Χημικές Τουαλέτες στο Μαρμάρι – Δήμος Κω Έλλειψη προσωπικού – Τα Ξενοδοχεία πώς το ανέχονται ;

5
7322

Σχετικά με τις φωτογραφίες από το ΒτΚω που εμφανίζει την ντροπιαστική κατάσταση σχετικά με τις χημικές τουαλέτες στο Μαρμάρι και με τα Παράπονα από τους τουρίστες και σε δήλωση του Πρόεδρου της κοινότητας Πυλίου κ. Αναστάση Κεφαλιανό ο οποίος μας είπε μεταξύ άλλων ότι λόγω έλλειψης προσωπικού δεν είναι δυνατόν να καθαριστούν οι τουαλέτες, κάτι που γινόταν στο παρελθόν. « Έχουμε φτάσει Ιούλιο και δυστυχώς δεν έχουμε προσωπικό. Είμαστε με δύο εργάτες και χωρίς οδηγό. Περιμένουμε άτομα από την προκήρυξη όμως δεν ξέρουμε πόσοι και πότε θα έρθουν στην κοινότητα. Είναι γεγονός ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά και έχουν πάει όλα πίσω λόγω των ελλείψεων. Επίσης είναι πραγματικότητα ότι τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε καθαριότητα στις τουαλέτες και σήμερα δεν υπάρχει. Ευχόμαστε ο δήμος να μεριμνήσει να έρθει άτομο να φροντίσει για την υγιεινή των τουαλετών διότι είναι ζήτημα ανθρωπιάς, πολιτισμού, ανάγκης και δημόσιας υγείας» Ο Παρουσιαστής της εκπομπής ΜΑΖΙ στο KosTv σχολίασε μετά τα όσα άκουσε και διάβασε ότι τα ξενοδοχεία και οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε να καλλωπιστεί ο χώρος με τις χημικές τουαλέτες αφού βρίσκονται μπροστά στα ξενοδοχεία τους και αφορά τους πελάτες τους για να μην φωτογραφίζουν και δυσφημούν και την ξενοδοχειακή μονάδα και τις επιχειρήσεις άλλα να κάνουν την ανάγκη τους στις χημικές τουαλέτες και που είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας.

Πηγή: MAZI στο Κostv
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να ήταν μόνο αυτό. Τα πεζοδρόμια γεμάτα χόρτα και τα παρακείμενα χωράφια σε περίοδο αντιπυρική το ίδιο, το θεατράκι εγκαταλελειμένο με ένα κουτί info που δεν δούλεψε ποτε. Δρόμοι όχι μόνο στο μαρμαρι αλλά και προς τιγκακι χάλια ! Αλλά το μυαλό μας να βραβεύουμε τουρίστες που έρχονται ξανά και ξανά στο νησί, γι αυτά είμαστε πρώτοι!

  2. Ας πιάσει να τα καθαρίσει ο ίδιος άιντε βρήκαμε και λέμε. όλα τα άτομα να γυρίσουν στης θέσης τους άλλοι είναι τα χαρτιά τους στης πρέσες και είναι στα γραφεία χυτά και τα ξύνουν!!! άλλοι στα γραφεία άλλοι έκοψαν από τα καροτσάκια και έχουν πάει στης πρέσες παράνομα όλοι έχουν βουλευτή με της πλάτες των μεγάλων και τα κρύβουν από των κόσμο ΝΥΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!

  3. ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ! ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ! ΚΟΥΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΙΔΕΡΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΨΗΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΟΣΤΗΛΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΡΑΘΗΚΑΝ!! ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΛΟ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ