Ελεύθεροι πολίτες Κω – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΟΣΑΣ – Συνωμοσιολογία ή αποκάλυψη μιας συνωμοσίας; ΜΕΡΟΣ Β´

9
8619
Ελεύθεροι πολίτες Κω – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΟΣΑΣ – Συνωμοσιολογία ή αποκάλυψη μιας συνωμοσίας; ΜΕΡΟΣ Β´- ΚΩΣ 23/11/2023.
Οι έρευνες που έχουν κάνει πολλές ομάδες ανά την Ελλάδα ( τις οποίες ομάδες τα troll της παγκοσμιοποίησης ονομάζουν «ΨΕΚ ή συνωμοσιολόγους» ), αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα τους. Τα θέματα των ερευνών είναι πνευματικά με πολιτική αλλά και κοινωνική διάσταση, κάτι τον οποίο μας αγγίζει άμεσα.
Ακούγονται φωνές από φωτισμένες μορφές της χώρας, όπως ο Γέρων Βολουδάκης, ο οποίος αποκάλυψε στο περιοδικό του «ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ», για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων και για την αυστηρή καραντίνα, πως ήταν ιδεχθή αδικήματα κατά των ανθρωπίνων υπάρξεων, με τα τραγικά αποτελέσματα, που όλοι γνωρίζουμε. Επιπρόσθετα, για τον βασανισμό των παιδιών με τις αποπνιχτικές μάσκες, δημιουργώντας στα παιδιά τραύματα που δεν θα ξεπεράσουν ποτέ, με βασικούς υπευθύνους όλους αυτούς που άφησαν να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση, τίθοντας τον εαυτό τους κάτω από νόμους ντροπής και απαξίωσης.
Είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική η ομιλία του Γέροντος Σεραφείμ, ότι οι κυβερνήσεις ανήκουν στην Καμπάλα ( κήρυγμα που έγινε στην Αγ. Τρίαδα Πειραιώς κατά το μήνα Σεπτέμβριο ). Αποκαλυπτικότατος και ο Πατήρ Θεόκλητος, Ηγούμενος Μετεώρων, αφού στον ίδιο Ναό είπε στο ποίμνιο «να προσέχετε διότι σκοπός τους είναι να σας κάνουν υπανθρώπους».
Η υποταγή των κυβερνήσεων στους καμπαλιστές με πρότυπα από το εξωτερικό, χρηματοδοτούμενα από τους ίδιους ώστε να καταστρέψουν αντιστάσεις και να δημιουργήσουν ένα κλίμα θετικό προς την τεχνίτη νοημοσύνη, ομοφυλοφιλία και παιδοφιλία, προωθώντας τα στα σχολεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, στόχο έχει την ολοκλήρωση του καταστροφικού της έργου, παραβαίνοντας κάθε Θεϊκό νόμο, αφού χωρίς ηθική και πνευματική τάξη, καταστρέφεται όλη η Κοινωνία μας, στις βάσεις της υποδομής, προωθώντας ό,τι σαθρό και σάπιο…
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλες οι μουσουλμανικές χώρες αρνούνται να δεχτούν την Ευρωπαϊκή αυτή καμπαλιστική συνταγή. Γι’ αυτό και μαίνεται ένας πόλεμος στον οποίο συγκρούονται πνευματικές δυνάμεις, που σκοπό έχουν τον απόλυτο έλεγχο του ανθρώπινου νου. ( « Η μεγάλη επανάσταση της εποχής μας είναι η εξελιγμένη δυνατότητα να χακάρουμε ανθρώπους»… από την ομιλία του Γ.Ν.Χαράρι τον Μάρτιο του 2023. )
Δίδεται η ευκαιρία στον καθένα από οποιαδήποτε θέση, πολίτη, Δήμαρχο, Δικαστή, Υπουργό και Πρωθυπουργό να δείξει σε ποιά κατηγορία ανήκει. Ας μην ενδώσουμε για τριάκοντα αργύρια!

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • ….έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε 2 περιπτώσεις.
      1)… το θρησκόληπτο ισλαμ, με ότι αυτό σκληρό συνεπάγεται
      ή
      2) … την άνευ ορίων ανεξέλεγκτη ελευθερια, με προωθήσεις στην εγκληματικότητα, πορνεία πεζοδρομίου, ομοφυλια, τικ τόκ, αλητεία και ξυλοδαρμούς ΕΝΤΟΣ σχολείων, διδακτικό προσωπικό εν γένει ΑΔΙΑΦΟΡΟ στα δρώμενα εντός και εκτός σχολείων και πολλές πολλές άλλες «ευγενεις» καταστάσεις.
      Το ενδιάμεσο … ξεχάστε το.

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΜΙΧΑΛΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ-ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ.
    Μ Π Ρ Α Β Ο ΤΟΥΣ !!!!!!!!! ( ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ)
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ.
    ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ – ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…..

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

  2. Αυτοί που είναι από μόνοι τους, αυτοί που μπολιάστηκαν κι αυτοί που είναι ψεκασμένοι από την τηλεόραση την καλοπέραση και είναι στην κοσμάρα τους

  3. ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ Η ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ! ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΕΓΩΙΣΜΌΣ ΑΝΑΔΥΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΏΝ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΏΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ;;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ