the most important news: Ένα βήμα πριν την γενική πολεμική ανάφλεξη Ιράν – Ισραήλ

0
3352
Είστε έτοιμοι για έναν καταστροφικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή; Είστε δεν είστε σύντομα θα τον δείτε!
Γιατί Τα Κυρίαρχα Μέσα Ενημέρωσης Είναι Τόσο Ήσυχα Σχετικά Με Τα 3 Στρατιωτικά Χτυπήματα το Σαββάτου βράδυ Που Προκάλεσαν Τεράστιες Εκρήξεις Στο Ιράν;
Οι πηγές ειδήσεων της Μέσης Ανατολής έχουν πάρει φωτιά από το μπαράζ επιθέσεων με πολλαπλά στρατιωτικά πλήγματα εντός του Ιράν το βράδυ του Σαββάτου που προμηνύουν ότι κάτι μεγάλο έρχεται σύντομα.
Γιατί λοιπόν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Δύση επιλέγουν να είναι τόσο ήσυχα για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του Ιράν;
Σίγουρα θα ήταν ωραίο να είχαμε ακόμα πραγματικούς δημοσιογράφους που πραγματικά ενδιαφέρονται να αναφέρουν σημαντικές έκτακτες ειδήσεις από όλο τον κόσμο στις χώρες τους.
Αλλά αντί για πραγματική δημοσιογραφία, οι ειδήσεις που λαμβάνετε από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι εταιρικά χνούδια που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά μαζί με τις κυβερνήσεις για να προωθούν τη μία ή την άλλη ατζέντα τους με αποτέλεσμα να είστε τελείως ανενημέρωτοι για τα πραγματικά γεγονότα στον κόσμο.
Υπάρχουν πολλοί από εσάς εκεί έξω που δεν θέλετε να ακούσετε την λέξη γενικός παγκόσμιος πόλεμος. Αλλά είναι η αλήθεια. Τα σκυλιά του πολέμου έχουν απελευθερωθεί παγκόσμια και ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος από εδώ και πέρα.
Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου συνέβησαν στο Ιράν πολλαπλά στρατιωτικά κτυπήματα:
1) Μια δυνατή έκρηξη έγινε σε ιρανική στρατιωτική εγκατάσταση και αξιωματούχοι στη χώρα λένε ότι ήταν αποτέλεσμα «αποτυχημένης» επίθεσης με drone.
«Ένα από (τα drones) χτυπήθηκε από την αεράμυνα του Ιράν και τα άλλα δύο πιάστηκαν σε αμυντικές παγίδες και ανατινάχτηκαν. Ευτυχώς, αυτή η ανεπιτυχής επίθεση δεν προκάλεσε καμία απώλεια ζωής και προκάλεσε μικρές ζημιές στην οροφή του εργαστηρίου», ανέφερε το υπουργείο ασφαλείας σε δήλωση που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
Παρά τους ισχυρισμούς του Ιράν, η επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο Ιράν στο Ισφαχάν ήταν μια τεράστια επιτυχία, σύμφωνα με έναν συνδυασμό δυτικών πηγών πληροφοριών και ξένων πηγών, ανέφερε αρχικά η The Jerusalem Post το πρωί της Κυριακής.
Συγκεκριμένα τα Ισραηλινά μέσα είπαν: Υπήρξαν τέσσερις μεγάλες εκρήξεις στο εργοστάσιο της στρατιωτικής βιομηχανίας, που καταγράφηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εναντίον μιας εγκατάστασης που αναπτύσσει προηγμένα όπλα. Η ζημιά υπερβαίνει κατά πολύ τη «μικρή ζημιά στην οροφή» που ισχυρίστηκε η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιραν νωρίτερα την Κυριακή και έχει ισχυριστεί ψευδώς σε προηγούμενα περιστατικά.
2) Μια τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα άλλο εργοστάσιο στρατιωτικής βιομηχανίας του Ιράν κεντρική πόλη του Ισφαχάν μετά από ύποπτη επίθεση με drone καθώς το μυστήριο περιβάλλει το ποιος ήταν υπεύθυνος για την επίθεση.
Πλάνα κοντά στο σημείο δείχνουν τεράστιες φλόγες να τυλίγουν τις εγκαταστάσεις και νέφη μαύρου καπνού να αναδύονται από την περιοχή, ενώ οχήματα έκτακτης ανάγκης και πυροσβεστικά οχήματα φαίνονται έξω από το συγκρότημα.
3) Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διυλιστήριο πετρελαίου στο βορειοδυτικό Ιράν το Σάββατο, μετέδωσε το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars. Το διυλιστήριο βρίσκεται κοντά στην πόλη Tabriz στην επαρχία του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν. Η πυρόσβεση συνεχίζεται ακόμη την επιχείρηση και το μέγεθος και η ένταση της φωτιάς κατέστησαν δύσκολη την κατάσβεση», ανέφερε η Fars. 
Δυστυχώς, οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι δεν θέλουν να μιλήσουν για αυτές τις 3 επιθέσεις και οι Ιρανοί προσπαθούν να αρνηθούν ότι έχει γίνει μεγάλη ζημιά για να μην ξεσηκωθεί ο λαός, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης απλά αγνοούν την ιστορία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ