Αναγνώστης: Στο νησί του Ιπποκράτη την περίοδο των Χριστουγέννων τα παιδιά δε δικαιούνται να αρρωστήσουν, διότι δεν υπάρχει ούτε ένας παιδίατρος

29
19187
Στο νησί του Ιπποκράτη την περίοδο των Χριστουγέννων τα παιδιά δε δικαιούνται να αρρωστήσουν διότι δεν υπάρχει ούτε ένας παιδίατρος που να λειτουργεί το ιατρείο του.
Βέβαια όσοι έχουν μείνει πίσω και εννοείται δεν λειτουργούν τα ιατρεία τους, βλέπουν μόνο επείγοντα περιστατικά.
Και μετά εσύ Κωακε λαέ φάε το χόρτο που σε ταΐζουν για καινούργια νοσοκομεία και πράσινα άλογα.
Καλή χρονιά και ας ελπίσουμε ότι τα παιδιά δε θα αρρωστήσουν.
Σ. Μ

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χρόνια τώρα οι περισσότερες ειδικότητες γιατρών από 22 23/12 εως κ μετα τ φώτα είναι κλειστά . τόσο δύσκολο είναι να συνεννοηθούν να παραμένει τουλάχιστον ένας απ κάθε ειδικότητα ανοικτα…

    • Ο ιδιώτης θα πάει διακοπές όποτε θέλει, δε θα σας ρωτήσει. Ας παλεύατε για δημόσια υγεία και ας μην είχατε τα ενοίκια στο Θεό μπας και πατήσει κανένας γιατρός στο νοσοκομείο σας. Δε νοιάζεστε οι ίδιοι για τα παιδιά σας.

  2. Το να έχει ένα τόσο μεγάλο νησί ένα σωστά επανδρωμένο νοσοκομείο ούτε πού το σκεφτόμαστε….Για όλα πρέπει να δίνουν λύση οι ιδιώτες…αναρωτιέμαι πού αλλού συμβαίνουν αυτά…Για ρωτήστε τον διοικητή του νοσοκομείου πού είναι η παιδίατρος αυτές τις μέρες…κι όλες τις υπόλοιπες…Καλή Χρονια!με υγεία!!!

  3. Δεν εχω ξαναδιαβάσει πιο παράλογη δημοσίευση!
    Οι ιδιώτες καλύπτουν το νοσοκομείο 355 μέρες.
    Πιστεύω δικαιούνται και αυτοί να λείψουν 10 μέρες!
    Καλη χρονιά σε όλους τους Κωους!
    Εύχομαι το 2024 να είναι καλύτερο για το νοσοκομείο μας!

    • δεν ειναι 10 μερες, ειναι πασχα, 15 αυγουστου, χριστουγενα, πρωτη χρονια, τα φοτα, και μην παθαινεις τιποτα τοτε, να περιμενεις να ερθουν εαν μπορεις. Δεν λειτουργει ετσ η γιατρικη

    • Εσυ προφανώς ή είσαι γιατρός ή συγγενείς γιατρού ή δεν έχεις παιδιά! Μην τα λες δημόσια αυτά γιατί θα σε πάρουν όλοι με τις πέτρες… Φυσικα και δικαιούται ο οποιοσδήποτε να ξεκουραστεί καποιες μέρες… το νοσοκομείο όμως πρέπει να είναι στελεχωμένο με όλους τους γιατρούς 24 ώρες το 24ωρο , 7 μέρες την εβδομάδα και 365 μέρες το χρόνο…Δεν μπορεί το κάθε περιστατικό να ψάχνει γιατρό τελευταία στιγμή… Γιατί κάποια στιγμή αυτή η καθυστέρηση θα αποβεί μοιραία… Και μετα θα αρχίσουν τα όργανα…

  4. Γιατι παραπονιεστε?
    Σας το υποσχεθηκε το νοσοκομειο ο δημαρχουκος με τον πρωθυπουργο…( σε μακετα)!
    Και γιαυτο επειδη δεν ειστε……χαμηλου IQ…..
    65% περιφερεια
    60% στον δημαρχουκο και την παρεα του!
    Περιμενετε να αλλαξει κατι?Θα αστειευεστε…….

  5. ας φροντίσει επιτελους η πολιτεία να καλύψει το νοσοκομείο έστω και για 10 -15 μέρες!
    Ουτως η άλλως τις υπόλοιπες καλύπτουν οι ιδιώτες!!
    Το δημοσίευμα αυτό ξεπερνά κάθε λογική.
    Αγαπητε Σ.Μ.θα μπορούσε η διοίκηση να ζητήσει κάλυψη για 10 μέρες από αλλο νοσοκομείο!Δυστυχως όμως ούτε αυτό ειναι ικανή να πράξει!
    Ευχες για υγεία κσι ευημερία!

  6. Δεν εχω ξαναδιαβάσει πιο παράλογη δημοσίευση!
    Οι ιδιώτες καλύπτουν το νοσοκομείο 355 μέρες.
    Πιστεύω δικαιούνται και αυτοί να λείψουν 10 μέρες.
    Καλη χρονιά σε όλους τους Κωους!
    Εύχομαι το 2024 να είναι καλύτερο για το νοσοκομείο μας!

    • Κ εγώ δεν έχω ξανά διαβάσει ποιο απάνθρωπη απάντηση ,κοίτα οποίος κ οποία κ αν είσαι ,οι γιατροί τα τελευταία χρόνια είναι αδιάφοροι νευρικοί με κακή συμπεριφορά οι περισσότεροι .Η ιατρική είναι λειτούργημα ,δεν είναι επάγγελμα ,δώσανε όρκο ,κ ξέρανε εξαρχης όταν τους ζητηθεί πρέπει κ μεσάνυχτα να εξετάσουν κάποιον αλλιώς ας το κλείσουν το μαγαζάκι τους κ να έρθουν άλλοι με όρεξη για δουλειά .Θα μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους κ να μην φεύγουν όλοι μαζί δεν έχουν αυτό το δικαίωμα δεν είναι ηθικό ,κ δεν απαντάνε ούτε στο τηλέφωνο !!!!!!!! Μπράβο !!!! ….

      • Άμα δε σου αρέσουν οι ιδιώτες και το ύφος τους μην πας να σε εξετάσουν. Γιατρέψου μόνη σου. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει διακοπές όποτε θέλει.

      • Εσύ δηλαδή θέλεις ιδιώτες, αλλά να εφημερεύουν όπως στο δημόσιο. Σου απονέμεται το βραβείο ηλιθιότητας 2023.

  7. Συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια ! Το πραγματικό πρόβλημα δεν το βλέπετε και εστιάζετε αλλού! Όσο και να καλύπτουν οι ιδιώτες αν δεν υπάρχει νοσοκομείο τα πράγματα είναι επικίνδυνα για όλους μας….

  8. Νοσοκομείο καινούργιο το παλιό δεν μπορούν να έχουν γιατρούς μας τα λένε για τα μάτια μας κοροϊδεύουν ακόμα τους πιστευεται

  9. μην παραπονιέστε μια χαρά σάλα μαλεκομ γίνεται το νησί όλα θα είναι έτοιμα μέχρι το 25, υπομονή κάντε λίγο

  10. Μιζοτάκη δεν θέλατε αυτόν τον καλό τον άνθρωπο που λέει και η Μιράντα. Λουστήτε τον τώρα και μόκο…

  11. Δυστυχώς ισχύει. Για όλες τις ειδικότητες. Και να μείνει κάποιος στις γιορτές σε υποδέχεται με υφακι ότι ήρθες τώρα σε μένα γιατί δεν βρήκες άλλον ανοικτό (λες και δεν θα πληρωθεί) Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια και μπράβο τους (έχω και προσωπική πείρα) . Θα πρέπει να το δει το θέμα και ο Ιατρικός Σύλλογος, δεν είναι λογικό από 50/60 ιδιώτες γιατρούς τα 45 ιατρεία να είναι κλειστά 15 μέρες… Για νοσοκομείο ούτε λόγος. Έχουν καταφέρει (όχι οι εργαζόμενοι που κάνουν ότι μπορούν) αλλά οι ιθύνοντες να μην σκεφτόμαστε καν να πάμε πάρα μόνο αν κάποιου κινδυνεύει άμεσα η ζωή.

  12. Συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια. Έχουμε αποπροσανατολιστει από την ουσία του προβλήματος. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε σε έναν τόπο χωρίς νοσοκομείο και να περιμένουμε από τους ιδιώτες να καλύπτουν τα κενά! Καλές γιορτές να έχετε με υγεία!

  13. αχρηστοι και ανικανοι ολοι δημοσ επαρχειο περιφερεια βολευτες

  14. Νοσοκομείο Κως 2014! Πύργος τις Βαβέλ! Ασυνείδητοι. Ασυνεννοησία. Ανικανότητα. Αδιαλλαξία. Ακατάλληλοι Κ. Τ. Λ. Ο τρόμος τού νησιού!

  15. θα συμβαίνουν πάντα μοιραία κ ποτέ μα ποτέ δεν θα στελεχωθεί το νοσοκομείο , τους λόγους τους ξέρουμε όλοι , οποίος έχει παράδες κάτι θα ψιλοσωζει οι άλλοι προσευχή . άντε κ καλή σαιζόν το χρήμα να φέρνει ο τουρίστας κ να ψοφαει η κατσίκα του γείτονα .

  16. η διοίκηση του νοσοκομείου που μπήκε με πολιτικό μέσω τη κάνει σαν είναι υπεύθυνη για ότι συμβαίνει και μαζί αυτός που την έβαλε σε αυτήν την θέση συνενοχή και η γλύκες να σταματήσουν..

  17. Το νησάκι μας έπρεπε να απέχει από εκλογές.Επρεπε να αρνηθεί να δώσει φόρους.Έπρεπε ο Δήμος ΜΕ την Μητρόπολη μας να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και την οργή μας.
    Ωραία και τα κάλαντα και οι χοροστασίες και όλα τα πολιτισμένα και όλα τα σύμφωνα με το πρωτόκολλο.
    Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας να ηγηθεί εκστρατείας αφύπνισης της κοινής γνώμης και του κεντρικού κράτους.
    Αναρωτηθείτε τι δίνουμε στο ταμείο του κράτους και τι παίρνουμε:Δωρεάν παιδεία????
    Αξιοπρεπή περίθαλψη???Ποσιμο νερο???
    Βγαζουμε τόσα χρηματα με τον ιδρωτα του προσωπου μας το καλοκαιρι και δυσκολευομαστε να ζήσουμε!
    Πείτε ρε ΑΡΚΕΤΑ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ