Αναγνώστης: Ανοιχτό κάμπινγκ «η ωραία Κως»

12
2844

Όπως βλέπετε, εστία μόλυνσης και φόβος κ τρόμος τις νυχτερινές ώρες, δίπλα σε σχολεία παιδικές χαρές κ πάρκο από ομάδες Ρομά που έχουν οικειοποιηθεί το πάρκινγκ.

Παρά τις ενημερώσεις στην Αστυνομία παραμένει Άφαντη καθώς κ η Δημοτική Αστυνομία.

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι απαράδεκτο το γεγονός εμπρός από …… μητέρα Ρομά με ένα νήπιο και ένα βρέφος να κάθεται κάτω όλη μέρα και να βασανίζει τα μικρά παιδιά και να τα εκμεταλλεύεται για επαιτεία. Αν ήταν ζωάκια οι φιλοζωικές προς τιμήν τους θα μεριμνούσαν. Για τα παιδάκια αυτά ένας εισαγγελέας δεν θα μπορούσε να παρέμβει; Υπάρχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα;;

  2. Απίστευτης ασχήμιας και κακογουστιάς είναι οι παράγκες στις στις παραλίες του νησιουυ

    Αποκρουστικές ξύλινες παράγκες με κουρτίνες απ τα Απορούν πολλοί πώς παραλίες βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες έχουν αυτά τα εκτρώματα…όλα με τον ίδιο μιμητισμό δήθεν life style επώνυμων σημείων,αλλά που θυμίζουν παραγκουπόλεις σε φαβέλες … αυτά προφανώς δεν ενοχλούν κανέναν..

  3. Πρόσφατα έχω παρατηρήσει και κάποια υποβαθμισμένα ισόγεια διαμερίσματα τα οποία έχουν νοικιαστεί σε Ρομά και έχουν απ’ έξω παρκαρισμένες κλούβες και πηγαινοέρχονται πολυπληθείς οικογένειες (όχι δεν έχει σχέση με το πλύσιμο αλλά με το πλήθος).

  4. η κως ειναι το πιο ομορφο νησι.
    τι εχουν η μυκονος και η σαντορινη δηλαδη?
    ξερονησα χωρις παραλιες χωρις πρασινο.

  5. ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    Να τους βγάλεις απο κεί, ναι
    να τους πάς πού; πρώτα βρίσκεις μέρος και μετά ξεκινάς επιοχείρηση σκούπα.
    Εκεί κολλάνε οι Αστυνομίες τού νησιού (Νορμάλ, Δημοτική, Χαβάη 5-0 (ασσος στάνταρ)
    Νομίζω;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ