Ελεύθεροι πολίτες Κω: Η αποδοχή μιας κάρτας «όλα σε ένα» φαλκιδεύει όλες τις προσωπικές ελευθερίες του πολίτη

30
14889

Στους σοβαρότατους προβληματισμούς που έχει μια πολύ μεγάλη μερίδα πολιτών αναφέρθηκαν στην ενημερωτική συνάντηση της Κυριακής εκ μέρους των ελεύθερων πολιτών Κω οι συμπολίτες μας Θέμος Κουκούλας και Μιχάλης Τρακόσας.

Η αποδοχή μιας κάρτας «όλα σε ένα» ενός ηλεκτρονικού μέσου, το οποίο φαλκιδεύει όλες τις προσωπικές ελευθερίες του πολίτη, δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Επόμενο βήμα ποιο θα είναι όταν θα αρχίσουν να «χακάρουν» αυτή την κάρτα…;

Για όλα αυτά που ζούμε σήμερα είχαν μιλήσει όλοι οι σύγχρονοι Άγιοι της εκκλησίας μας από το 1980-90 που ήταν εν ζωή.

Είχαν πει μάλιστα ότι «θα σας πιέσουν με κάθε τρόπο να την πάρετε, αλλά μην βιαστείτε διότι θα τους προλάβουν τα παγκόσμια γεγονότα που θα είναι ραγδαία…»

30 ΣΧΟΛΙΑ

    • Έχω ένα βιβλίο με την μικρή Λουλού.
      Να σας το δανείσω για να ασχοληθείτε με κάτι άλλο?

  1. Έλα με τους ψεκασμένους.Έχουμε και δουλειές.Πάντως το έχω απορια.Οι Άγιοι πατέρες καλόγεροι κλπ,έχουν προβλέψει κάτι καλό;Κάτι ευχάριστο να περιμένει ο κόσμος;Μόνο λοιμούς σεισμούς,καταποντισμούς και πολέμους.Πάτε καλά;Θέλετε να έχετε 3-4 νούμερα αντί για ένα.Ένταξη πρόβλημα σας.Εγώ θέλω ένα και λιγότερη γραφειοκρατία.Να βρίσκω ευκολότερα και να με βρίσκουν ευκολότερα να μην χάνω ώρες ψάχνοντας.Με αυτό δεν θα πάω στον παράδεισο;

  2. Δεν ενδιαφέρει αν θα παύεται ταυτότητα η δεν πάρετε και πάτε να ζήσετε στα βουνά.Αυτό που ενδιαφέρει είναι να μην γελοιοποίτε τα σύμβολα του έθνους και τις θρησκείας μας.Δεν θα τα βγάζετε στους δρόμους ,δεν έχετε καμία σχέση με αυτά.

  3. Όπως πρην καμία 20αρια χρόνια σας είχε πιάσει να μην θέλετε να αλλάξετε τις παλιές ταυτότητες επειδή έγραφαν το θρήσκευμα και κάνατε πορείες βλακείες και ταλεπωριυσατε κόσμο.Μαζεύατε υπογραφές και διαφορά αλλά γραφικά,στο τέλος αλλάξατε ταυτότητα και ,ΘΑΥΜΑ δεν επηρεάστηκε η πίστη σας.Αυτό που δεν θυμάμαι ήταν αυτό ήταν μετά από το ψέκασμα που μας έκαναν με τα αεροπλάνα η μετά;

  4. ΤΩΡΑ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ…ΕΜΒΟΛΙΑ..ΟΙ ΙΔΙΟΙ…ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΓΛΩΣΑ..ΟΙ ΙΔΙΟΙ…ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ..ΟΙ ΙΔΙΟΙ..ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ..ΟΙ ΙΔΙΟΙ..ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ..ΟΙ ΙΔΙΟΙ…
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…

  5. ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ. ( ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ )
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .
    ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ !!
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΟΙ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???
    ΤΑ ΚΡΑΤΟΙ ΑΥΤΑ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ .
    ΑΠΛΑ Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ.
    ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΛΕΣ ( ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΥΣ ) ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ Τ Σ Ι Π Α Κ Ι Α !!!

    • Ε..ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ…ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΣΙΠΑΚΙΑ..Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ..ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΜΑΥΛΑ (ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ) ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ…Ε. ΡΕ ΤΕΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

  6. Δεν την βλεπετε βρε λαλακες και χιλιες φορες τσιου παρα μπολιασμενος κ ετοιμοθανατος σαν κ εσας βουρλα του μπουρλα μασονοι

  7. Εσείς οι οποίοι,σχολιάζετε χωρίς να μπαίνετε στον κόπο να σκέφτεστε και μάλιστα όλο ειρωνείες,έχετε την εντύπωση ότι στον κόσμο αυτό υπάρχει μόνον ότι βλέπουν τα μάτια του σώματος;Προσπαθήστε να «δείτε» λίγο μπροστά με τους «οφθαλμούς» του πνεύματος!Απλώς απαιτείται καθαρή καρδιά και καλή προαίρεση για να συμβεί αυτό!

    • Με τους οφθαλμούς του πνεύματος βλέπουμε τι έχουν μέσα στο καυκαλό τους όλοι αυτοί.
      Και εσύ όταν μάθεις να ερμηνεύεις τα φαινόμενα, θα ηρεμήσεις.

  8. Βρε κακία φθόνος και εξυπνάδες για τη φυσιολογική ύπσρξη άλλης θέσης και άλλης άποψης! Έτσι τους λοιδωρούσατε και για τα εμβόλια! ΒΡΕ ΞΥΠΝΉΣΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΚΛΑΒΙΆΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ…! Αφήστε μέρος και στους άλλους! Όσο ασήμαντοι και αν είναι κατά τη δική σας άποψη τόσο σημαντικοί μπορεί να είναι στα μάτια του Θεού! Εξάλλου για να σσχολείστε μσζί τους τόσο έντονσ κάποιο διαμαντάκι πρέπει να έχουν και αυτοί!

  9. τι σας νοιάζει ρε ζωαδια αν έχουν διαφορετική άποψη?ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και κάνει τις επιλογές του!ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα!

  10. Βοήθα τους Παναγία μου.Μπορεί να είναι ότι είναι αλλά παιδιά σου είναι και αυτά.Ένταξη σε ξεφτιλίζουν κουβαλώντας εικόνες σου στους δρόμους για το πως θα είναι οι ταυτότητες του κράτους,αλλά συγχωρέσει τους.Τόσο μυαλό έχουν τόσο κάνουν.Θα μου πεις ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι.Ο κόσμος έχει τις δουλειές του δεν μπορεί να ασχολητε με καμένα μυαλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ