Έρχεται άγρια παρέμβαση στο νερό που πίνουμε;

0
5167
Οι διεθνιστές δηλώνουν αποφασισμένοι για δράση…

Τρομοκρατούν τον κόσμο με την ανύπαρκτη κλιματική κρίση, τις πανδημίες και ό,τι άλλο προκειμένου να αποδεχθεί μέτρα, μέτρα, μέτρα, όπως σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης σε ΗΠΑ και Ευρώπη!

Πριν λίγο καιρό, είχατε δει στο ΕΛ, πως καθηγήτρια Mariana Mazzucato (Ιδρυτική Διευθύντρια του Ινστιτούτου UCL για Καινοτομία και Δημόσιο Σκοπό), προχωράει ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως μπορούν να πειραματιστούν ακόμα και με το νερό που πίνουμε!

Στην ίδια συζήτηση, η οποία έλαβε χρόνο πριν περίπου έναν χρόνο, μίλησε και ο Tharman Shanmugaratnam, πολιτικός και οικονομολόγοςν που υπηρετεί ως ο ένατος πρόεδρος της Σιγκαπούρης από το 2023.

Όπως δήλωσε λοιπόν ο πρόεδρος της Σιγκαπούρης για το νερό:

«Δεν πρόκειται να επιλύσουμε την κλιματική κρίση, αν δεν επιλύσουμε το νερό.
Δεν πρόκειται να επιλύσουμε την επισιτιστική κρίση ή την κρίση ενεργειακής ασφάλειας αν δεν επιλύσουμε το νερό.
Το νερό είναι το πιο παραμελημένο από όλα τα ζητήματα.
Η επιτροπή θα προωθήσει την νέα επιστήμη, τα νέα οικονομικά, τις νέες δομές διακυβέρνησης που απαιτούνται, τις νέες χρηματοδοτικές προσεγγίσεις που απαιτούνται και τους νέους τρόπους με τους οποίους οι τεχνολογίες μπορούν να εξαπλωθούν παντού στον πλανήτη με οικονομικά προσιτό τρόπο έτσι ώστε οι πάντες να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό και έτσι ώστε ο πλανήτης να μπορέσει να αυτοσυντηρηθεί».

 

Με βάση λοιπόν τον τρόπο σκέψης και δράσης των διεθνιστών, σύντομα θα παρέμβουν στο νερό!

Ήδη σε πολλές χώρες (και στην Ελλάδα) οι Αρχές επιτρέπουν συγκεκριμένες ποσότητες νερού για πότισμα με πρόσχημα την έλλειψη καθαρού νερού!

Δεν αποκλείεται λοιπόν σύντομα να προωθήσουν ακόμα και νερό με δελτίο, σχολιάζουν ειδικοί του κλάδου!

 

Δείτε τον πρόεδρο της Σιγκαπούρης να προετοιμάζει τον δρόμο:

 

 

photo freepik/el.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ