτές,αμόρφωτοι και αυτοκαλούμενοι σωτήρες.
      Οι σφαλιάρες της μοίρας,αλήθειας,δικαιοσύνης,Θείας Δίκης αξιολογούνται ..πολύ αργά.

      • Εγώ ντρέπομαι πάλι που υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες σαν κ εσάς ,βολεμενοι που κοιμούνται τόσο βαθιά ,κ δεν θέλουν να δουν την ην αλήθεια ,τι δεν καταλαβαίνετε κακομαθημένα δειλά ανθωπακια ντροπή του έθνους μας !!!Πάρτε το απόφαση πρώτον Ο Τούρκος θα επιτεθεί μια μέρα γιατί δεν έχει μπέσα ,κ το καλό μας είναι να έχουμε έναν δυνατό στρατό , τότε να σας δω πσλικαρακια της ντροπής εσείς τώρα είσαστε απόγονοι ηρώων ????? Σαν δεν ντρέπεστε ούτε το σπίτι σας δεν θα δμπορείτε να φυλάξετε ούτε την οικογένεια σας να προστατέψετε ,το σκεφτήκατε ποτέ άνθρωποι του βολεματος ???? Η νομίζετε ότι θα είναι πάντα λιακάδα με ειρήνη ???? φραπέ κ καφετέρια ??????

  6. Ελευθερωθείτε πρώτα από τα κόμπλεξ σας, τον εθνικισμό σας, την ημιμάθεια σας και δεκάδες άλλα, και μετά, στα επόμενα καρναβάλια, ξαναντυθείτε …..»Ελεύθεροι» Πολίτες..!

    Αμ, στον ανάποδο κόσμο δε ζούμε, γινόταν να λείψουν οι ντιπ καμένοι;;;;;!!

  7. Αφού γνωριζόμαστε όλοι στην Κω… ΓΙΑΤΊ τότε προστατευετε την ταυτότητα σας με την ΑΝΩΝΥΜΊΑ σας και δεν ενημερώνεται τον Συνπολίτη σας ΕΠΏΝΥΜΑ;;;

    • Αλλά που βλέπουμε τις δικές σας ταυτότητες ? Τις πραγματικές και όχι τις υποκριτικές?
      Αυτό που βλέπουν όλοι είναι η ψυχική σας κατάσταση και η νοηματική σας ταυτότητα.

  8. Αναμασάτε την παραποιημένη ιστορία σχετικά με τους Μαυρομιχαλαίους, που μας πέρασαν σαν αληθινή οι δυνάστες μας. Οι Μαυρομιχαλαίοι κράτησαν ελεύθερη την Μάνη και δεν αποδέχονταν τον Αγγλικό- Γαλλικο και Ρωσικό ζυγό, να είμαστε κανενός προτεκτοράτο. ΑΛΉΘΕΙΑ γιατί η Αγγλία δεν αποχαρακτηρίζει τα έγγραφα της δολοφονίας του Μεγάλου Καποδίστρια ;Πέρασαν ήδη δυο αιώνες και «σιγή ιχθύος» ! Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια : Καποδίσυτριας – Μαυρομιχαλαίοι .Και δανεικά με υπέρογκους τόκους που ακόμη ξοφλάμε, και ο Φοίνικας (νόμισμα ελληνικό) του Καποδίστρια να καταργείται, για να υποδουλωθεί η πατρίδα σε ακόμη χειρότερη σκλαβιά.

  9. ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ?ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  10. Γιατί εξακολουθητε να κριτικαρετε προστατευοντας την ταυτότητα σας με την ΑΝΩΝΥΜΊΑ σας;;;
    Τι φοβόμαστε;;;
    ΓΙΑΤΊ δεν ενημερώνετε τους Συνπολιτες μας και ΕΣΕΊΣ επώνυμα με ένα άρθρο σας;;;
    ΓΙΑΤΊ… ΓΙΑΤΊ…ΓΙΑΤΊ;;;

    • Γιατί ούτε το άρθρο είναι επώνυμο ούτε το ξεκαρδιστικό σχόλιό σου.
      ΕΣΥ τι φοβάσαι;;;;;;;;;;
      ΓΙΑΥΤΟ…. ΓΙΑΥΤΟ…. ΓΙΑΥΤΟ…

    • Μα εσείς δεν είστε εναντίων των ταυτοτήτων;Να μην μας παρακολουθούν;Τώρα τι λέτε;Ξεκαθαρίστε τα στο κεφαλή σας πρώτα.

  11. Σε ποιο ΕΠΩΝΥΜΟ ενημερωτικό άρθρο σας αναφέρωντε τα «ξεκαθαρισμενα» κεφαλια σας;;;;;;;;;;
    Μήπως τα «ξεκαθαρισμενα» κεφαλια σας επιτρέπουν να μην έχουν και τόσο άδικο (οι μασόνοι με τους όμοιουςτους), να σας αποκαλούν… ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ;;;
    Μήπως… Μήπως… Μήπως;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ