Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Συνέχεια πολιτικών εγκλημάτων κατά του Έθνους | Του Παναγιώτη Αποστόλου | Πόσο...

Συνέχεια πολιτικών εγκλημάτων κατά του Έθνους | Του Παναγιώτη Αποστόλου | Πόσο ανόητοι: Νομιμοποίησαν πλήγμα της Ρωσίας στην Ελλάδα!

0
2223

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

 

Άλλο ένα εθνικό κάστρο ανατίναξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο χειρότερος Πρωθυπουργός κατά κοινή ομολογία,

από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους!

Η Τουρκία πασχίζει να μπει στην ΕΕ πολλά χρόνια! Αφού είδε λοιπόν πως δεν γίνεται τίποτε, επεξεργάστηκε άλλο σχέδιο και το οποίο αποδέχτηκαν ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς, αλλά πρωτίστως ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν! Αλλά έγκριση έδωσε και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ!

Έτσι εγένετο στα μουλωχτά η Ευρωπαϊκή Πολιτική Κοινότητα (ΕΚΠ), χωρίς καμιά αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση και ιδιαίτερα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ενδεχομένως μάλιστα ο Έλληνας Πρωθυπουργός να είχε συζητήσει και να είχε συμφωνήσει στο πρόσφατο ταξίδι του στο Παρίσι, στη συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και λίγο παλαιότερα στη συνάντησή του με τον Όλαφ Σόλτς στο Βερολίνο, αυτήν την τερατογέννηση κατά των εθνικών μας συμφερόντων!

Μάλιστα το τραγικό είναι, πως στις 9 Μαΐου 2022 ο Γάλλος Πρόεδρος, ναι ο “φίλος” της Ελλάδος, είχε προτείνει την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (ΕΚΠ), χωρίς καμιά αντίδραση από τους Έλληνες Ευρωβουλευτές! Τούτο συνέβη μάλιστα, σε ομιλία του ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, όπου οραματίστηκε τον επανασχεδιασμό του πολιτικού χάρτη της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. 

Στον οποίο επανασχεδιασμό και με τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (ΕΚΠ), δίνεται το δικαίωμα σε χώρες εκτός τις Ευρωπαϊκής Ενώσεως, όπως η Ουκρανία, η Μολδαβία, η Γεωργία και η Τουρκία και στις οποίες αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Γάλλος Πρόεδρος, να συνάψουν στενότερες σχέσεις με την ΕΕ, αφού η επιθυμία αυτών των χωρών για ένταξη στην ΕΕ είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες!

Η πρώτη συνεδρίαση μάλιστα της ΕΚΠ θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα στις 7 Οκτωβρίου 2022! Είναι τυχαία η ημερομηνία, όταν στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2022 θα συνεδριάσει στην τσεχική πρωτεύουσα το έκτακτο Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ;

Όταν η τσεχική προεδρία έχει αναλάβει τις επαφές με τα υπό ένταξη μέλη στην ΕΠΚ;

Μπορεί να μας πει ο κ. Μητσοτάκης, αλλά και ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, αν υποβαθμίζεται ο γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός ρόλος της Ελλάδος από αυτήν την παρθενογένεση Γερμανίας – Γαλλίας;

Όταν οι αποφάσεις στην ΕΚΠ φρόντισαν οι “εταίροι μας” στην ΕΕ να παίρνονται κατά πλειοψηφία και όχι με απόλυτη ομοφωνία;

Έχουμε εδώ δηλαδή, άλλη μια ενδοτική, προδοτική, δουλική στάση της ελληνικής κυβερνήσεως;

 

Πού ωφελήθηκε η Ελλάς από την αγορά γαλλικών εξοπλιστικών προγραμμάτων, πέραν της αύξησης της αμυντικής μας ισχύος;

 

Ας αναλογιστούμε όμως, πώς η Ελλάς θησαύρισε τα ταμεία της Γαλλίας αγοράζοντας φρεγάτες και αεροπλάνα, ας αναρωτηθούμε, εμείς ως χώρα που ωφεληθήκαμε, πέραν της αύξησης της αμυντικής μας ισχύος;

Η Ελλάς, τι αντισταθμιστικό όφελος αποκόμισε από αυτό το γιγαντιαίο εξοπλιστικό πρόγραμμα; Δεν ήταν μια καλή ευκαιρία να αναβαθμίσει η χώρα μας την αμυντική της βιομηχανία;

Την οποία όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις, την έχουν απαξιώσει και μαραζώνουν, τόσο η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), όσο και τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ);

Καθ΄ όσον η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κι ενώ απέκτησαν δουλειά εκατοντάδες εργατικά γαλλικά χέρια στα ναυπηγεία τους, τα ελληνικά ναυπηγεία στην Ελευσίνα πνέουν τα λοίσθια;

Είναι αυτή εθνική πολιτική;

Όταν μάλιστα στην 24ωρη απεργία των ΜΜΜ την περασμένη Τετάρτη, το αίτημα των εργαζομένων ήταν η μη ιδιωτικοποίηση των Μέσων;

Με τον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΗΣΑΠ, να δηλώνει:

«Δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε αυτό το νομοσχέδιο και στις ρυθμίσεις του και για αυτό το λόγο κάνουμε απεργία. Κάναμε κάποιες εταιρείες για να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία, να προσφέρουμε κοινωνικό έργο, τέτοιες είναι οι συγκοινωνίες, αλλά είναι και άλλες εταιρείες όπως η ΕΥΔΑΠ και άλλες αυτές οι εταιρείες με αυτό το νόμο χάνουν εντελώς το δημόσιο χαρακτήρα τους, παύουν να είναι εταιρείες κοινής ωφέλειας»!

Δηλαδή δεν έβαλαν μυαλό με το έγκλημα της ΔΕΗ;

Το οποίο συνεχίζουν να το επεκτείνουν, χωρίς αιδώ, ανακοινώνοντας καθημερινά, ποιες περιοχές θα έχουν την επομένη ημέρα διακοπή ρεύματος;

Που πάντα βρίσκουν να ωραιοποιούν με τις κατάλληλες λέξεις τα πολιτικά τους εγκλήματα!

Και όπως τις τηλεφωνικές υποκλοπές – παρακολουθήσεις τις μετέτρεψαν λεκτικά σε “επισυνδέσεις”, έτσι και τις διακοπές ρεύματος τις ονομάζουν “συντήρηση πυλώνων της ΔΕΗ”!

Θέλουν λοιπόν, όλα να τα πουλήσουν στους ξένους και να μην μείνει τίποτε υπό την φροντίδα του κράτους, ενώ η Τουρκία είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές των μη επανδρωμένων μαχητικών αεροσκαφών, των περίφημων Bayraktar;

 

Υπάλληλοι του Ερντογάν, Σολτς και Μακρόν…

 

 

Κι ενώ, ύποπτα έως πρόστυχα, η Γαλλία και η Γερμανία βάζουν την Τουρκία στην ΕΕ από την πίσω πόρτα, χωρίς  να αντιδρούν ο Πρωθυπουργός, ο ΥΠΕΞ, η κυβέρνησή τους, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, καθώς και οι Ευρωβουλευτές της, καταπίνοντας αμάσητη την κάμηλο, η Τουρκία συνεχίζει να ακροβατεί υπέροχα σε δυο βάρκες με απόλυτη επιτυχία! Προκαλώντας νέους πολιτικούς τριγμούς στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, το νέο σχέδιο του Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν που συζητά για την ένταξη της Τουρκίας στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO)!

Ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης (ΟΣΣ) είναι ένας Ευρασιατικός Οργανισμός, πολιτικής, οικονομικής και ασφάλειας των μελών του!

Δημιουργήθηκε στις 15 Ιουνίου 2001 στη Σαγκάη της Κίνας, από τις ηγεσίες της Κίνας, του Καζακστάν, της Κιργιζίας, της Ρωσίας, του Τατζικιστάν και του Ουζμπεκιστάν.

Αυτές οι χώρες δεσμεύονται από Καταστατικός Χάρτη και ο οποίος υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2002! Ακολούθως, τον Ιούνιο του 2017 στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης (ΟΣΣ) προσχώρησαν η Ινδία και το Πακιστάν, στη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην Αστάνα του Καζακστάν!

Μετά από το νέο αυτό διασυρμό, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ από τον Τούρκο Σουλτάνο, η τουρκόφιλη ηγεσία του ΝΑΤΟ ψελλίζει ότι η πράξη αυτή τελειώνει τη συνεργασία και συμμετοχή στο ΝΑΤΟ της Τουρκίας!

Ποιος αυτός ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος δεν τηρεί ούτε τις ίσες αποστάσεις μεταξύ των μελών του (Ελλάδα και Τουρκία), παροτρύνοντας την Ελλάδα με τη ρήση: “βρείτε τα μεταξύ σας”, όταν η Ελλάδα είναι αμυνόμενη της αισχρής επιθετικότητας της Τουρκίας και τηρεί απόλυτα το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες, ενώ η Τουρκία παραβάτης αυτών, διεκδικώντας τη μισή Ελλάδα με ψευδεπίγραφη “Γαλάζια Πατρίδα” και κατασκευασμένους χάρτες!

Μας λένε πως αντιδρά και ο Γερμανός Καγκελάριος! Πως το κλίμα στο Βερολίνο είναι πολύ βαρύ! Μπα, ενοχλήθηκε ξαφνικά;

Αλλά η μεγάλη ενόχληση έρχεται από σύσσωμο τον γερμανικό Τύπο, που καταχεριάζει την κυβέρνησή του!

«Το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει λοιπόν να αναρωτηθούν μέχρι πότε θα επιτρέπουν στον Ταγίπ Ερντογάν να τους σέρνει από τη μύτη; Η Τουρκία εμποδίζει το ΝΑΤΟ να εφαρμόσει το εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στη Λιβύη. Κάνει γεωτρήσεις στην ελληνική ΑΟΖ. Η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ, κάνει περισσότερα και από ό,τι η Κίνα για την παράκαμψη των ευρωπαϊκών κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας. Ο Ερντογάν φρενάρει την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Και τώρα θέλει να ενταχθεί στον SCO μαζί με το Ιράν. Είναι καιρός για μια πιο δυναμική πολιτική έναντι της Τουρκίας»!

Τι άλλο να προσθέσουμε εμείς!

Τα παραπάνω θα έπρεπε να επικαλούνται ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο ΥΠΕΞ μας θέτοντας παντού βέτο κατά της Τουρκίας!

 

Εμπνευστής των “Πρεσπών 2” ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

 

Αλλά ξεχάσαμε ότι αυτός ο Πρωθυπουργός, ως αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον Ιανουάριο του 2019, ισχυριζόταν στη Βουλή των Ελλήνων, πως τον ίδιο και τη ΝΔ δεν τους δεσμεύει η “Συμφωνία των Πρεσπών”, που 153 Βουλευτές (145 Συριζαίοι και 8 αδέσποτοι, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα και πατριωτική συνείδηση) ψήφισαν παραδίδοντας την αιματοβαμμένη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, και κραύγαζε ότι θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση:

«Αυτό το δικαίωμα της Πατρίδας μας, αρνούμαι να το απεμπολήσω»!

Μας διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους, πως η “Συμφωνία των Πρεσπών” αποτελεί εθνική ήττα και εθνικό λάθος, η οποία προσβάλλει την ιστορία της Πατρίδας! Κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι παραχώρησε “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα.

Έλεγε επίσης:

«Υπογράψατε αυτόματα την πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Κάψατε τον μοχλό πίεσης και έγινε εθνικό μπούμερανγκ. Θα συμφωνούμε αυτόματα και στο κλείσιμο κάθε κεφαλαίου, επειδή αυτό ορίζει αυτό που υπογράψατε; Εφόσον εκλεγώ Πρωθυπουργός, αρνούμαι να ερμηνεύσω τη Συμφωνία με τον τρόπο αυτόν! Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στο ύψος της ιστορίας»!

Αυτά τα βαρύγδουπα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη μετέφεραν οι Βουλευτές του σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Μακεδονία μας, προεκλογικά! Συμμετέχοντας στις πολυπληθείς λαοσυνάξεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όλα τα κορυφαία στελέχη της παράταξης, όπως ο Κώστας Τασούλας (σήμερα Πρόεδρος της Βουλής, Μάκης Βορίδης (σήμερα Υπουργός Εσωτερικών), Άδωνις Γεωργιάδης (σήμερα Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων), Θάνος Πλεύρης (σήμερα Υπουργός Υγείας) καθώς και άλλοι!

Αυτά τα ψεύτικα λόγια πίστεψαν οι Έλληνες πολίτες, οι Μακεδόνες και έδωσαν την απόλυτη αυτοδυναμία στη ΝΔ και έκαναν Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά από δέκα χρόνια συμμαχικών κυβερνήσεων!

Σήμερα ως Πρωθυπουργός φόρεσε άλλο προσωπείο και στις 19 Ιουλίου 2022 “παρέδωσε” την Μακεδονία μας, του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου στου; Σκοπιανούς, δημιουργώντας τις “Πρέσπες 2”!

Αυτήν την ημέρα με την απλόχερη παραχώρηση Μητσοτάκη της Μακεδονίας μας, άρχισαν επίσημα οι ενταξιακές συζητήσεις των Σκοπίων στην ΕΕ! Με αναγνωρισμένη “Μακεδονική” γλώσσα, η οποία θα γίνει μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Και πώς θα λέγονται αυτοί; Μακεδόνες!

Αν δεν ήταν μάλιστα το βέτο της Βουλγαρίας, από το 2019 θα είχαν τελειώσει όλα!

Το ζητούμενο όμως είναι ένα! Πότε θα ξυπνήσει αυτός ο υπνωτισμένος ελληνικός λαός; Πότε θα “μαυρίσει” με την ψήφο του Τσίπρα και Μητσοτάκη; Έως πότε θα είναι εγκλωβισμένοι στις παραταξιακές ταμπέλες; Όταν ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αριστερός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι δεν είναι δεξιός, όχι δεν είναι κεντρώος, αλλά είναι μαθητής και χειροκροτητής του εθνικού ολετήρα Κώστα Σημίτη!

Ως πότε θα εμπιστεύεται και θα παραπλανιέται από τα Συστημικά ΜΜΕ και από τις πειραγμένες δημοσκοπήσεις αυτών των Μέσων, που διενεργούνται κατόπιν εντολής των επιχειρηματιών ιδιοκτητών αυτών των Μέσων;

 

Επικίνδυνος Πρωθυπουργός; Επικίνδυνη κυβέρνηση;

 

 

Τα συμπεράσματα δικά σας, σύμφωνα με αυτά που αποκάλυψε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο κ. Χρήστος Κολοβός, Διδάκτωρ Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός ΕΜΠ τέως Διευθυντής Κλάδου Μεταλλευτικών Μελετών και Έργων ΔΕΗ ΑΕ/Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας:

«… μας εξήγησαν οι Σκοπιανοί, ότι συμφώνησαν να πάρουν περίπου 80.000 τόνους το μήνα από τα ελληνικά ορυχεία λιγνίτη για να τον καίνε κυρίως στο Μοναστήρι (Μπίτολα), όπου βρίσκεται ο ΑΗΣ των Σκοπίων. Και εμείς προτιμούμε να κρατούμε τον ΑΗΣ Μελίτης σβηστό, δούλεψε ελάχιστα απ΄ τις 16/8 έως τις 6/9 και έκλεισε ξανά.

Ας μας πουν γιατί. Ξαφνικά η κυβέρνηση θα βρει πάνω από 10 δισ. Ευρώ, από τον ουρανό για να τα δώσει στους παρόχους ενέργειας, για να μην χρεώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος.

Επειδή τους ενοχλεί ο ελληνικός λιγνίτης για να καίνε εισαγόμενο φυσικό αέριο, ψάχνουν τρόπους να κάνουν απολιγνιτοποίηση μια ώρα νωρίτερα, αλλά δεν θα έχουμε ούτε φυσικό αέριο, ούτε λιγνίτη το χειμώνα.

Γιατί εμείς έπρεπε άρον-άρον τον Αύγουστο του ’21 να κλείσουμε τα λιγνιτικά μας εργοστάσια;»!!

 

Πόσο ανόητοι: Νομιμοποίησαν πλήγμα της Ρωσίας στην Ελλάδα! – «Είμαστε σε συμβατικό πόλεμο με Ρωσία» δηλώνει ο Κ.Σκρέκας

Τρίτη δήλωση περί «κήρυξης πολέμου» στη Ρωσία μετά από πρωθυπουργό και Ν.Μπακογιάννη

Πόσο ανόητοι: Νομιμοποίησαν πλήγμα της Ρωσίας στην Ελλάδα! – «Είμαστε σε συμβατικό πόλεμο με Ρωσία» δηλώνει ο Κ.Σκρέκας

Ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί του Σαββάτου, κήρυξε και αυτός με την σειρά του, μετά τον πρωθυπουργό και την Ντόρα Μπακογιάννη, τον πόλεμο στην Ρωσία προχωρώντας σε μία ανόητη δήλωση:

«Βεβαίως έχουμε έναν πόλεμο και δεν θα σταματήσω να το λέω, συμβατικό και ενεργειακό με την Ρωσία»!

Συμβατικός πόλεμος σημαίνει πως ενώ πριν η Ρωσία δεν νομιμοποιούνταν με βάση το διεθνές δίκαιο να πλήξει στόχους στην Ελλάδα, τώρα με την δήλωση αυτή από τον ΥΠΕΝ και νωρίτερα από τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, η Ρωσία νομιμοποιείται να πλήξει στόχους όπως η Σούδα και η Αλεξανδρούπολη που διατηρούν μεγάλες αμερικανικές βάσεις.

Είχε προηγηθεί πρώτα η δήλωση της Ν.Μπακογιάννη αλλά η συγκεκριμένη δεν είναι κυβερνητικός αξιωματούς. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός όμως είναι και άρα η «κήρυξη πολέμου» είναι επίσημη και νομιμοποιούν την Ρωσία να προβεί σε ανάλογες ενέργειες.

Η συγκεκριμένη φράση ακούγεται μετά το 4:20

Ο ενεργειακός πόλεμος είναι αντιληπτός, αν και πρόκειται περισσότερο για αυτοάμυνα της Ρωσίας απέναντι στις κυρώσεις που της έχουν επιβάλει οι Ευρωπαίοι.

Συμβατικός γιατί; Συμβατικός πόλεμος σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν ήδη εχθροπραξίες επί του πεδίου της μάχης. Εκτός αν εννοεί τα ελληνικά ΤΟΜΑ BMP-1 που έχουν δοθεί στους Ουκρανούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ