Νοσοκομείο Κω: Τα «χάλια» μας δεν έχουν τέλος…

13
30085

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξέρω που θα φτάσει κυριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης ,αν θέλατε πραγματικά κάτι θα είχατε κάνει για το νοσοκομείο ,ακόμα κ εθελοντές για την βάρδια του ασθενοφόρου θα μπορούσατε να βρείτε ,ακόμα να δώστε δωρεάν σπίτια στους γιατρούς ,να δώσετε κίνητρα για να έρθουν γιατροί .Κάποιος θα πληρώσει για όλα αυτά για τις ζωές που χάθηκαν άδικα ,κάποια στιγμή θα κινηθούν νομικά οι αγανακτισμένοι ,κ τότε δεν σας σώζει τίποτα .

  2. Θεοδοσης Νικηταρας ο αλαλος, αφωνος, αφαντος, αδιαφορος, ανικανος, Δημαρχος
    Φθανει πια μας ελεγες θα τα φτιαξω ολα σανο πουλουσες κακομοιρη σανο και καποιοι το μασησαν καλα
    Πρωτος πολιτης στα χαρτια τελευταιος στην συνειδηση ολων μας
    Ελα να το παμε παλι ο τελευταιος των τελευταιων ομως
    Ποιος θα αντιδρασει Θεοδοση? ο πιτσιρικας που σου γραφει στα social?
    Η αντιδημαρχος ποιοτητας ζωης που πεταει χαρταετο?
    Ποιος που ποτε?
    Μας διαλυσατε ολους υγεια σκουπιδια και τολματε να παινευεστε οτι η Κως ειναι σε ολα τελεια?
    Θα σας διαλυσουμε στις εκλογες ολους, ετσι παει ετσι θα το ζησετε στο πετσι σας εργατοπατερες της κακιας ωρας !!!

    • Αν για την όλη κατάσταση σου φταίει ο Δημαρχος(!!!)καταλαβαίνω γιατί είμαστε σε αυτά τα χάλια.Ο μόνος δήμαρχος που ξεσήκωσε τον κόσμο σε πορεία για το νοσοκομειο(υποθέτω δεν πήγες γιατί δεν μπορούσες να κλείσεις..το μαγαζί..!!!).Κοίτα να ψηφίζεις αυτό που ψήφιζε και ο παππούς σου!!!και κοίτα α βρίσκεις ΠΑΝΤΑ κάποιον άλλο να φταει …και κοίτα κι εσύ να είσαι πάντα απαλλαγμένη από κάθε μερίδιο ευθυνης!!!

  3. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ποιοτική παιδεία και υγεία απολαμβάνουν μόνο οι εύποροι…. Ψηφιζε Κωακε λαέ βαρεμενους και Ροδίτες, θα δεις σίγουρα μαύρη μέρα…

  4. Είστε άξιοι της μοίρας σας εδώ στο νησί. Συγνώμη για. Αυτό που λέω αλλά έτσι ειναι. Λυπάμαι για τον πατέρα σας ειλικρινά αλλά γιατί τόσα χρόνια δεν κινηθηκατε σαν κοινωνία οπωσ ν κλείσετε λιμάνια αεροδρόμιο οπωσ το να μην πάτε ν ψηφίζετε?

  5. Σοβαρά;;έλα τωρα.Εδώ ο Παππάς μας έταξε νέο νοσοκομείο ρομποτικής χειρουργικής.Τσ τσ τσ τι αχάριστος λαος που είμαστε.Εχουμε τη πιο πολυτελή δομή λαθρομεταναστών μας ταζουνε νοσοκομείο(κάπου στο 4000μχ)το κόβω,κι εμείς να….γλώσσα κι αχαριστία.

  6. Μέχρι το πρώτο σκέλος έχεις απόλυτο δίκιο,σε πνίγει το άδικο,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.Απο εκεί και πέρα προσπαθείς να κερδίσεις το λεπτό της δημοσιότητας.Καταφερεσαι εναντίον δημάρχου και πρωθυπουργού,λες ανοησίες, και χάνεις το δίκιο σου.Γιατι λοιπόν να σε πιστέψω ότι έτσι έχουν τα πράγματα; Γιατί να μην πιστέψω ότι είσαι κατευθυνόμενη; Είσαι μικρή ακόμη, άστο κορίτσι μου, και άλλοι πήγαν να επενδύσουν σε τραγωδία(ΤΕΜΠΗ) αλλά ο λαος τους έφτυσε,η Κως και τα Δωδεκάνησα το ίδιο 50%.Κριμα νέο κορίτσι,αγωνισου για το δικό σου άνθρωπο και άσε την πολιτική,μην τα μπερδεύεις.Ολοι έχουν μερίδιο για το χάλι, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο…..

  7. Ο ANTIMAΧΕΙΤΗΣ .ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ,ΤΥΡΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ.ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΡΑΓΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ Τ΄’ ΑΛΛΑ,ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ,ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΚΑΖΟΝ ΠΑΡΤΕΡΙΑ,ΤΟΥ //// ΤΑ ΕΝΙΑΜΕΡΑ.ΚΑΤΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ,ΤΙ ΛΕΝΕ.ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΥΘΟΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ……………ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ .ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΕ?????ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ???ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ,,ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΛΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ