Ο Άδωνις των απογευματινών χειρουργείων | Γράφει ο Δημήτρης Καλλούδης

11
8027

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να εκτίθεται σε όποια απογοήτευση του αρέσει. Και ο Άδωνις εξέθεσε των εαυτό του με τούτα τα απογευματινά χειρουργεία.

Η ανεπάρκεια της Αντιπολίτευσης να μην γίνει μοχλός για τέτοιου είδους προτάσεις που φέρνουν τον κόσμο σε ακόμα πιο δυσχερή οικονομική θέση.

Και γιατί θα πρέπει τα επανδρωμένα από ικανούς γιατρούς απογευματινά χειρουργεία να τα πληρώνει ο κόσμος που επί χρόνια πλήρωνε τις ασφαλιστικές του εισφορές για να έχει μια υποτυπώδη, έστω, περίθαλψη?

ΠΡΟΤΑΣΗ: να αναλάβει το υπουργείο τις αμοιβές των γιατρών για τα απογευματινά χειρουργεία, αφού, δεν μπορεί να προσλάβει επί πλέον προσωπικό.

Νομίζει από την καθέδρα του υπουργικού θώκου και χωρίς ντροπή, ότι μπορεί να μεθοδεύει τέτοιες λύσεις που μόνο βρόγχο επιφέρουν σε οικονομικά αδύναμους?

Τα 900 ή 1.000 ή 2.000 ή 3.000 είναι εύκολο να βρεθούν? Αν ναι, να μας πει τη λύση.

Κύριε Γεωργιάδη, κύριε Υπουργέ, μη νομίζετε ότι θα σας ωφελήσει η ανεπάρκεια της αντιπολίτευσης. Αισθάνεστε δυνατός και κυρίαρχος, αυτό όμως δεν σας δίνει το δικαίωμα να αυθαιρετείτε και να μεθοδεύετε αλλοπρόσαλλες και πέρα από την πραγματικότητα απάνθρωπες συνθήκες ίασις.

Μην εκμεταλλεύεστε τον πόνο και τον ιδρώτα ανθρώπων που υποφέρουν και, προκειμένου να θεραπευθούν θα έδιναν τα πάντα πουλώντας τιμαλφή και την αξιοπρέπεια τους.

Το αμάλγαμα της αλήθειας είναι μέγιστο αξίωμα και αξιώνεται με σθένος και ειλικρίνεια, μέσα από την κατανόηση των προβλημάτων που ταλανίζει πολλούς ασθενείς στο θέμα της εύρεσης των χρημάτων

Κύριε Υπουργέ κύριοι της Κυβέρνησης. Ο κάθε Υπουργός πρέπει να είναι αυστηρά ειλικρινής σε ότι αφορά τις μεθοδεύσεις και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει. Να τις αναγνωρίζει γενναία και να προγραμματίζει ανάλογα με τις δυνατότητες αυτού που κλήθηκε να υπηρετήσει.

Όλα αυτά τα σημειώνει όχι ένας κουμουνιστής, ούτε  αριστερός, αλλά, κάποιος που βλέπει την πραγματικότητα, κάτι που εσείς δεν έχετε  αντιληφθεί.

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άδικα φίλε Δημήτρη απευθύνεσαι σε ώτα μη υπάρχοντα. όμως για αυτή την κατάντια φταίμε εμείς και όσοι συνεχίζουν να ψηφίζουν τέτοια άτομα γνωστά για την πολιτική τους ασυνέπεια. με την Υγεία δεν παίζει κανείς ποτέ. Ούτε με την οικονομική κατάσταση των πολιτών. σημεία των καιρών μεταξύ άλλων δυστυχώς.

  2. Κούρασες, κούρασες συνέχεια με καταγγελίες….Κομμουνιστης δηλώνεις ότι δεν είσαι , μήπως ΠΑΣΟΚος; Φαίνεται η συνεργασία σου με Χαρδαβέλλα, Δημαρά και Λιάνη άφησε αυτό το » χάρισμα» που έκαναν την δεκαετία του ’80.Παλιο για να μην πω παλαιοκομματικό.Προτασεις, ιδέες και όχι καταγγελίες και » δήθεν» , χρειάζεται η Κως και η χώρα.Τωρα εάν δεν μπορείς να χωνέψεις ποιος είναι δήμαρχος, έπαρχος ή πρωθυπουργός είναι δικό σου θέμα…..

  3. Το προβλημα δημιουργηται οταν ψηφιζουμε λαθος….. δηλαδη τι περιμενες απο ενα ακροδεξιο μορφωμα που κρυβεται κατω απο την ταμπελα της ΝΔ και εγω ΝΔ ψηφιζα αλλα δυστυχως αυτη δεν ειναι αυτη που γνωριζαμε προκειται περι εγκληματικης οργανωσης …για την ιστορια οι εγκληματικες οργανωσεις τα κανουν ολα για το χρημα ετσι και η κυβερνηση στερει βασικα δικαιωματα οπως της υγειας ,μορφωσης ακομα και της σιτισης. Πνιγει ολους τους μικρομεσαιους επιχειρηματιες και κανει κολοσσους ολους τους «φιλους» τετοια βρωμια ουτε επι χουντας….

  4. Αλήθεια τώρα;Το πιο εύκολο να βρίζεις τον Γεωργιάδη.Που ακριβώς υπάρχουν τα λεφτά που λέτε για τους γιατρούς και δεν τα δίνουν;Εύκολα θα έλεγα εγώ να διπλασιάσουν τους μισθούς στους γιατρούς και αναισθησιολόγους,Ίσως και μεγαλύτερους μισθούς από ότι περνουν στο εξωτερικό να έρθουν όλοι εδώ ακόμα και αλοδαποι.Διαφωνητε;Αυτό ζήτησε Εξαλου η πρόεδρος των αναισθησιολόγοι (άσχετο οπαδός του ΚΚΕ).Να κάνουν κρατήσεις άπορους υπόλοιπους όλους εμάς για τους γιατρούς;Να τα πάρουν από αυτούς που έχουν .Ποιους ακριβώς;Γιατί να τα δώσουν στους γιατρούς και όχι στους,σκουπιδιάρηδες;Νοσοκόμους;Δασκάλους; Κλπ.Η ουσία είναι ότι αυτό είναι μια λύση να περιοριστεί η λίστα αναμονής από την μια.Μιας και κάποιοι έχουν να πληρώσουν ,ελευθερώνοντας θέσεις για άλλους που δεν έχουν.Απο την άλλη περιορίζει το μαύρο χρήμα που έδιναν κάποιοι σε φακελάκια να πάρουν προτερεότητα.Τα δίνουν νόμιμα τώρα και φορολογούνται.ΝΑΙ είναι ένα μέτρο που βοηθάει όλους χωρίς να είναι το τέλειο.Η δίκη σας πρόταση;

  5. Παράδειγμα για όλους όσους περνουν υπουργείο.Σε οποίο να πήγε παρουσίασε έργο.Οι υπάλληλοι των υπουργείων που πήγε ξέρουν,ρωτήστε τους.Ναι δεν είναι από τζάκι,ναι φωνάζει στη τηλεόραση και χαλάει το στόρυ των αριστερών,αλλά δουλεύει και από την άλλη πεντακάθαρος.Τον έψαχνε ο ΣΥΡΙΖΑ ,με δικαστές δικούς του και εισαγγελείς ,αυτόν την οικογένεια του,ακόμα και όποιον του έλεγε καλημέρα.Τετοιους πολιτικούς θελουμε.

  6. Το ΠΑΣΟΚ είναι το καλύτερο πελατακι του Μητσοτάκη…. σας πονάει ο Άδωνις που δίνει λύσεις…. δεν πειράζει, έτσι είναι στην αρχή, σάλιο και υπομονή ο σας θα γίνει και

  7. Ανεύθυνες καταγγελίες για εντυπωσιασμό κ προβολή
    Έχεις κουράσει κ με το ύφος κ τα έξυπνα σου
    Ο Νάρκισισμος στο μεγαλείο του!

  8. Νεοδημοκράτης κ.λ.π Εχω την εντύπωση ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης του κειμένου. Κάνε άλλη μια προσπάθεια

  9. Τώρα πως από κάμεραμαν, γίνεται κάποιος: γεωπολιτικός, δικαστής, νομοθέτης, ιατρικός αναλυτής, οικονομολόγος, κριτής δημάρχων,επαρχων, πρωθυπουργου,κλπ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ’80 ΙΣΩΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ