Γιατροί στην Αγγλία αποφάσισαν να διακόψουν την μηχανική υποστήριξη σε 12χρονο παιδί… Παρά την άρνηση των γονιών του

0
414

Είναι ένα παιδί 12 ετών που βρίσκεται σε life support (μηχανική υποστήριξη) απο τον Απρίλιο σε ένα νοσοκομείο στην αγγλία, και οι γιατροί θέλουν να του τη σταματήσουν ενώ η μητέρα του παιδιού λέει ότι γίνεται πολύ λίγο καλύτερα, απλά χρειάζεται χρόνο. Έχουν πάει σε πολλά δικαστήρια για να υποστηρίξουν το γιό τους ώστε να μήν τον σκοτώσουν, αλλά οι δικαστές συμφώνησαν με τους γιατρούς! Ή μητέρα του έχει καλέσει την κυβέρνηση και το Υπ. Υγείας να βοηθήσουν ώστε να μην σκοτώσουν το παιδί, διότι τα δικαστήρια και οι γιατροί δέν σέβονται τα δικαιώματα του παιδιού. Η οικογένεια δηλώνει ότι θα ήθελε να πεθάνει όταν ο Θεός θελήσει και όχι όποτε οι γιατροί θελήσουν. Το παιδί και η οικογένειά του δέν είναι Ορθόδοξοι.

Το αρμόδιο υπουργείο ζήτησε να συνεχίσουν τη μηχανική υποστήριξη μέχρι να ερευνήσουν αυτοί το θέμα. Σήμερα όμως οι γιατροί έστειλαν γράμμα στους γονείς του παιδιού γράφοντας πληροφορίες για το πώς θα σταματήσουν το Life support την Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι!

Δείτε περισσότερα: https://www.standard.co.uk/news/uk/archie-battersbee-treatment-end-monday-barts-health-trust-b1015770.html

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ