Των υποκλοπών το «κάγκελο» με τη νέα λίστα παρακολουθούμενων…

12
4892

Υπάρχει το #pretador παραδέχθηκε ο Μητσοτάκης, γίνονται #υποκλοπές αλλά δεν έχω σχέση αυτός. Δηλαδή παρακολουθούνται οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, το Μέγαρο Μαξίμου αλλά δεν συλλαμβάνει κανένας τους δράστες; Γιατί; Δεν ισχύει η λίστα; Ξέρουν ποια ισχύει; #Documento

\

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Στη λίστα των παρακολουθήσεων είναι και ο Μητροπολίτης Ανδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο παρακολουθούμενος Μητροπολίτης διατέλεσε  εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα.

Το όνομα του Μητροπολίτη Ανδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιου, βρίσκεται μεταξύ των ονομάτων, των οποίων φέρονται να έχουν υποκλαπεί οι τηλεφωνικές τους συνδιαλέξεις σύμφωνα με την εφημερίδα «Documento».

Συγκεκριμένα, σε δεύτερη λίστα ονομάτων που δημοσιεύει η Κυριακάτικη εφημερίδα υπάρχει το όνομα του Μητροπολίτη Ανδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιου.

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι Δικτάτορες συνήθως πέφτουν με κρότο. Λέτε να την γλυτώσει και αυτή την φορά
    ο Γαλάζιος «Νονός», ο Αρχηγός της Παρακρατικής Μαφίας;; (όπως με την Siemens, την Novartis, την χρεωκοπία της χώρας και τα Μνημόνια κλπ. )…;;;;;
    Πού είσαι Εσκομπάρ, ψιλικατζή Βαρόνε Κοκαΐνης, να διδαχθείς τι σημαίνει πραγματική ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!

    Υ.Γ. Περιμένουμε άμεσα την απάντηση του σχολιαστή «Μιράντα», τσάμπα ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ
    για να προπαγανδίζει υπέρ του Μητσοτάκη;;

  2. Των Βρετανικών εφημερίδων,των ΜΜΕ όλου του κόσμου είναι κοντοσυγχωριανοί του Βαξεβανη..μάλιστα οι μισοί και συμμαθητές του
    Μιράντα ///// Νεοδημοκράτη /////.

  3. Μοναδική του μέριμνα του Κυβερνήτη οι μεγάλοι,οι αλυσίδες τα καρτέλ.
    Εφόσον βλέπει το τέλος του δίνει τις συντάξεις που υποσχέθηκε ότι θα δώσει για να βγεί.

  4. Πάτε να τον τρελανετε τον Τσίπρα.Όλους τους παρακολουθουν εκτός από αυτόν.Είναι άδικο.Να ζητήσει αμέσως εκλογές.

    • Το καθεστώς σιγοσβηνει βυθισμένο στο βούρκο του παρακράτους. Μόνο τα τρολ τους έχουν απομείνει.

      • Τα μπερδεύεις φίλε μου.Πες μας τι καλό έκανε ο Τσιπρας να το γράψω 10 φορές.Σε μισθούς,συντάξεις,εξυπηρέτηση του πολίτη,εθνικά θέματα,δικαιοσυνης ,δημοκρατίας,μήπως επειδή εξαγόραζε βουλευτές από αλλά κόμματα να μείνει παραπάνω κάποιους μήνες στην εξουσία;Αυτά λες τρολ;

    • Είναι βέβαιο, πως σε παρακολουθούν και εσένα. Τι νομίζεις, έτσι σε πληρώνουν, χωρίς να ελέγχουν αν όντως δοξολογείς νυχθημερόν τον Αρχιερέα της Διαπλοκής;;;;!!

      • Ποιος μίλησε για τον Τσίπρα; Η άποψη μου δεν απευθύνεται σε θιασώτες διπολων και διλημμάτων. Σε αυτη την παγίδα πέφτουν οι πολιτικά ανώριμοι και οι κρυφοραγιαδες.

    • Miranta Trol, μπα, τον παρακολουθούσαν και τον Τσίπρα μέσω των....νομιμως επισυνδεδεμενων συνεργατών του.

      Ο μόνος που ΔΕΝ παρακολουθούνταν είναι ο Μητσοτάκης!!!! Και επίσης δεν γίνεται να …παρακολουθήσει κανείς τον ΔΙΚΟ σου κατεστραμμένο γαλάζιο εγκέφαλο, καθώς η επιστήμη δεν μπορεί ακόμη να ερμηνεύσει το φαινόμενο «ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ». Μην αυθυποβαλλεσαι λοιπόν : η Πτώση του Διεφθαρμένου Καθεστώτος άρχισε. Αναπόφευκτα, θα το πιεις το βοθρόνερο των πεπραγμένων σας! Μονορούφι!

  5. Σύντροφοι θα βγάλω καμία εκατοστή ονόματα Κώων στη φόρα και θα γράψω ότι έχουν εξωσυζυγική σχέση.
    Ας αποδείξουν μετα οι ίδιοι ότι δεν εχουν

  6. Παρακολούθηση του ΥΠΕΞ από εγχώριο κέντρο με κακόβουλο λογισμικό αποτελεί έσχατη προδοσία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ