Καταγγελίες στην Αντιμάχεια της Κω, για εγκατάσταση μονάδας ασφαλτομίγματος

28
9263

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης τι κάνουν δηλαδή? Καλύπτουν τέτοιες καταστάσεις που αφορούν τον τόπο τους? Ντροπή…

  2. Από την μία θέλετε να τρέχουν να κλείνουν τις τρύπες με άσφαλτο και όχι με χώμα και απ την άλλη σας πείραξε που θα λειτουργούσε μια μονάδα ασφαλτομείγματος! Και μην το παίζετε τάχα μου ότι νοιάζεστε για το περιβάλλον όλοι δεν τα μασάμε πλέον αυτά! Να σηκώνεται ξενοδοχεία και να τρυπάτε την γη για νερό ξέρετε λαμόγια το ίδιο και για πολυτελή κατοικίες!

    • Βρε στραβάδι εδω η γυναικα κανει μια καταγγελία που ενοχλει το σπιτι της και εσυ το παιζεις εισαγγελέας

      • Καταρχάς εγώ δεν χρησιμοποίησα προσβλητικές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς και αμα θες να μου απαντήσεις όπως μου απαντάς τώρα πες μου ένα μέρος να βρεθούμε να μιλήσουμε και όχι να μου πουλάς πνεύμα πίσω απ την οθόνη!

      • Δεν πληρώνομαι από κανέναν απλά βλέπω τις λαμογιες που υπάρχουν εδώ στο νησί και αν ήθελαν μπορούσαν να τον πιάσουν με το καλό να του ζητηθεί η νομιμοποίηση της μονάδας χωρίς καταγγελίες αλλά τέτοια πράγματα κάνουν μόνο αυτοί που θέλουν να δειχτούν γιατι έχουν μάθει να ζουν με το θεαθήναι!

    • Εσύ που λες ότι ξέρεις δηλαδή να δουλεύει ένα παράνομο συγκρότημα ενώ υπάρχει νόμιμο συγκρότημα στο στο νησί

      • Δεν είπα ποτέ να δουλέψει παράνομα να γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες και να νομιμοποιηθεί χωρίς να γίνεται σουσουρο! Αλλά είπαμε για το θεαθήναι ο κόσμος ψοφάει!

        • Θεαθήναι θεωρείς που το εν λόγω συγκρότημα δεν έχει τα απαραίτητα ….. σε κατοικημένο περιοχή που απαγορεύεται βάσει νόμου και επίσης όπου έχει στρώσει υλικό άρχισε από τις πρώτες μέρες να χαλάει αμεσως

  3. Από αυτά που ακούγονται οι προφορικές απαντήσεις που δόθηκαν στην κυρία όταν άρχισε να ρωτάει σε δημο και περιφερεια ηταν ότι έχει άδεια και όταν ζήτησε τα χαρτιά να δει της είπανε ότι δεν υπάρχει τίποτε. Όπως επίσης ακούγεται ότι ο δημος είχε ζητήσει από τα συγκροτήματα που υπάρχουν στο νησί να δείξουν τις άδειες τους και διαπίστωσε ότι μόνο ένα είμαι νόμιμο και το εν λόγω δεν πηγε σχεδόν κανένα χαρτί ούτε για το μηχάνημα του δενειχε χαρτιά να απόδειξη ότι είναι νόμοι. Ααα ρε Καλογήρου κσλα έλεγες είναι πολλά τα λεφτά Αρη

  4. Κράτος εν κράτη ////// Η μπάλα περνει και την προηγούμενη δημοτική αρχή. Για να δούμε θα γίνει έλεγχος στους δρόμους που στρωθηκαν για την ορθότητα ……

  5. Αστυνομια , πολεοδομια , δασαρχειο, δημος περιφερεια ,δικαιοσύνη ολοι ,,,,,,,, και κανουν τα στραβα ματια!!!!!!

  6. ΑΝ διαβάσετε το υπουργείο λέει τα αρμόδια τμήματα περιφέρειας και δήμου να πράξουν τα δέοντα. Από ότι βλέπουμε σιγή ιχθύος και από τους δύο. Το συγκρότημα δουλεύει και οι απαντήσεις, όχι γραπτές γιατί δεν είδαμε σε κανένα σαιτ κάτι από τους εμπλεκόμενους (εταιρία, Δήμο και Περιφέρεια) προφορικές αφήστε τον για κανένα μήνα για να μας στρώσει τους δρόμους, ενώ η εταιρία αυτή έχει όλα τα έργα του νησιού σχεδόν και ειδικά του κεντρικού δρόμου από την πόλη μέχρι Κέφαλο το λεγόμενο τριετές. Να δουλέψει λένε ενώ έχει κάνει περιβαντολογική ζημιά, είναι σε κατοικημένη περιοχή ενώ τα εν λόγω συγκροτήματα πρέπει να βρίσκονται σε βιομηχανική περιοχή, έχει κάνει καταπάτηση ξένης περιουσίας ή δημόσιας σίγουρα και επίσης από οτι φαίνεται στις φώτο, κανένας κανένας ασφαλείας δεν τηρείται, καμιά περίφραξη, τίποτε. Ααα και το κυριότερο η πυροσβεστική υπηρεσία τι λέει για όλο αυτό, έχει ελεγχθεί για τους κανόνες πυρασφαλείας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ