Γ. Κίτσης: 2ο – 6ο νηπιαγωγεία στην Κω.Δεν έχουν τέντες και παιχνίδια στον προαύλειο χώρο

10
1456

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι isobox αυτα που βλεπω αντι για αιθουσες; Δεν εχουμε λεφτα για τα σχολεια κυριε, φυτευουμε ελιες τωρα. Θα σας βαλουμε τεντες οταν βρουμε που θα στεγαστει και το ειδικο σχολειο που υποσχεθηκαμε! Την αλλη τετραετια.

    • και δεν κάνει κολοτουμπες.Καταλαβες κιτση.Τωρα την έκανες και γιουβέτσι.Κανενας δεν θα σου απαντα απο εδω και στο εξής.Θα γράφει μόνο η Μιράντα,ο μπακλαβάς,ο ανώνυμος,και με υπόλοιπα ονόματα που γράφει,γιατί μόνο αυτός απόμεινε για να γραφει.

    • ΚΥΡΙΕ ΚΙΤΣΗ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ,ΑΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΤΟ Δ.Σ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΕ.ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΙΤΣΗ;;;;;

  2. δημοσ ΚΩ.20.000.000 ευρω αφησε ο κυρίτσης το 2019 και τωρα εναι 23.000.000 !!

    γιατί δεν τα χρησιμοποιούν για έργα στα σχολεία?

  3. Μας δουλεύεται; ….Εδώ δεν έχει βρεθεί χώρος για αυτό το ειδικό σχολιο στο πλατάνι, με τα αναπηρα παιδάκια… ντροπή τους….. το 3 γημνάσιο είναι kider έκπληξη δηλαδή ανηγεις το 1 γημνάσιο και ξάφνου βλέπεις και ένα άλλο μέσα, κτύριο να του φτιάξουν ούτε κοβεντα… λόγια μόνο λόγια… το ειδικό νιπηαγωγιο όπου κι όπως λαχη, τα άλλα νιπηαγωγια στημογμενα…. εσείς στα διμοτικα σχολία πάρτε σηρα… εκτώς αν μαζεφτομαι όλες οι μανουλες κάτω από το διμαρχιο να φοναζουμαι.

  4. και δεν κάνει κολοτουμπες.Καταλαβες κιτση.Τωρα την έκανες και γιουβέτσι.Κανενας δεν θα σου απαντα απο εδω και στο εξής.Θα γράφει μόνο η Μιράντα,ο μπακλαβάς,ο ανώνυμος,και με υπόλοιπα ονόματα που γράφει,γιατί μόνο αυτός απόμεινε για να γραφει.

  5. με το 3ο δημοτικο τι γινεται? τόσο καιρο το βλέπω στην ίδια κατάσταση..θα έχουν ολοκληρωθει οι εργασίες μέχρι την έναρξη των σχολείων???

  6. προσ. Κιτση ο δήμος αυτός δουλευει.οπως τα γραφει ο δημότης ειναι.

    κοίτα τισ φωτογραφίες.ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.

  7. Ο ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΤΣΗΣ, ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΔΕΙ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ