Αναγνώστρια: Πεζοδρόμια Ζηπαριού μήνες τώρα σε αυτή την κατάσταση,ούτε άνθρωπος μπορεί να περάσει ούτε πόρτα να ανοίξει…

20
16099

Πεζοδρόμια Ζηπαριου μήνες τώρα σε αυτή την κατάσταση,ούτε άνθρωπος μπορεί να περάσει ούτε πόρτα αυτοκίνητου να ανοίξει

Αναγνώστρια

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΤΗ ΓΩΝΊΑ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΙΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΔΡΌΜΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΈΣΚΑΨΑΝ ΓΙΑ ΖΗΜΙΆ ΣΩΛΉΝΑ ΚΑΙ ΆΦΗΣΑΝ ΤΗ ΛΑΚΟΥΒΑ ΜΕ ΧΏΜΑ ΜΙΣΌ ΜΈΤΡΟ ΤΡΎΠΑ ΚΑΙ ΛΈΓΑΜΕ ΌΤΙ ΘΑ ΤΙ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…. ΠΡΟΧΘΕΣ ΈΡΙΞΑΝ ΠΙΣΑ Κ ΤΟ ΈΚΛΕΙΣΑΝ….

    • τι εκανε ο αχρηστος προεδρος που τον εβαλε υποψηφιο ο κυριτσης? μονο για να γραφει καθε τοσο και να κατηγορει. δουλεια για το χωριο δε ξερει να κανει.9 μηνες ζητησε να κλεισει η λακουβα?
      αυτη ειναι η δουλεια του.

  2. Να ήταν μόνο τα πεζοδρόμια (που δεν υπάρχουν) στο Ζηπαρι. Στη χειρότερη κατάσταση του το χωριό Βρώμα, χόρτα μέχρι τους δρόμους, αδέσποτα που μπαίνουν στα σπίτια, σκουπίδια και λεκέδες οι δρόμοι. Δυστυχώς.

  3. ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΘΕΛΑΤΕ ΔΕ ΞΕΡΑΤΕΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ??? ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ….

  4. Το αποκλουθο ποιος ειναι , ο Π….. ? γιατι αυτος και μονο εχει εξουσια . Τον Γ….. , αφου τον χρησιμοποιεισαν , τον εστιψαν σαν λεμονι , γιατι τολμησε να τους πει τα στραβα τους .

  5. Όντως το χωριό μας σε άθλια κατάσταση! Στον κεντρικό δρόμο που βγαίνουμε από Ζηπαρι για να πάμε Βασιλόπουλο ή Βazaar έχουνε ρημάξει τον δρόμο και τον έχουν αφήσει έτσι! Κάθε φορά που πάμε στα σούπερ μάρκετ τρέμει η ψυχή μας να μην μας χτυπήσει κανένας! Κοιτάξτε τα χάλια τους,έχουν αποτελειώσει το χωριό και το Νησί μας γενικά!

  6. Ποια πεζοδρόμια? Από τις πιο νέες πόλεις της Ελλάδος με 80 εκ πεζοδρόμιο; και ένα δέντρο φυτεμένο στη μέση.. γιατί μας αρέσει το πράσινο. Αν πάει δε η (οποια) δημοτική αρχή να ξηλώσει τα σκαλοπάτια θα είναι σκληρή και ανάλγητη..

  7. Η αληθεια είναι έχουν δίκιο να παραπονιούνται στο Ζηπάρι.Παντού έβαλε ελιές εκεί ούτε μια.

  8. άντε να γίνουν οι εκλογές να φύγουν τα δεκανικια του Κυρίτση.Δικαιου-Καρδαμαινα-Κεφαλο.

  9. Το Ζηπαρι απο εργα εχει μεινει πισω μια δεκαετια και βαλε ειναι η αληθεια, αλλα τελευταια εχει βρωμισει ο κοσμος, σκουπιδια στους δρομους καδοι σπασμενοι, πεζοδρομεια ανυπαρκτα, ζωα σε καθε γωνια, οικοπεδα γεματα χορτα 1 μετρο και αν παρει φωτια μετα θα τρεχουμε παλι πισω απο τα γεγονοτα. Ο κεντρικος δρομος το πρωι ειναι μαρτυριο να περασεις και πολλα αλλα. Κριμα. Αλλα Κως δεν ειναι μονο η πολη. Αυτη η εικονα επικρατει δυστυχως και ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος και το υποτιματε γιατι δεν μιλαει τωρα για να μιλησει μετα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ