Ομολογία Τσιόδρα: Αποτύχαμε παταγωδώς στην διαχείριση της πανδημίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

3
2532

«Αποτύχαμε παταγωδώς». Με αυτή τη φράση ο Σωτήρης Τσιόδρας ομολογεί την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας κάτι που άλλωστε ήταν ξεκάθαρο από τις απώλειες χιλιάδων συνανθρώπων μας από τον κορωνοϊό.

«Εμπιστευτήκαμε την ιδεοληψία και όχι την επιστήμη», πρόσθεσε ο γνωστός λοιμωξιολόγος και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν αποτύχαμε γιατί έφυγα από το προσκήνιο ή γιατί βγήκαν όλοι οι άλλοι. Αποτύχαμε γιατί σταματήσαμε να εμπιστευόμαστε την επιστήμη και εμπιστευτήκαμε την ιδεοληψία μας».

Αναφερόμενος στην πανδημία την προκειμένη χρονική στιγμή είπε: «Φαίνεται ότι η επείγουσα φάση αρχίζει να υποχωρεί. Βλέπω οι άνθρωποι να είναι πιο έτοιμοι και η επιστήμη καλύτερα οργανωμένη ώστε σταδιακά επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Να προστατεύουμε τους ευαίσθητους. Να τους δώσουμε την αναμνηστική δόση. Να τους δώσουμε θεραπεία άμεσα όταν χρειάζεται. Να συνεχίσουμε την επιτήρηση με τα νέα μας εργαλεία».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και δεν ξυπνούν ποτέ ξανά… Τόσα εμφράγματα καθημερινά… Μιλώντας και με άτομα από άλλες χώρες, μου ανέφεραν πως η «ξαφνικιτιδα» θερίζει και εκεί…!!! ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, δεν υπάρχουν μελέτες για αυτό το φαινόμενο, από τους Εμβολιολαγνους «επιστήμονες»..
    Κι ακόμη δεν ακούγεται ΠΟΥΘΕΝΑ στα ΜΜΕ η ΑΝΤΙΘΕΤΗ επιστημονική άποψη (πόσο τυχεροί είμαστε εδώ στην Κω, που έχουμε την Aegeanews…!!!)… Και μόνον αυτό, ο Ιατροφασισμός δηλαδή, αρκεί για να είναι κάποιος εξαιρετικά καχύποπτος. Και βέβαια, το γεγονός πως όλοι αυτοί η τηλεμαιντανοί, πάνε για υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ, δεν αφήνει περιθώρια άλλων ερμηνειών…
    Παρόλα αυτά, εύχομαι υγεία σε όλους! Πλην αυτών (κι ας με συγχωρήσει ο Θεός…) , που φέρθηκαν στους ανεμβολιαστους, όπως οι Ναζί του Χίτλερ στους Εβραίους…

  2. 84.555.00€ χορηγίες από PFIZER πήρε πάλι ο Τσιόδρας…όλα τα έγγραφα…

    Μεγάλη μπίζνα ο κορωνοϊός. Αμύθητα ποσά κέρδισαν οι κατασκευαστές εμβολίων. 84.555.00€ χορηγίες από PFIZER πήρε πάλι ο Τσιόδρας…όλα τα έγγραφα…84.555.00€ χορηγίες για μελέτες από τη PFIZER πήρε πάλι ο κ. Τσιόδρας και ο…Υπυργός Υγείας κ.Πλέυρης τον έκανε Πρόεδρο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας.Ζαλίζουν τα αστρονομικά ποσά που έχει λάβει και πάλι ο Σωτήρης Τσίδρας από χορηγίες της κατασκευάστριας εταιρίας των mRNA εμβολίων κατά του κορωνοϊού, Pfizer, μεταξύ άλλων, για εκπόνηση…μελετών.Βλέποντας αυτά τα στοιχεία ο ο γιατρος και πρωην διοικητης του ΑΧΕΠΑ Δημητρης Γακης σχολίασε: «Αυτά τα στοιχεία εγείρουν πολύ σοβαρό θέμα ηθικής και δεοντολογίας. Πρώτιστα για τους επιλέξαντας επιστήμονα με conflict of interest, όπως χαρακτηρίζεται η δοσοληψία με φαρμακευτικές εταιρείες. Και το πιό σημαντικό, για τον επιστήμονα, είναι ότι οφείλει να αυτοεξαιρεθεί, άλλως να δηλώνει δημόσια την σχέση που είχε με την εταιρεία όταν αναφέρεται σε σκεύασμα της εταιρείας, πχ το εμβόλιο.»Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:
    https://katohika.gr/ellada/megali-mpizna-o-koronoios-amythita-posa-kerdisan-oi-kataskevastes-emvolion-84-555-00e-chorigies-apo-pfizer-pire-pali-o-tsiodras-ola-ta-engrafa/

  3. ΚΟΙΝΩΣ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ