«Προς Αντώνη στον Ουρανό»

3
9823

Αδελφέ μας Αντώνη,

Σε αποκαλώ «αδελφό» γιατί αφενός θα μπορούσε να είσαι για τον καθένα μας, αφετέρου γιατί κατά κάποιον τρόπο είσαι…από τη στιγμή που βαπτίστηκες όταν θα ήσουν μικρό παιδί. Είδα με πολύ πόνο το βίντεο που δείχνει τις τελευταίες σου στιγμές στη Γη. Το είδα ξανά και ξανά και παρόλα ταύτα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε έσπρωχναν έξω από εκείνο το πλοίο, αφού το πρόλαβες, το είδαμε όλοι ότι το πρόλαβες! Τι μπορεί να ήταν αυτό που έκανε εκείνους τους ανθρώπους να σε σπρώξουν, αυτή τους η επιμονή να σε βγάλουν έξω;; Το μόνο που μπορώ να φανταστώ, όσο κι αν δεν θέλω να το πιστεύω «Μα δε μπορεί να είναι έτσι!!!».. είναι ένα πολύ χοντρό αστείο, μια απαίσια «καζούρα», που εύκολα κάνουμε εμείς οι «έξυπνοι» σε όσους είναι λίγο αυτό που λέμε «ελαφρύς στο μυαλό», με κάποιους απλά να το χοντραίνουν…έτσι για να γελάσουμε..! Ποιός ξέρει άραγε πόσες άλλες «καζούρες» θα έχεις υποστεί στη σύντομη επίγεια ζωή σου..;; Αυτός ο κόσμος, αυτή η κοινωνία ευυπόληπτων κτηνών δεν αντέχει την αδυναμία. Εμείς είμαστε όλοι πιο έξυπνοι, πιο ισχυροί, πιο δυναμικοί…τόσο που θεωρούμε ότι μπορούμε να καταπονούμε τους άλλους, έτσι…για να γελάσουμε! Δυστυχώς αυτό που συνέβη απλά.. είχε ένα τραγικό τέλος…τόσο τραγικό που το κοιτάμε κιόλας να χάνεται στον λιμενικό βούρκο απαθώς..! Σαν να πετάξαμε μια παλιά χαλασμένη παντόφλα..ένα σκουπίδι… Δεν σε είχα γνωρίσει ποτέ, όμως τα μάτια σου ξεχειλίζουν παιδική αθώα γλυκύτητα! Καλό σου ταξίδι αδερφέ μας, καλό Παράδεισο, καλή Ανάσταση! Είμαι σίγουρη ότι ΖΕΙΣ, εμείς όλοι είμαστε ψοφίμια..αυτό μας δείχνει το άδικο φευγιό σου…

Σ. Μ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα, πολύ κρίμα το παιδί! Τα τέρατα πρέπει να πληρώσουν που στέρησαν την ζωή στο παιδί! Κανονικά εδώ θέλει ηλεκτρική καρέκλα να ξεβρωμισει ο τόπος!

  2. έχουμε αποκτηνωθει, οταν συμβαινουν τέτοια, στρέφουμε αλλου το κεφάλι ή ακομη και αν αντιδράσουμε, σε λιγο, με την επόμενη τραγωδία, ακινητοποιουμαστε / νεκρώνουμε ψυχοσωματικα.. Ολα αυτα ειναι παραγωγα της «Καπιταλιστικής Αλλοτρίωσης», του προσκυνήματος της Υλης, της απορριψης του Θεου κλπ. Εχουν τεράστια Ευθύνη αυτοί που Κυβερνούν τον -μάταιο τούτο- Κοσμο. Αλλα και εμεις, γιατί ολα πια ειναι γνωστά σε ολους κι ομως επιλέγουμε Ανηθικους Ηγέτες, αρα συνυπηρετουμε και ενισχύουμε το «Κακό» ..
    Πολύ ομορφος ο Επικήδειος σας, να ειστε καλά κ. Σ.Μ. Επικήδειος για ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, που ονειρευόμαστε ακομη οτι ζούμε ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ