Τα σταματημένα ρολόγια και το δέντρο που δεν στολίστηκε φέτος στο Επαρχείο

19
10548
«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον ούτε από τους μεν ούτε από τους δε»
Καλημέρα και καλή χρονιά…Φέτος το Επαρχείο δεν στόλισε το δένδρο που στολιζαμε κάθε χρόνο από από το 1976 .Η εγκατάλειψη του κτηρίου είναι εμφανή για όλο τον κόσμο αν και σ’ αυτό στεγάζονται το Επαρχείο Η Αστυνομία και τα δικαστήρια.Το ρολόι που λειτούργησε γύρω στο 1983 με πρωτοβουλία του φυσιολατρικού συλλόγου ( Μ.Φρουζακη) του Βασίλη Χατζηβασιλείου και του τότε Επάρχου Ιωάννη Σύρμα λειτούργησε μέχρι το 2004 περίπου .Μετά χάλασε .
Το 2007 χωρίς να έχω ιδέα πήρα την έγκριση από την Επαρχο Μαρία Κυπραίου για την επισκευή του ρολογιού.
Μετά από συνεννόηση με την αρμόδια εταιρεία καταφέραμε να το λειτουργήσουμε την παραμονή του Αγίου Δημητρίου το 2007.
Το ρολόι λειτουργούσε κανονικά περίπου μέχρι το 2014-2015 δεν θυμάμαι ακριβώς Τους πρώτους μήνες που ήταν Έπαρχος ο κ Χαλκίδος πήγα για να δω τι έχει ο κ Χαλκίδος μου είπε ότι θα το……αντιμετωπίσει …..όταν γίνει η συντήρηση του …Επαρχείου ……Είδατε από τότε μέχρι σήμερα να γίνεται τίποτα;
Το ρολόι πληρώθηκε από χρήματα του Κωακού Λαού και θα έπρεπε να λειτουργεί συνέχεια όπως είναι σε άλλες πόλεις ….Εγώ θα το έφτιαχνα χωρίς δική μου αμοιβή.
Το Επαρχείο θα πλήρωνε μόνο τα υλικά που θα χρειαζόντουσαν .Το ίδιο ισχύει και για το ρολόι του δήμου στην πλατεία Ελευθερίας …Δεν υπάρχει ενδιαφέρον ούτε από τους μεν ούτε από τους δε .
Καλημέρα σας και καλή χρονιά σε όλους .
Νικόλαος Ρεΐσης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΗΜΟ ΑΝΟΙΚΑΝΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    • …..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩ!
      ΚΡΙΜΑ!
      ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΩΡΑ 3 !!

  2. Πρωτον ο μηχανισμος στο ρολοι του επαρχειου ειναι σύγχρονος και επισκευαζεται,και δεν ειναι τοσα χρονια χαλασμενο. Το καλοκαιρι λςιτουργουσε. Αυτο στον ορφεα ειναι ο γνησιος ο ιταλικος και τον επισκευαζουν μονο παλιοι τεχνιτες.Αυτα για να ξερουμε τι λεμε.

    • Αρα? Αν ειναι ετσι γιατι ειναι ακομα χαλασμενος?
      Ποσο μπορει να στοιχιζει δηλαδη, περισσότερο απο τις ανθοστηλες των 33κ?

    • ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 8Ο ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΒΡΩ ΜΑΣΤΟΡΑ ΠΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΗ ΤΗ ΜΑ ……… ΛΕΣ

      • ασ φτιάξουν δρόμους γεφύρια κτλ και ασ μείνει το ρολόι στο τέλος δεν πειράζει

  3. καλα ειναι να δουλευουν τα ρολογια αλλα δυστυχως υπαρχουν πολλα αλλα πιο σοβαρα ζητηματα.

  4. πάντως οποίος ερχόταν κατά λαθος στο νησί τις μέρες των εορτών θα πίστευε σίγουρα ότι είμαστε νησί άθεων.Τετοιο στολισμό ούτε στο πιο απομακρυσμένο χωριό του Έβρου(χωρίς να θέλω καν να θίξω τους ανθρώπους εκεί).Τους δικούς μας τους νοιάζουν μόνο τα νέα νούμερα αφίξεων του καλοκαιριού και το πώς θα πουληθει το στοκ των προηγούμενων εορτών.Χαλι μαύρο

  5. Το ότι ένας επαγγελματίας είπε τη γνώμη. του και πέσαν όλοι οι άσχετοι και οι ξερολες να τον φάνε μας ξεπερνάει όλους τους υπόλοιπους.Για τον δε στολισμό του. επαρχείου,οι ξερολες βέβαια κάναν τουμπεκί.Ας τ αφήσουμε να σάπισουν τότε όλα αφού μόνο αυτό μας διακρίνει σαν νησί βόδια ε βόδια,να στε κι εσείς ευχαριστημένοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ