Φωτό-ντοκουμέντο: Οι υγειονομικοί στην Ασφάλεια γιατί διαμαρτυρήθηκαν στο σπίτι του Κ. Μητσοτάκη για την αναγκαστική αργία! (ΒΙΝΤΕΟ)

6
826

Τους συνέλαβαν και τους πήγαν στην ΓΑΔΑ!

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη από υγειονομικούς υπαλλήλους που έχουν τεθεί σε αναγκαστική αργία γιατί δεν δέχθηκαν τον εμβολιασμό τους!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, έγιναν προσαγωγές -κάποιοι μιλούν για 50 άτομα- οι οποίοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Δείτε στο pronews.gr αποκλειστική φωτό-ντοκουμέντο από την ΓΑΔΑ, όπου έχουν προσαχθεί οι υγειονομικοί που διαμαρτύρονται γιατί τέθηκαν σε αναγκαστική αργία καθώς δεν δέχονταν τον εμποτισμό τους, όπως έχουν δικαίωμα από το Σύνταγμα, με το σκεύασμα που ευρέως είναι γνωστό ως «εμβόλιο κατά του Covid-19».

Μετά την προσαγωγή τους, τους παίρνουν αποτυπώματα και τους ανοίγουν φάκελο!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάθαρμα τούς εξόντωσες επαγγελματικά καί οικονομικά τώρα θέλεις νά τούς βασανίσεις καί σωματικά με προσαγωγές στη ΓΑΔΑ, καί όλα αυτά για τόν αρρωστημένο εγωισμό σου, αφορισμένο βδέλυγμα.
    Εσύ όταν έρθει η ώρα μπορεί εσύ νά φύγεις με ελικόπτερο (αν προλάβεις) οι υπουργοί καί βουλευτές σου πού ακόμα σε στηρίζουν πάρ’ όλο πού βλέπουν τα αίσχη σου θά την πληρώσουν πολύ άσχημα.

  2. ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ..ΟΠΩΣ miRANTA ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΑ ..ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ…ΠΕΡΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,..ΠΕΡΙ ΠΕΡΙ…ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΒΡΕ ΚΟ@ΠΡΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤ..ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ…ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ..ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑΑΑ…Κ@ΟΠΡΟΙ..ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ.ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ…ΜΗΟΩς ΕΧΩ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ..Η ΜΗΠΩς ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟ@ Γ@@….ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ

    • Είσαι άρρωστος.Να σε δει γιατρός.Αν πεινάνε να παμε να δουλέψουν.Αλλιώς να πάνε να τους ταΐσει ο Τραγκας και ο Βελόπουλος.Εγώ δεν σε φτύνω.Σε λυπάμαι .Περισσότερα την οικογένεια σου που ζει μαζί με ένα ζωο σαν εσένα.Αν μπορούσα να κανω κάτι να σε βοηθήσω,να βρεις την υγεία σου θα το έκανα.Η κοινονια έχει κανόνες.Να σε ταΐζουμε τζάμπα δεν υπάρχει.Αν κάποιος στο είπε αυτό σε κοροηδευτε ι επειδή είσαι βλάκας.Ποιον είπαμε θα ψηφίσεις να σε σώσει;Εγώ είμαι καλή στη δουλειά μου και δεν περιμένω να γλύψε κάποιον για να ζήσω.Κόμμα έχω αλαξει και θα αλαξω όποτε κρίνω κάποιο καλύτερο.Το μόνο που δεν θα κανω ποτέ είναι να ψηφίσω κάποιον φασίστα σαν Βελόπουλο και Κασιδιάρη .Τόσο απλά .Δεν υπάρχει καλύτερος από τον Μητσοτακη αυτή την στιγμή για πρωθυπουργός.Πως να το κάνουμε.Ακόμα και εσυ δεν μας λες κάποιον.

  3. Κανένας γιατρός ανάμεσα τους,Διοικητικοί βολεμένοι και καθαρίστριες;Δεν λείπουν σε κανέναν.

  4. Δολοφόνοι.Όταν πέφτανε οι άνθρωποι ο ένας μετά τον άλλο σε όλο τον κόσμο όλη η Ευρώπη έτρεχε να βρει εμβόλια να σωθεί οι κύριοι αυτοί μας έγραφαν μην ακούγοντας κανέναν παρά μόνο τύπους σαν τον Τράγκα Βελόπουλο και άλλους γραφικούς.Ούτε συναδέλφους τους ούτε τίποτα.Απορώ γιατί δεν τους έχουν απολύσει οριστικά.Τι ακριβώς πρόσφεραν και προσφέρουν;Παρτακιδες ήταν και είναι.

  5. Oι Yγειονομικοί στην Ασφάλεια γιατί διαμαρτυρήθηκαν στο σπίτι του Κ.Μητσοτάκη για την αναγκαστική αργία!
    Τους συνέλαβαν και τους πήγαν στην ΓΑΔΑ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ