Βασίλης Ν. Γεωργούλης: Σε λίγο έχουμε εκλογές, να αφήσουμε στην άκρη φοβίες και αδιαφορία…

3
1216

Σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές. Σύμφωνα με τη δημοκρατία μας σε λίγο καιρό λοιπόν πρέπει να επιλέξουμε αντιπροσώπους και φυσικά να διαλέξουμε πως θέλουμε να ζήσουμε.
Είδη τα κόμματα έχουν μπει δυνατά στην προεκλογική εκστρατεία δημιουργώντας τα ψηφοδέλτια τους από πολίτες οι οποίοι κατά τη γνώμη και κατα το συμφέρον τους μπορούν να τα βάλουν στη βουλή και να κυβερνησουν αυτόν τον ταλαιπωρημενο τόπο.
Έχουμε τα μεγάλα κόμματα που όλοι και όλες γνωρίζουμε τα έργα τους τα χρόνια της μεταπολιτευσης αλλά και πριν την επταετία και τα μικρά κόμματα που ποτέ λόγω είτε οικονομικών, είτε αδιαφορίας μας δεν έχουν εκλεγεί ποτέ.
Σε αυτές τις εκλογές μετά από όλα όσα περάσαμε σαν πολίτες αυτής της χώρας καλούμαστε να επιλέξουμε για την ίδια μας τη ζωή. Θέλουμε να παρακαλάμε για τα αυτονόητα όπως φθηνά προϊόντα πρώτης ανάγκης και «καλάθια » της νοικοκυράς, φθηνά καύσιμα και δικαίωμα στην εργασία και μετακίνηση για αυτη; Θέλουμε να έχουμε τριακοσιους πολίτες που πληρώνονται όσο εμείς ποτέ δεν θα πληρωθούμε όσες ζωές και να ζήσουμε χωρίς να έχουν οι ίδιοι και ίδιες να έχουν εργαστεί Ή θέλουμε τριακοσιους εργαζόμενους που θέλουν να βοηθήσουν με την ψήφο μας να ζήσουμε όπως μας αξίζει; Σε αυτές τις εκλογές πρέπει άπαντες να πάμε να ψηφίσουμε για ένα και μόνο λόγο. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΉ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΆΛΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕΙΩΨΗΦΙΕΣ. Πρέπει άπαντες επιτέλους να δούμε την ίδια μας τη ζωή και των ανθρώπων που έχουμε γύρω μας και να δείξουμε τι θα πει δημοκρατία και Έλληνες ο λαός που τη δημιουργησε. Να αφήσουμε στην άκρη ιδεολογίες και παρωπίδες, να αφήσουμε στην άκρη φοβίες και αδιαφορία και να δώσουμε αυτό το πολύτιμο εργαλείο που λέγεται ψήφος σε ανθρώπους που γνωρίζουμε από τον προσωπικό μας κύκλο και ΌΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΌ σε ανθρώπους που αξίζουν να μπουν στη βουλή. Που δούλεψαν στη ζωή τους και ξέρουν πως ζει ο απλός πολίτης και όχι επαγγελματίες πολιτικούς που δεν ξέρουν ούτε τα κορδόνια τους να δένουν.
Σε αυτές τις εκλογές δίνουμε όλοι και όλες στην χώρα μας την αξιοπρέπεια που της αξίζει. Στον συνταξιούχο τα χρήματα που πλήρωνε μια ζωή δουλεύοντας στον ήλιο και στη γη για να ξεκουραστεί επιτέλους. Στον εργαζόμενο μισθούς για να ζει και όχι να δανείζεται και να πεινάει, στους ασθενείς ΥΓΕΊΑ αφού είμαστε η χώρα που γεννήθηκε ο άνθρωπος που μας δίδαξε για αυτή Ο ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ.
Δίνουνε τέλος στην » μηχανική » ψήφο στους επαγγελματίες και την αδιαφορία μέσω της αποχής.
Σας καλώ όλες και όλους σε λίγους μήνες να δείξουμε πραγματικά τι σημαίνει ΕΝΩΜΈΝΗ ΕΛΛΆΔΑ Η ΧΏΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΉΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!
Σας ευχαριστώ Βασίλης Ν. Γεωργουλης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μιλατε βρε ανοιχτα…μας εχει φαει η μανια να μην λεμε την αληθεια…για τους μπ@στ@ρδ…ς που μας κατεστρεψαν

  2. Δεν άκουσα; Πως είπατε; Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε; Άντε με τον καθένα τυχάρπαστο και τα διάγγελμα του……,λες και δεν μας έφταναν οι δικοί μας «σωτηρες»……

  3. Μπράβο Βασίλη!!! Πες τα …. Και για να μην αφήνεις και υπόνοιες κάνε ξυπόλυτος από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με τα πόδια! Και σημαντικό Βασίλη μου…μην ξεχάσεις το γιλέκο φωσφορίζε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ