Παζαρεύεται το μισό Αιγαίο, με την συνεκμετάλλευση του ορυκτού του πλούτου, με ΗΠΑ και Τουρκία! Προδίδεται η Πατρίδα και “ημείς άδομεν”… Του Π. Αποστόλου

3
4350

ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΗΣ

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο προ ολίγων ημερών ταξίδι του στο Βερολίνο, στις  δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς, για μια ακόμη φορά αποκάλυψε την λαθρολαγνεία του και ανερυθρίαστα δήλωσε:

«Η Ελλάδα έχει επιταχύνει σημαντικά την επεξεργασία των αιτήσεων χορήγησης ασύλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια…

Είπα, όσον αφορά των δευτερογενών ροών, πως μας απασχολεί και θέλω να είμαι απόλυτα σαφής, όταν χορηγούμε άσυλο σε κάποιον, που φθάνει στην Ελλάδα, η πρόθεσή μας είναι αυτός να μείνει στην Ελλάδα!

Άλλωστε, έχουμε μεγάλες ανάγκες σε εργατικό δυναμικό της Πατρίδας μας και να επιλέξουν αυτοί να κάνουν την Ελλάδα, τον μόνιμο τόπο παραμονής τους…»!

Αλήθεια αυτές οι θέσεις του περί της αθρόας και ανεξέλεγκτης παράνομης μετανάστευσης, ήταν στις προεκλογικές εξαγγελίες του και δεσμεύσεις του προς τον ελληνικό λαό;

Άρα δεν εμπίπτει ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, στο αδίκημα παραπλάνησης της ψήφου των Ελλήνων ψηφοφόρων;

Αλλά εγείρεται κι άλλο ένα ερώτημα προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

Δεν γίνεται καμιά διάκριση μεταξύ των εποχικών εργαζομένων ξένων (σύμφωνα με τις συμβάσεις εργασίας που συνήψε με το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές ο Υπουργός Μετανάστευσης της προηγούμενης κυβερνήσεως Νότης Μηταράκης) και αυτών που με συνοπτικές διαδικασίες τους χορηγείται άσυλο!

 

Άκρως επικίνδυνα παιχνίδια Κυρ. Μητσοτάκη…

 

Εύλογα λοιπόν δημιουργούν μεγάλη ανησυχία στην ελληνική κοινωνία αυτές οι ενέργειες του Έλληνα Πρωθυπουργού, πως δηλαδή εξισλαμίζει στοχευμένα την ελληνική κοινωνία σε μια προσπάθεια διάτρησης του Έθνους των Ελλήνων!

Από την στιγμή μάλιστα που υφίσταται η επιθυμία του κ. Μητσοτάκη, ώστε να φιλοξενηθούν στην ελληνική γη χιλιάδες Παλαιστίνιοι!

Όμως εδώ το ζήτημα αυτό έχει σημαντική ιδιαιτερότητα και δεν πρέπει να την αγνοούμε!

Δηλαδή, το να αποδεχτεί κάτι τέτοιο η Ελλάς, πρωτοστατεί στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του Ισραήλ, με τον εκτοπισμό χιλιάδων Παλαιστινίων από την πατρώα γη τους.

Αλλά το Παλαιστινιακό ζήτημα πρέπει να επιλυθεί διεθνώς κι όχι μονομερώς από την Ελλάδα, με την κακέκτυπη παραδοχή Κυριάκου Μητσοτάκη!

Δυστυχώς μέχρι σήμερα – τουλάχιστον επί κυβερνήσεων Τσίπρα και Μητσοτάκη – ακολουθείται μια ρηχή αντιμετώπιση στην απόδοση ασύλου σε παράνομους μετανάστες, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πρόσφυγες, μιας και η πρώτη χώρα εισόδου τους είναι η Τουρκία και η οποία είναι “ασφαλής χώρα”!

Το σύνολο σχεδόν των παρανόμως εισερχομένων στην Ελλάδα μεταναστών και οι οποίοι δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα και των οποίων η καταγραφή τους από τις ελληνικές υπηρεσίες γίνεται, πχ από τη γλώσσα που ομιλούν, δεν αποτελούν ισχυρό κανόνα απόδοσης ασύλου!

Άλλωστε κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός, πως μεταξύ όλων αυτών των χιλιάδων που εισέρχονται στα νησιά μας του Αιγαίου και του Έβρου μας, είναι και τζιχαντιστές πολεμιστές του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν, ή μέλη της ακραίας ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς και οι οποίοι επ΄ ουδένα τρόπο  εκπροσωπούν τον παλαιστινιακό λαό! Έχοντας όμως την απριόρι υποστήριξη (οι της Χαμάς) του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν!

 

Συνεχίζει το διάλογο με την χώρα τρομοκράτη (Τουρκία) ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

 

Έτσι η Ελλάς δεν πρέπει να ταυτιστεί με τη λύση για την Παλαιστίνη που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ, αλλά θα πρέπει να συνταχθεί με τις διαχρονικές θέσεις του παλαιστινιακού λαού, με ταυτόχρονη την εγγύηση ασφάλειας του Ισραήλ και που είναι η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους!

Το να δεχτούμε στην χώρα μας χιλιάδες Παλαιστίνιους, ελλοχεύει σοβαρότατος κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας!

Αυτή η πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δυσχεραίνει την επίλυση του παλαιστινιακού ζητήματος, αγνοώντας πως την τελευταία 15ετία υπάρχει μια ισλαμοποίησή του, όχι βέβαια τυχαία, αφού ο Ρ. Τ. Ερντογάν μιλάει στον λαό του για πολεμιστές του Αλλάχ, παρουσιάζοντας τη δράση της Χαμάς ως θρησκευτικό πόλεμο, προσπαθώντας να ισχυροποιήσει το κίνημα των Αδελφών Μουσουλμάνων στην ευρύτερη περιοχή!

Επομένως η Ελλάς, όχι μόνο δεν πρέπει να ενισχύσει την ισλαμοποίηση του παλαιστινιακού ζητήματος, με το καπέλωμα από την Τουρκία!

Θα πρέπει να καταγγείλει την εργαλειοποίηση του παλαιστινιακού από την Τουρκία, που εμμέσως πλην σαφώς καλλιεργεί τον Ισλαμικό φονταμενταλισμό!

Ας ακούσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ο οποίος τάσσεται υπέρ των παλαιστινιακών διαχρονικών θέσεων!

Ας φροντίσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ώστε να αντιδράσει δραστικά στον εμπρηστικό, επιθετικό, διεκδικητικό δημόσιο λόγο του Ρ. Τ. Ερντογάν κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας!

Ας αναβάλλει την έλευση στην Ελλάδα του Τούρκου Προέδρου, από τη στιγμή που δεν θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση την Χαμάς, αντίθετα με όλη την πολιτισμένη Δύση, πλείστες χώρες του αραβικού κόσμου, με πρώτη και καλύτερη την φίλη χώρα της Αιγύπτου!

Δεν είναι δυνατόν ο κ. Μητσοτάκης να συνεχίζει το διάλογο με την Τουρκία, όταν εκείνη υποθάλπει τρομοκράτες!

 

Αμερικανικό σχέδιο ο εξισλαμισμός της Ελλάδος;

 

Αλλά από ότι φαίνεται ο  Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ενεργεί αυτοβούλως και προς εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος!

Είναι υπάκουος μαθητής της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, του κόμματος των “Δημοκρατικών”!

Αφού ο εκπρόσωπός τους στην Ελλάδα, “Ελληνοαμερικανός” πρέσβης  Τζορτζ Τσούνη σε ομιλία του σε συνέδριο Κύκλου Ιδεών, μας ξεφούρνισε βαρύγδουπα:

«Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5 με 10 έτη θα είναι Έλληνες»! 

Εμείς θα θέλαμε  να υπενθυμίσουμε στον κ. Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, πως η μεταναστευτική πολιτική της Αμερικής, χαρακτηρίζεται από ποσοστώσεις στην είσοδο μεταναστών και τα κριτήρια απόδοσης ασύλου είναι πολύ αυστηρά!

Για να μην έχουν περιπτώσεις μελών της Χαμάς, της Χεζμπολάχ κλπ άλλων τρομοκρατικών στοιχείων!

Ωστόσο, καλό θα ήταν το μέτρο της ποσόστωσης μεταναστών να πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα, για να μην ξυπνήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας σε μερικές δεκαετίες και δουν μια Ελλάδα, όπως η σημερινή Γαλλία!

Οι ευρωπαϊκές χώρες, οι ευρωπαϊκοί λαοί ξυπνούν και οργανώνονται! Θέλουν πίσω τις χώρες τους!

Η Ελλάς ανήκει ακόμη στον ελληνικό λαό! Η Ελλάς είναι ακόμη Έθνος, με κοινή θρησκεία, γλώσσα, πολιτισμό, ήθη έθιμα, λαϊκές παραδόσεις!

Ας ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά!

Ας θυμηθούμε:

Πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων, απάντων τιμιώτερόν έστιν η Πατρίς (Σωκράτης – Πλάτωνος Κρίτων)!

Ας θυμηθούμε, τον όρκο που έδιδαν οι Αθηναίοι Έφηβοι:

Ου καταισχυνώ παραδίδω τα όπλα τα ιερά!!

 

Προδίδεται η Πατρίδα και “ημείς άδομεν”…

 

Αυτός ο Πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως, εξακολουθεί να πιστεύει ότι βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας!

Με αυτό το δόγμα εξακολουθεί και πορεύεται τόσο ο ίδιος, όσο και η κυβέρνησή του!

Προσκολλημένος Μητσοτάκης και ΝΔ στην πολιτική των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ! Χωρίς κανένα όφελος για την Πατρίδα!

Όταν παζαρεύεται το μισό Αιγαίο, με την συνεκμετάλλευση του ορυκτού του πλούτου, με ΗΠΑ και Τουρκία!

 

Όταν διατηρείται το casus belli (αφορμή πολέμου) από την πλευρά της Τουρκίας, μη ανακοινώνοντας η ελληνική πλευρά την αύξηση των 6 ν.μ στα 12, όπως ορίζει η Συνθήκη των Θαλασσών (Montego Bay – 1982)!

Μη τηρώντας η Ελλάς το Διεθνές Δίκαιο, από τη στιγμή που οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη μας τσαμπουνάνε, από το πρωί έως το βράδυ, ότι είμαστε υπερασπιστές του Διεθνούς Δικαίου και της de jure τήρησής του!

Όταν η Τουρκία ζητάει από την Ελλάδα την μισή της κυριαρχία!

Σε αυτό το καθεστώς ο Τουρκόφιλος και συνάμα Ανθέλληνας Γ. Γ. του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ δηλώνει:

«Η προσέγγιση του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Χαμάς δεν δημιουργεί πρόβλημα για τη Συμμαχία»!

Όταν ο Γιενς Στόλτενμπεργκ είναι υποστηρικτής και θιασώτης του δόγματος “των ίσων αποστάσεων” μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας (μέλη του ΝΑΤΟ)!

Υποδηλώνοντας τη στήριξη των τουρκικών αυθαιρεσιών, της αλαζονικής και αστήρικτης επιθετικότητας κατά της Ελλάδος!

Τι άλλο αλήθεια θα πρέπει να διαβάσουμε προκειμένου να αντιληφθούμε, που ακριβώς οδηγούν τα πράγματα οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Τουρκία με σύμμαχό τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ;;       

 

Α. Σαμαράς: «Δίχως την επίλυση του Κυπριακού δεν μπορεί να υπάρξει καμιά πρόοδος στα ελληνοτουρκικά. Η Κύπρος ποτέ δεν θα μπει στο ράφι ώστε να λυθούν ζητήματα Ελλάδας – Τουρκίας. Κάνουν λάθος όσοι ισχυρίζονται ότι τα ελληνοτουρκικά είναι παγιδευμένα στο άλυτο Κυπριακό, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: 

» Το ξαναλέω λοιπόν, η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει με την Τουρκία αφήνοντας πίσω μόνη της την Κύπρο. Οφείλω ως πρώην Πρωθυπουργός με αίσθημα πολιτικής ευθύνης να πω ότι η αιτία που δεν επιλύθηκαν τα ελληνοτουρκικά δεν είναι η αδυναμία εξεύρεσης λύσης στο Κυπριακό, αλλά ο ίδιος ο λόγος που δεν λύνεται το Κυπριακό, δηλαδή η τουρκική επεκτατική πολιτική. Η αντίληψη του πειρατή δηλαδή, εκείνου που δεν εφαρμόζει το διεθνές δίκαιο.

» Η Άγκυρα δεν σέβεται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο και αντί να τερματίσει την κατοχή της Κύπρου επιδιώκει να επιβάλει με διχοτομικά πολιτειακά μορφώματα τα τετελεσμένα της εισβολής», ανέφερε.

«Βεβαίως και θέλουμε διάλογο, όχι όμως παράδοση. Θέλουμε διάλογο αλλά όχι την υπογραφή της λύσης των δυο κρατών. Αυτά να τα βγάλουν από το μυαλό τους και η Τουρκία και όποιοι άλλοι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχει το ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο, όπως και το δίκαιο της θάλασσας. Θα πρέπει να γίνονται σεβαστά απ’ όλους και να γίνονται η βάση επίλυσης διαφορών όπως υπάρχει εθνική, ηθική και νομική υποχρέωση της Ελλάδος έναντι των Κυπρίων που καθορίζονται από τη συνθήκη εγγύησης. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από του να τιμήσουμε τις υποχρεώσεις μας», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πουλημένο βρωμόσογο: “Έχει δικαιώματα η Τουρκία στο Αιγαίο” λέει η Ντόρα Μπακογιάννη – Αν ξανά βγούνε θα κυκλοφορούν οι Έλληνες με φερετζέ
    https://karditsastakra.com/2023/03/30/%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CF%89%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%BF%CE%B3%CE%BF-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

  2. χωρα που φυλακισε αυτον που την απελευθερωσε δεν πρεπει να υπαρχει!!!! ναι να μας ενσωματωσει η τουρκια τουλαχιστον δεν θα κουμανταρουν τα 5-10 λαμογια……

  3. Το 41% 🙊 επί των ψηφισάντων αποφάσισε για τον μελλον των Ελλήνων και της Πατρίδος μας. Μητσοτάκης για ΠΑΝΤΑ, (αρκεί να μείνει Ελληνική η Μύκονος..!!!)…
    Οι υπόλοιποι, να βγάλουμε τον σκασμό..!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ