Μ. Σούττης: Η σημαία μας μάρανε… Αόμματοι ή έχουν συνηθίσει τόσο την ασχήμια που δεν την βλέπουν ;

21
5772

1. Σχετικά με την απουσία του.. εθνικού συμβόλου από το κτήριο του Μουσείου.

Αφού παρατηρήσατε ότι στην απέναντι χώρα έχουν σημαίες και στις τουαλέτες τους , πιστεύω ότι θα παρατηρήσατε και τα εξής :
ότι δεν έχουν μόνο δύο τρεις δημόσιες τουαλέτες ,
ότι έχουν ένα αξιοπρεπέστατο τελωνείο και όχι πτηνοτροφική μονάδα , και δεν θέλω να ακούσω για Εγκέλαδους και άλλα θεριά , γιατί και πριν κοτέτσι ήτανε ,
ότι έχουν ένα σοβαρό νοσοκομείο και όχι δομή υποσαχάριας αφρικανικής χώρας , λόγω του ότι μεταξύ άλλων γεννήθηκε στο Μπόντρουμ και ο Ιπποκράτης ,
ότι τουλάχιστον είναι δέκα φορές καθαρότερα τα κεντρικότερα σημεία της πόλης ,
ότι δεν έχουν κοτετσόσυρμα , κόντρα πλακέ θαλάσσης , καλώδια και πάσης φύσεως λαμαριναρία γύρω από το κεντρικό τζαμί τους ,
ότι δεν έχουν ζούγκλα του Αμαζονίου τους αρχαιολογικούς τους χώρους,
ότι δεν έχουν
ρουμπινέ κήπου με !!!κόκκινο !!! χερούλι πάνω στη σαρκοφάγο με την μουσουλμανική επιγραφή , κάτω από τον Πλάτανο του Ιπποκράτη τους , ο οποίος ο κακόμοιρος , κοντεύει να πέσει στα ξεροκέφαλά τους , ξερός , απότιστος , αφρόντιστος, γερμένος πάνω σε σκαλωσιά της ναυτιγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος και άλλα τινά….. ράμματα δια την γούνα.
Η σημαία που λείπει από το κτίριο του Μουσείου σας συνέτριψε και ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ;;;; …..!!!!!

2 . Τις «δικές» μου φωτογραφίες που «τράβηξα» πριν λίγες μέρες, από τον…. χαχαχαχουχα «Αρχαιολογικό περίπατο»: Οδό Ιωαν.Ναυκλήρου , στην αρχή της , στα πλάγια του «HAMAM». Μετά από επανειλημμένες και ΕΠΙΜΟΝΕΣ οχλήσεις μου που διαρκούν έτη και έτη , κάτι ελαφρά συμμαζεύτηκε…. Αν επιθυμείτε κάντε και ένα φωτορεπορτάζ περιμετρικά του κεντρικού τεμένους στην Πλατεία Ελευθερίας!!! Χάρμα οφθαλμών και πολιτισμού!!! Αν οι δήθεν αρχές δεν βλέπουν την κατάντια, οι πολίτες της Κω αόμματοι είναι ή έχουν συνηθίσει ΤΟΣΟ την ασχήμια που δεν την βλέπουν ; Για τους τουρίστες δεν με νοιάζει δεκάρα τσακιστή αν ενοχλούνται από αυτό το χάλι. Φτάνει πια να γίνονται όλα μόνο για τα μάτια και την ευχάριστη παραμονή των χρηματοαιματοδοτών Γότθων Ούννων και λοιπών !!!

Μιλτιάδης Σούττης

Διπλωματούχος Ξεναγός

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας τα δούνε η αρμόδιοι που κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους!!! και το έχουν πάρει και πάνω τους ,νομίζοντας έχουν την εξουσία στα χέρια και η καρέκλα δικιά τους,αλλά τη να πείτε εδώ ειπαρχη… και εσύ μιλάς για Κατή πράγματα Μίκρα σιγά μην νιαστουν Κως 2022 μα,,,,,,,,,,,,,,,,ς

    • Βλακοειδες ατομο,να ξέρεις,οτι η δημοτική αρχή είναι και θα είναι διοικούντες στο νησί γιατί οι προηγούμενοι δήμαρχοι το ξεσκισανε.ΓΚΕ-ΓΚΕ βλακοειδη κατερινα.Και κουμάντο ηλιθια στο μέρος σου.

      • Πιο μέρος ρε φίλε,,,,,,,,,,,, από Ελλάδα είμαστε *,βολεμεμενη όλη σας που το παίζουν αφεντικά και διαταγές ρε ουστ

    • Που θεωρείται ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ. Οι πολιτισμένοι πνευματικοί του τόπου μας που παρλάρουν τακτικά εκεί μέσα, δεν έχουν ίχνος πατριωτισμού? Και παρεξηγησαμε παχουλό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που τους απεκάλεσε κάποτε… ΛΑΠΑΔΕΣ!!!

      • Υπάρχουν πολιτισμένοι και πνευματικοί άνθρωποι στην Κω ?????
        Κάτι γκλιν γλονγκ ταμειακής μηχανής ξέρω , κάτι : «θα πάει καλά φέτος η σεζόν ;» και χιλιάδες σχόλια για τον εν ευθυμία, τον ακατονόμαστο , τον κοψιμιό…κλπ
        Μεγάλη διανόηση και πολιτισμός στο νησί σας.
        Αντί ιατρικής σχολής να ζητήσετε να γίνει Φιλοσοφική πρωτεύουσα της Υφηλίου η Κως !!!
        Ρε έχετε καταλάβει ότι πέρα από τουρισμό , φράγκα και αμμορφωσιά δεν έχετε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΤΕ ;

  2. Τις σημαιες οι απεναντι τις εχουν καθαρες και τις τιμουν. Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που ο καθενας που παριστανει τον πατριωτη ανεβαζει μια ελληνικη σημαια και την παραταει εκει βρωμισμενη, ξεσκισμενη απ τον αερα και ξεθωριασμενη σαν πατσαβουρι. Ο πατριωτισμος τους βεβαια εξαντλειται εκει και στο να κατεβαζουν τα βρακια τους στα συλλαλητηρια για τη Μακεδονια ή για τα εμβολια αγκαλια παντα με μια εικονα.

    • Εσύ το πας αλλού ,τι θα γίνει τώρα ο καθένας θα σχολιάζει κατά της μοναδικής μας πατρίδας ,για ότι περισσότερο τον ενοχλεί ??? Άλλον τον ενοχλεί η σημαία που λερώθηκε ,η γιατί να διαμαρτηρονται κάποιοι για το όνομα της Μακεδονίας μας .Τι είναι αυτά που λέτε ???? Φυσικά κ πρέπει να έχουμε υψωμένο το εθνικό μας σύμβολο ,εννοείτε ότι θα φωνάξουμε γιατί να θέλουν οι Σκοπιανοί μετά από χιλιάδες ονόματα ,να θέλουν ντε κ καλά το όνομα Μακεδονία ????????? Τι κάνει νιάου νιάου ,δαχτυλος των Τούρκων στανταρακι ,όπως βάζουν κ τους Αλβανούς για εμένα αχάριστος λαός ,εδώ τρώνε κ πίνουν στον Τούρκο κάνουν Τουμπεκί , αλλά εμείς πατριώτες πρέπει να έχουμε ομοψυχία .Δεν φταίει η γλυκιά μας πατρίδα αλλά οι πολιτικοί μας .Κ κάτι ακόμα περισσότερο σεβασμό προς την θρησκεία μας ,μια θρησκεία , με αποδείξεις ,ότι είναι η αληθινή .Κ αν βγάζουν κάποιοι τις εικόνες είναι γιατί εκεί που φτάσαμε μόνο ο θεός θα μα σώσει .

      • Δε σου φταιει ουτε η πατριδα ουτε οι πολιτικοι αμα εσυ εισαι μπαζο. Θα σχολιαζουμε οτι θελουμε, δε θα σου παρουμε την αδεια ζωο. Το βρηκαμε τωρα οποιος σχολιασει τα χαλια μας ειναι δακτυλος των Τουρκων ,,,, το σανο που σας ταιζει ο Κουλης. Ηλιθιε χριστιανοταλιμπαν! Οταν την λεγανε Πρωην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονιας δε σε πειραζε τοσα χρονια; Ή δε σου ειχε πει ακομα ο ΣΚΑΙ οτι πρεπει να διαμαρτυρηθεις; Αλλα μαλλον θα εισαι κι εσυ κανενας απ αυτους που παιρνουν πετσετα παραλιας ελληνικη σημαια και νομιζουν οτι ετσι τιμουν την πατριδα και ειναι πιο πατριωτες απ τους αλλους. Ξεφτιλισμενοι καταστρεψατε τη χωρα!

      • Το εθνικο συμβολο δε θα το υψωνεις ξεσκισμενο σαν ξεσκονοπανο πατριωτισσα απο τα λιντλ. Δεν εχεις το δικαιωμα να ξεφτιλιζεις τη σημαια για να να παριστανεις στους γειτονες οτι αγαπας την πατριδα. Στο εξης οπου βλεπω τετοιους βλακοταλιμπαν θα καλω την αστυνομια να σας μαζευει που προσβαλλετε τη σημαια. Ασεβαστα ζωα που θα μιλησετε εσεις για την Ελλαδα λες και ειναι τσιφλικι σας.

      • Και ναι απ τη βλακεια των χριστιανοταλιμπαν μονο ο Θεος θα μας σωσει. Ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται!

  3. Αιχμηρή πένα όπως πάντα!! Και…λίγα αναφέρεις!! Ξέρω πως έχεις σημαντικά πράγματα να πεις, γι’ αυτό θα χαρώ να διαβάζω συχνότερα παρεμβάσεις σου, ας είναι και ανώνυμες (για να αποφύγεις προσωπικές επιθέσεις από τάχα σχολιαστές), το αποτέλεσμα μετράει. Ένα μεγάλο αφιερωμα στους…. «Προσκυνητές του Χρήματος και της Ύλης» και ένα για τους «Υποδουλωτές Προσκυνητών Ύλης «, θα τάραζε τα…βρώμικα νερά, νομίζω… Αν δε το κάνεις εσύ, ίσως μπω στον πειρασμό να το κάνω εγώ κάποτε…
    Γιατί, ναι, γίναμε ΕΝΑ με την Ασχήμια και μόνον ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΘΡΕΠΤΙΣΜΑ θα αφύπνιζε..ίσως…

    • Η σημαία μας μάρανε πολύ βαριά κουβέντα για το εθνικό μας σύμβολο .Μη ξεχνάς φίλε ,ότι γιαυτην την σημαία κάποιοι άλλοι σαν κ εσένα δεν χάρηκαν αυτή την ζωή ,που εσύ έτσι απλά την αναφέρεις .Καλή η καθαριότητα η τάξη κ υποδομές δεν αντιλέγω ,αλλά να μιλάς με περισσότερο σεβασμό ,για το αίμα που χύθηκε ,για τις ζωές που χάθηκαν γιαυτην την σημαία .

      • Ναι!!!!
        Η σημαία μας μάρανε.
        Όταν με μια ματιά γύρω σου βλέπεις να την τσαλαπατούν, να την κουρελιάζουν να την ξεφτυλίζουν τα πηθικοειδή που κατοικούν τη χώρα.

      • Δεν δέχομαι από κανένα να μου υποδεικνύει τι θα σέβομαι πως θα αντιλαμβάνομαι και πως θα εκφράζομαι .
        Πόσο μάλλον εσύ , άγνωστε Ελληναρά που αγαπάς τας σημαίας και το έθνος αλλά ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ , ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ για τα κοινά αλλά κάθε τέσσερα, πέντε χρόνια ξυπνάς από τη νάρκη και τιμάς τας κομματικάς σημαίας και το βόλεμα.

      • Εσυ που μιλας με σεβασμο υποτιθεται για τη σημαια την διατηρεις καθαρη και περηφανη να κυματιζει; Ή ο σεβασμος σου εξαντλειται σε ενα ξεσκισμενο πατσαβουρι πολλες φορες κρεμασμενο και αναποδα;

  4. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ 1000 ΔΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ