Ομoφυλόφιλα ζευγάρια: Έξι σκληρές αλήθειες που όλοι τις κρύβουν

40
21305

Επειδή τις επόμενες ημέρες θα ζήσουμε σκηνές απείρου κάλους με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα  Ομoφυλόφιλα ζευγάρια καλό είναι να υπενθυμίσουμε μερικές αλήθειες.

1ον. Όπως έχουν επισημάνει αρκετοί φορείς που αντιδρούν, το νομοσχέδιο στρώνει το δρόμο στην ενίσχυση της εμπορευματοποίησης της διαδικασίας της τεκνοποίησης όπως και της τεκνοθεσίας, στην επέκταση της εμπορικής παρένθετης μητρότητας καθώς σήμερα τα παιδιά προς υιοθεσία στις δομές είναι ελάχιστα και τα ομόφυλα ζευγάρια θα μπορούν να αποκτήσουν παιδιά, είτε μέσω ιδιωτικής υιοθεσίας ή υιοθεσίας από το εξωτερικό. Δηλαδή, με εμπόριο παιδιών είτε από φτωχές ευάλωτες οικογένειες είτε από άλλες χώρες όπου τα παιδιά βρίσκονται σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας.

Κυρίως όμως θα αποκτούν παιδιά, μέσω της εμπορικής παρένθετης μητρότητας και της αγοράς από τράπεζα σπέρματος ή και ωαρίων με τις πλάτες του νόμου.

2ον. Τα ομόφυλα ζευγάρια σε πρώτη φάση θα μπορούν να νοικιάζουν παρένθετες μητέρες και να φέρνουν τα παιδιά στη χώρα μας από το εξωτερικό. Και σε δεύτερη φάση, που ετοιμάζεται και δρομολογείται από ότι φαίνεται θα γίνεται αυτή η διαδικασία και στην Ελλάδα.

Δηλαδή, νομοθετείται η ικανοποίηση των προσωπικών επιθυμιών των ομόφυλων ζευγαριών, που θα πραγματοποιείται με την ακραία, με τη βάναυση εκμετάλλευση της γυναίκας του σώματός της και της αναπαραγωγικής διαδικασίας.

3ον. Το νομοσχέδιο οδηγεί στον αποκλεισμό είτε της μητρότητας είτε της πατρότητας, αφού θεσμοθετεί τη διπλή μητρότητα ή τη διπλή πατρότητα, οδηγώντας στην πολλαπλή γονεϊκότητα, και σε δεύτερο χρόνο θα φέρει στο προσκήνιο το «Γονέας-1», «Γονέας-2», «Γονέας-3» κ.λπ..

Διαγράφει την αντικειμενική πραγματικότητα της συμπληρωματικής σχέσης του πατέρα και της μητέρας, στην τεκνοποίηση, όπως και τον κοινωνικό χαρακτήρα της μητρότητας και της πατρότητας που εμπεριέχει και τη βιολογική πλευρά.

4ον. Υπάρχει ζήτημα αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου το οποίο ορίζει ότι ο γάμος συνάπτεται μεταξύ δύο προσώπων διαφορετικού ίδιου φύλου. Η διατύπωση αυτή μπάζει από παντού, γιατί στο άρθρο 21 του Συντάγματος, παράγραφος 1, αναφέρεται ρητά ότι: Η οικογένεια ως, θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του κράτους. Εφόσον, λοιπόν, ζευγάρια του ίδιου φύλου δεν μπορούν να προσφέρουν στη συντήρηση του Έθνους, δεν μπορούν σύμφωνα με το Σύνταγμα να αποτελέσουν οικογένεια. Πόσο πιο ξεκάθαρο πρέπει να γίνει αυτό;

5ον. Η χρήση των όρων ισότητα και δικαίωμα που υπάρχουν στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου είναι καταχρηστικές. Ο νέος ορισμός του γάμου που προτείνεται στο νομοσχέδιο διαφημίζεται ως απόρροια της ισότητας των Ελλήνων πολιτών έναντι στο νόμο. Το επιχείρημα όμως, αυτό δεν ευσταθεί. Συγχέουν την ισότητα με την ομοιότητα. Οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι, αλλά όχι, ίδιοι.

6ον. Δεν υπάρχει καμία νομική δέσμευση υποχρέωση της χώρας μας να νομοθετήσει να θεσμοθετήσει γάμο ομοφύλων. Όσοι διακινούν το αντίθετο είναι ψεύτες. Το ίδιο το ευρωπαϊκό δικαστήριο των δικαιωμάτων του ανθρώπου δεν θεωρεί ότι η μη θεσμοθέτηση γάμου μεταξύ ομοφύλων αποτελεί παραβίαση ανθρώπινου δικαιώματος και η απόφαση 1428 του 17 του Αρείου Πάγου κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει καμία νομική δέσμευση – υποχρέωση της χώρας μας.

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτέλους κάποιος να βάλει το ζήτημα στη σωστή του θέση. αυτές τις μέρες άκουσα υβρεολόγιο από ανώνυμους δειλούς η με ψευδώνυμα για το αυτονόητο επειδή υπερασπιστική σθεναρά την παραδοσιακή οικογένεια και το μέλλον των ανυπεράσπιστων παιδιών. τους αφήνω στην κρίση των αναγνωστών μου.

    • Προσπαθούν να νομιμοποιήσουνε την ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
      Μην αφηνεις τους πισωήδονες να σε λυγίσουν.
      Βάστα γερά και μελάνιασέ τους με την γραφίδα σου.
      Φούστηδες ήταν και φούστηδες θα μείνουν.
      Τίποτα το ΑΡΣΕΝΙΚΟ στοιχείο επάνω τους.

    • Η φρίκη της ημέρας στην παραδοσιακή οικογένεια: γιος αποκεφάλισε πατέρα. Ανήλικος διακινούσε παιδεραστικο υλικό με ανήλικες. Οι άλλοι φυλάκισαν τα παιδιά τους σε σπηλιές.

    • Της παραδοσιακής οικογένειας ήταν ο Χριστιανός έκλεισε την οικογένεια σε σπηλιά και τώρα ερευνάται και για αιμομιξία αφού πιστεύουν ότι βίαζε και άφησε έγκυο την κόρη του. Το ίδιο και ο άλλος γιος που αποκεφάλισε τον πατέρα του. Καθημερινά παραδοσιακά οικογενειακά πράγματα δηλ. Και αυτά μόνο μέσα σε 2-3 μέρες.

  2. Στην Ουκρανία με τον πόλεμο παραμένουν σε ειδικές μαιευτικες κλινικές χιλιάδες παιδιά κατά παραγγελία με πάρενθετες μητέρες . αυτοί που τα παραγγειλαν στο σπεχθεστατο εμπόριο βρεφών αδυνατούν να παραλάβουν το εμπόρευμα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης. κοινωνία σάπια.

  3. Σήμερα τι ισχύει;Την διαφορά του γάμου σπο το σύμφωνο συμβίωσης που ισχύει,ποια είναι;Μήπως τα ετερόφυλα ζευγάρια πρέπει να Παντρεύονται υποχρεωτικά βάση Συντάγματος;Παρένθετες μητέρες σήμερα χρησιμοποιούν ναι η όχι;Γίνεται εμπόριο παιδιών ναι η όχι;Τι παραμύθια λέτε και σε ποιους.Πολλοί ακόμα πιστεύουν ότι θα πάνε ομοφυλόφιλοι στην εκκλησία να παντρευτούν.Έλεος με τον σκοταδισμό.

  4. Εγώ δεν είμαι Ορθόδοξος,ούτε μουσουλμάνος ουτε Καθολικός.Γιατί να πληρώνω τους παπάδες τους;Να τους πληρώνουν οι πιστοί τους.

    • Εσύ να πας να ζήσεις στην ζούγκλα με τα ζωα που δεν έχει νόμους κ κανόνες ,ούτε θρησκείες ,όλα χύμα ,κ όταν έρθει η ώρα του θανάτου τοτε να σε δω ,γιατί τότε θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει Θεός !!!!!

      • ΄λένε απερνά καλά άθρωπος σά πεθάνει ,γιά δέν έγειρε κανείς παράπονο νά κάνει.
        μαντινάδα – ψαραντώνης.

      • Ανωνυμε, εχεις πεθάνει και γύρισες βέβαιος για την ύπαρξη του;

        Αν ναι, θα σου είπε σίγουρα πως οι ανθρώπινες προκαταλήψεις δεν ισχύουν στον άυλο κόσμο. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε καλά, λατρεύει τους άθεους! Εσύ, ξίδι για τη ζήλεια.

  5. Οι ίδιες " ενστασεις" δεν θα έπρεπε να ισχύουν και για άτεκνα ετερόφυλα ζευγάρια

    που αγοράζουν μήτρες και παιδιά;;;

    Εγγυάται κανείς πως θα μεγαλώσουν σε περιβάλλον αγάπης, μόνο και μόνο γιατί είναι ετερόφυλα;;

    Καλοί ή κακοί γονείς μπορεί να είναι και οι ομοφυλοι και οι ετερόφυλοι.

    Προς το παρόν βλέπουμε δεκαδες κακοποιήσεις, βιασμούς, εκμετάλλευση σε πορνεία μικρών παιδιών, φόνους, από ετερόφυλα ζευγάρια.
    θα πρέπει εξαιτίας αυτού, να απαγορευτεί στους ετεροφυλους να γεννούν φυσικά, να υιοθετούν ή να κάνουν «χρήση» της παρένθετης μητέρας;;;

    Ο νόμος έρχεται να προστατέψει μια πολύ πολύ μικρή μειοψηφία. Η πλειοψηφία εχει προ πολλού εξασφαλισμένα τα δικαιώματα. Ποιοί είμαστε εμείς, που απαιτούμε ισότητα μόνον για εμάς;;

  6. Απαπα οι χριστιανοταλιμπάν με το ζορί να επιβάλλουν τα παιδιά να μεγαλώνουν με αλκοολικούς πατεράδες και ψυχασθενείς μητέρες μήν τυχών και κ….κανένα εικόνισμα στην εκκλησία που τους έχει μαδήσει το παραδάκι.

  7. Πολύ σωστο το άρθρο σας!»Μωραινει Κύριος ον βουλεται απωλεσαι».Και «Υβρις-ατις-νεμεσις- τισις».» Ο νοων νοειτω».

  8. Ε ναι με μανάδες τύπου Πισπιρίγκου και πατεράδες τύπου Μίχου και Δουρή και πόσων άλλων.Γνήσια μπατριωτική χριστιανική παράδοση εύγε

    • Σωστά φουστιά παντού να φτιάξει ο κόσμος με τους φούστηδες, τους κτηνοβάτες, τους σουίγκερς, τις λέσβες, τους πολογαμικούς και κάθε λογής ανωμαλία

    • Γιατί αναφέρεσαι στην Πισμπιριγκου κ στονΔουρη ??????? Για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα ?????????? Κ ποιος Έλληνας ορθόδοξος θα συμφωνούσε ,με αυτά που έκαναν ??????? Κάνεις !!!!!!! Πάψε να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα αυτοί όλοι που λες εσύ είναι το 1% των Ελλήνων κ ίσως ποιο λίγοι κ πήραν κ θα πάρουν αυτό που τους αξίζει ,από τον νόμο .Να κλαις αυτούς που θα δικαστούν ,από τον νόμο του Θεού .

      • Ασε την πισπιριγκου. Μολις μέσα σε λίγες μέρες γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του μέσα στην παραδοσιακή οικογένεια, και παραδοσιακος πατερας έκλεισε σε σπηλιές τα παιδια του, ενώ τώρα τον εξετάζουν και για αιμομιξία αφού πιστεύουν ότι βίασε και άφησε έγκυο την κόρη του. Κανένας δε συμφωνεί, αλλά τα προσπερνάμε σφυρίζοντας κουτοπόνηρα. Να δούμε αύριο ποιο θα είναι το νέο φρικιαστικό έγκλημα στην παραδοσιακή οικογένεια.

  9. Κάντε ότι θέλετε στα κρεβάτια σας αλλά δεν μπορείτε την επιθυμία και το πάθος του κιναιδισμού και της πρωκτολαγνείας να ζητάτε να το ευλογήσει η εκκλησία και να νομοθετήσει η πολιτεία. Χιλιάδες χρόνια τώρα καμία κοινωνία και καμία πολιτεία δεν υιοθέτησε την παρά φύση ασέλγεια. Ρατσισμόςείναι να χαρακτηρίζονται ως ομοφοβικοί και σκοταδιστές όσοι υποστηρίζουν την παραδοσιακή οικογένεια και τα δικαιώματα των ανήλικων παιδιών που σώνει και καλά θέλουν να υιοθετούν οι παράφύση παρεκτρεπόμενοι κίναιδοι παριστάνοντας τις σύγχρονες ελληνίδες μάνες και τις νεογέννητες λεχώνες!

  10. ΚΑΙ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΕΚΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΜΟΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΟΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΦΕΞΗΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ! ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ! Ο ΓΑΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΝΥΦΗ! ΣΤΕΙΤΕ ΚΑΛΩΣ!

  11. ΚΑΙ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΕΚΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΟΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΦΕΞΗΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ! ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ! Ο ΓΑΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΝΥΦΗ! ΣΤΕΙΤΕ ΚΑΛΩΣ!

    • Σύμφωνα με τα στατιστικά του πορχαμπ, ο μέσος παραδοσιακός Έλληνας τη βρίσκει με παρά φύση και λεσβιακά-ΛΟΑΤΚΙ βίντεο 😂😂😂😂😂😂😂

  12. Τελικά Χριστιανοταλιμπάνες Ναζιάρες, οι φούστηδες κατάφεραν και βύθισαν βαθιά μέσα στην τούρτα σας, την δίμετρη λαμπάδα γενεθλίων.

    Περαστικά σας. Και πάνες για την ακράτεια.

    Υ.Γ. Μετά από τόση… άγια μπόχα… ο κύβος ερρίφθη : Βελζεβούλ για πάντα!!!

    • Μπερδέψατε τα μπούτια σας, την φουστιά με την βουτιά, την τούρτα με την μπούργκα, τη δεξιά με την αριστερά σας τρούπα, τον Μπέο με τον Πέο

    • ΠΟΙΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΜΑΡΗ ΛΕΧΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΑ ΟΡΓΙΑ Η ΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΣΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ

      • σου φεξε! Σου έρχεται ο Πάτροκλος για μια ανόρθωση γλουτών στα γρήγορα! Κι ο Κούλης με τον Στέφανο, για λεύκανση του φρονιμίτη σου..!!

        • γίνατε κακόμοιρα. Όχι και Στέφανος θα σε μαλώσει, Στέφανο ουδέτερο ή Στέφανι

  13. Μια κοινωνία τύπου Aldous Huxley, παιδιά του σωλήνα, είναι μια μεγάλη πιθανότητα στο μέλλον. Θα μου πείς αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει πολύ μακριά, στο απώτερο μέλλον. Σύμφωνοι. Τελευταία όμως βλέποντας πόσο η τεχνολογία μπορεί να μας αποξενώσει. Και αυτό πιστεύω θα γίνει πολύ γρήγορα. Τέτοιες κουβεντούλες για το ποιος κάνει τι, ποιος παντρεύεται με ποιον, ποιος υοθετεί και με ποιον, είναι άνευ σημασίας. Οι εξελήξεις θα μας καθοδηγήσουν. Τὰ πάντα ῥεῖ. Μέχρι τότε, και όπως χαριτολογώντας έλεγε ο Τζίμης Πανούσης. «Γμτε γιατί χανόμαστε» . Καταναλωθήτε λοιπόν κατά βούληση στις όποιες συζητήσεις, δεν θα αλλάξει κάτι. Υπάρχουν όμως και κάποιες πτυχές που πιθανώς να αγνοείτε ή και να αφήνετε απέξω σκοπίμως. Πράγματα που είναι ανιχνεύσιμα με ένα ελάχιστο ποσοστό εμπάθειας. Αλλά που…;

  14. Γεια σας… είμαστε στο έτος 2024

    Το 1795, οι Γάλλοι επαναστάτες αποποινικοποίησαν το σεξ μεταξύ
    ατόμων του ίδιου φύλου.

    Την 1η Ιουνίου 2003, ο γάμος μεταξύ δύο ατόμων
    του ίδιου φύλου έγινε νόμιμος στο Βέλγιο,
    τη δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά την Ολλανδία.
    Σήμερα, γάμοι ομοφυλόφιλων υπάρχουν στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    • Τώρα μιλάς για διεφθαρμένες χώρες ,όπως είναι όλη η Ευρώπη .Η βρώμα της διαφθοράς έφτασε μέχρι τον ουρανό .Κ αυτό πρόοδο το βαπτισατε ????

  15. Ελληνοξεφτύλες θα σας παίρνουν τα παιδιά οι π….γλέντηδες και με την βούλα. Άχρηστος λαός που πιστεύει σε θεούς….. αχαχαχαχαχ. Τα γκαρσόνια της ευρώπης

    • Δεν παραδειγματιζονται από τον παραδοσιακό χριστιανό πατέρα, τον πραγματικό αρσενικό, που κλείνει σε σπηλιές τα παιδιά του, καταφεύγει σε αιμομιξία με την κόρη του και πολύ πιθανό να την άφησε και έγκυο…….. ‘αχαχαχαχαχ, που είπατε και εσείς

  16. Ευτυχώς σωθήκαμε.Δεν έμειναν κρυφές οι 6 αλήθειες .Τις ανακαλύψατε.Βοηθεια σας.Ρε τι διαβάζουμε.

  17. Νέα Μιράντα – αν δεν είναι η ίδια -μας βρήκε. Παλαβή και εμμονική. Για τη μια πας μη νεοδημοκράτης φασίστας και για την άλλη πας μη φούστης χριστιανοταλιμπάν βοθρόδοξος και εγκληματίας. Και η μια και η άλλη είναι τα ίδια και χειρότερα από αυτούς που κατηγορούν με μυαλό κουλουμπο, Το λέει και η ψυχολογία. Τα χάπια σας γρήγορα λούγκρες του κουλού

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ