Βασίλης Γεωργούλης: ο Έλληνας δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν μαθαίνει από τα λάθη του συνεχίζει και κάνει τα ίδια

4
6936

Κάποτε όταν ξεκίνησε η ιστορία με το μεταναστευτικο και ερχόντουσαν ορδές προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα,στην Κω αποφασίστηκε να δώσουν ένα ξενοδοχείο για να φιλοξενήσει Πακιστανός και Συριους πρόσφυγες και μετανάστες.
Τότε που η Κως βούλιαζε από κόσμο που ερχόταν παράνομα από τα θαλάσσια σύνορα έτυχε να ασχολούμαι με τα κοινά του νησιού. Ήμουν από τους πρώτους που συμφώνησαν να τους φιλοξενήσουμε και να κάνουμε τη ζωή τους όσο γίνεται πιο εύκολη μιας και οι Έλληνες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι σημαίνει προσφυγιά.
Όταν τους βάλαμε Λοιπόν στο ξενοδοχείο άρχισαν να ανάβουνε φωτιές για να μαγειρέψουν για να ζεσταθούν καλοκαίρι λέμε τώρα να ανάβουν φωτιές για το τίποτα. Άνθρωποι οι οποίοι δυστυχώς ή ευτυχώς ανάλογα πως το δει κανείς λόγω της θρησκείας τους λόγω των τρόπων που ζούνε στην πατρίδα τους Δεν υπολογίζουν τίποτα δεν τους ενδιαφέρει τίποτα και η ανθρώπινη ζωή Δεν έχει καμία αξία ούτε η περιουσία του άλλου. Ξέχασα να αναφέρω ότι σε εκείνο το ξενοδοχείο οι Σύριοι πρόσφυγες Δεν ήθελαν να μείνουνε με τους Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανους μετανάστες. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το ξενοδοχείο κάηκε και αναγκάστηκε η τότε δημοτική αρχή μαζί με το υπουργείο να ψάξουν να βρουν άλλο μέρος να τους φιλοξενήσουν.
Λυπάμαι που θα το πω αλλά ο Έλληνας δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν μαθαίνει από τα λάθη του συνεχίζει και κάνει τα ίδια. Έχει αφεθεί στα προβλήματά του στο πως θα επιβιώσει και εμπιστεύεται από πάνω μέχρι κάτω λάθος ανθρώπους με λάθος πρακτικές δυστυχώς ο Έλληνας είναι σκλάβος στη χώρα του μετανάστης στη χώρα του χωρίς να έχει το δικαίωμα να μιλήσει και να την υπερασπιστεί.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε, που ήσουν τόσο καιρό;Να τα μας πάλι……Η αλήθεια είναι ότι από κάποιους υποψηφίους εδώ στην Κω, έχεις περισσότερες γνώσεις και ιδέες.Μηπως ήταν λάθος που έφυγες;Θα ήσουν σίγουρα υποψήφιος…..

  2. οι ελληνες ήταν το 1821…..μετα τι ρατσα βγηκανε δεν ξερω……αλλα σίγουρα δε σκαμπάζουνε…σίγουρα περιμένουν απο τους αλλους να τουςξελασπώσουν!!! και σίηουρα πρεπει να εξαφανιστούν απο τον χάρτι…ειναι αναξιος λαος να υπαρχει….απλα καποιοι προγονοι εγραψαν ιστορια…..αυτο τιποτα αλλο…..

  3. Σαν τι ομιλεί ο κύριος και κρίνει τους Έλληνες;Αυτός τι είναι;Τι ακριβώς έχει πετύχει στη ζωή του και κρίνει επιτυχημένους ανθρώπους,οικογένειες,έναν λαό ;Από που και έως που;Πολιτικός είναι;Έχει καμία μυστική συνταγή να μας κάνει κάτι άλλο;Έχουμε μπλέξει με σχολιαστές .Πρώτα λέμε,δείχνουμε,τι έχουμε πετύχει σαν άνθρωποι οι ίδιοι ,στην οικογένεια μας και μετά κρίνουμε .Άσχετο αλλά στην Ελλάδα έχουμε πετύχει και είμαστε καλύτερα και από τους γείτονες μας ανατολικά ,αν και είναι μια πελώρια χώρα και από τους βόρειους που μας έχουν σαν παράδειγμα.Ίσως πρέπει να λέμε τα απλά,γείτονες μας είναι,Τουρκία,Βουλγαρία ,Σκοπιά,Αλβανία.Με αυτές τις χώρες συνορεύουμε καλός η κακός.Ποια από αυτές ζηλεύει ο κύριος;

  4. Ελα όμως πού δέν γινεται να ζείς ανέμελα όταν όλα γύρω σου φωνάζουν καταστροφή .Τό κράτος είναι ανάξιο φροντίζεις πρώτα γιά τό σπίτι σου καί μετά τούς γείτονες .Στήν ελλάδα γίνεται τό αντίθετο εκτός άν βολευτείς .προτιμώ νά μήν είμαι βολεμένη καί νά πουλάω την χώρα μου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ