Αναγνώστης: Αρχές Ιουνίου και η εικόνα αναμονής στο Αεροδρόμιο Κω είναι αυτή που βλέπετε… Άραγε Ιούλιο και Αύγουστο;

16
16007

Πέρσι βγήκαμε και τα είπαμε δημόσια και βρήκαμε τον μπελά μας.

Φέτος, αφήνουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους.

Αρχές Ιουνίου και η αναμονή των επισκεπτών για ταξί στο αεροδρόμιο Κω είναι αυτή που βλέπετε, άραγε τι έχει να γίνει Ιούλιο και Αύγουστο?

Σας ευχαριστούμε.

Αναγνώστες

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ,ΔΕΙΛΟΣ,ΤΡΩΚΤΙΚΟ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΗΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΣΟΥ.

    • Ουτε οι @αζ@χες δεν αντεχουν το κραξιμο που τρως εσυ.Αυτος ειναι και ο λογος που δεν βαζεις ονοματεπωνυμο.

  2. Αναμονή με 20 άτομα ;;;; Βγάλε καλύτερα φωτογραφίες στην alpha bank έχει πιο πολλούς το απόγευμα να περιμένουν

  3. Ανοίξτε το κολο επάγγελμα να βγάλουμε μεροκάματο και να μην υπάρχει αυτή.η αναμονή. 700-1000 την μερα βγάζουν οι ταρίφες και κλέγονται .

  4. Ας βάλουν λεωφορεία όπως σε όλο τον κόσμο…μόνο στην Κω γίνεται αυτό να υπάρχουν μόνο ταξί…εν τω μεταξύ βάλτε τουλάχιστον μια τέντα

  5. Το αεροδρόμιο είναι πλέον Γερμανικό. Αυτό ήθελαν οι περισσότεροι κάτοικοι του νησιού. Τα όποια παράπονα πλέον στη Γερμανική κυβέρνηση!

  6. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια ρε παιδιά. Στην Ελλάδα είμαστε μη το ξεχνάμε αυτό. Αφού δεν μπαίνει το μαχαίρι στο κόκκαλο μην περιμένετε να καλυτερεύσει αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Ποιος θα τολμήσει ν δώσει άδειες για ταξί? Είναι τα ψηφαλακια από πίσω τι λέμε τωρα

  7. Όταν σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς, τις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν λεωφορεία που μεταφέρουν τους τουρίστες και όχι μόνο στα κέντρα ειδικού ενδιαφέροντος, στην Κω αναλώνονται οι ταρίφες με το ΚΤΕΛ Κω για το που και αν πρέπει να υπάρχουν δρομολόγια..

  8. ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ε; ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ…

    • ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΗΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ,ΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΝΕΤΟ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥ.ΚΑΤΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ.

  9. δυστυχώς το επάγγελμα του ταξιτζή παραμένει κλειστό και κλειροδοτειται στην ουσία στην επόμενη γενιά. Έχω αρκετούς φίλους ταξιτζήδες, ιδιοκτήτες και οδηγούς. Το χειμώνα όντως τα κέρδη είναι ελάχιστα έως ανύπαρκτα, το καλοκαίρι όμως τα μεροκάματα μπορεί και να ξεπεράσουν το χιλιάρικο!!! Σκεφτείτε ότι πολύ εύκολα κάποιος οδηγός στη βάρδια του μπορεί να κάνει τουλάχιστον 10 διαδρομές αεροδρόμιο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουμε στην ουσία λεωφορεία από το Αεροδρόμιο για την πόλη της Κω…ίσως είμαστε ο μοναδικός προορισμός στην Ευρώπη που δεν έχει σύνδεση με λεωφορεία!!! Άλλη μια πρωτιά μας στο βωμό των ψήφων των ταξιτζήδων!!!! Ευγε!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ