Ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου που έκανε ψευδείς καταγγελίες στο MEGA για τις «άθλιες συνθήκες» στη δομή του π. Αντώνιου, είναι αυτός που εξέδιδε τη 14χρονη στη Ν. Σμύρνη

0
4986

(Η μαφία ωχριά μπροστά τους… Όχι για το εν λόγω πρόσωπο για αυτούς που τάχα τον πίστεψαν και σταύρωσαν τον παπά για να αρπάξουν τη δομή…)

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης, η οποία φιλοξενείτο σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος που κατηγορείται για τη μαστροπεία της ανήλικης είναι ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης.

Πρόκειται για τον νεαρό που είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Μάλιστα, ο 24χρονος είχε και προφίλ στο Facebook με το ψευδώνυμο «Στέφανος Γουναράς».

Ο 24χρονος συνελήφθη για την υπόθεση μαστροπείας μαζί με έναν 30χρονο και έναν 25χρονο. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα: μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παιδική πορνογραφία.
Οι ισχυρισμοί για την Κιβωτό του Κόσμου

Ο Ελλάδιος είναι ένας πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Mega είχε περιγράψει τις άθλιες συνθήκες της δομής. «Με το πέρασμα του καιρού τα πράγματα χειροτέρευαν. Όταν κάναμε ένα λάθος υπήρχε η τιμωρία», είχε πει.

Παράλληλα, είχε δηλώσει ότι εργαζόταν στις αποθήκες της δομής, γι’ αυτό και γνώριζε πού πήγαιναν τα ρούχα που γίνονταν δωρεά. Όπως είχε ισχυριστεί, του είχε ζητηθεί από τους ιθύνοντες να πάει να πετάξει τα ρούχα και μάλιστα για να σιγουρευτεί να τα πετάξει μέσα στους κάδους.

Ο νεαρός, στη συνέχεια όμως, ανασκεύασε τις δηλώσεις του, υποστηρίζοντας, σε βίντεο, ότι όσα κατήγγειλε στον «αέρα» του Mega ήταν ψεύδη, υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί χρηματισμός του.

Το Live News δημοσίευσε μηνύματα που Ελλάδιου που αποδείκνυαν ότι οι ισχυρισμοί του στο βίντεο ήταν ψευδείς και ότι αυτός ήταν που εκβίαζε την εκπομπή και δημοσιογράφους. Μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση, εκείνος άρχισε να στέλνει μηνύματα ζητώντας χρήματα.

Πηγή:

iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ