Προβληματισμός σχετικά με τη σχέση φύλου και ταυτότητας

101
4777

Με αφορμή πολλές συζητήσεις που απασχολούν την κοινωνική επικαιρότητα σχετικά με την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ (όπως αυτοαποκαλείται), νιώσαμε την ανάγκη να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας για την εξέλιξη ριζοσπαστικών αλλαγών που δείχνουν να βρίσκονται προ των θυρών στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, επηρεάζοντας όλη την ανθρώπινη κοινότητα.

Όπως καθημερινά διαπιστώνουμε, υφιστάμεθα έναν βομβαρδισμό πληροφόρησης από κάθε χώρο (ενημέρωση, πολιτική ορθότητα, τέχνη, κινηματογράφος κλπ) σχετικά με το πόσα τελικά φύλα υπάρχουν, ενώ μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι είναι μόνον δύο: άρρεν και θήλυ. Πράγματι, το φύλο του ανθρώπου γνωρίζουμε ότι καθορίζεται από τη σύλληψή του και γίνεται εμφανές στις πρώτες εβδομάδες κύησης. Πως λοιπόν θα μπορούσε να είναι παραπάνω από 2 φύλα; Διαπιστώνουμε μια προσπάθεια συσχέτισης του φύλου με την σεξουαλική προτίμηση και αυτό, από μόνο του δημιουργεί μια ενδεχόμενη σειρά ριζικών αλλαγών.

Σεβόμενοι την ελευθερία και τις προτιμήσεις του κάθε ανθρώπου, εάν παραδεχτούμε την αυτονόητη δεδομένη ύπαρξη μόνο δύο φύλλων, του άρρενος και του θήλεως, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα της εκτροπής από το φυσιολογικό όταν τα έτερα δεν έλκονται μεταξύ τους, εφόσον ως φυσιολογικό γνωρίζουμε την έλξη και σύζευξη των αντίθετων μεταξύ τους φύλων. Στην περίπτωση όμως που ανατραπεί η θεώρηση της ύπαρξης του φύλου ως δεδομένη και γενετήσια και θεωρηθεί ότι το φύλο εξαρτάται από την σεξουαλική προτίμηση των ανθρώπων, τότε προκύπτουν με βάση τη θεωρία αυτή πολύ περισσότερα των δύο φύλων, όσοι μπορεί να είναι και πιθανοί συνδυασμοί των μεταξύ τους έλξεων. Κάτι τέτοιο καταλήγει στο άτοπο συμπέρασμα ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πολύ περισσότερα των δύο φύλων, όπως υποστηρίζει η κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.  Η παραδοχή και αποδοχή όμως της απόκλισης από αυτό που γνωρίζουμε ως φυσιολογικό, μπορεί δυνητικά να οδηγήσει σε διόρθωση, ή έστω σε αγώνα προς την κατεύθυνση αυτή, κάτι που οφείλουμε όλοι να κάνουμε ο καθένας για τις δικές μας ατέλειες αφού ως άνθρωποι από μόνοι μας είμαστε ατελείς, παραδεχόμενοι πως μόνον ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός είναι τέλειος.

Οι Πατέρες της Εκκλησίας μας αναγνωρίζουν την ομοφυλοφιλία ως ανθρώπινο πάθος, όπως όλα τα πάθη που ταλαιπωρούν την ανθρώπινη αθάνατη ψυχή μας. Όμως πριν από την ομοφυλοφιλία, μπορεί να προηγείται ένα στάδιο, αυτό της δυσφορίας ή και του υπερθαυμασμού του ίδιου φύλου και συναισθηματική υποτίμηση του αντίθετου. Η δυσφορία αυτή μπορεί να σχετίζεται με κάθε υπαρξιακή δυσφορία που ως άνθρωποι μπορεί να αισθανόμαστε είτε για το σώμα μας, είτε την εμφάνισή μας ή την κατάσταση της υγείας μας. Θα μπορούσε ίσως κανείς να φανταστεί ένα φάσμα στο ένα άκρο του οποίου μπορεί να βρίσκεται η αγιότητα με την οποία κανείς μπορεί να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές αναπηρίες ή ασθένειες ευχαριστώντας και δοξολογώντας τον Θεό, ενώ στο άλλο άκρο μπορεί να δούμε σωματικές παρεμβάσεις και επίπονες χειρουργικές επεμβάσεις σε ένα υγιέστατο σώμα προκειμένου να γίνει αλλαγή φύλου. Στο στάδιο αυτό, με την ανάλογη πνευματική καθοδήγηση και ίσως ψυχολογική υποστήριξη μπορεί ο άνθρωπος να βελτιωθεί ή και να διορθωθεί, ερχόμενος εις εαυτόν, του Θεού συνεργούντος, όπως μας έχουν δείξει αρκετά παραδείγματα συνανθρώπων μας. Ιδίως στις τρυφερές ηλικίες της εφηβείας και προεφηβείας, κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο, ο λανθασμένος συσχετισμός φύλου και ταυτότητας ή η εσφαλμένη παραδοχή ότι το φύλο μας δεν είναι δεδομένο, αλλά το καθορίζει η σεξουαλική μας προτίμηση, μπορεί να οδηγήσει σε αλαζονική συμπεριφορά όπως βλέπουμε στα pride που διοργανώνονται παγκόσμια και αυτοχαρακτηρίζονται ως «παρελάσεις υπερηφάνειας». Η αλαζονεία αυτή, διαπιστώνουμε ότι θέλει όχι απλά να καταστήσει απολύτως αισθητή την παρουσία των μελών της ή να διεκδικήσει τα δικαιώματα περί ίσης αντιμετώπισης των ανθρώπων, (η οποία δε βλέπουμε να μην υφίσταται) όπως πρεσβεύουν τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+, αλλά να επιφέρει αλλαγές στον τρόπο που η σύγχρονη κοινωνία αντιμετωπίζει τα νέα μέλη της. Οι αλλαγές αυτές επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ουδέτερου φύλου, δήθεν για να μεγαλώνουν τα νέα παιδιά δίχως την υποτιθέμενη «καταπίεση» του γενετήσιου φύλου τους, αλλά να μπορούν ελεύθερα χωρίς κανέναν ηθικό ή άλλο ενδοιασμό να καλλιεργήσουν οποιαδήποτε άλλη έκτροπή από το φυσιολογικό όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ήδη πληροφορούμαστε πως η γνωστή σε όλους μας εταιρεία κινουμένων σχεδίων Disney κατήργησε την ύπαρξη δύο φύλων, καθιερώνοντας αντί αυτών ένα “ουδέτερο”, ενώ στη Σουηδία υπάρχει η αναδυόμενη τάση να μεγαλώνουν τα παιδιά σε εντελώς ουδέτερο περιβάλλον (παιχνίδια, χρώματα, ακόμη και ονοματοδοσία) μέχρι την ηλικία των 5, προκειμένου να επιλέξουν όπως λένε μόνα τους το φύλο τους. Σημειώνονται δε περιπτώσεις σε Χώρες του εξωτερικού όπου απαγορεύεται στους προγενετιστές ιατρούς να ανακοινώσουν στους γονείς το φύλο του εμβρύου πριν τη γέννηση, υποχρεώνοντάς τους τρόπον τινά να υποδεχθούν το νεογέννητο σε ένα περιβάλλον ουδέτερου φύλου.

Όλη αυτή η ανεξέλεγκτη ενδεχομένως τάση που διαμορφώνεται ραγδαία (ίσως;) θίγει τα δικαιώματα των παιδιών και των γονέων και γενικά των πατροπαράδοτων παραδοσιακών οικογενειών που επιθυμούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους κατά τα πρότυπα που και οι ίδιοι βρήκαν από τους δικούς τους γονείς. Βλέπουμε σαφείς προτάσεις από τις κυβερνήσεις όλων των κρατών (και της Χώρας μας) για παρεμβάσεις στη δημόσια Παιδεία με στόχο αυτήν την κατεύθυνση, ενώ βλέπουμε σταδιακά να ανοίγει ο δρόμος προς τη θέσπιση του ομόφυλου γάμου και τις υιοθεσίες των τέκνων από άτομα του ιδίου φύλου, κάτι που είναι τελείως ξένο προς το ιδανικό περιβάλλον ανατροφής ενός παιδιού (που επιστημονικώς τεκμηριωμένα έχει ανάγκη να περιβάλλεται από υγιή πρότυπα μητέρας και πατέρα τα οποία να είναι αγαπημένα μεταξύ τους). Αυτό δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορη και την υπόλοιπη κοινωνία, εκτός των μελών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Αναρωτιόμαστε πως μπορεί πλέον να υπερασπιστούν τα δικαιώματα της φυσιολογικής πατροπαράδοτης οικογένειας, όταν θίγονται τόσο άμεσα και από παντού από πρότυπα που στοχευμένα κατευθύνουν προς την όποια εκτροπή; Γιατί να πρέπει ακόμη και αν έχουμε αντίθετη άποψη, τελικά να δεχθούμε παθητικά κάθε εκπαιδευτική ή νομική αλλαγή που θα καθιστά παράνομη κάθε προσπάθεια διόρθωσης αποκλίνουσας συμπεριφοράς που μπορεί να υποδηλώνει κάποια τάση εκτροπής εκ του γενετήσιου φύλου σε ευαίσθητες ηλικίες εφηβείας και προεφηβείας; Γιατί θα πρέπει να συμβιβαστούμε στην ιδέα ότι αν ο Κύριος μας καλέσει νωρίς κοντά Του, πιθανόν τα τέκνα μας να μπορούν να υιοθετηθούν από ανθρώπους του ιδίου φύλου ενώ κάτι τέτοιο μας βρίσκει εντελώς αντίθετους; Θα μπορούν άραγε τα παιδιά των Χριστιανών Ορθοδόξων οικογενειών να δικαιούνται απαλλαγή τους από την (υποχρεωτική) παρακολούθηση μαθημάτων στην  εκπαίδευσή τους, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με την Πίστη των ίδιων και των γονέων τους (πχ σύγχρονες αρχές σεξουαλικής αγωγής που πληροφορούμαστε ότι προγραμματίζεται για εισαγωγή από το νηπιαγωγείο);  Άραγε έχουμε σκεφτεί ότι θα μπορούσε αυτό που συμβαίνει τώρα με την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ να επεκταθεί και σε άλλες εκτροπές, πχ συνευρέσεις ανθρώπων με ζώα; Ενδεικτικά παραθέτουμε δύο παραδείγματα που προ ετών πληροφορηθήκαμε: Έναν ασυνήθιστο «γάμο» μιας Βρετανίδας, της Sharon Tendler και ενός δελφινιού στις ακτές του Ισραήλ, καθώς η ίδια δήλωνε τότε ότι στην αγκαλιά του δελφινιού αισθανόταν μοναδικά όμορφα όπως δεν είχε νιώσει ξανά (το καημένο το δελφίνι ψόφησε μετά από μερικούς μήνες), ενώ υπάρχει και περίπτωση ανθρώπου, του Richard Hernardes ο οποίος δηλώνει ότι ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα του Λος Άντζελες και με μια σειρά παραμορφωτικών πλαστικών και οδοντιατρικών επεμβάσεων μετέτρεψε την εμφάνισή του σε ερπετό, κάνοντας τον εαυτό του να μοιάζει με σαύρα και πλέον αυτοαποκαλείται ως Dragon Lady.

Υποθέτουμε ότι οι παραπάνω περιπτώσεις δεν είναι πια τόσο μοναδικές, καθώς η ανθρώπινη φαντασία σε θέματα εκτροπών και αποκλίσεων μοιάζει να μην έχει όρια, ωστόσο κατά την ταπεινή μας άποψη δεν πρέπει να γελάμε, ούτε να επαναπαυόμαστε ότι τα παραπάνω δεν μας αφορούν ή να εφησυχάζουμε με τη σκέψη, «ε, ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει». Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια σε αυτόν τον πλανήτη, όλοι παιδιά του Ίδιου Πατέρα και ό,τι πληγώνει τον έναν κατά βάθος μας πληγώνει όλους. Ο Άγιος Σωφρόνιος του Essex είχε πολύ σοφά παραλληλίσει την ανθρωπότητα με ένα μεγάλο δέντρο, του οποίου φύλλα είμαστε όλοι εμείς, αν αρρωστήσει ένα φύλο και πέσει, αυτό δεν μπορεί να μην αφορά όλο το δέντρο που μακροπρόθεσμα κινδυνεύει από την ίδια ασθένεια. Όπως έχει πει και ο Ernest Hemingway στο βιβλίο του με τίτλο «Για ποιόν χτυπά η καμπάνα»: «Όταν η καμπάνα χτυπά, μη ρωτάς για ποιόν χτυπά, χτυπάει και για σένα…».

 

Με εκτίμηση και κάθε σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους χωρίς καμία διάκριση,

Σ.Μ.

101 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αν και ανώνυμος αρθρογράφος σας παραπέμπω σε σχετικό επώνυμο άρθρο μου με τον τίτλο θα καταργηθουν οι λέξεις μητέρα και πατέρας;; Τα συμπεράσματα δικά σας. Η κοινωνία παραπαίει και ας εκσυγχρονίζεται.εχασε την γραμμή πλευσεως της ως οντότητα.εμεις τι μπορούμε να κάνουμε;;

  • για να νιώθετε τόσο ανήμπορη με το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού ενός ελεύθερου ατόμου στον 21ο αιώνα, δε μπορώ να φανταστώ την απόγνωσή σας με τα φρικιαστικά αποτελέσματα της συντηρητικής, πατριαρχικής, μισογυνικής εκκλησίας μας (και κοινωνίας), που απαιτούν από τη γυναίκα να φοβάται τον άντρα, τη θεωρούν βρώμικη, υπεύθυνη για τα δεινά του κόσμου, τη θνητότητα και την έξωση από τον παράδεισο:

   (επιλεκτικά, μόνο τους τελευταίους μήνες)
   Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
   Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
   ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
   Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
   Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
   Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
   Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
   Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

   • Σόλων: νομοθετης της αρχαίας Ελλαδας
    Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
    . Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
    Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
    Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
    Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
    δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)
    Δεν επιτρέπεται να μπει σε Ναούς
    Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
    Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς.
    Όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει ​αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο.”

    • Γι’αυτό έχετε βαλθεί να μας ξεκάνετε από τα γέλια?

     Και η καημένη η γυναίκα δεν ψήφιζε πριν μερικές δεκαετίες, αλλά ευτυχώς αλλάζουν οι καιροί.

    • ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΝΑΤΙΚΑ.
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
     ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ.
     ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
     ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
     ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
     ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ.
     ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ.
     ΑΝΤΡΙΚΙΑ.

 2. Δεν νοηται μια κατάσταση άκρως φυσική και φυσιολογική, ιστορίας τουλάχιστον 3 χιλιάδων ετών, ανετράπη τα τελευταία 10 χρονια με διάφορες αλχημείες και ανώμαλες δικαιολογίες. Αυτό να θυμάστε πως ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΗ ΣΕ ΚΑΛΟ.

  • Πριν χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι δεν πετούσαν, δεν είχαν αυτοκίνητα, δεν είχαν σπίτια, δεν είχαν σμάρτφονς, ρούχα, κοσμήματα, άφτερ σέιβς, σουβλάκια, ίντερνετ, υπολογιστές, καφέδες, μπαράκια, μπουζούκια, ερ κοντίσιονς, φάρμακα, ιατρική περίθαλψη και είτε πέθαιναν μωρά ή πριν τα 20-30. Όλα αυτά άλλαξαν, και ως επιτεύγματα του μοντέρνου πολιτισμού, των επιστημών και της προόδου, τα δέχεστε αδιαμαρτύρητα. Αν λοιπόν θέλετε να ζείτε όπως πριν χιλιάδες χρόνια, μπορείτε να πάτε πίσω στις σπηλιές, γράφοντας τα παράπονά σας με σήματα καπνού. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    • Πρόοδος δεν είναι μόνο το κινητό στο χέρι

     Δεν προοδεύουμε μόνο τεχνολογικά/επιστημονικά αλλά και κοινωνιολογικά.

     Διαφορετικά θα κάναμε ακόμα ανθρωποθυσίες, εκτελέσεις και λιντσαρίσματα, και θα τα τραβούσαμε με το κινητό να τα ανεβάσουμε στο τικ τοκ, λόγω του τεχνολογικού προοδευτισμού.

   • Δλδ με το να εχουμε εξελιξη στον τεχνολογικο πολιτισμο πρεπει να στησουμε και να αλλαξουμε τροπο στην χρηση του @ολου μας. Δεν μας τα λες καθολου καλα πισωγλεντη μου. Για συνελθε λιγακι. Δεν σου μοιαζουμε ολοι μας. Εισαστε 1 στο 1.000.000. Βεβαια τα καταφερατε βαζοντας «δικου σας» σε θεση κλειδια οπως TV – ΠΟΛΙΤΙΚΗ κλπ. Αλλα στο τελος δεν θα σας βγη σε καλο. Απο μονη της η ΦΥΣΗ θα σας απορριψη. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕς. Να πατε στο Λουξεμβουργο να φυγετε απο εδω ΦΡΟΞΥΛΑΝΘΕΣ.

    • έχεις δίκιο. Ορίστε η πραγματική πρόοδος και ο πολιτισμός του ‘περι..’

    • να χρησιμοποιείτε το ανίερο ιντερνετ, αποδεδειγμένα το αρχιεργαλείο του εβραιομασονικού νεοταξικού σατανικού δυτικού κέντρου – εκεί να δείτε έλεγχος και παρακολούθηση από τα εβραικά ζουκεμπερκακια – και τα δάκρυα απ ‘τα γέλια δυσκολεύουν το πάτημα πλήκτρων του πληκτρολογίου της νεοταξικής προόδου για να σας δοθεί μια, έστω και σαρκαστική, απάντηση.

     Σοβαρά όμως τώρα, συγγνώμη, για 10 γκέι χτυπιέστε έτσι; 10 φάτουες και ξεμπερδέψαμε.

     Και ποιός από τους 10 ανώμαλους ασχολήθηκε με τον «@ολο» σας;;;…

    • Χρόνια εδώ μέσα βγάζεις τόση χολή, τόσο μίσος, βρίζεις, χυδαιολογείς, απειλείς, με ρατσιστικά σχόλια, ομοφοβικά, μισανθρωπικά. Δεν έχεις κάποιον στη ζωή σου να σε αγαπάει; Σου λείπει η τρυφερότητα; Η συντροφικότητα;
     Η παρέα; Γιατί δεν κάνεις κάτι γι’ αυτό; Γιατί δε ζητάς βοήθεια παρά να βγάζεις όλη αυτή την αρνητικότητα εδώ μέσα, συχνά επικίνδυνη, δηλητηριάζοντας τον εαυτό σου και δυστυχώς αρκετούς άλλους στη μικρή κοινωνία που ζούμε;
     Δεν είναι ντροπή να παραδεχόμαστε καταστάσεις και να ζητάμε βοήθεια. Καμία από τις παραπάνω καταστάσεις δεν είναι μη αναστρέψιμη.

     Φιλικά

    • -Χρυσαυγίτης, υπάλληλος έξιτ πολ
     -Σταζιστικολόγος

 3. Ωχ βρε αδερφέ. Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται. εγώ να είμαι καλά και οι άλλοι ας πάνε να πνιγούν. Εγώ θα σώσω τον κόσμο;;εγώ κοιτάζω το τομάρι μου και οι άλλοι να πάνε να χαθούν . Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα των πράξεών του έτσι;;

  • Όσοι υποστήριζαν ότι οι μισάνθρωποι και οι ομοφοβικοί δεν έχουν δικαίωμα στο σταντ απ, νομίζω ότι τώρα αποστομώθηκαν.

 4. Στην Φυσική, ναι, τα ετερωνυμα έλκονται. Στην Ανθρώπινη Φύση, υπάρχει και το αρχαιοελληνικό «όμοιος ομοίω αεί πελάζει».
  Μην βρωμιζετε την Αγάπη του Θεού, του Χριστού, απέναντι στα ΔΙΚΑ Του δημιουργήματα. 1500 χρόνια στέλνατε με τα σκοτάδια του μυαλού σας, εκατομμύρια ανθρώπους στην «πυρά», στην αυτοκτονία, στον κοινωνικό αποκλεισμό και στιγματισμό, σε αναγκαστικούς γάμους, θεραπείες βασανιστήρια και αλλά μαρτύρια, για την «ιδιαιτερότητα» τους. Αν κάτι ΠΡΕΠΕΙ ΧΘΕΣ να πεθάνει, είναι οι διεστραμμένες εγωκεντρικές μισανθρωπες ιδεοληψίες σας, που για να τους δώσετε κύρος, τις αποδίδεται ως «αντιλήψεις» του Θεού. Όχι απλά δε θα γνωρίσετε την Ουρανια Βασιλεία, αλλά θα τιμωρηθείτε μένοντας για καιρό εκτός, γιατί κλείνετε τον δρόμο και στους άλλους. Ποιοι είστε εσείς που θα προσθέσετε όρους και προϋποθέσεις, για να είμαστε αρεστοί στον Κύριο.; Βιώστε πρώτα την Αγάπη Του και αν μετά βρεθεί να υπάρχει ένας σας, που θα ασχολείται για τέτοια πράγματα με τον συνάνθρωπο του, να μου τρυπησετε τη μυτη. Ο Θεός είναι Αγάπη. Εσείς ΟΧΙ.

 5. εστιάζω στήν 4η παράγραφο: ΄΄Θά μπορούσε…αγιότητα…σοβαρές αναπηρίες-ασθένειες…ευχαριστώντας καί δοξολογώντας τόν θεό…΄΄

 6. Η πιο ύπουλη, επικίνδυνη και κουτοπόνηρη συμπεριφορά είναι να μιλάς υποτίθεται μειλίχια, ήρεμα και ευγενικά και αφού δικαιολογήσεις τις απόψεις σου βασισμένες σε θρησκευτικά αναχρονιστικά κείμενα, τελειώνεις, δήθεν αθώα, με ζωοφιλίες, δελφίνια και δράκους (επιχειρήματα τύπου ‘επειδή ένας Έλληνας πρόσφατα βίασε και σκότωσε τη μάνα του, αυτό σημαίνει ότι θα γίνει κανονικότητα και αυτό θα κάνουν όλοι’). Το «πρόβλημα» με την λοατκι κοινότητα το δημιουργείται εσείς, με το μίσος σας, οι «άνθρωποι της αγάπης». Το ίδιο μίσος που είναι υπεύθυνο για τους ξυλοδαρμούς, τις κακοποιήσεις και των θανάτων των γυναικών στην Ελλάδα (κατά τη θρησκεία μας, ‘βρώμικων γυναικών που πρέπει να φοβούνται τους άντρες, υπεύθυνες για τη θνητή μας φύση’ – όλο την παραβλέπετε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια).

 7. να ελέγχετε τις ζωές άλλων (γυναικών, λοατκι κλπ), αυτή η βαθιά συντηρητική ανατολίτικη κουλτούρα και υποκρισία που γενικότερα σας χαρακτηρίζουν, σας δίνουν, έτσι, μια γλυκιά ναρκισσιστική χροιά, περισσότερο αμαρτωλή από όλα αυτά που μισείτε και κυνηγάτε. Και δεν υπολογίζουμε το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν ακολουθείτε καθόλου τους κανόνες των ιερών κειμένων που απευθύνονται σε εσάς (διαφορετικά θα πρέπει να ζούσατε ζωές μεταξύ Αμις και σκληροπυρηνικών μουσουλμάνων). Και συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το εβραιομασονικό, νεοταξικό και σατανικό ίντερνετ.
  Είστε σκέτη απόλαυση.

 8. Αφού λοιπόν σας αρέσουν οι κουτοπόνηρες γενικεύσεις: Μερικοί τίτλοι Aegeanews των τελευταίων μηνών...

  Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
  Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
  Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
  ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
  Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
  Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
  Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
  Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
  Πατήσια : Σκότωσε τον αδερφό του και παραδόθηκε στην Αστυνομία.
  Σητεία: Μητέρα «έβγαλε» μαχαίρι και απείλησε τον ανήλικο γιο της.
  Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε.
  Πισπιρίγκου.
  Πνίξιμο σκύλου.
  Φόλες σε γάτες.
  Κακοποίηση αγελάδων.
  Ακραία κακοποίηση σκυλιού στο Πυλί.

  Αυτή είναι η κοινωνία σας που απειλείται από τις ταμπέλες του καθενός ελεύθερου ανθρώπου και από τα ζευγάρια συναινετικών ενηλίκων;;; Να τη χαίρεστε, άνθρωποι της αγάπης.

 9. Θα μπορουσε να γινει και ταινια, αλλα εχασε το τραινο.
  Πολλους αιωνες πισω, με τα θρησκευτικα λαβαρα σηκωμενα…

 10. Όσο πάμε κόντρα στη φύση διαταράσσοντας την ισορροπία της τόσο μας χτυπάνε οι δυσμενείς συνέπειες. Καιρός να συνέλθουμε αντί να είμαστε περήφανοι για τις παράξενες αφύσικες επιλογές μας ας υπερηφανευομαστε για την προστασία και την διατήρηση ων προαιώνιων φυσικών κανόνων .

  • Αφού πρόκειται για επιλογή, μπορείτε να μας περιγράψετε τότε την περίοδο που σας άρεσαν και τα δύο φύλα, και τη διαδικασία σκέψης και συλλογισμού που σας βοήθησαν να επιλέξετε τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις;

 11. Η κάθε θρησκεία έχει τους δικούς της κανόνες αυστηρούς η μη.αν θέλετε την ακολουθήτε μαζί με τους κανόνες της η όχι. Κανείς δεν σας επιβάλλει με τι ζόρι. Αλλά μην επιβάλλεστε τόσο προκλητικά γιατί γίνεστε βαρετοί και κουραστικοί

  • Και εσύ νιώθεις άνθρωπος, αλλά είσαι ζώο. Γίνονται εγγραφές στη Νέα Χρυσή Αυγή. Τρέξε να προλάβεις.

 12. Αλήθεια πόσα μέλη της Κοινότητας λοατκι αυτοκτονούν αλληλοσπαραζονται για ερωτικές αντιζηλιες μεταξύ τους ;; σε όλα τα κοινωνικά στρώματα υπάρχουν και τα σάπια εγκληματικά κομμάτια. Και δεν είναι κουτοπόνηρες γενικεύσεις . Αυτό τον τίτλο σας τον χαρίζουμε.

  • Ρωτήστε πρώτα για αυτόν που βίασε και αποκεφάλισε τη μάνα του και τον άλλο που βίαζε τα παιδιά του. Λύστε αυτά τα προβλήματά σας και μετά λύνετε και το πρόβλημα των αυτοκτονιών της λοατκι κοινότητας.

    • Ναι, πονηρούλη, αλλά δε χτυπιέστε καθόλου για αυτά, της πλειοψηφίας:

     Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
     Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
     Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
     ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
     Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
     Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
     Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
     Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
     Πατήσια : Σκότωσε τον αδερφό του και παραδόθηκε στην Αστυνομία.
     Σητεία: Μητέρα «έβγαλε» μαχαίρι και απείλησε τον ανήλικο γιο της.
     Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε.
     Πισπιρίγκου.

 13. προς ..Αφού λοιπόν σας αρέσουν οι κουτοπόνηρες γενικεύσεις:

  αλλο το εγκλημα..φιλε..αλλο ο βιασμος..και αλλο ο καθενας να ειναι ανωμαλος..να ξερεις..ελπιζω να μην εχεις ιδια βλακωδες δικαιολογια..οταν νομιμοποιηθει η αιμομιξια..Η παιδοφιλια…και η κτηνοβασια οπως στο εξωτερικο.ΑΥΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .-ανηθικοτητα ανωμαλια..εξαλου ολοι εκει μεσα τα υψηλα ισταμενα στελεχη της ΝΤΠ ειναι ακρως παιδοφιλοι και ανωμαλοι!!!!!ηδη στα χολεια τα παιδια 13 χρονων μαθαινουν ..εξαλου αν σαρεσει εσενα το σεξ απο αντρα..ειναι θεμα γουστου..

  • Ας συμμαζέψετε πρώτα, φίλε, την παραδοσιακή, σκληροπυρηνική Ελληνική οικογένεια,

   για την οποία χτυπιέστε εδώ, στο σατανικό ίντερνετ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, (με τις κακοποιήσεις και δολοφονίες γυναικών, τους αποκεφαλισμούς, τους βιασμούς και δολοφονίες παιδιών, τις μητροκτονίες και πατροκτονίες, τις κακοποιήσεις και δολοφονίες ζώων), και μετά λύνετε και το τρομερό πρόβλημα της ταμπέλας με την άπλετη αγάπη σας.

   Και όλα αυτά τα παραπάνω φρικιαστικά είναι προϊόντα του τρόπου σκέψης σας, του τρόπου ανατροφής σας, του μίσους σας και της διαστροφής σας (ξέρετε, »οι γυναίκες είναι βρώμικες», »φοβούνται τους άντρες» κλπ).
   Εγκληματίες και βιαστές, φίλε, έγιναν μέσα στις οικογένειές τους, δε φύτρωσαν.

  • ''οταν νομιμοποιηθει η αιμομιξια..Η παιδοφιλια…και η κτηνοβασια οπως στο εξωτερικο'';;;

   Ε, να, αυτά τα βλακώδης σχόλια να μην έκανες… Η’ που ξέχασες τη μάστιγα της παιδοφιλίας στο χριστιανισμό παγκοσμίως. Πολλή βλακωδια γενικότερα – μια μη βλακώδος και αντικειμενική παρατήρηση.

  • Μεγαλώνουμε μέσα σε μια παραδοσιακή, πραγματική οικογένεια όπου μας προωθούν καθημερινά τα κηρύγματα «η γυναίκα να φοβάται τον άντρα, η γυναίκα είναι βρώμικη, η γυναίκα στους γυναικωνίτες και έξω από τα ιερά, οι γυναίκες υπεύθυνες για τη θνητή μας φύση, η γυναίκες φτιαγμένες από αντρικό παΐδι, υπεύθυνες για την εξορία μας από τον παράδεισο». Ε, και; Τί σχέση έχουν αυτές οι κουτοπόνηρες γενικεύσεις με τα φρικιαστικά εγκλήματα κατά των γυναικών (τον αποκεφαλισμό και βιασμό της μάνας ή των βιασμό των παιδιών του, ή το οξύ στο πρόσωπό της που θα την παρατούσε, τις υπόλοιπες γυναικοκτονίες, την ενδοοικογενειακή βία), που τυχαίνει να γίνονται μέσα στην ελληνική κοινωνία, μέσα στην Ελληνική οικογένεια, από άτομα που μεγάλωσαν με τα παραπάνω κηρύγματα;;; Απολύτως καμία.

   https://www.youtube.com/watch?v=eNMw_tIx3J4

 14. ο διος ο χριστος..ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ..εκρινε τους κιναιδους και τις πορνες..

  Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ,τον βιασμο παιδιων..η αντρων..ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΙ…δεν σας μισουμε εσασ τους ανθρωπους με παραφυσι ορμες..απλα..σας συνιστουμε να πατε σε ψυχολογο

  • Η δική σας αγάπη είναι υπεύθυνη για αυτά στην Ελληνική οικογένεια:

   Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
   Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
   Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
   ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
   Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
   Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
   Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
   Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
   Πατήσια : Σκότωσε τον αδερφό του και παραδόθηκε στην Αστυνομία.
   Σητεία: Μητέρα «έβγαλε» μαχαίρι και απείλησε τον ανήλικο γιο της.
   Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε.
   Πισπιρίγκου.
   Πνίξιμο σκύλου.
   Φόλες σε γάτες.
   Κακοποίηση αγελάδων.
   Ακραία κακοποίηση σκυλιού στο Πυλί.

   Εσείς, πού πρέπει να πάτε;

 15. Το άρθρο είναι γραμμένο στην Ελληνική γλώσσα. Βάσει επίσημων δεδομένων η Ελλάδα είναι στατιστικά η Χώρα με τους περισσότερους Ορθόδοξους Χριστιανούς βαπτισμένους, με ποσοστό 98%, πιστεύοντες ή μη, επομένως δεν μπορεί η τεκμηρίωση να μη στηρίζεται σε επιχειρήματα που σχτίζονται με την Πίστη μας. Η Αλήθεια είναι μια και όποιος θέλει να την ανακαλύψει δεν έχει παρά να διαβάσει το Ευαγγέλιο. Αν κάποιοι θέλουν να αποποιηθούν το Άγιο Μύρο που χρίστικαν αυτό είναι δική τους -ολέθρια- ελεύθερη επιλογή. Ναι, η ομοφιλοφιλία είναι βδελυκτή από τον Ίδιο τον Κύριο, ο Οποίος αγαπά όμως τους ομοφυλόφιλους όπως όλους και σταυρώθηκε και για εκείνους.

  • από ζωοφιλίες, δελφίνια και δράκαινες, σε βδελύγματα και απειλές για (ολέθρια) αιώνια τιμωρία. Δίνεις θάρρος και στον άλλον να μιλά για τον «@ολο του», για πισωγλέντηδες, ξεφτίλες και φροξυλάνθες. Ωραία τεκμηρίωση και επιχειρήματα.

   Αντί για αγάπη και αποδοχή (και όχι ανοχή) προς το συνάνθρωπο, προς αλλήλους, με δούρειο ίππο την κατακαημένη τη θρησκεία μας, σπέρνετε μίσος, μέσα στη χολή και την εκδικητικότητα, με απάνθρωπες επίγειες εξορίες και απειλές για σαδιστικές αιώνιες φρικιαστικές τιμωρίες με καμένες και λιωμένες σάρκες που βράζουν σε καζάνια κολάσεως.

   Ό,τι πιο κωμικοτραγικό και λυπηρό.

 16. Άνθρωποι της αγάπης, σχεδόν-πιστοί και ενάρετοι, εκλεκτοί και εκλεπτυσμένοι, αφήστε τις ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙ ανέσεις της σατανικής προόδου, και ακολουθήστε τας γραφάς μας: συνολικά, όπως απαιτείται και όχι επιλεκτικά. Αφήστε την άνεση καναπέ σας, το παγωμένο νερό, τα σμάρτφονς του εβραίου Ζούκεμπεργκ και τα φάρμακα και πηγαίνετε στις σπηλιές.

  Πώς ανέχεστε οι Άμις και οι ακραίοι Ισλαμιστές, που ακολουθούν τα κείμενά τους κατά λέξη, να θεωρούνται καλύτεροι πιστοί από εσάς;

  Από τις σπηλιές σας, σαν πραγματικά άγιοι πιστοί πλέον, θα έχετε κάθε δικαίωμα να κάνετε κήρυγμα όλη μέρα για το πώς πρέπει ο πλησίον σας να ζήσει τη ζωή του. Θα τα φωνάζετε απ’ τις βουνοκορφές. Και θα έχετε κάθε δικαίωμα το βράδυ να ονειρεύεστε φετφάδες και καζάνια να βράζουν μέσα οι υπόλοιποι.

 17. Κρατήστε τις χρυσαυγίτικες απόψεις για τα αμοιρα παιδιά σας.

  Ο Χριστός δεν θα ήταν ποτέ οπαδός του Χριστιανισμού, το χάλι δηλαδή που τον κατάντησαν. Οτιδήποτε δεν εμπεριέχει αγάπη, ΔΕΝ είναι από το Χριστό. Κι αυτό το ξέρουν οι ανώτεροι κληρικοί. Ναι, ακόμη κι αυτοί με το….»κουσούρι «.. Δεν έχει νόημα να ανταλλάσσει κάνεις σχόλια, με κοινούς φασίστες.

  • δεν είναι πολίτικαλ κορέκτ να χαρακτηρίζετε το απολυτήριο δημοτικού ως ‘κουσούρι’

 18. Πράγματι, έχετε δίκαιο ότι δεν έχουμε αρκετή αγάπη.. Αν είχαμε, θα έπρεπε να ασκητεύσουμε, να νηστέψουμε πολύ σκληρά και να προσευχόμαστε γονατιστοί και μετά πολλών δακρύων για εσάς, για να σας φωτίσει ο Θεός να έλθετε σε μετάνοια, να επιστρέψετε στον πραγματικό σας υπέροχο εαυτό για τον οποίο πλαστήκατε. Επειδή όμως δεν έχουμε τόση πολλή αγάπη, αρκούμαστε στα εύκολα: Να διατυπώνουμε δημόσια την άποψή μας και να προσπαθούμε όσο μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας από το να τα συμπαρασύρετε όσο εσείς δεν βλέπετε ή δε θέλετε να εγκαταλείψετε την πλάνη που σας έχει κυριεύσει. Έχουμε όλοι χρέος να προστατέψουμε την φυσιολογική πατροπαράδοτη οικογένεια, ακόμη κι εσείς που έχετε επιλέξει κάτι άλλο, ήλθατε στον κόσμο από κάποιον πατέρα και κάποια μητέρα έστω και αν δεν ήταν ιδανικοί στο ρόλο τους για εσάς.

  Καλή Παναγιά σε όλους!

  • Μα πού να τη βρείτε την αγάπη με τα «ζωοφιλίες, δελφίνια και δράκαινες, σε βδελύγματα και απειλές για (ολέθρια) αιώνια τιμωρία, πισωγλέντηδες, ξεφτίλες»;

   Και ορίστε τα αποτελέσματα του μίσους σας και των φριχτών απόψεών σας:
   Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
   Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
   Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
   ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
   Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
   Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
   Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
   Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
   Πατήσια : Σκότωσε τον αδερφό του και παραδόθηκε στην Αστυνομία.
   Σητεία: Μητέρα «έβγαλε» μαχαίρι και απείλησε τον ανήλικο γιο της.
   Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε.
   Πισπιρίγκου.

   Καλή Παναγιά!

 19. ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ Κ ΑΓΡΕΛΛΗ. ΟΥΤΕ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΝΙΩΘΩ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ .ΟΜΩΣ ΝΙΩΘΩ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΑ . ΔΗΛ ΑΝ ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΔΡΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΚΥΤΑΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;;

  • Ο μισογυνισμός, θρησκείας και κοινωνίας, έχει αυτά τα βάρβαρα αποτελέσματα:

   https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168

   Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
   Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
   Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
   ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
   Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
   Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
   Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
   Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
   Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε.

   Συγγνώμη που αρχικά υπέθεσα λάθος. Δε βρίσκεστε σε απόγνωση για τα παραπάνω. Δικαίωμά σας.

   Λυπάμαι επίσης που θεωρείτε «επιδίωξη εξαφάνισης της οικογένειας» το «αγάπη προς αλλήλους χωρίς να κρίνετε τον άλλον».

   Το μίσος και η αγανάκτηση είναι για τα παραπάνω τέρατα που σκοτώνουν τις οικογένειές μας και για όλους αυτούς που τους υποστηρίζουν, πριν και μετά το έγκλημα.

  • είναι το πέταγμα με αεροπλάνο, η γέννα στο νοσοκομείο, η ιατρική περίθαλψη, το ίντερνετ, τα αυτοκίνητα, οι ναοί, τα σπίτια μας, τα ρούχα που φοράμε, τα κοσμήματα, τα γυαλιά μας, τα τηλέφωνα, το ίντερνετ, το ερ κοντίσιον, η τεχνολογία, η αντιμετώπιση ασθενειών, τα λεφτά, οι δρόμοι, ο ηλεκτρισμός, που γράφουμε εδώ μέσα.

   Το μόνο φυσικό σ’ αυτή την έρμη ζωή θα ήταν να γεννιόμασταν γυμνοί σε σπηλιές ή στην εξοχή – όπως το ορίζει η φύση, θα παραμέναμε γυμνοί και όποιος θα κατάφερνε να επιβιώσει (με αυτόν τον ένα και μοναδικό φυσικό τρόπο ζωής), θα επαναλάμβανε το ίδιο, φυσικά και ομαλά.

 20. Φίλε, άσε τις… φιλευσπλαχνες προσευχές για να «σώσει» ο Θεός τους αμαρτωλούς άλλους και άρχισε να προσεύχεσαι νυχθημερόν για εσένα! Υπαρχουν πολλοί, πολλοί λογοι για να το κάνεις…!!!

 21. Όλοι αυτοί που γράφουν παραπάνω σχόλια και υποστήριζουν το θέμα είναι ομοφυλόφιλη οπότε καταλαβαίνετε οι υπόλοιποι που δεν είστε για τι πληθώρα μηλαμε και όσοι έχετε αμφιβολία πηγαίνετε στης αλυκές από την μέση και μετά όλοι είναι ….. και βγάζουν τα μάτια τους μέσα στον κόσμο που πάει για περπάτημα!!! Έλεος με της……….. ρε αλλάξτε χωρα

 22. το βάψιμο μαλλιών, το κόψιμο μαλλιών, το χτένισμα μαλλιών, το καντήλι, το κερί, η καρέκλα, το κρεβάτι, το σκρίνιο, το σχολείο, η μπουγάδα, το μαγειρεμένο φαΐ, τα σπορ, η αποτρίχωση, τα καράβια, τα εσώρουχα, τα ψυγεία, η τηλεδιάσκεψη, τα τραγούδια, η μουσική, η τέχνη, οι επιστήμες, τα κείμενα στα βιβλία, οι σελίδες των βιβλίων, τα λίφτινγκ, τα σοροπιαστά, ο Παρθενώνας, τα χρυσά σκήπτρα, οι μαρμάρινοι θρόνοι.

  Η μείωση θανάτων βρεφών, η μείωση θανάτων μητέρων στη γέννα, η καταπολέμηση του καρκίνου, o απινιδωτής.

  Η μακροζωία μας – από τις μεγαλύτερες ανωμαλίες και επιθέσεις κατά της φύσης, που επιδίωξε, πέτυχε, αποδέχθηκε και εφαρμόζει ο άνθρωπος.

  Όλα αφύσικα.

  Εκτός από τη γύμνια μας και την ευάλωτη φύση μας.

  Αγαπάτε αλλήλους και μην κρίνετε.
  Χρόνια πολλά.

 23. Άκου «έχουν βαλθεί να καταργήσουν την Οικογένεια» κλπ. κλπ.!!!;;;;!!! Αυτά λένε όσοι θέλουν να έχουν άποψη για όλα κι ας μην γνωρίζουν ΤΙΠΟΤΕ. Οι άνθρωποι (ΛΟΑΤΚΙ) απλά θέλουν να ζουν ΙΣΟΤΙΜΑ και με ΙΣΟΤΗΤΑ προς κάθε κατεύθυνση με τους υπόλοιπους. Πόσο μάλλον σε μια Δημοκρατία- όποιο χαλί κι αν έχει πια αυτή. Προφανώς εσείς θεωρείτε εαυτούς…πιο ισότιμους από τους άλλους. Αλλά ανεξαρτήτως της φλυαρίας του νου σας, που θα γεννήσει πολλά επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τις απόψεις…του (!!!!) και να σας σέρνει από την μύτη, όπως κάνει με όλους μας, προσέξτε λίγο, γιατί κολλησατε στο γράμμα και όχι στο ΠΝΕΥΜΑ της Διδασκαλίας του Ιησού (θα σας κατήγγειλε ως…Γραμματείς και Φαρισαίους αν ερχόταν τώρα!)!! Και ξέρετε τι συμβαίνει με τους «πρώτους που γίνονται έσχατοι και τούμπαλιν «.. Το μην κρίνετε για να μην κριθείτε, το είπε ο Βούδας, οπότε καλά κάνετε και το περιφρονειτε, μένοντας πιστοί στην Καινή Διαθήκη.

  • Τι έχει να κερδίσει η ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και το οργανωμένο έγκλημα με την προώθηση του «ομοφυλοφιλικού προϊόντος»;

   Υπάρχει μια συμβιωτική σχέση μεταξύ των δύο, αφού σε συνδικάτα του εγκλήματος ανήκουν πολλά ομοφυλοφιλικά πολυσύχναστα ιδρύματα όπως π.χ. τα γκέι-μπαρ. Το οργανωμένο έγκλημα προμηθεύει ναρκωτικά, πορνογραφία και νέους εκδιδόμενους άνδρες οι οποίοι αποτελούν τη βάση της ομοφυλοφιλικής αντι-κουλτούρας.Υπάρχουν πάντα δύο φυσικοί εχθροί του ολοκληρωτισμού κάθε είδους: η οικογένεια και η θρησκεία (μία άλλη μορφή ολοκληρωτισμού). Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας και άλλων μορφών αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς, όπως έχουμε δει από την τρέχουσα μάχη για τον «γάμο ομοφυλοφίλων», έχει σχεδιαστεί για να υπονομεύσει τόσο τον γάμο και την οικογένεια όσο τους φυσικούς νόμους και την παραδοσιακή ηθική.Ο στόχος της ΝΤΠ είναι να δημιουργήσει μια γενιά πολύμορφων, απομονωμένων και χωρίς ρίζες ατόμων που, εγκλωβισμένα στα δικά τους αντί-γονικά πάθη, δεν θα παρουσιάσουν-προβάλουν καμία σοβαρή αντίσταση στους Νέους Κυρίους της Δουλείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

  • Έτσι επιτυγχάνονται τα εξής: Πλήρης έλεγχος πάνω σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής. Με άλλα λόγια ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει: Έλεγχος πληθυσμού.Όταν ο στόχος επιτευχθεί –και καθώς οι ομοφυλόφιλοι είναι εμφανώς ασταθείς και αναξιόπιστοι (κατά την λογική της Ν.Τ.Π), έχοντας υπηρετήσει το σκοπό τους– όταν έρθει η ώρα, θα πρέπει συστηματικά να εξαλειφθούν ως εχθροί του κράτους.Κάπως έτσι, λοιπόν, το δικαίωμα της διαφορετικότητας και της προσωπικής επιλογής, γίνονται ένα από τα εργαλεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Οι gay, λοιπόν, αποτελούν, χωρίς να το γνωρίζουν, έναν μηχανισμό διάλυσης της οικογένειας και ένα μηχανισμό διάβρωσης του κοινωνικού ιστού σε ένα ευρύτερο πλαίσιο «ανατρέφοντας» μη-νοήμονες μελλοντικούς πολίτες

   • ξέρουν πολύ καλά τί κάνουν στον κοινωνικό ιστό και στις γυναίκες μας:

    (τις «βρώμικες, ανίερες, υπεύθυνες για τη θνητή φύση μας, για τα δεινά όλου του κόσμου, για την έξωση απ’τον Παράδεισο»).

    https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168
    https://www.youtube.com/watch?v=eNMw_tIx3J4&ab_channel=TheCaller

    Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
    Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
    Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
    ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
    Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
    Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
    Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.

    Μόνο έτσι το (νεοταξικό αλλά απαραίτητο) φραντσάιζ αυτού του πατριαρχικού και μισογυνικού προϊόντος θα εξαλείψει τους gay και τους Νέους Κυρίους της Δουλείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων (μα πού τα σκέφτεστε;). Με κάποιες παράπλευρες και αναπόφευκτες θηλυκές απώλειες βέβαια, αλλά ο σκοπός…

    • Η Μπονίκου σε ενοιαξε κακόμοιρο που ποσταρεις τα ίδια και τα γίδια
     Σεξουαλικά εγκλήματα τρίτου τύπου ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ και θα ΥΠΑΡΧΟΥΝ και είναι και πιο ΑΦΡΙΑ από τη φύση τους https://www.tovima.gr/2008/11/24/culture/seksoyalika-egklimata-tritoy-typoy/
     «Άγγελος»: Ο 19χρονος δολοφόνησε τον δεσμό του, γιατί ήθελε να γίνει τραβεστί στη Συγγρού
     19χρονος ναύτης Χρήστος Ρούσος σκότωσε τον εραστή του Ανέστη Παπαδόπουλο, επειδή, όπως υποστήριξε, προσπάθησε να τον ωθήσει στην πορνεία
     Κ. Ταχτσής Τρίτο στεφάνι», ήταν νεκρός πάνω στο κρεβάτι του σε πλάγια θέση. Ήταν γυμνός και φορούσε ξανθιά γυναικεία περούκα..
     Έδεσσα: Σκότωσε τον σύντροφό του και τον «πρόδωσε» η τεχνολογία 18 χρόνια μετά!
     Ομοφυλόφιλος δεχτηκε 137 μαχαιριές από τον εφήμερο εραστή του!
     Νίκος Σεργιανόπουλος: Τον σκότωσε ο εφήμερος εραστής με 21 μαχαιριές
     Όχι παίζουμε…

    • Γεγονότα καθημερινά και πρόσφατα (μόνο μερικών μηνών) και συνεχίζονται:

     Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
     Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
     Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
     ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
     Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
     Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
     Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.

    • Ε βέβαια, οι δύο δολοφονίες Ταχτσή και Σεργιανόπουλου (διαφορά περίπου 20 χρόνων μεταξύ τους)

     ταυτίζονται ξεκάθαρα με τη μάστιγα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ενδοοικογενειακής βίας, που υποκινείται από την κοινωνία και τη θρησκεία μέσω μισογυνισμού («βρώμικες, ανίερες, υπεύθυνες για τη θνητή φύση μας, για τα δεινά όλου του κόσμου, για την έξωση απ’τον Παράδεισο»), με τους Έλληνες συζύγους να σκοτώνουν, αποκεφαλίζουν, στραγγαλίζουν, κακοποιούν την Ελληνίδα μάνα και κόρη.

     https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168
     https://www.youtube.com/watch?v=eNMw_tIx3J4&ab_channel=TheCaller

     Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
     Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
     Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
     Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
     Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
     Θεσσ: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
     Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
     Θεσσ: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
     Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε.

     Όχι παίζουμε. Ταλιμπάν και αηδίες.

    • Συγχαρητήρια για την αποδοχή του μισογυνισμού, των τεράτων δολοφόνων (ή, όπως σεμνά είπατε, «γίδια»), των δημόσιων υποστηρικτών και υποκινητών τους και της καθημερνής φρικτής βίας που ασκείται στις γυναίκες στην ελληνική οικογένεια.

     Ε, αφού σας κούρασε η λίστα φρίκης (των τελευταίων μηνών στην Ελλάδα), δικαιούστε ένα ευχάριστο διασκεδαστικό διάλειμμα:

     https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168

   • Πάντως, παρά τη νόηση και την αυτογνωσία που σας διακρίνουν, συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε, να υποστηρίζετε και επομένως να ενισχύετε το κατεξοχήν εβραιομασονικό νεοταξικο σατανικο απόλυτο αρχιεργαλείο των Νέων Κυρίων της Δουλείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, το ίντερνετ.

    Σας διαφεύγει επίσης και ο αριθμός straight καταστημάτων εκδιδόμενων γυναικών στη χώρα μας. Ένα απλό σερτς στο (κατεξοχήν εβραιομασονικό νεοταξικο σατανικο απόλυτο αρχιεργαλείο των Νέων Κυρίων της Δουλείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων) ίντερνετ τα βγάζει πάνω από 200 (τώρα, και στο νησί μας). Έχει και τηλ. επικοινωνίας για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Σε ποια «Προιόντα Α Α» αναφέρονται;

  • «Μή κρίνετε, ίνα μη κριθήτε» είπε ο Χριστός μας.

   Μαεστρία μόνο στις χυδαιολογίες και στις πονηριές.

 24. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ; ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΚΛΑΙΟΛΙΘΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ .ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΓΥΜΝΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΙΠΠΥΣ ΑΛΛΑ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΥΜΝΟΣ ΠΑΕΙ Η ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΦΥΣΙΚΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ….. ΠΙΕΙΤΕ ΖΟΥΜΙ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΛΑ………

  • Τί υπεκφυγές και εξυπνάδες είναι αυτές? Ο Αδάμ και η Εύα ήταν γυμνιστές? Έτσι δε γεννιόμαστε όλοι? Έτσι δε μας έφτιαξε ο Θεός? Υπήρξε παρότρυνση παραπάνω να γίνουμε χίπις?
   Η ΓΥΜΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΑΛΩΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ, ΔΩΡΑ ΘΕΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ: ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
   Αφού λοιπόν και εσείς αδιαμαρτύρητα αποδέχεστε την φυσική εξέλιξη των επιστημών μας, να αποδεχθείτε αδιαμαρτύρητα και την παράλληλη και αναπόφευκτη εξέλιξη της κοινωνίας μας.

   Διαφορετικά η γυναίκα θα παραμείνει ‘βρώμικη, ανίερη, υπεύθυνη για τα δεινά του κόσμου, υπεύθυνη για τη θνητή μας φύση και την έξωση από τον παράδεισο’, με αποτέλεσμα τις γυναικοκτονίες, τους αποκεφαλισμούς, τους στραγγαλισμούς, τους βιασμούς της Ελληνίδας μάνας και κόρης, της Ελληνίδας γυναίκας, μέσα στην ελληνική οικογένεια:

   https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168
   https://www.youtube.com/watch?v=eNMw_tIx3J4&ab_channel=TheCaller

   Αλλά εσείς, φαίνεται ξεκάθαρα, πως αγνοείται οικειοθελώς το ζουμί της υπόθεσης.

   Αγαπάτε αλλήλους και μην κρίνετε.
   Χρόνια πολλά.

   • Φαινομενικά σωστά όσα λέτε, ΑΛΛΑ δεν είναι τόσο αθώα και 'δικαιωματικά'.......

    Βέβαια, οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν και να προασπίζονται τις προτιμήσεις τους, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Ωστόσο η συνεχής προβολή των επιλογών και των προτιμήσεων των gay μοιάζει να είναι κατευθυνόμενη. Όπως η τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια ενός supermarket… Με άλλα λόγια, η πηγή της δύναμης και της επιρροής του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος δεν προήλθε μέσα από το ίδιο το κίνημα, αλλά απ’ έξω: από τα ισχυρά θεμέλια-ιδρύματα και από πολλούς άλλους ισχυρούς που κυβερνούν κρυμμένοι στην αφάνεια. Ουσιαστικά μιλάμε για «ιδιωτικά οργανωμένα δημόσια ιδρύματα» Πανεπιστήμιο Rockefeller η οποία οργανώθηκε από τους Warren Buffet, Bill Gates και David Rockefeller τον νεότερο. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η Oprah Winfrey, ο Ted Turner και ο George Soros και άλλοι υπάλληλοι της ΝΤΠ. Όπως ήταν αναμενόμενο, στην κορυφή της λίστας-ατζέντας ήταν μία ενισχυμένη δέσμευση για τον έλεγχο του πληθυσμού. Αυτό σήμαινε θέματα για την αύξηση των gay καθώς και θέματα υπέρ των αμβλώσεων.

    • (την «βρώμικη, ανίερη, δούλα, υπεύθυνη για τη θνητή φύση μας, για τα δεινά όλου του κόσμου, για την έξωση απ’τον Παράδεισο»), από τους εγχώριους εξολοθρευτές και τους υποστηρικτές/υποκινητές τους:

     https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168
     https://www.youtube.com/watch?v=eNMw_tIx3J4&ab_channel=TheCaller

     Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
     Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
     Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
     ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
     Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
     Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
     Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
     Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
     Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε,

     και μετά παίρνουν σειρά οι εβραιομασονικοι νεοταξικοί σατανικοί gays και oi αμβλώσεις της Όπρας. Και αφού ελευθερώσετε τη γυναίκα, δώστε της και μια λίστα για το τί πρέπει να κάνει με το σώμα της.

 25. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΑΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ; ΘΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ; ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ . Η ΖΩΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΥΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.

  • Καλά θα κάνετε μερικοί να χαλαρώσετε. Δικαίωμα να γίνουν γονείς έχουν αυτοί που είναι φυσικά άξιοι να γίνουν αλλά είναι και σημαντικό και οι δύο γονείς στην πράξη να είναι παρόντες. Αυτό σημαίνει άντρας και γυναίκα. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας. Απλά να μαγευτείτε λίγο.

   • https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168
    https://www.youtube.com/watch?v=eNMw_tIx3J4&ab_channel=TheCaller

    Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
    Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
    Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
    ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
    Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
    Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
    Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
    Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
    Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε.

 26. Είναι λογικό τα πιο πολλά που ποστάρεις να γίνονται από στρέιτ αφού είναι η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού σε σχέση με τους γκέι. Τα πιο αγρια εγκληματα από 21 έως 137 μαχαιριές, με τηγανιτά πέη, κανιβαλισμούς κ.α. γίνονται από ομοφυλόφιλους τυχαίο??? Δε νομίζω

  • (βιασμοί, αποκεφαλισμοί, μαχαιρώματα, στραγγαλισμοί, ξυλοκόπημα,) από τους Χριστιανούς Έλληνες συζύγους/πατέρες τους, μέσα στην ελληνική οικογένεια, η δημόσια υποστήριξή της και το γεγονός ότι ένα από αυτά τα τέρατα πήγε αμέσως μετά στην εκκλησία, δεν κάνει τις παρακάτω καθημερινές ελληνικές φρικαλεότητες (που σας έχουν κουράσει) ‘λιγότερο άγριες’:

   Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
   Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
   Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
   ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
   Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
   Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
   Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
   Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
   Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε.

   Γελάστε και λίγο, με όλα αυτά τα μακάβρια:
   https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168

 27. Μα ποσο ηλιθιος εισαι σε ολο τον αλλο κοσμο και στις πεντε ηπειρους που γινονται τα ιδια και χειροτερα εγκληματα η ελληνικη οικογενεια και η εκκλησια φταιει. Εσύ δεν θέλεις γιατρό θέλεις κτηνίατρο

  • Εδώ πεινάνε παιδιά στην Αφρική, θα ασχοληθούμε με την αποκεφαλισμένη μάνα, τη βιασμένη κόρη και τη στραγγαλισμένη σύζυγο του τόπου μας, με τους χαρακτηρισμούς «βρώμικες, ανίερες, υπεύθυνες για τη θνητή φύση μας, για τα δεινά όλου του κόσμου, για την έξωση απ’τον Παράδεισο γυναίκες» της θρησκείας μας, και τη δημόσια έγκριση των εγκλημάτων, διαπόμπευση δολοφονημένων γυναικών και απειλών των συζύγων τους https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168

   • σε όλο της το μεγαλείο. Μπερδεμένο κουβάρι αλλά δε φταις εσύ η ελληνική οικογένεια φταίει……. Έχεις δίκιο

    • ‘Διαβολή και η διαστροφή’ να θες να σταματήσουν όλα αυτά τα φρικιαστικά στη χώρα μας; Να σταματήσουν ο μισογυνισμός και οι γυναικοκτονίες; Οι χαρακτηρισμοί «βρώμικες, ανίερες, υπεύθυνες για τη θνητή φύση μας, για τα δεινά όλου του κόσμου, για την έξωση απ’τον Παράδεισο»; Αυτά; :

     https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168
     https://www.youtube.com/watch?v=eNMw_tIx3J4&ab_channel=TheCaller

     Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
     Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
     Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
     ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
     Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
     Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
     Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
     Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
     Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε.

 28. Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή/Υποχονδρίαση/Σωματοδυσμορφική διαταραχή
  Σε περίπτωση που παρατηρείτε ότι έχετε εμμονικές σκέψεις ή/και τάση για επαναλαμβανόμενες εκφράσεις και συμπεριφορές με στόχο την ανακούφιση και την αγχόλυση, οι πληροφορίες που ακολουθούν σε σχέση με την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, τη Διαταραχή Άγχους Ασθένειας (Υποχονδρίαση) (σε περίπτωση που το περιεχόμενο των εμμονικών σκέψεων ανησυχίας αφορά την πιθανότητα να νοσήσετε) και τη Σωματοδυσμορφική Διαταραχή (σε περίπτωση που οι εμμονικές σκέψεις ανησυχίας στρέφονται γύρω από θέματα ελαττωμάτων στην εμφάνιση), μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

  • Για τη δική σας υποστήριξη των παρακάτω:

   τις «βρώμικες, ανίερες, υπεύθυνες για τη θνητή φύση μας, για τα δεινά όλου του κόσμου, για την έξωση απ’τον Παράδεισο» γυναίκες,

   https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168
   https://www.youtube.com/watch?v=eNMw_tIx3J4&ab_channel=TheCaller

   Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
   Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
   Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
   ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
   Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
   Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
   Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
   Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
   Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε,

   τί λέει το γκουκλ?

   • Σεγιανόπουλος προς εμμονικό, διαταραγμένο διαβολέα και διαστροφέα

    Όλα αυτά που γράφεις δε φτουράνε μία μπροστά στις 21 μαχαιριές που έφαγε ο μακαρίτης από τον Ιρακινό και τις 137 που έφαγε ο αγιογράφος από τον αλβανό εφήμερο εραστή του

    • Το μαχαίρωμα, ο πυροβολισμός, ο αποκεφαλισμός, ο βιασμός, ο στραγγαλισμός η κακοποίηση, η γυναικοκτονία της Ελληνίδας (όλα μέσα στην ελληνική οικογένεια)

     αν δεν έχουν τη διάρκειά τους, έτσι, να το φχαριστηθεί ο Έλληνας σύζυγος,

     καταντάνε για εσάς ψιλά γράμματα μπροστά στα (σχετικά με τις καθημερινές ελληνικές γυναικοκτονίες) παραδείγματά σας.

 29. Μας έπεισες για τα «αγνά» σου αισθήματα…. Θα γίνουμε όλοι γκέι και λεσβίες να σωθούμε!!!!

  • Να σταματήσεις να θεωρείς τις γυναίκες «βρώμικες, ανίερες, υπεύθυνες για τη θνητή φύση μας, για τα δεινά όλου του κόσμου, για την έξωση απ’τον Παράδεισο» και να σταματήσεις να υποστηρίζεις τους γυναικοκτόνους.

   Στο κρεβάτι σου κάνε ό,τι λαχταρά η ψυχή σου.

   • ποιος θεωρεί τις γυναίκες βρώμικες και ανίερες βρε ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ!!!!! Τι γιορτάζουμε αυτές τις μέρες, τι γιορτάζουμε τις περισσότερες μέρες του χρόνου την ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και του Θεανθρώπου ακόμα εβραίε μασόνε!!!!!!!!!!!! Στην έξωση από τον παράδεισο που παπαγαλίζεις έφυγαν και οι δύο γιατί και οι δύο άνδρας και γυναίκα είναι ΕΝΑ αλλά εσύ είσαι τρίτου τύπου δηλαδή ΖΩΟΟ!!!!!!!!!! Για αυτό και δεν έχεις ξεμπερδέψει ακόμα τα βασικά ανώμαλο κ κομπλεξικό ανθρωπάκι

    • Έχει μπει καμιά συγγενής σας σε ιερό; Έχετε ιέρια στην ενορία σας;

     Βρώμικη λόγω περιόδου, και ανίερη αφού είναι υπεύθυνη για τη θνητή φύση μας, για τα δεινά όλου του κόσμου, για την έξωση απ’τον Παράδεισο. Στο κατηχητικό όλα αυτά. Θα ξέρει και αυτός:
     https://www.youtube.com/watch?v=eNMw_tIx3J4&ab_channel=TheCaller

     Την επόμενη φορά που φιλήσετε την εικόνα της Παναγιάς μας, να θυμάστε και αυτές τις μάνες και κόρες γυναίκες, θύματα όλης αυτής της μισογυνίας, για τις οποίες δακρύζει η εικόνα της:

     https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168

     Μαρία Μπονίκου: Τη μαχαίρωσε στο λαιμό, την τύλιξε με σακούλα και πήγε στην εκκλησία.
     Άρτα: Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του.
     Ρέθυμνο: 0 60χρονος δράστης την έσφαξε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.
     ΣΟΚ στη Φλώρινα: Bοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του.
     Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε».
     Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν αποκεφαλισμένη» η 79χρονη που δολοφονήθηκε με μανία από τον γιο της.
     Φρίκη στα Χανιά: Για οκτώ χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος πα-τέρας.
     Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.
     Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε.

     Εμ, όλο ΣΟΛΩΝ και Ρόουλινγκ.

    • Η γυναίκα υπέκυψε στον πειρασμό, με αποτέλεσμα να διωχθούν και οι δύο, εξ αιτίας της, από τον Παράδεισο και επομένως είναι υπεύθυνη για όλα τα δεινά του κόσμου που ακολούθησαν και πάνω απ΄ όλα για τη θνητή μας φύση. Αυτή είναι η απάντηση των ιερών κειμένων στο ΓΙΑΤΙ διώχθηκαν και ΠΟΙΟΣ έφταιγε, πονηρούλη. Είσαι ΕΝΑΣ εσύ, ξέρεις πολύ καλά τί γράφεις.

  • Υπάρχει Έλληνας να υποστηρίζει τη νεοταξική Ρόουλινγκ που διδάσκοντας στα παιδιά μας τη μαγεία και σπρώχντωντάς τα μακριά από την εκκλησία μας, έχει κάνει νεοταξική περιουσία εκατομμυρίων;

   Ίσως να μελέτησε τον ΣΟΛΩΝ και έγινε και αυτή λάτρης των βάναυσων.

 30. έχεις φάει πολύ βερνίκι για να βγάζεις τόσο κόμπλεξ με τον έλληνα σύζυγο. Αυτοξεφτιλίζεσαι κακομοίρα μου

  • να χαίρεστε τους ομοϊδεάτες σας, Έλληνες συζύγους, που καμαρώνουν τον δολοφόνο Έλληνα σύζυγο και απειλούν με μακάβρια αστειάκια, δημόσια, και τις δικές τους συζύγους:

   https://twitter.com/XrhstosVas/status/1513475198623879168

   (την καημένη τη σύζυγο λυπάμαι… υπομονή)

 31. «εκ γυναικός ερρύη τα φαύλα»
  «Αλλά και δια γυναικός πηγάζει τα κρείττω»
  Ο έφηβος, άμυαλος σαν κι εσένα και εικονομάχος αυτοκράτορας Θεόφιλος το 820 μ.Χ θέλοντας να δοκιμάσει την ευφυΐα της Κασσιανής πριν επιλέξει σύζυγο, τη ρώτησε: «Ως άρα δια γυναικός ερρύη τα φαύλα» («Από τη γυναίκα ξεκινούν τα κακά πράγματα», υπονοώντας την Εύα). Η Κασσιανή έδωσε δείγματα του πνεύματός της, ανταπαντώντας «Αλλά και δια γυναικός πηγάζει τα κρείττω» («Και από τη γυναίκα πηγάζουν τα καλύτερα, τα ευγενέστερα», υπονοώντας την Παναγία).
  Ευτυχώς που η Κασσιανή ξελάσπωσε κάτι ΖΩΑ σαν κ του λόγου σου που υποτιμάς ακόμα και τη φύση σου. αν δεν είσαι τρίτου τύπου που είναι το πιθανότερο. ΦΘΣΙΚΑ και μπαίνουν γυναίκες στο Ιερό και διακονούν με ειδική ευχή. Φυσικά και υπάρχουν γυναίκες γερόντισσες με ράσο και ΑΓΙΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ και μέσα και πάνω από το Ιερό είναι ΓΥΝΑΙΚΑ η ΠΑΝΑΓΙΑ. η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ των ΟΥΡΑΝΩΝ, ο Αγιότερος άνθρωπος κανείς άνδρας ούτε ο πιο Άγιος ούτε ο πιο ένδοξος την ξεπέρασε. Είναι αμέσως μετά την Αγία Τριάδα δεύτερη στο θρόνο του Θεού. Ψιλά γράμματα για το αγράμματο ανθρωπάκι κόπιαρε πάλι τη Μονιάκου να ξεθυμάνεις άρρωστο κ πάρε τα χάπια σου οπωσδήποτε..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ