Έρχεται και η Gοοgle στην Ελλάδα. Είναι πολλά τα λεφτά βλέπεις | Του Γιάννη Χατζηδαυίδ

5
2268

Έρχεται και η Gοοgle στην Ελλάδα. Είναι πολλά τα λεφτά βλέπεις.

Θριαμβολογία από τη Κυβέρνηση. Έρχονται επενδύσεις ,νέες καλά πληρωμένες θέσεις  εργασίας , η Ελλάδα θα γίνει άλλος ένας κόμβος.

Ας δούμε όμως τη πραγματικότητα.

Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε ένα αντιλαϊκό αντεργατικό οπλοστάσιο που μετατρέπει τους εργαζόμενους σε σκλάβους.

Έχουμε το Ταμείο Ανάκαμψης ,μνημόνιο με προαπαιτούμενα , που δηλωμένα, μεγάλο μέρος του θα δοθεί για την ψηφιακή μετάβαση της Ελλάδας.

Έχουμε έτοιμο και τον καλύτερο πελάτη , το Κράτος.

Η Κυβέρνηση μας κοροϊδεύει λέγοντάς μας ότι οι ενοικιαζόμενοι, οι δανικοί, οι εργολαβικοί , οι μερικώς και περιστασιακά απασχολούμενοι κατέχουν καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας.

Έχουμε μια αντιλαϊκή Κυβέρνηση που  διαλαλεί ότι με τη ψηφιακή μετάβαση  και χωρίς να διαθέσει  τα απαιτούμενα κονδύλια  θα λύσει τα προβλήματα μόνο  με κλικ και έντερ.

Μύρισε ψητό λοιπόν

Η Google έρχεται  να εκμεταλλευτεί  τα εκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης , να εκμεταλλευτεί

το άξιο επιστημονικό δυναμικό της Ελλάδας.

Να κάνει μπίζνες με τον πιο σίγουρο πελάτη το Κράτος. Να πουλάει χρυσάφι σε διάφορους επιτήδειους  πολύτιμες πληροφορίες που θα συγκεντρώνει.

Όσο για τις χιλιάδες θέσεις εργασίας  εντάξει, κόψτε κάτι.

Παραμύθιασμα λοιπόν που πρέπει να σταματήσει ,τώρα. Αυτό όμως δεν γίνεται με κλικ και έντερ.

Μπορεί να γίνει μόνο με οργανωμένο  αγώνα με σα από τους Συλλόγους και τα Σωματεία .Σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής

Γιάννης Χατζηδαυΐδ

Συνταξιούχος  ΔΕΔΔΗΕ/ ΔΕΗ

Συμπορευόμενος με το ΚΚΕ

 

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κουμουνιστες σας χαλάει η πρόοδος ;Θέλετε πεινασμένους λαούς για με έχετε λόγο ύπαρξης;Δεν υπάρχει χώρα στο κόσμο που να υπάρχει ΚΚ και να έχει ευτυχισμένους εργαζομενους.Άσε που είστε και ανθέλληνες θέλετε να διώξετε οποία εταιρία επενδύει εδώ όπως έχετε διώξει πολλές πεις την Τουρκία.

    • Τρεις και ο κούκος. Και το μόνο που δεν θέλουν είναι να γίνουν κυβέρνηση. Τα χιλιάρικα να πεφτουν στους βουλευτές τους και απλά να κάνουν αντιπολίτευση. ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ. Ξεχνάνε το δελτίο στην χώρα που θεριεψε ο κομουνισμος. Ξεχνάνε τον Στάλιν που έφαγε 16 μύρια Ρώσους? Άντε από δω λοιπόν. Ψυχια μουχλιασμενα στο πολιτικό στερεωμα

  2. Περίεργο πάντως .Τέτοιες εταιρίες και ερχοντε να επενδύσουν εδώ;Σε μια κατεστραμμένη χώρα;Όπως λένε οι Συριζαίοι και οι Βελόπουλοκασιδιάρηδες.Περίεργα πράγματα .

  3. Από συμπορευόμενο με το ΚΚΕ καλά που ξέρει και το κλικ και έντερ (λες να βγαίνει από το έντερο;). Συνδικαλιστής στην ΔΕΗ. Καταλάβαμε όλοι τον ιδρώτα που έχετε χύσει για χάρη μας. Να σας έχει ο Θεός καλά.

  4. Τελικα τι θελετε? Και προς τι αυτο το αρθρο? Τοσο χαλια η Ελλαδα οπως λετε κι ερχεται η Google? Αυτοι συνηθως εγκαθιστανται σε χωρες που εχουν αναπτυξη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ