Ορμητήριο τζιχαντιστών η Κως… Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

4
5899

ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

 

Επικίνδυνος θιασώτης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Τουρκία ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης! Με τελευταίο τρανταχτό παράδειγμα τη συνάντησή του στις αρχές Δεκεμβρίου 2023 στην Αθήνα με τον Ρ. Τ. Ερντογάν, όπου οι δυο ηγέτες υπέγραψαν κείμενο διακήρυξης περί των σχέσεων φιλίας και καλής γειτονίας! Έχοντας ως στόχο αυτή η “Διακήρυξη των Αθηνών” να ενισχύσει περαιτέρω (;;;) τη θετική ατζέντα στις σχέσεις αυτών των δύο χωρών!

Μια διακήρυξη ωστόσο, που δεν αποτελεί καμία διεθνή συμφωνία και η οποία να είναι δεσμευτική γι΄ αυτούς που την υπέγραψαν, με το Διεθνές Δίκαιο!

Άρα για ποια διμερή συμφωνία μιλάμε, και πώς η Τουρκία πιστεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα δεσμευθεί να την τηρήσει;

 

Φιλία με “γκρίζο λύκο” δεν στέκει κύριε Μητσοτάκη…

 

Ο Ρ. Τ. Ερντογάν λοιπόν – για μια ακόμη φορά – “άδειασε” απροκάλυπτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πριν παρέλθει μήνας από την “περίφημη” Διακήρυξη των Αθηνών! Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο Τούρκος Σουλτάνος δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, πόσο μάλλον θα σεβαστεί μια διμερή συμφωνία για τα πανηγύρια, του τύπου “νάχαμε, να λέγαμε”!

Είναι όμως αφελής ο Έλληνας Πρωθυπουργός; Είναι επιπόλαιος, ώστε να πιστεύει τον “γκρίζο λύκο” της Τουρκίας;

Όχι βέβαια, και από εκεί ξεκινούν οι εθνικές ανησυχίες όλων των σκεπτόμενων Ελλήνων!

Τι δεν καταλαβαίνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός;

Δεν αντιλαμβάνεται το σχέδιο του Τούρκου εισβολέα στην Κύπρο μας; Δεν αντιλαμβάνεται, που αποβλέπει το σχέδιο της “γαλάζιας πατρίδας” του;

Δεν καταλαβαίνει ότι, πολιορκητικός κριός του δόλιου σχεδίου του είναι η ανεξέλεγκτη έλευση αλλόθρησκων λεφουσιών στην Πατρίδα μας;

Όπου αυξήθηκε υπερβολικά η εγκληματικότητα και μειώθηκε δραστικά η ασφάλεια των Ελλήνων;

Άλλωστε, είναι πολύ συχνά τα ακραία φαινόμενα σε hotspot όπου διαβιούν, αλλά και ανά την ελληνική επικράτεια γενικότερα, αιματηρών συρράξεων Αφγανών, Σύρων, Σομαλών, Πακιστανών, Μπαγκλαντεσιανών κλπ.

Αλλά η “δηλητηρίαση” του εθνικού μας ιστού, δεν μένει μόνο στα νησιά του Αιγαίου μας και των Δωδεκάνησων, αλλά έχει εξαπλωθεί σε όλη την Επικράτεια!

Στα σταθώ όμως σε ένα γεγονός, που συνέβη την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021, όπου σύμφωνα με το διαδικτυακό πόρταλ Kythera.News, αποβιβάστηκαν στα Αντικύθηρα 35 παράνομοι μετανάστες! Δυνάμεις του Λιμενικού τους εντόπισαν εκεί, χωρίς να γνωρίζει η Πολιτεία, ποιος τους άφησε εκεί!

Θα με ρωτήσετε γιατί αναφέρω αυτό το περιστατικό, από τα εκατοντάδες που γίνονται σε όλη την Ελλάδα!

Το αναφέρω, γιατί προσφάτως παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο – και ελπίζω να είναι fake news – εικόνα από Πακιστανικό κανάλι, σε δελτίο ειδήσεων, και στο ο οποίο η εκφωνήτρια έλεγε, πως στην Ελλάδα υπάρχει πρόγραμμα εγκατάστασης οικογενειών από το Πακιστάν στα Αντικύθηρα, με δωρεάν σπίτι, κομμάτι καλλιεργήσιμης γης, χωρίς φόρους και 500 ευρώ μισθό!

Έτσι ο Τούρκος Σουλτάνος “κυριεύει” το Αιγαίο και νομιμοποιεί τις  παράνομες πράξεις του στην Αθήνα!

Επιθετικές πράξεις, που ήδη έχουν νομιμοποιήσει οι ΗΠΑ και η Γερμανία!

Αφού η αθρόα και ανεξέλεγκτη αποστολή εκ μέρους της Τουρκίας χιλιάδων παράνομων μεταναστών, κόντρα στη Συμφωνία Γερμανίας – Τουρκίας, εντάσσεται στο σχέδιο αφελληνισμού των νησιών μας!

Όταν επανειλημμένως, δυο πρώην Πρωθυπουργοί της χώρας μας, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς “καταγγέλλουν” τον νυν Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τους πολιτικούς χειρισμούς του στο ζήτημα του “μεταναστευτικού”! Της άτολμης πολιτικής του στο ζήτημα της αθρόας και ανεξέλεγκτης εισόδου παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα, από τα Μικρασιατικά παράλια και από τον Έβρο! Που αντί το οξύτατο αυτό εθνικό θέμα, αντί να περιορίζεται, αυξάνει με γοργούς ρυθμούς και καθίσταται πλέον “μη διαχειρίσιμο”, όπως άλλωστε είχε παραδεχτεί δημόσια ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!

 

Η Τουρκία προετοιμάζεται για την κατάληψη των νησιών μας…

 

Ωστόσο, κατά το παρελθόν, πολλές φορές έγραψα – σύμφωνα με τις ακριβέστατες πηγές μου – πως μεταξύ των χιλιάδων παράνομων μεταναστών που συρρέουν στην Πατρίδα, βρίσκονται και τζιχαντιστές, πράκτορες της ΜΙΤ και διάφορα άλλα επικίνδυνα – κακοποιά στοιχεία του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν!

Παλαιότερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά και ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, είπαν πως η κατάσταση είναι δραματική και ενδεχομένως να εισέρχονται στο ελληνικό έδαφος και τζιχαντιστές! Μια ομολογία τραγική, εξωφρενική, επικίνδυνη, που εμφανίζει την ανεπάρκεια και της σημερινής κυβέρνησης να προστατέψει τα πάτρια εδάφη και τον ελληνικό λαό!

Επίσης, πολλές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν έγραψα, παρουσιάζοντας πολλές πληροφορίες της κακής κατάστασης που βιώνουν τα Δωδεκάνησα και τα νησιά μας του ΒΑ Αιγαίου, από την αθρόα και ανεξέλεγκτη αυτή παράνομη μετανάστευση!

Μεταφέροντας ακριβέστατες πληροφορίες από στρατιωτικές και διπλωματικές πηγές μου, που γνωρίζουν άριστα τα εκεί τεκταινόμενα!

Έτσι σήμερα θα σας μεταφέρω νέες πληροφορίες, από έναν άνθρωπο που καθημερινώς πασχίζει για την ακεραιότητα των νησιών μας και βεβαίως του οποίου ξεχειλίζει η φιλοπατρία του!

Ενδεχομένως οι Υπηρεσίες μας να γνωρίζουν, όλα τα παρακάτω που μου εκμυστηρεύεται σήμερα η πηγή μου! Θα ήταν ευχής έργον! Εάν όμως δεν γνωρίζει αυτές τις πληροφορίες, μήπως θα πρέπει να ανησυχούμε;

Από τα έτη 2011-2014 οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις εκπαίδευαν Πακιστανούς, Αφγανούς και Μπαγκλαντεσιανούς καταδρομείς σε κέντρο εκπαιδεύσεως ορεινού αγώνα της πόλεως Egirdir, στην τουρκική περιοχή της Επαρχίας Isparta!

Από το 2014 και μετά άρχισαν εντατικές συνεκπαιδεύσεις μεταξύ της πακιστανικής και τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, καθώς και μεταξύ των ειδικών δυνάμεων των δυο χωρών, πέραν της γνωστής τους συνεργασίας στον τομέα ανταλλαγής πληροφοριών και πυρηνικής τεχνολογίας!

Την τριετία (2017-2019) κατά την οποία λειτουργεί και η μεγάλη τουρκική στρατιωτική βάση στη Σομαλία, όπου βρίσκονται οι μεγαλύτερες υπερπόντιες εγκαταστάσεις της Τουρκίας (στην παραθαλάσσια περιοχή Jaziira, δυνάμεως 3 – 4 χιλιάδων Τούρκων), άρχισαν και οι συνεκπαιδεύσεις τουρκικού και σομαλικού στρατού σε αποβατικές ασκήσεις!

Είναι ακόμη γνωστή η στρατηγική – στρατιωτική συνεργασία Τουρκίας και Αλβανίας, καθώς λειτουργούν στην Αλβανία πέντε (5) στρατιωτικές βάσεις της Τουρκίας. Αφού τα θεμέλια μιας στενής στρατιωτικής συνεργασίας των δυο χωρών έχει ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια! Μια στενή συνεργασία, με παρουσία Τούρκων αξιωματικών στο αλβανικό υπουργείο Άμυνας, που άρχισαν με βάση τα Νατοϊκά πρότυπα να οργανώνουν το αλβανικό στράτευμα. Όπου, στις αρχικές φάσεις της συνεργασίας, το μεγαλύτερο βάρος δόθηκε σε θέματα εκπαίδευσης με την Άγκυρα να προσφέρει απλόχερα υποτροφίες φοίτησης Αλβανών στρατιωτικών σε τουρκικές στρατιωτικές ακαδημίες! Ενώ ταυτόχρονα ξεκινούσε και η παροχή οικονομικής βοήθειας για τον εκσυγχρονισμό των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων.

Κι ενώ το Εμιράτο του Κατάρ είναι ο οικονομικός χορηγός των Τζιχαντιστών, η Τουρκία είναι ο στρατιωτικός εκπαιδευτής και σύμμαχός τους και ο Ρ. Τ. Ερντογάν είναι ο ηγέτης των απανταχού της γης ευρισκομένων  Τζιχαντιστών – Χαριτζήδων (εσχάτως και στις ΗΠΑ)!

 

Ορμητήριο τζιχαντιστών η Κως…

 

Ειδικότερα στην Κω ήδη από το 2008 βρίσκονται Αφγανοί, που εκπαιδεύτηκαν στο Κατάρ από τον τουρκικό στρατό! Κάποιοι από αυτούς παρέμειναν στην Κω και κάποιοι άλλοι πέρασαν στην ηπειρωτική Ελλάδα!

Όσον αφορά τους εκπαιδευμένους Πακιστανούς, αυτοί έχουν έλθει στο νησί από την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004! Έχουν δε ισχυρότερη παρουσία στην Κω από αυτήν των Αφγανών και οι οποίοι εργάζονται στο νησί! Και οι οποίοι σε συζητήσεις, δεν αρνούνται τη συμπαράστασή τους στην Τουρκία σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την γείτονά μας!

Αυτήν την στιγμή χιλιάδες Πακιστανοί ζουν μόνιμα στην πόλη της Κω και στα προάστιά της, ως εργάτες γης (σ.σ. θυμηθείτε δηλώσεις της κ. Ντόρας Μπακογιάννη) των Χαριτζήδων Οθωμανών στην Κω. Αλλά, πολλοί ακόμη βρίσκονται στο Πυλί (εντός και εκτός του Hot Spot), στο Μαρμάρι, στην Καρδάμαινα και στον Ξηρόκαμπο Κεφάλου! Παράλληλα με όλους αυτούς στο νησί της Κω βρίσκονται και αρκετοί εκπαιδευμένοι Σομαλοί! Λογαριάστε και κάποιους μάχιμους Αλβανό – Κοσοβάρους και δένει το γλυκό!

Στόχος όλων αυτών, την κατάλληλη στιγμή να συνενώσουν τους θύλακές τους, σε έναν ενιαίο ισχυρό θύλακα, με προοπτική να χτυπήσουν νευραλγικούς στόχους του νησιού!

Η Πατρίδα μας στην εποχή των Μνημονίων της υποταγής – ιδιαίτερα – έχει μεταβληθεί σε “αποθήκη ψυχών” κατ΄ εντολή των “φιλεύσπλαχνων” Γερμανών και υπό την ανοχή των πάσης φύσεως “αριστερών – δεξιών ντόπιων ανθρωπιστών”!

Έτσι, χωρίς να υφίσταται ουδείς έλεγχος, ο κάθε ξένος καταφρονημένος και δυστυχισμένος βρίσκει καταφύγιο στην Ελλάδα! Αλλοιώνοντας σε καθημερινή βάση την πληθυσμιακή υπόσταση της Πατρίδος!

Αλλά δεν είναι μόνον αυτό το τραγικό αποτέλεσμα των αθρόων και ανεξέλεγκτων ροών “μεταναστών και προσφύγων” στην Ελληνική Επικράτεια!

Οι “φιλοξενούμενοί μας” ξένοι εισβολείς, δεν αποδέχονται ότι βρίσκονται σε μια χριστιανική χώρα, σε μια χώρα που ο πληθυσμός της ασπάζεται την Ορθοδοξία και έτσι έχουμε ακραία φαινόμενα και συμπεριφορές κατά της Πίστεώς μας! Τα οποία βεβαίως ενθαρρύνονται από τους κυβερνώντες “δημοκράτες” – διεθνιστές!

 

Ο αποδεδειγμένα εχθρός, δεν γίνεται ΠΟΤΕ φίλος…

 

Όταν εξακολουθεί και υφίσταται “Η αφορμή πολέμου” (Casus Belli – 1985, 3 χρόνια μετά την Συμφωνία των Θαλασσών) της Τουρκίας, αν δηλαδή η Ελλάς ανακοινώσει επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια!

Εξακολουθεί να γίνεται αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου μας, αδυνατίζοντας την άμυνά μας. Και γνωρίζουν οι Τούρκοι, ότι η Ελλάς δεν εξόπλιζε τα νησιά της για να επιτεθεί στην Τουρκία, αλλά για να αποτρέψει πιθανή επίθεσή της. Όταν δεν έχει αποσύρει η Τουρκία την επιθετικότητά της προς την Ελλάδα με το δόγμα της γαλάζιας πατρίδας, για να σφετεριστεί ελληνικά εδάφη. Όταν η Άγκυρα αμφισβητεί την ελληνικότητα νησιών μας και μας απειλεί πως θα έρθει βράδυ. Όταν υπάρχει η επιθετικότητά της στα Ίμια. Όταν διακηρύσσει ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Θράκη μας, αντίθετα από το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συμβάσεις που προβλέπουν Έλληνες Μουσουλμάνους στο θρήσκευμα! Από τη στιγμή που χορηγείται προσωρινή βίζα στους Τούρκους πολίτες, για να διευκολύνονται οι επισκέψεις τους στα ελληνικά νησιά μας! Αυτά που αποστρατικοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Δηλαδή, την Λήμνο, την Λέσβο, την Χίο, την Ρόδο, την Σύμη, το Καστελόριζο, την Σάμο, την Λέρο, την Κάλυμνο και την Κω!

Όταν δεν υπερασπίζεται την Κύπρο μας! Αφού η Τουρκία τρομοκράτης, η Τουρκία εισβολέας, έχει καταλάβει το μισό τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, μη αναγνωρίζοντας τη νομιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, διατηρώντας ισχυρότατη στρατιωτική δύναμη στο Κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, παρά τις αποφάσεις του ΟΗΕ, που ζητάει επί δεκαετίες την αποχώρησή των στρατευμάτων Κατοχής, που έχουν  εκτοπίσει χιλιάδες Έλληνες και έχει οικειοποιηθεί τις περιουσίες τους στη Μεγαλόνησο!

Ας μην τρέφει έτσι αυταπάτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πως είναι δυνατόν με λόγια να χτίσει Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία!

Πάντα η Τουρκία αντιλαμβανόταν, ΜΟΝΟ, την στρατιωτική ισχύ της Ελλάδος!

Και αυτήν πρέπει να επιδεικνύει η Ελλάς! Αλλά με ποιους; Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Στέφανο Κασελάκη;

Αυτοί νοιάζονται ΜΟΝΟ για τον εξοβελισμό της ελληνικής κοινωνίας! Μιας ελληνικής κοινωνίας, που όσο πιο ευάλωτη είναι, τόσο πιο εύκολα θα αποδεχτεί την μείωση των κυριαρχικών ελληνικών δικαιωμάτων!

Γιατί εκεί μας οδηγούν τα κόμματα Εξουσίας, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ!!

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Σοβαρά τώρα;Διάβασες κάπου κάτι και μας το μεταφέρεις;Δίκη σου γνώμη έχεις;Να πας στη αντιτρομοκρατική τα στοιχεία σου βλακακο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ