Επιστολή στους βουλευτές Δωδεκανήσου για το νομοσχέδιο του «γάμου» ομοφυλόφιλων

28
8145

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Δωδεκανήσου, με την οποία ζητούν να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων, απέστειλαν 174 συμπατριώτες μας.

Στην επιστολή αναφέρουν τα εξής:

«Αξιότιμες/οι κυρίες/οι βουλευτές,
Εν όψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για τον “γάμο” των ομοφυλοφίλων, θεωρούμε υποχρέωση που πηγάζει από τη βουλευτική σας ιδιότητα, ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από το σώμα του ελληνικού λαού, να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα εξής:

Η όποια στάση προτίθεστε να επιδείξετε στην επικείμενη ψηφοφορία, οφείλει να ανταποκρίνεται στη θέληση, στις ιδεολογικές, κοινωνικές, θρησκευτικές αντιλήψεις και γενικότερες πεποιθήσεις της πλειοψηφίας του συνόλου του λαού που εκπροσωπείτε στην περιφέρεια όπου εκλέγεστε, πολύ δε μάλλον των ψηφοφόρων σας.

• Διότι μιλάμε για μία κοινωνία, την ελληνική, που στην πλειονότητά της διέπεται από ορθόδοξες χριστιανικές αρχές, σύμφωνα με τις οποίες το νομοσχέδιο αυτό αντιβαίνει στο νόμο του Θεού και αποτελεί θλιβερή ηθική πτώση.

• Διότι δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε νομοσχέδιο, αλλά ίσως το πιο σημαντικό στην ιστορία της πατρίδας μας, αφού συνθλίβει τον πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας, δηλαδή την παραδοσιακή οικογένεια, καταργεί την ιερή έννοια της μητρότητας, πατρότητας που υπάρχει από καταβολής κόσμου και αφορά τα παιδιά, γεγονός που κάνει την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, δηλαδή περί το 95%, ακόμα και αυτούς που δεν ακολουθούν την ελληνορθόδοξη παράδοση, να το απορρίπτουν δίχως συζήτηση.

• Διότι το θέμα δεν άπτεται των οποιοδήποτε “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, που έτσι κι αλλιώς δεν θίγονται, αφού και οι όποιες νομικές εκκρεμότητες τυχόν υπάρχουν για παιδιά ομοφυλόφιλων ζευγαριών μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν, χωρίς να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, αδιαφορώντας για την πλειοψηφία των ανθρώπων που δεν είναι ομοφυλόφιλοι.

• Διότι στο όνομα του κακώς εννοούμενου δικαιωματισμού, με μαθηματική ακρίβεια, οδηγεί σε επικίνδυνα μοτίβα – κοινόβια συμβίωσης, στον πολυσυντροφικό γάμο, με περισσότερους από δύο γονείς και στη μέση τα παιδιά, θύματα της πιο στυγνής εκμετάλλευσης.

• Διότι το θέμα είναι βαθύτατα κοινωνικό και ηθικό.

Τι θα κάνετε λοιπόν κύριοι βουλευτές;

Θα σεβαστείτε την ψήφο της πλειοψηφίας του λαού που σας εξέλεξε και επιτέλους θα τον αντιπροσωπεύσετε κατά την επιθυμία του, ανεξαρτήτως αν αυτή συμβαδίζει με την δική σας επιθυμία ή συμφέροντα, ως οφείλετε;

Θα σεβαστείτε τα παιδιά, τα ορφανά, ελληνόπουλα, προσφυγόπουλα που δεν θα ρωτηθούν για να αποφασίσουν, που έχασαν μάνα ή και πατέρα και αναζητούν προστασία και αγάπη σε μία παραδοσιακή οικογένεια σαν αυτή όπου δημιουργήθηκαν;

Θα καταψηφίσετε το νομοσχέδιο, θα το υπερψηφίσετε, ή σαν άλλοι “Πόντιοι Πιλάτοι” θα απέχετε ακολουθώντας την κομματική γραμμή;

Έχετε λοιπόν την ευκαιρία να δείξετε προσωπικά ότι δεν έχετε αποσυνδεθεί παντελώς από τον «λεγόμενο» κυρίαρχο λαό, την Εκκλησία και την κοινή λογική για χάρη των παρασκηνίων.

Σας καλούμε να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και αναμένουμε τη στάση σας.

Αντίθετοι με το νομοσχέδιο, οι συμπολίτες σας».

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως ψηφίσατε κάποιον από τους βουλευτές της Δωδεκανήσου;Τα κόμματα σας,Νίκη,Σπαρτιάτες,Βελόπουλος και ΚΚΕ δεν έχουν βουλευτή στη Δωδεκανησο.Τα δημοκρατικά Δωδεκανησα ,πάνε Μπροστά,Σταθερά,Δυνατά.Τα βαρίδια σαν μένουν πίσω.Άντε κάντε καμία συγκέντρωση για τις νέες ταυτότητες πιυ είναι του διαβολου και αφήστε μας ήσυχους.

    • Ακόμα και οι πληρωμένες δημοσκοπικές εταιρείες δείχνουν τους μισούς έλληνες να διαφωνούν με την ανωμαλία. Άρα είναι η πλειοψηφία. Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι …αριες σαν κ εσένα

  2. Άκουσα ότι μόνο ο Μάνος ο Κόνσολας θα το καταψηφίσει την επόμενη φορά θα κάνω αγώνα για αυτόν. Μαύρο στους προδότες.

  3. συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας. φοβούμαι ωστόσο ότι κανένας βουλευτής δεν έχει τα κότσια να φέρει αντίρρηση σε αυτό το έγκλημα που πάει να γίνει

  4. Επιτέλους κάτι καλό για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Πατάμε με αρβύλα τους χριστιανοναζί όπως στον Β παγκόσμιο. Αυτά καλό είναι να γίνονται

    • Ντε και καλά να γίνουμε οι Έλληνες φασίστες και θεοκράτες! Έτσι πρέπει να τους απαντάμε. Να μελανιαζουν από την γραφίδα μας. Γιατί οτιδήποτε ουμανιστικό τους αρρωσταίνει , δεν αντέχουν τους ελεύθερα σκεπτόμενους, αυτούς που δραπέτευσαν έξω από τα μαντριά και την χειραγώγηση!

      • Ποιος είναι ο ουμανισμός σου ρε φλούφλη. Η εμπορευματοποίηση της γυναίκας και των παιδιών για τα γούστα των ανωμάλων άντε ….. με κανά καρπούζι ούγκανε που είσαι και προοδευτικός προς τα πίσω

        • Αν αυτό το κάνουν οι Ομαλού δεν έχεις πρόβλημα φαντάζομαι.Σωστα;Τέτοιοι είστε.

        • miranta, αξίζεις όσο 50 από αυτούς!!!
          Exterminator..!!!!
          Keep walking!!

  5. Δύσκολο για τους βουλευτές της ΝΔ να αφήσουν την καρέκλα και τον παχυλό μισθό όσο για τον Κούλη η Λοατκι πληρώνει και εξαγοράζει τους πάντες. όμως εύγε στην Ελληνική κοινωνία που τα έβαλε με τα ανώμαλα θηρία . Οι νησιώτες βουλευτές πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη να δεχθεί τέτοιες ανωμαλίες στη ζωή της . είναι οι θεματοφύλακες της οικογένειας των παιδιών και της ηθικής ή όχι;

  6. αφήστε μας ήσυχους ……έτσι Μιράντα όχι ήσυχες…..τι τερατακι ανθρωπόμορφο είσαι επιτέλους δεν μας λες;

    • Τι δεν καταλαβαίνεις;Ναι την Ελλάδα και τους Έλληνες ΗΣΥΧΟΥΣ.Δεκαρα δεν δίνω αν έχεις άλλες απορίες.

  7. Αποπροσανατολισμός απ τα κύρια προβλήματα.
    Όλοι οι υπογράψαντες θα πάνε στον Παράδεισο να τρώνε πιλάφια και να κάθονται σε συννεφάκια ανταποδίδοντας τις καλές τους πράξεις επί της Γης.
    Να απαγορευτούν και οι Οίκοι Ανοχής και ο αυνανισμός.
    Δεν πάμε καλά.

  8. ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ κ. ΠΑΠΠΑ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΝΩ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΡΩΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.
    ΕΠ΄ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ κ. ΚΟΝΣΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

  9. ο Φαρισαϊσμός η Διαφθορά καί η Γελοιοτητα Υποκλίνονται ,αποδεχόμενοι, την ανωτερότητα του Συνόλου των Ελληνων(;)πολιτικών.

  10. Πραγματικά δεν φανταζόμουν ότι ανήκω στο 5% των Ελλήνων ορθοδόξων και άλλων που είναι υπέρ του “γάμου” των ομοφυλοφίλων. Νόμιζα ότι είμασταν πολύ περισσότεροι, πραγματικά. Τι ωραία κοινωνία όμως που είμαστε με τόσους πολλούς ευσεβής ανθρώπους, και με τόσες σωστές αντιλήψεις για τον συνάνθρωπο μας, τον γάμο, και την ηθική, προπάντων. Δεν είχα ιδέα!

  11. κοινωνικη υποκρισια. παντου βλεπουμε ομοφυλοφιλους να ζουν μαζι, να συγκατοικουν και να ειναι ερωτευμενοι και αγαπημενοι. σε τι θα εβλαπτε να παντρευτουν? οσο για την εκκλησια, ας κοιταξει στον καθρεφτη να δει τα δικα της παιδια, που κρυβουν την ομοφυλοφιλια και ολα τα κανουν κρυφα. Ας επικρατησει η ειλικρινεια στις σεξουαλικες προτιμισεις των ανθρωπων

  12. εν τω μεταξύ τα προβλήματα συνεχίζονται και οι λύσεις με νομοσχέδια και καταργήσεις, ιδιωτικοποιήσεις,ξεπουλήματα.. περνάν αθόρυβα.

    • και τη σοκαριστική συμπεριφορά μίσους φερόμενων Χριστιανών, εντός και εκτός Βουλής καθώς και στους ιστότοπους, αποφασίσαμε οικογενειακώς, πως ούτε θα ξαναπατησουμε σε εκκλησία, ούτε καν θα βλέπουμε τη Θεία Λειτουργία από την ΕΡΤ. Ο Χριστός που ξέραμε εμείς, ήταν θεός της Αγάπης και της συμπερίληψης. Μάλλον σφάλαμε, οπότε και προφανώς δεν ανήκουμε σε αυτή τη θρησκεία. Κι αυτό το ακούω πια από πολύ κόσμο. Σας τους χαρίζουμε τους ναούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ