Δήλωση Νίκου Παπαχαρτοφύλη, μέλους Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω: Ο Ιπποκρατισμός είναι ανθρωπισμός, ζωές πάνω απ τα κέρδη.

4
7310

Δήλωση του Νίκου Παπαχαρτοφύλη, μέλους του  Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω.

 

Σε μια περίοδο που η Χώρα μας διέρχεται πολυεπίπεδους  Εθνικούς κλυδωνισμούς, καλείται το ΔΣ κατά την επικείμενη συνεδρίαση του,πέρα απ τα γραφειοκρατικά πρωτόκολλα, να λάβει,

πρώτον, επιστημονική και πολιτικοποιημένη θέση για την κατάργηση του εναπομείναντος Ε.Σ.Υ.   Η αναλγησία των αρίστων αρχόντων προς τους οικονομικά ασθενέστερους επιεικώς απαράδεκτη, παραβιάζοντας το Σύνταγμα. Οι υποδομές, η περιουσία της δημόσιας Υγείας δώρο, βορά στους ιδιώτες! Ο λαός καταφρονεμένος, βασανίζεται από μια αχρείαστη απελπισία, από μια πιθανή απειλή θανάτου! Ο ατομισμός σε έξαρση: ο σώ ζων εαυτόν, σωθήτω.

 

δεύτερον, σε ποιες  ενέργειες, διεκδικήσεις  προέβη διαχρονικά για την κατασκευή νέου Νοσοκομείου στη γενέτειρα του Ιπποκράτη! Η Εθνική ασφάλεια των πατρίων εδαφών δεν θωρακίζεται μόνο με αξιόπιστη αποτρεπτική δύναμη αλλά και απο μια υπέρτερη δύναμη εξασφάλισης, αυτονόητα, της υγείας των κατοίκων, υπηρετούντων, αξιοπρεπώς το τουριστικό προϊόν, συμβάλλοντας  με τον ιδρώτα τους,  στην ανάπτυξη της ντόπιας οικονομίας, στα πλαίσια της αστικής κοινωνίας και του δίπολου εργαζομένων και εργοδοσίας.

Ο  ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ είναι ανθρωπισμός: υγιείς, αξιοπρεπείς ζωές πάνω απ τα κέρδη.

 

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά κύριε!Να τα δηλώσετε στους πολιτικούς. τις Βουλής!Και στούς τοπικούς Ηγέτες.Οπως και στους Ιατρούς τού τόπου! πού έχουν εγκαθιδρύσει το σύστημα φακελάκια εκβιαστικά!Η πληρώνεις !η ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!! Απλώς σύστημα ΜΑΦΙΑΣ!!!Καλή επιτυχία!

  2. εσύ άνθρωπε μου ζεις στα βιβλία σου κ περίπου στο 1970 , τα λεφτά είναι πάνω από τις ζωές των ανθρώπων ειδικά εδώ στην Κω , εξάλλου ο Άδωνις το δήλωσε ξεκάθαρα : δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω στο νοσοκομείο Κω , 7 άγονοι διαγωνισμοί όλο το 23′ , ποιος γιατρός να έρθει εδώ ? να κάνει 30 εφημερίες , να τον τρώνε μέσα κ έξω από το νοσοκομείο, και που να βρει σπίτι ?

  3. Μα τώρα, μην τους βάζεις δύσκολα!!!!
    Πως θα τα έχουν καλά με όλους για να μαζεύουν, έστω και λίγους, στα πανηγύρια τους?
    Μόνο για το θεαθείναι και τις φωτογραφίες!!!!

  4. Να βρεθεί λύση για την Κω άμεσα
    Με ειδικό νόμο που θα αφορά μόνο την Κω ως μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα
    Που έτσι είναι !
    Πολύπλοκο αλλά που λύνεται με πολιτική βούληση κ με άλλη προσέγγιση
    Εκτός τρέχουσας νομοθεσίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ