Αναγνώστης: Κραυγή αγωνίας από το Πυλί «Κανένας από τις αρχές δεν μιλάει»

63
45262

Καλησπέρα σας.

Κραυγή αγωνίας από το Πυλί.

Έχουμε γεμίσει και πάλι. 3000 κόσμος δίπλα μας.  Διαβάζω καθημερινά για δεκάδες ανθρώπους που τους «διασώζουν» στη Ρόδο, τη Σύμη, την Τήλο την Κάρπαθο, όπως και εδώ στην Κω, την Ψέριμο και αλλού.

Βλέπουμε επίσης δεκάδες να κάθονται στα πάρκα της Ρόδου και να φωνάζουν ότι θέλουν να φύγουν από κει και να τους φέρουν στην Κω.

Οργανωμένο σχέδιο? Από κάπου παίρνουν εντολές?

Το Πυλί έχει γεμίσει.

Περπατάνε κατά ομάδες στους δρόμους, απλωμένοι. Ειδικά σε σκοτεινά σημεία ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πολύ σοβαρός. Οι οδηγοί ξέρουν.

Οι δρόμοι, οι παιδικές χαρές, τα κεντρικά σημεία.

Τώρα που ξεκίνησαν τα φροντιστήρια τρέμει η καρδιά μας να αφήσουμε τα παιδιά μας να πάνε μόνα τους.

Οι γονείς και αν δεν μπορούν ο παππούς, η γιαγιά απαραιτήτως είναι μαζί τους και τα συνοδεύουν. Έχουμε δεν έχουμε δουλειά.

Σε λίγο θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε και να βγούμε από το σπίτι μας..

Δεν άκουσα και το λέω με παράπονο ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό από αυτούς που είναι  στις θέσεις που τους εκλέξαμε αλλά και από όλους που διεκδικούν τη ψήφο μας στις εκλογές που έρχονται να μιλήσει, να φωνάξει να απαιτήσει.

Σήμερα έχουμε 3.000 δηλαδή πρέπει να φτάσουμε πάλι τις 5.000 και τις 10.000 για να αντιδράσουμε?

Λυπάμαι πολύ και φοβάμαι για τα χειρότερα.

Κάτοικος στο Πυλί.

 

63 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μην ξεχνάς ότι όποιος μιλάει για αυτούς τους τύπους είναι φασίστας και ξενοφοβκος ..και μέχρι να ξυπνήσουμε θα έχουμε χάσει τα πάντα..αν και νομίζω πως πλέον είναι ήδη αργά.

    • ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

      ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      • Ξεφύγετε λίγο από τον μικρόκοσμο της Κω. Το μεταναστευτικό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα, όχι πρόβλημα της Κω.Το ΚΥΤ στην Κω δεν το έκανε ο Κυρίτσης, το έκαναν οι κυβερνήσεις όπως τα έκαναν και στην ενδοχώρα και στην Αττική και στα υπόλοιπα νησιά. Μην χρησιμοποιείτε λοιπόν τις τοπικές εκλογές για ένα πρόβλημα που ξεφεύγει από τα όρια του νησιού μας. Ξέρετε πόσα μαγαζιά στο Πήλι πουλάνε προϊόντα αποκλειστικά και μόνο για μετανάστες με πινακίδες στα αραβικά??? Ξέρετε πόσοι επαγγελματίες στο Πυλι ζούνε καθαρά και μόνο από το μεταναστευτικό??? Ξέρετε πόσοι παρακαλάνε να φέρουνε κι άλλους μετανάστες??? Ξέρετε πόσοι είναι αυτοί που απολαμβάνουν (ή απολάμβαναν) τις «υπηρεσίες» γυναικών από το ΚΥΤ έναντι αμοιβής???

        • έχεις χτυπήσει κόκκινο σε ηλιθιότητα.Θα μας πεις σε λίγο ότι μας κάνουν και χάρη που μας τους φορτώνουν.Κι επειδή η βλακεία σου είναι ατελείωτη στα γραφόμενα σου για πες μας σε πόσα σημεία της χώρας έχει χοτ σποτ και προπάντων σε πόσα χρυσοφόρα νησιά λόγω τουρισμού,αντε ντενεκεδες με τα ηλίθια επιχειρηματα

  2. γιατί δεν κάνετε την ίδια ερώτηση στους βολεμενους πυλιωτες που τα κονομανε με ολο αυτό το χάλι;; γιατί δεν κλείνουν τα μαγαζιά να μην μπορεί κανείς από αυτούς να ψωνισουν;;; αλλά είναι πολύ απλό, είναι πολλά και γλυκά να ευρώ. όλοι έχουν γεμίσει τους λογαριασμούς τους μια χαρά είναι αυτή είναι η απάντηση τους.

    • ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ>ΝΕΜΕΣΙΣ = ΕΚΔΙΚΗΣΗ. ΟΤΙ Ο ΧΟΙΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ, ΙΔΙΟΣ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΤΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΕ Η ΠΟΛΗ.ΤΩΡΑ ΕΣΥ>ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΤΕ,ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΡΑΤΑ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ,ΤΙ??ΜΟΝΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ?ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΛΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΖΟΥΣΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΕΙΣ.

      • Μια χαρά τα γράφεις μέχρι να σε //// κανένας και σε βρούμε σε κανένα χαντάκι..Από όπου και αν είσαι μαρή μισείς τους Έλληνες και την ίδια σου την ράτσα…ουστ και μην γράφεις κεφάλαια μαρή.

    • θα θελα έξω απ’ το σπίτι σου να στήσουν ένα τέτοιο κι ας κονομας λεφτά που δεν ζήτησες πότε.Η βλακεία ορισμένων σαν κι εσένα σε εξίσωση μας βγάζει το 41%.Καλα να παθουμε

  3. οταν μαζευωμασταν πανω στο πυλι για την διαμαρτηρια μας λεγαγε φασιστες τωρα να τους δω ολους τι θα κανουν θα πω κατι και λυπαμαι που το λεω αλα να θυμασται οτι πανω στο πυλι θα σκοτωθει κοσμος αν κανουν εξεγερση η λαθραιοι θα γινει μεγαλο μακελιο στο νησι……..

  4. Τα είπες όλα άνθρωπέ μου… Η κατάσταση έχει ξεφύγει… ΠΡοχθές έβλεπα μια ομάδα παράνομων αλλοδαπών (ανδρών )να κινούνται στο δρόμο όπως να ναι (κανένας σεβασμός σε κώδικες και αυτοκίνητα) και να κοιτάνε στην απέναντι πλευρά ένα μικρό κορίτσι που προφανώς πήγαινε σε φροντιστήριο. Πραγματικά με κυρίευσε φόβος… Και σήμερα; Να άλλος ένας βιασμός από ένας από αυτούς τους «κυρίους»… Μας καταστρέφουν… Κάντε κάτι οι όποιοι αρμόδιοι…Τι θα απογίνουμε;

      • Ναι…ναι…. εσυ τωρα εχεις δικαιωμα ψηφου??ρε τι ζουμε με το καθε νουμερο που εχει αποψη….8 Οκτωβρη πατε στα αζητητα….κονονικοτητα στο νησι μονο με ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

        • Απαπα μακρία να κάνει το λιμάνι στάβλο του μπαγκλαντές πάλι.

  5. έχει απολύτως δίκιο και αυτοί που μας ζητάνε ψήφους δεν μιλάνε για αυτό το πρόβλημα δηλαδή κάνουν σαν να μην υπάρχει αυτό θέμα.

    • δεν έδινε ο Κυρίτσης στην αρχή το οκ να γίνει χοτ σποτ αλλά μετά το έδωσε το οκ ήταν καθαρά στο χέρι των δημάρχων τότε και θυμομαστε το δήμαρχο της Σύμης ο οποίος δεν δέχτηκε με τίποτα και τους ξαποστειλαν σε άλλο μέρος Αθήνα. Τώρα ακόμα και οι μαύροι στο χοτ σποτ θα ψηφίσουν Κυρίτση το φωνάζουν ήδη έξω εδώ και καιρό. έγκω τέλη Κυρίτση αλλιώς Ντεν έχει χοτ σποτ λένε

      • Καλη η προσπαθεια κοκοβιε..αλλα δεν πειθεις..δεν εχει νοημα να γραφουμε τα ιδια….οι Κωοι γνωριζουν την αληθεια…εσυ εισαι απο αλλο ανεκδοτο…που τελειωνει στις 8 οκτωβρη με ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

        • Ο μεγαλος κινδυνος του νησιου ειναι ο κυριτσης.Αληθεια σου λεει καραγκιοζ ο απο πανω.Στο χερι του δημαρχου ηταν τοτε.Καταλαβες @αμογιο ψιτ,νεμεσι με τις @ριες που λες.Το ποταμι δεν γυριζει πισω.Δημαρχος ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ για πολλα ετηηηηηηηηη φωτος.

        • ΨΙΤ,ΨΙΤ, ΕΛΑ..ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΣΟΥΜΕ. ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ «ΠΑΙΡΝΟΥΝ». ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ, Ο ΓΛΥΨ@ΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ. ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ??ΠΟΙΟΣ?? ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ Ο !!

        • Koκοβιε χιλιες φορες αληταμπουρας..παρα γλιτσης και ρουφιανος σαν και σενα…..8 Οκτωβρη το παραμυθι τελειωνει….ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!!

    • Οι Κωοι γνωριζουν την αληθεια!
      Σανοφαγα δεν υπαρχουν πυλιωτη!
      Η ΚΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ!

    • Ο Κυριτσης ήταν μάγκας γιατί τους είχε παρατήσει στο λιμάνι και ας ήταν αποκρουστική αυτή η εικόνα για το νησί μπας και τα έβλεπαν από ψηλά και δεν τους έφερναν εδώ ποτέ δεν έδωσε το οκ για να φτιαχτεί το hot spot
      Αλλά εσάς ο καμος σας ήταν να φύγουν από το λιμάνι μην και πάει χαμένη μια σεζόν λουστιτετα τώρα και μαζί με εσάς και όλος ο υπόλοιπος κοσμος

  6. Μούγκα το Πυλί…Αφού βολεύτηκαν όλοι με δουλειές και μισθό στο κέντρο κράτησης, νοίκιασαν τα χωράφια τους, δουλεύουν τα μαγαζιά τους…τώρα όλοι τουμπεκί! Μια χαρά περνάνε όλοι!

    • Έλα να τα οικονομησεις και εσυ βρε καραμέλα εεεε σου προτείνω να τους πάρεις κοντά στο σπιτι σου να τα οικονομας και εσυ!Σαν δεν ντρέπεσαι λέω γω!Και όσο για το προσωπικό δουλεύουν εκεί μέσα από όλο το νησί άτομα!Βουλωστε το με αυτήν την καραμέλα της κονωμας!

  7. Και ο Παχος φώναζε το 20 ως πρόεδρος της κοινότητας αλλά ήταν μόνος δυστυχώς ούτε Δήμος ούτε Περιφερεια ήταν μαζί του και κάποιοι που άρχισαν πάλι να μιλάνε από τα πληκτρολόγια τότε δεν τους άρεσε που έβγαινε σαν παντού και τα ελεγε!Ακομα και του ίδιου του Υπουργού τα έχωσε αλλά δυστυχώς έχουμε κοντή μνήμη!!

  8. Ντροπή σας ρατσιστές, φοβικοι. Τόσα χρόνια τι σας έκαναν, δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιστατικό που να δικαιολογεί αυτά που λέτε.

  9. Τα παράπονα σας στην Νέα Δημοκρατία τώρα.
    Φάγατε το Τσιπρα γιατί λέγατε ότι αυτός τους καλουσε ,αυτός τους έφερνε. Τώρα; Τους φωνάζει ο Μητσοτάκης; Γιατί δεν κλείνει τα θαλάσσια σύνορα ο μάγκας και ο υπουργός μας ο Παπάς;

  10. Μακρινοί ξάδελφοί σας είναι τι διαμαρτύρεστε, αραβο-σαρακηνοί με λίγο βαλκάνιο μείγμα οι Κώοι, άραβες αυτοί, γενετικά είστε πολύ κοντά. Από τριτοκοσμικές χώρες έρχονται στη δικιά σας τριτοκοσμική χώρα. Προφανώς και θα συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρεστε και εσείς στη χώρα σας, δηλαδή με το χειρότερο τρόπο. Έτσι κι’ αλλιώς πέρα από τη θρησκεία, όλες οι εκφράσεις – συνήθειες – τρόποι ίδιοι είναι. Ακόμα και φυσιογνωμικά είναι δύσκολο να διαχωρίσεις Δωδεκανήσιους, Κρητικούς, Κύπριους από Άραβες της Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής.

  11. ωραία.Καλα τα λέτε.Για να σας δούμε στις κάλπες πόσους ψήφους θα πάρει ο χατζημαρκος…εκεί θα δείξετε τι κυρίως θελετε

  12. Σε όλα αυτά τα σχόλια που διαβάζω όλη είστε εκτός ,δεν γνωρίζει κανείς για τής πολιτικές και τη σκοπό έχουν ,όλα είναι κανονισμένα από τους μεγάλους και πολιτικούς,,,,να σας κάνω και μια ερώτηση η Ρόδος γιατί τους στέλνει Κω και δεν έχουνε ούτε έναν λαθρομετανάστη εκεί ας μας απαντήσει η περιφέρεια η ο Μητσοτάκης η ο υφυπουργός Ναυτιλίας ,,,,,,, χρήμα είνε’ γλυκό ,,,,, πρόβατα ξυπνάτε

  13. Νικηταρόνια, κομπλεξικά και ανίκανα, θέλετε να βγάλετε χολή αλλά γυρίζει μέσα σας και σας δηλητηριάζει. Όταν ο δικός σας ήταν κοψιμιός, ο μόνος που είχε πολιτική άποψη και σταθερή θέση ήταν ένασ, ο Κυρίτσης. Αυτός μόνος του απέναντι σε μια παντοδύναμη κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ, με υπουργό την ζαρουκλιασμένη πάλευε να φεύγουν οι μετανάστες. Ο άφαντος, ανίκανος και μηδενικός κοψιμιός ήταν χωμένος στο λαγούμι του και δεν έβγαζε κουβέντα, γιατί δεν μπορούσε από την ανικανότητα αλλά και γιατί είχε γίνει η Ξενογιαννακοπούλου της Κω. Από γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Βγάλτε λοιπόν τον σκασμό.

  14. Απλά σκευτητε ότι από τύχη δεν είστε στη θέση αυτών των ανθρώπων.Αν είχαν επικρατήσει στην Ελλάδα φασιστικά κόμματα που υποστηρίζετε η διαδρομή θα ήταν αντίθετη και εσείς στη θέση τους.

  15. Η ιδιοφυια ο …. γράφει ας προσέχατε την ψηφίσατε αχαχα! Ο σοφός που έχει λαλήσει από τότε που τον πέταξε ο κυρίτσης έξω και έχασε το παραδάκι

  16. Η/////// η ψιτ,νέμεσις,Μιράντα,,στρατιωτικός,μπακλαβας,ανωνυμος,και όλα τα υπόλοιπα της γνωστης///////

    @ρωμικη γράφε μέχρι της 8 του μηνα,γιιατι ψωριαρα,θα σε γράψει ο κόσμος.Ξέρεις ποου?

    • Ακριβώς αυτοί είναι οι οπαδοί του Νικηταρά.Αντί να μας που για το τι έκαναν στο νησί αυτά τα χρόνια και να είναι περιφανοι,απλά βρίζουν τους συμπολίτες τους επειδή δεν ψηφίζουν το ίδιο.Ναι πιστεύω στους Κωους.Θα σας στείλουν σπίτι σας,απλά χωρίς να σας γράψουν πουθενά.Μετρήθηκε,ζυγίστηκε και βρέθηκε λειψός για δήμαρχος ο Νικηταράς.Δεν θα γίνει καλός βρίζοντας με.

      • ότι να ναι η ηλίθια και πάλι.Για πες μας τότε ηλίθια που υπερασπίζεσαι τον κουλη,για πες μας για τα έργα του παππά,του Χατζήμάρκου ,της νοδουλας σου,να γελάσουμε όλοι μαζι.Α βρε βόδι που γράφεις παντού και για όλα.Την τυφλά σου τη μαύρη βοϊδι που μιλάς και για πολιτικα

        • Να μας πεις μωρη ντακοτα εσυ.και απο κοντα αν εχεις κοτσια…..χαχααχαχαχ
          Και Ιτας και ΛΟΑΤΚΙ..να υποθεσω….
          περιμενω…..

        • Ντακοτα….περιμενω οταν τελειωσεις το παιγνιδι με τις κουκλιτσες σου..να γραψεις τα σχετικα να σε βρω και να τα πουμε απο κοντα….περιμενω…τι ??οχι??? Υ.Γ.ψαροκασσελακη σου εκπληξεις….μην τις χασεις ρε κουτο!!!!χαχαχαχαχαχαχ

  17. ΜΠΟΧΑΛΟΝΗΣΟ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ

  18. ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ + ΑΓΕΝΕΙΑ + ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ + ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ + ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ + ΘΡΑΣΟΣ + ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ + ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ = ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 2023!

  19. 3000 Μονιμοι κατοικοι στο Πυλι με δουλειες σπιτια χωραφια που παλευουν για να ζησουν.
    3000 λαθρομεταναστες στο Πυλι με λεφτα που μπορουν να ξοδεψουν για να ζησουν.
    Χαράς ευαγγελια για τα μαγαζια του Πυλιου που δεν προλαβαινουν να τα γεμιζουν.
    Οποτε ποιοι διαμαρτύρονται γι αυτο το χαλι?
    Αυτοι που δεν κερδιζουν απο την ολη ιστορια!!!
    Τωρα που θα φυγει ο τουρισμος το Πυλι εχει τον δικο του τουρισμο για να βγαλει τον χειμωνα ασκαστα!!!

  20. ποια κονομα μιλατε ρε παιδια απο αυτους μονο δυο μαγαζια δουλευουν ενα /////που τους τα πανε στη δομη και ενα ////// τα αλλα μαγαζια τους δειωχνουν

  21. Ότι κλέβουν ότι βρουν δε λέει κανείς τίποτα μόνο ότι βγάζουν λεφτά η ασφάλεια μας κρίνετε κάθε μέρα από αυτούς και συμφωνώ ότι δύο είναι τα μαγαζιά στο χωριό που δουλεύουν από τους αλλοδαπούς και όλο το χωριό ξέρει δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ